Jump to content

G.Rasiak

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About G.Rasiak

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/31/1992
 1. Tampere United

  Mielestäni TamUn suurin ongelma on toppareiden loukkaantuminen. Kun Kujala joutuu pelaamaan topparina se vaikuttaa moneen asiaan; Pohja joutuu pelaamaan alempana keskikentällä ja näin hyökkääjiä ei pystytä ruokkiin niin hyvin. Kujalan taidot menevät selkeästi hukkaan topparina vaikka pelaakin sillä paikalla hyvin. Rafinha on todella hyvä hankinta ja kunhan Petrescu täysin toipuu niin TamUn laidat ovat kyllä kovaa luokkaa, Sheweleffiä en avaukseen laittaisi. Vili parantaa koko ajan ja Jameskin vaikuttaa ihan ok hankinnalta. Kärjessä Daniel on kyllä parantanut roimasti viime kaudesta ja nyt miestä uskalta jo päästää avaukseen.
 2. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Hmm.. http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=690804 vai näin että Eto'okin olisi lähdössä Benzeman tieltä. Voisi kyllä olla hyvä ratkasu sillä on Setä Samuel ollut tällä kaudella kaukana tasostaan, vaikka osumiakin on syntynyt kiitettävästi. Muita huhuissa viime aikoina esiintyneita ovat Christian Poulsen, joka jätettiin Sevillan kokoonpanon ulkopuolelle "teknisistä syistä" jotka ilmeisesti ovat sopimusneuvottelut Barcan kanssa. Rodrigo Palacio ja David Silva () ovat myös olleet jonkun verran esillä. Liikkuu myös sitkeitä huhuja Fabricio Coloccinin () siirrosta blaugranaan. Itse toivoisin ensi kauden kokoonpanoksi jotain tämänlaista: --------------------Valdés------------------- ------------------(Jorquera)------------------ -----------Puyol--------------Garay--------- --Lahm--(Marquez)------------(Milito)---Abidal -(Oleguer)------------------------------(Sylvinho) --------Xavi---------------Yaya---------------- ------(Poulsen)------------(Deco)------------ -Messi---------------------------------Silva--- -(Gio)--------------------------------(Iniesta)-- --------Bojan--------------Benzema------ -------(Henry)--------------( ?? )----------
 3. Liverpoolin siirrot 07-09

  Aika mielenkiintoinen veto kyllä Liverpoolilta. Eikös Barry pelaa juuri sielä keskikentän keskellä mistä Poolilta löytyy jo Mascherano, Alonso, Lucas ja Gerrard. Voisiko tämä tarkoittaa että joko Alonso tai Gerrard olisi lähdössä, meinaan en usko että Masa tai Lucas lähtee. Gerrardin Chelski huhut ovat taas nousseet pinnalle joten saa nähdä ajatteleeko Stevie G sydämellään vai järjellään, eli Chelskissä hänellä on mahdollisuus taistella Valioliigan voitosta, mikä on hänelle erittäin tärkeä, mutta toisaalta voiko hän jättää Liverpoolin jonka eittämättä rakastetuin pelaaja hän tällä hetkellä on.
 4. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Tuli vaan mieleen että jos Benzema ei niin tykkää pelata tuolla laidassa niin Barca voisi siirtyä selkeään 4-4-2 järjestelmään ja Benzema saisi pelata piikissä. Eli keskikentän ja hyökkäyksen kokoonpano olisi jotain tähän suuntaan: -----------------Xavi-------Yaya------------------- --Messi/Giovani------------------------------Iniesta/VDV?-- ----------------Bojan/Eto'o------Benzema--------------
 5. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Noista kyllä päästäisin pois kaikki muut paitsi Giovanin ja Valdesin. Vaikka olin vielä hetki sitä mieltä että Henry saisi jäädä ainakin kaudeksi näyttämään mitä osaa mutta aika onnettomalta Thierry vaikuttaa joten voisi kyllä vapaasti englantiin palailla. Giovani erittäin lupaava pelaaja jonka pitäisin mielelläni Barcassa, vaikka Messi onkin selkeä ykkösvaihtoehto oikealle niin en ainakaan vielä lähtisi pilaamaan Giovanin uraa Cityyn. Kesällä putsataan tuota kokoonpanoa aika lailla että ei vielä kannattaisi tuhlata resursseja Valdesin korvaajan etsimiseen. Hän on hyvä vahti mutta tekee valitettavan usein virheitä, eli tasaisuus otteissa puuttuu. Eli vielä kausi aikaa näyttää mitä osaat Victor!!
 6. Bojan Krkic

  TÄH!?? Miksi kaikki on tunkemassa tuota Poolin puujalka Alonsoa avaukseen?Kaverihan ollut ihan ulalla tällä kaudella Englannissa ja kyllä Espanjalla löytyy varmasti tasokkaampi pelaaja tuolle paikalle. Xavi voisi pelata alempana tai sitten vanha kunnon Albelda avaukseen
 7. Veikkausliiga 2008

  En kyllä tajua mitä järkeä oli pelata kahden turkulais joukkueen välinen ottelu Helsingissä. Katsojia olisi tullut varmaan reilusti enemmän kuin tuo vähän päälle tuhat.
 8. Mika Väyrynen

  Aivan. Mikä mahtaa muuten olla Väykän sopimustilanne PSV:n kanssa?Itse näkisin Mikan mielellään espanjassa, johon oli jo viime kaudella siirtymässä lainalle (Celta Vigo), niin saataisiin vähän suomalais väriäkin La Ligaan.
 9. Arsenal 07-09

  Olipa peli!! Ihmetyttää kyllä suuresti että tuo Walcott ei ollut eilen(kään) Arsun avauksessa. Kaverihan oli ihan ilmiömäinen kentälle tulonsa jälkeen kruununa tuo loistava juoksu ja syöttö Adebayorin maalin, muutenkin toi selkeästi lisää energiaa peliin kuten monesti aiemmin. Nyt valot päälle Wenger ja Theo Walcott avaukseen
 10. Henkka lähdössä kesällä?

  Viimeiseksi hänet nyt kyllä Madridiin myytäisiin Itse veikkaisin että palaa englantiin koska viime visiitti italiaan ei ollut niinkään onnistunut. Toki pelasi oudolla pelipaikalla silloin ja muuta.. Hänestä kumminkin sen verran tykkään pelaajana että jos hän englantiin palaa niin pelaisi vain ja ainoastaan Arsenalissa. Henry Chelskin tai Spursin paidassa
 11. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Joo oli kyllä niin onnetonta peliä eilen että ei Barca kyllä mitään tule voittamaan tolla pelillä. Eilen pelin parhaat pelaajat olivat Giovani (18v) ja Bojan (17v) mikä on toisaalta hyvä mutta kyllä luulisi tuon kokenemman kaartin pelaavan paremmin. Johtuuko mistä lie mutta osa pelaajista näyttää jo kylläisiltä supertähdiltä jotka ovat jo saavuttaneet paljon urallaan, esim Henryä paljoa se puolustaminen kiinnostanut. Tilanne on vähän sama kuin Realissa vuosia sitten kun hankittiin kokeineita tähtiä ja tulokset olivat sen mukaisia. Ja jos tuo R10 nyt lähtee niin kyllä hänestä on enemmän saatava kun Milanin tarjoama 20 milj.
 12. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Mitäs mieltä ootte Manuel Pellegrinistä ensi kauden valmentajaksi, jos tuo Pepe ei nyt vielä olisi tulossa. Tehnyt Villarealissa hyvää työtä, uskaltanut heivata itsensä Juan Riquelmen kokoonpanosta ja muutenkin Sukellusveneen peli on hyökkäyspainotteista joten sopisi mielestäni hyvin Barcaan
 13. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Kuulostaa kyllä (lähes) kaikki huhut hyvältä ajatellen ensi kautta. Valmentajaksi ottaisin kyllä mielummin Guardiolan kuin Mourinhon jo pelkästään Josen puolustus voittoisen taktiikan takia. Wengerkin tervetullut. Puolustukseen ottaisin Lahmin, Garayn (varma?) ja Alves on hiinä ja hiinä. Kengän kuvan takamukseen saisivat ainakin Zambo, Thuram (pakko päästä eroon) ja Oleguer. Ja kiitos mutta ei kiitos Luciolle ja Coloccinille Keskikentälle ei paljoa tarvis vahvistuksia; viime kausina, osittain loukkaantumisien takia, hiipuneet Edmilson ja Deco saisivat minusta lähteä muille maille. Lisää peliaikaa noille Culen mainitsemille junnuille ja Poulsen kävisi kans:mrgreen: Hyökkäyksestä saisivat lähteä suorinta tietä Gudjohnsen ja Ezquerro (en tajua mitä tämän tasoinen pelaaja kummittelee barcan kokoonpanossa). Dinhon antaisin ehdottomasti jatkaa. Ja jos tuo Benzema nyt tulisi Barcaan niin se tarkottaisi kyllä samalla Henryn lähtöä. Mutta antaisin kyllä Henryn näyttää ainakin vielä kauden osaamistaan ja samalla Benzema kasvaa vielä Lyonissa. Huhuissa esiintyneet Drogba ja Hleb saavat kyllä jäädä Englantiin.
 14. Barcelona-Villarreal

  Kyllä on jotenkin mielikuvituksetonta tuo Barcan peli, ollut mielestäni koko kauden jotain poikkeuksia lukuunottamatta. Jotenkin pallo ei vain ole liikkunut hyökkäys suuntaan yhtä vikkelästi kuin menneillä kausilla. Ja esim ManUn pelejä on erittäin ilo katsoa kun pallo liikkuu mieheltä toiselle vikkelään ja pelaajien henkilökohtainen taito on valjastettu joukkueen menestymisen eteen. En siis tarkoita että Barcan pitäisi alkaa pelaan kun Mauno mutta toivoisin kyllä hieman erilaista pelityyliä. Uudempaa ja raikkaampaa pelityyliä toisi mukanaan varmaan uusi valmentaja. Mielestäni Rijkaardin aika on kyllä Barcassa ohi, Wengerin näkisin mielelläni blaugranassa jos saisi vaikka Henryynkin vähän potkua.
 15. Tampere United

  Joo en siis tarkottanut että Sapara, Kone ja Konan hankittaisi Tampereelle vaan pointti oli se että nämä ovat ulkomaalaisia ja kovia vahvistuksia RBK:llekkin joten olisi kiva jos TamUssakin olisi kovempia ulkomaalaisia kuin Daniel ja Rafinha. Että panostettaisiin vaikka yhteen kovaan ulkomaiseen pelaajaan eikä mihinkään tusinamieheen/miehiin mitä on veikkausliigassa näkynyt viime kausina liiankin paljon.
×