Jump to content

massi83

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About massi83

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/25/1983
 1. Arvon foorumistit, voisiko joku, joka ei aio viimeisiin kahteen peliin hankkia lippua, antaa minulle tiedonsa ticket exchangesta jotta voisin liittää tämän tilin omani kanssa, jotta voisin yrittää saada peleihin toisenkin lipun. Hammers peliin jo onnistuin lipun saamaan ja barca-peliinkin buy-linkki oli kerran näkyvissä mutta myöhästyin, perskele. Jos on mahdollista lähettäkää priva-viesti. Vastaava sitten onnistuu tietysti toisin päin ensi kaudella, jos joku haluaa lainata minun tietojani. Tilien yhteenliitämisestä ei siis ole mitään harmia, saisin vain oikeuden ostaa lisälipun, mutta esim. maksu tapahtuu minun luottokortilta. Olisin ikuisesti kiitollinen. -Matti.
 2. Jos tilaat liput silloin kun ne tulee myyntiin, niin osallistut arvontaan. Siinä lipun saannin todennäköisyys lienee noin 60 %. Jos voitat, liput lähetetään sinulle kotiin. Ticket exchangen kautta (tässä palvelussa siis kausikortin haltijat voivat myydä lippunsa jos eivät pääse peliin) peliin saa varmasti lipun. Tällöin lippu tulee noutaa ennen peliä. Suosittelen 3 h ennen. Wigan pelissä menin hakemaan lipun 1 h ennen alkua ja jouduin jonottamaan 30 min. Olisiko mahdollista että kirjaudut ticket exchange palveluun ja lainaat käyttäjätunnustasi minulle boro ja blackburn peleihin? Tästä ei koidu sinulle minkäänlaista haittaa tai kustannusta.
 3. Olisikohan mahdollista saada ticket exchange-tunnuksia lainaan, jotta voisin linkittää ne omaan tunnukseen ja tilata useampia lippuja. Boro ja Blackburn peleihin olisi kavereita tulossa katsomaan enkä viitsisi ostaa mustasta pörssistä kaikkia. Olisin hyvin kiitollinen. Cheers.
 4. Jep, loistava ottelu oli, ei voi valittaa. Menin hakemaan lipun 3 tuntia ennen pelin alkua, sillon jonotus kesti 2 minuuttia. Myohemmista jonoista ei tietoa. Kyllahan sinne stadionin laheisyyteen kannattaa ajoissa menna joka tapauksessa tunnelmaa haistelemaan. Muistaakseni ei kysynyt henkkareita. Jos saat luottokortinkin lainaan niin luulisi niille riittavan.
 5. Jep, nainhan se toimii, ainakin toimi Chelsea-peliin. Sahkopostiin tulee vahvistus lipuista ja liput voi hakea aikaisintaan 3h ennen pelin alkua, mukaan tarvii membership-kortin, luottokortin ja sahkopostivahvistuksen. Huomenna menen ensi kertaa kokeilemaan hommaa kaytannossa. (Pahoittelut puuttuvista a:n ja o:n pisteista)
 6. Morjens, vielä en ole Manseen saakka päässy. Syyskuun puolessavälissä lähen ja oon tod. näk. tammikuun loppuun saakka. 8 liigapeliä näyttäis sopivan aikatauluun ainakin, joten mainio syksy tulossa.
 7. Onkohan muillakin mahdollisesti ollu ongelmia OneUnited palvelun kera. Yli viikon oon yrittäny päästä liittymään jäseneks mutta tarjoavat vaan error-tekstiä. Syksyksi oon lähössä vaihtoon Manchesteriin ja lippuja pitäis saada ja halusin vaan varmistaa etten tee jotain vaan väärin (tuskin). Kiitoksia.
×