Jump to content

Miunsa

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Miunsa

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/11/1986
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Pirun hyvät summat, mikäli Kieranista olis 5,5 milliä ja Smithistä 8 milliä tulossa.
 2. Football manager 2007

  Doncaster Roversilla aloittelin League Onesta, tällä hetkellä pelaan Valioliigaa... Paras sijoitus on toinen... Kahtena peräkkäisenä kautena olen pudonnut Mestareiden Liigan välierissä AC Milanille... Taitaa olla kausi 2013-14 menossa... Joukkueen kirkkaimmat tähdet lienevät Cristiano Ronaldo, Rafael van der Vaart, Jermain Defoe ja Samuel Eto'o näistä oikean elämän pelaajista. Eto'o ja van der Vaart tuli Bosmanilla, mutta Defoen (18 milj. euroa) ja Ronaldon (50 milj.euroa) ostin itse. Lisäksi löytyy kärjestä aivan huippu regen-pelaaja Gary Evans (arvo 38 milj.euroa), joka on ehdottomasti ton saven top5-hyökkääjien joukossa. Että aika hyvin on League Onesta ponnistettu.
 3. Wayne Rooney

  Mietinkin tässä eräs päivä, että kuka oli Unitedin kymppipaita ennen van Nistelrooyta, mutta Sheringhamhan se taisi ollakin.. Cole oli 9 ja Yorke 19.
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kieltämättä hyvältä näyttää ensi kauden Manchester United. Saa nähdä Rossin, Smithin ja Richardsonin osoitteet..
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Saattaa Fletcherillä tehdä aika tiukkaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon.
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Samaa mieltä, Cannavaro kuitenkin edelleen yks Italian, jos ei koko maailman, parhaita toppareita. Vaikka olishan toi Militokin varsin kova nimi.
 7. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Niin ja eihän toi Salomon Kaloukaan mikään maajoukkueen konkari ollut kun Chelseaan siirtyi. Tosin saattoihan siinä olla muutama rupla-Romanin euro taustalla.. Että eiköhän se Andersonkin saa pelata, toivotaan ainakin niin.
 8. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Eiks toi Nani ole portugalilainen? Joten sille ainakin on pelilupa kunnossa. Toivottavasti Anderson sais kanssa, ettei tartte laittaa lainalle jonnekin. Mites toi Pique, onks se lainalla vaan Zaragozassa, vai jäiks sinne pysyvästi?
 9. Huhuja (AC Milan)

  Eiks Kaka ole sanonut haluavansa Milanin hyväksyvän Realin tarjouksen? Tai no enpä minä mitään mistään tiedä, kuhan kysyin..
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tuollahan ne Unitedwebissä huhuilevat Sampdorian Quagliarellaa sekä Boltonin Anelkaa. Trezeguet vois olla aika mielenkiintoinen ratkaisu. McCarthya tai Litaa en välttämättä haluais nähdä OT:lla, mutta Huntelaarin mielelläni.
 11. Arsenalille uusi vieraspeliasu!

  En nyt tiedä, voinko näin Man Utd -fanina väittää pitäväni Arsenalin pelipaidasta, mutta mielestäni se kelta-sininen oli parempi.
×