Jump to content

Keano*

Members
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About Keano*

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 1. Carling cup Moikka, Tietääkö joku tarkemmin, koska Carling cupin kolmannen kierroksen pelit arvotaan? Pelin ajankohta on ilmoitettu olevan 20-21.10 Ajatuksena siis lähteä katsomaan ensin kotipeli WBA:ta vastaan ja jos Carling cup peli arvotaan kotiin seuraavalle tiistaille tai keskiviikolle, niin sitten se peli.
 2. El Classico

  Kun oon tässä lueskellut näitä foorumin juttuja jo pitkään ja itsekkin joskus oallistunut. Niin yhtä asiaa ihmettelen. Miks scousserejen, varsinkin tän Luis Garcia nimimerkin pitää jokaisessa aiheessa nostaa esille pool jollain asteella. Ihan offtopiccina näin mielenkiinnosta. Ottelusta sen verran, että oli kyllä loistavaa viihdettä. Ja vauhti oli kohdallaan,toisin ku niin usein Primerassa. Molempien hyökkäyspeliä oli todella ilo seurata.
 3. Manchester United - Aston Villa (FA CUP)

  Olisiko maaleja/highlightseja nähtävissä mistään?
 4. Manchester United - Reading 30.12

  Onko kellään tietoa mistä näkis nämä pelin maalit/highlightsit? Kun n ottelua nähnyt jostain syystä canal+ sport 2selta....
 5. UCL Arvonta 2006

  Jos manulla ei ole taitoa, niin kuinka väität että poolilta sitä löytyy? vai oliko kenties joku sarkastinen läppä, sitten ymmärtäisin.
 6. Rossi

  Jollet Franco sattunut huomaamaan, Ole Solskjaer pelasi jo eilen. Että hän on pelikunnossa tällähetkellä.
 7. Manu - Benfica

  Näin hieman aiheta sivuten, haluaisin tiedustella onko pubit auki huomenna, Itsenäisyyspäivänä? Esim. Tampereen Höyry,olis illalla ihan kiva käydä katsomassa tämä jännitysnäytelmä....
 8. Onko kellään tietoa halvoista majoituspaikoista Manchesterin keskustassa? Siis tyyliin bed&breakfast? On meinaan ton finnairin sähläilyn takia yks yö ilman majapaikkaa. Jos jollain kokeneemmalla kävijällä olis paikkoja tiedossa/hintoja.
 9. Arsenal 06-07

  Tai voisko sanoo katkerien valittajien kerhoon. Poolin ja arsenalin tappiothan on tälläkaudella olleet lähes järjestäen tuomarin vika, tai vähintääkin tolpan, joskus jopa yläriman. Mutta ei ikinä joukkueen itsensä. Näin olen täälä ymmärtänyt.
 10. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Hieno asia itseni kannalta, kun olen suuntaamassa reilun viikon päästä Unelmien Teatteriin väijyyn United-pool matsia. Näkee Samin kentällä Poolin kannalta varmasti huonompi juttu.
 11. Vs. Wigan 14.10 klo 14:45

  Muuten kuulostaisi hyvälle, mutta muistaakseni JS Park on loukkaantuneena. Tai ainakin muistelisin, että aikanaan ilmotettiin hänen olevan pois kaikki ucl-lohko vaiheen matsit?
 12. Osaisko joku kokeneempi kävijä kertoo millaset paikat nää uudet on, jotka juuri valmistui?Sain liput sinne Liverpool matsiin ja olis mukava tietää et millanen näkyvyys/tunnelma kyseisessä katsomon osasssa. Tais olla joku Quadrants, tai vastaava. Ja sit toinen kysymys, että mihin pubiin kannattais ennen matsia suunnata ja kuinka lähellä se on stadionià? Siis sellaseen missä kannattajia yleensä käy enemmänkin ennen matsia. Olis kiva nähä sitäkin puolta.
 13. Edellisen viestin kirjoittaja väittää siis, että Liverpool on jokaisella osa-alueella Manua parempi, ja että Manussa ei ole kuin kaksi pelaajaa, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita. Toisin kun poolissa niitä ovat jokainen edellisen postauksen perusteella. Aika tiukka väite, kaikesta huolimatta sarjataulukko näyttää toista, outoa sanon minä.
 14. EVERTON - Liverpool 9.9.2006 klo 14.45

  Tää peli ei nyt näyttäny ihan siltä, mitä odotin kauden alla hehkutetulta chelsean ykköshaastajalta. Ja Reinan otteet ollu sen kaltasia, että voi vaan kysyä riittääkö ne poolin tasoseen joukkueeseen, jonka pitäisi ainakin taistella mestaruuksista, vai olenko täysin väärässä. Mutta loppuun täytyy kyllä ihailla Evertonin peliä! Huikee esitys! Jokainen osa-alue toimii, nähdäänkö toissa kauden kaltanen suoritus Valioliigassa Evertonilta?
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eikös se oo paikallista aikaa, vai mistä se katotaan koska päivä on vaihtunu? käydään vielä huomen aamulla hieromassa austraaliassa parit sopimukset
×