Jump to content

JKOHNNY

Members
 • Content count

  279
 • Joined

 • Last visited

About JKOHNNY

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/22/1977

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Rauma
 1. Manchester United vs. Tottenham 26.8.2007

  Tuloksellisesti parempaa, ei pelillisesti.Edelleen homma takkuaa siihen, että hyökkäyksessä on liian vähän miehiä, syöttöpeli voisi tapahtua pystysuuntaan enemmän. Syöttöpeli aika tehotonta. En nyt koko peliä nähnyt, mutta Brown ja Rio sillä pätkällä hukassa, mitä näin. Tevez on liian yksin eikä liiemmin saa pallojakaan, joten paha on hänen piikkiinsä mitään laittaa. +++ Voitto, tästä se aukeaa! ++ Nani, komea veto niinkin ohuesta koivesta;)! + Giggsille, kun en muuta keksinyt tähänkään... -- Rio - Brown ja Carrick
 2. Gabriel Heinze

  Tuota palkkapyyntöjuttua en usko hetkeäkään, kumma ettei Ferguson sitä tuonut julki ennen kun Heinze ilmoitti oman näkemyksensä. Uskon kyllä(olen sen aikaa SAFia seurannut jo), että jos Ferguson sanoo, ettei pelaaja lähde World Cupiin ja tämä silti lähtee, niin tuskin kukaan oikeasti epäilee kuinka siinä touhussa käy! Mikäli joku muu vain kunnossa on, niin se kyllä pelaa, ei Heinze. Ja tämähän nähtiin käytännössäkin viime kaudella jo paljon ennen kuin mitään neuvotteluja edes käytiin! Eri asia on sitten mielipidekysymys,kumman tehtävä se asia on päättää, lähteekö pelaaja MM-kisoihin vai ei... Mikäli mies halusi palkkansa taivaisiin ohi Riojen ja muiden, niin Liverpoolihan varmasti sen olisi maksanut,heh... Kuulostaa siltä että puolustelen Heinzeä? Kyllä! Hänen ei tarvitse uhrata uraansa Unitedin takia, hänen lähtönsä palveli kummankin tarkoitusperiä, niin joukkueen kuin hänen omiaankin. Btw, luultavasti Bayernin fanit ajattelevat sitten samoin Hargreavesin jalkojen katkomisista, mutta onneksi näitä "mental casejä" ei taida olla pro-kentillä... EDIT: Rossi, luepa nyt uusiksi, peliaika-kysymys ratkaistiin siis lähdöllä World Cupiin, KAUAN ENNEN Liverpool-hässäkkää! Ja sehän, kuten mainittu, jo vissiin nähtiinkin! Mies oli jo pelikunnossa kun oli vielä kolmas vaihtoehto Evran ja Silvestren takana. Kukaan ei nyt kuitenkaan taida häntä sen tasoisena pitää, vai?
 3. Manchester United vs. Tottenham 26.8.2007

  Mitä muutama muukin tässä toivoi, niin kahden kärjen taktiikka on must juttu. Vaikka nyt Giggsiä onkin dissattu, niin kuitenkin tällaisessa lamanpoikasessa jossa joukkue on, niin uskon hänen kaltaisensa veteraanin pystyvän antamaan merkittävän panoksen jo pelkällä kokemuksella. Osa tehottomuutta on kuitenkin laitettava taktiikan piikkiin...Eteenpäin sano mummo hangessa.
 4. Gabriel Heinze

  Tosiasia on, että tulee enemmän. Kaikki tietävät miten ManUssa käy pelaajan, joka ei ole Fergusonin suosiossa. Tässä miehen oma mielipide mahdollisuuksistaan peliajan suhteen: "I deserved better treatment after my efforts for the club. I had to leave United because I am convinced Ferguson would not give me a minute all season." Eli jos se minuuttikin tulee Realissa, niin enemmän on tullut!
 5. Man City - Man United 19.8

  ManU kärsii tällä hetkellä sairaudesta nimeltä mestaruus krapula. Joka sinänsä ei ole uutta, mutta ManU on niin kokenut joukkueena johdosta vaihtomiehiin että luulisi sitä olleen painotettu. Ja jos on niin sitten täytyy tukistaa poikia kovempaa. Peli sinänsä oli täysin hallussa kokoajan, vain yksi nukahdus ja se oli siinä. Asia jota jokainen on painottanut, eli 4-5-1 taktiikan unohtaminen olis paikallaan. En tajua miksi SAF:in kaltainen kokenut mies vaan väkipakolla käyttää sitä taktiikkaa kun materiaali ei ole siihen soveltuva. Vaihtaisi Heinzen pooliin siihen komeeseen pitkään kärkeen nimelta Crouch tjsp jos väkisin haluaa pelata pääpalloja sinne järkeen. Vielä yks huomio, se Micah Richards tjsp oli kyllä aivan loistava. En tiedä kuinka monta tilannetta se katkoi/pelasti, mutta paljon niitä oli.
 6. Gabriel Heinze

  Nämä ovat lausuntoja joita en sitten voi käsittää, edes vaikka ollaankin Manu faneja. Jalkapallo on Heinzelle TYÖ ei uskonto ja jos työ ei enää ole nautittavaa/tai ei hän voi sitä tehdä haluamallaan tavalla, Hän tekee ratkaisun että hänen on parempi siirtyä muualle. Joukkeenkin takia se on kannattavaa jos ei mies saa parastaan irti meillä. Tässä on sitten taas turhaa sanoa että ei halua kilpailla paikasta, se on täältä helppo sanoa kun et ole itse harjoitellut 29 vuotta tullakseen huipuksi ja pysyäkseen huipulla. Vieläpä paikasta jossa viimekaudella ilman Evran ja Silvestren loukkaantumisia hän ei olisi pelannut puoliakaan siitä mitä pelasi, kun katsotaan että noin puolivälissä kautta hän oli Ohein vaihtomiehenä. Pysyäkseen huipulla/maajoukkueen pakkina hänen on pelattava kaikki mahdolliset pelit mitä vaan voi koska nuorempia on tulossa takaa. Ja se että Liverpooliin on asiassa vain sivuseikka jos ei Poolia lasketa ilman Heinzeä uhaksi niin ei se ole sitä senkään jälkeen. Tämä on vain "pienten" poikien egojen kalistelua ja siitä kärsii jo muutenkin hukassa oleva ManU ja pelaaja joka olisi siirtynyt pienellä kohulla sinne, olkoonkin että sitten vuoden miekka ja kilpi ei ole siirtoja tapahtunut seurojen välillä joten hetken lehdet olisivat kirjoitelleet ja se siitä. Ei saisi ei, joten älä tee sitten niin.
 7. Pompey - Man United 15.8

  Täältä nousee 2 kättä tälle asialle. Noh mutta ei tämä mestaruus vielä näihin ole kaatunut, ei edes juurikaan vaikeutunut. Tosin avainpelaajien poissaolo on toinen juttu kun vielä tuntuu että SAF hankki isolla rahalla katsomopelaajia, vai mikä hiivattu on että ei näitä sinne kentälle saada? Nyt on sitten jäljellä olevien todella nostettava tasoaan ja kenties Giggsyn palattava omalleen. Scholesin maali oli kylla upea! kiitos kuuluu koko sitä väsänneelle kolmikolle, koko peliä en nähnyt mutta sen mitä näin oli tuo ainut paikka josta Nani ansaitsee edes vähän plussaa.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  OT, mutta anyway..."Kilpailusta" puhuttaessa tämä kaikki oli sokeallakin silmällä ennakoitavissa jo viime kaudella, kun vasta oikeastaan loukkaantumiset avasivat hänelle väylän pelaamaan. Taisin siitä jo silloinkin vähän mainita...Evra aloitti kyllä häikäisevästi, mutta tuota tasoeroa ei voinut huomata kauden kääntyessä lopuilleen. Ymmärrän ihan täysin, ettei noin vanha pelaaja halua jäädä samaa katselemaan, ja jos Liverpool on ainoa vaihtoehto, niin paska tilanne se on silloin ihan joka osapuolelle. Meille faneille United lähentelee jo uskontoa, pelaajat eivät ole faneja. Aivan eri asia olisi jos kyseessä olisi oikeasti ManUa uhkaamaan kykenevä joukkue.
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Miksi?? Varmaan Silvestrelle sopii voittaa kannuja juurikaan pelaamatta, mutta ei Heinzelle. Mies haluaa pelata ja tietää reaaliteetit ettei Manussa saisi haluamia määriä koska paikasta kilpailee kaksi huippua ja se että toisen pelityyli sopii paremmin Manun nykyiseen pelityyliin. Ja jos käyt katsomassa Englannin päässä olevaa keskustelufoorumia niin ei ne siellä olevat fanitkaan edes halua hänen enää jäävän. Toiseksi kuinka moni pelaaja on jäänyt Manuun jos on esittänyt vaatimuksia SAF:lle, minun mieleeni ei nyt muistu yhtään. Joten en usko että jää Manuun. Sääli vain että se polvivamma katkaisi Heinzen lupaavasti alkaneen Manu uran. Mitä tulee muuten siirtoihin niin nyt saisi jo loppua tuo haaliminen, tulee niin ikävästi mieleen parin viime vuoden aikainen Chelski ja en pidä siitä mielikuvasta. Ja toiseksi jos ei tuolla nipulla tule mestaruutta ei siinä enää uudet nimet auta.
 10. Manchester City - Manchester United 5.5

  Helpotuksen tunne päällimmäisenä Aloitetaan illan epäonnistujasta, eli tuomarista: järjetön pallopää! Taisi mennä jopa pari vihellystä kohdalleenkin. Sai pelätä, että kuinka rumaksi peli oikein meneekään... Itse peliin: Laskiko kukaan omille menneiden syöttöjen määrää? Ei kovin montaa ollut. Joukkue oli selvästi todella väsynyt, ja mikäli Arsenal on kerrankin huomenna hyödyksi, Chelsea-pelin kokoonpano voi olla mielenkiintoinen. Kukaan ei kylläkään tehnyt yhtään isoa virhettä. Ottelun ainoa loistosuoritus oli VDS:n pilkun torjuminen. +++VDS ++ Koko joukkueelle, puolustivat johtoa kunniakkaasti selvästä väsymyksestä huolimatta Miinuksia ei ansaitse pelissä kukaan muu kuin Reffa ja Balli , "varmistettiinhan" sentään mestaruus
 11. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Eikö Heinze kuulu tähän ryhmään kanssa?? ja nyt on pakko sanoa että "taiteellisen" luoteen omaavat pelaajat kun tuppaavat kaatumaan kanssa aika herkästi(meidän myös) niin pahalta vaikuttaa toi meidän kortti lista. Aamulla katselin SAF:n haastattelua telkmorista ja siinä puheli että maaleja on tehtävä, mutta siltikin pelkään että lähdetään sumputtamaan omaa päätä, joka on aina epäonnistunut ja sit joudutaan taka-ajoon, mutta voittoon ja finaali paikkaan uskon. Kuten Rossi tuossa mainitsikin on Maldinin poissa olo todella suuri apu meille, vaikka ikää on jo aika paljon pidän häntä yhtenä maailman parhaista pelaajista paikallaan.
 12. Everton - Manchester United 28.4

  On aika hulppea olo!! Melkein jo usko loppui...melkein. Puolustus, no aivan järjettömiä hasardeja ei näkynyt, ja koko ajan pitää muistaa minkälaisessa murroksessa United-pakisto koko ajan suorittaa. Toisessa maalissa Brown ehkä hieman löysäili, mutta yllättävä oli kaverin vetokin siitä asennosta. Evra totuttua epävarmempi, mutta mielestäni ei suohon sotkemisen arvoinen-muutamia hyviä katkoja epävarmojen tilanteiden paikoksi. Ensimmäisellä puoliajalla O `Shea oli "näkymätön" eli suoriutui puhtaasti. Paljon sai Heinze kerätä iskuja, kelpo peli muutenkin. Richardson oli hyvä. Carrick kamppailee OGS:n kanssa huonoimman keskikentän tittelistä. Taas piti nurista vaimolle 18 miljoonasta punnasta. Toisella puoliajalla Giggs ja Scholes molemmat paransivat ja näin ollen pelin hallinta erän alusta lähtien Manulle. Ronaldo toi kentälle tullessaan huomattavan parannuksen, vaikka päällimmäisenä muistissa on tuo epäonnistunut maalipaikka, niin kyllä Ronaldo tarkoittaa vähemmän pallonhallintaa vastustajalle. Pitkästä aikaa nuoren, uuden ManU-kasvon näkeminen kentällä ja maalin teossa sykähdytti. Rooney: vaikka kuinka näyttäisi siltä, että hän kerää koko joukkueen tuottamaa kunniaa yksin, niin tuossa paikassa ratkaiseminen vaatii jumalatonta viileyttä. Hienon nousun jälkeen armahdetaan miinuksista:D +++ Rooney ++ O `Shea/ joukkueen kyky nousta sillasta + Eagles ja Heinze
 13. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Jos tädillä olisi, jne. mutta pakko on miettiä, mitä olisi tapahtunut, mikäli ManU olisi pelannut toisen puoliajan tahdolla alusta asti. Milanilla ei juuri muuta ollut kuin Kaka ja ManUn puolustuksen sekoilut, etenkin jälkimmäisessä maalissa. Ensimmäisessä Kaka olisi ehkä pitänyt yrittää pysäyttää aikaisemmin(Carrick), ja sen jälkeen puolustuksessa ei kukaan tuntunut olevan oikealla paikalla. Toinen maali, noh, tyylikäs taklaus Evralta! Toisaalta taas hänen keltaisensa ei mielestäni ollut ansaittu, tuon verran pitää kontaktia sallia. Plussat Rooneylle ja Giggsille sekä loppupelin pelityylille. Yle hankkikoon selostajan seuraavaan peliin.
 14. Man Utd vs. Sheffield U

  Onko kukaan löytänyt netistä kyseisen ottelun Torrenttia, kun en nähnyt koko peliä kun jälkikasvu aiheutti muuta toimintaa.
 15. United ja FA Cup 06/07

  Ja seuraavaksi finaaliin!!! Viime aikoina joukkue on joutunut sopeutumaan hyvinkin erilaisiin kokoonpanoihin ja siihen nähden tämä peli oli erittäin hyvä. Ottelun huvittavin kokemus olikin kommentaattorin toteamus, että loppukauden tärkeitä pelejä ajatellen ManU on se joukkue jolla on loukkaantumisten suhteen asiat hyvällä tolalla Puolustuksessa oli vähän epäselvyyksiä ajoittain, mutta onko tuo nyt ihmekään, kun pakkaa joudutaan sekoittamaan joka pelissä. Rion loukkaantumisen jälkeen(btw, herranjestas, tulisi hyvä mies nopeasti taas terveiden kirjoihin!!! ) Watford pyrki odotetusti lisäämään pääpalloja, mutta Heinze dominoi ilmaa oikeastaan koko pelin. Evra puolestaan hoiti nopeudellaan pitkät avaussyötöt ja nopeat juoksupallot. Nämä kaksi kyllä paikkaavat hyvin toistensa heikkouksia, mutta pitemmän ajan peliaikaongelmaa se ei ratkaise kun kerran herra nimeltä Vidic vielä joukkueessa on. Brown oli varma. Näytti siltä että Watford lisäsi painetta Fletcherin puolelle hänen kentälle tulonsa jälkeen. Keskikenttä ei tehnyt juuri ihmeitä, ainoa mieleenjäänyt asia oli Carrickin syöttö ensimmäiseen maaliin. Hyökkäyssuuntaan keskikenttä tuki ja loi tilaa. Saikohan vastustajan puolustuksen taso hyökkäyskaksikon näyttämään aika #¤lvetin hyvältä, joka tapauksessa illan iloisin "yllätys" oli kyllä Smith!! +++ Smith ++ Rooney + Joukkueen mukautumiskyky vaikeaan tilanteeseen - loukkaantumiset
×