Jump to content

shack

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About shack

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/11/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lappeenranta
 1. Alkuviikosta päivitellään 2010 ohjelmat.
 2. Bundesliga 2009-10

  Täytyy yhtyä tuohon yllä olevaan kommenttiin. Samalla pitää tunnustaa että itse nukahdin ko. pelin aikana tosin huonon ottelun lisäksi myös rankka työpäivä kantoi kortensa kekoon. Anyway. Tänään ollut kyllä mielenkiintoinen kierros ja varsinkin Leverkusenin voiton voisi nostaa esiin. Kolmen ottelun jälkeen taulukon kärjessä ja tänään vieraissa 5 tehtyä maalia. Hyypiä on pelannut kahdessa näkemässäni ottelussa hyvin ja on ehdottomasti tässä joukkueessa yksi tärkeimmistä lenkeistä. FC Bayern konttaa ainakin näin kauden alussa ja kohta pitäisi saada parin ottelun voittoputki jotta päät eivät ala painua.
 3. FC Schalke 04

  Schalken kausi alkanut kohtalaisesti, harmittava tappio tosin Karlsruhelle.
 4. Bundesliga

  Kahdeksas kierros tuloksia: Friday 28.9 Schalke 04 - Hertha BSC : 1:0 Saturday 29.9 Werder - Arminia 8:1 Bayer 04 - FC Bayern 0:1 HSV - Wolfsburg 2:2 Bochum - Nürnberg 3:3 Karlsruhe - Dortmund 3:1 Rostock - Stuttgart 2:1 Sunday 30.9 Hannover - Duisburg FC Energie - Frankfurt Sunnuntain mielenkiintoisin ottelu pelataan 22 000 katsojaa vetävällä Freundschaft Stadionilla. Kun kautensa heikosti aloittanut ja valmentajansa erottanut Energie Cottbus yrittää napata kauden avausvoittonsa Kotikentälle marssii hyvin kautensa aloittanut Frankfurt. Molemmat kärsivät edellisellä kierroksella tappion. Frankfurt niukasti yhdellä maalilla, mutta sarjakärki Munchen kylvetti Cottbusia 5-0 tuloksella. Ottelun mielenkiintoa lisää myös se että Cottbusin puikkoihin istuu sunnuntaina heidän uusi päävalmentajansa Bojan Prasnikar, Slovenian menestyinein valmentaja koskaan. Prasnikar on ollut joukkueen mukana vasta perjantaista, mutta katsotaan tuoko hän mukanaan uutta intoa joukkueeseen.
 5. Bundesliga

  Seitsemäs kierros, tässä tuloksia: Tiistai 25.09.2007 Dortmund - HSV | 0:3 Hertha BSC - Rostock | 1:3 Wolfsburg - Werder | 1:1 Duisburg - Schalke 04 | 0:2 Keskiviikko 26.09.2007 klo 20.00 (suomi +1) Stuttgart - Bochum FC Bayern - FC Energie Nürnberg - Bayer 04 Arminia - Hannover Frankfurt - Karlsruhe
 6. Bundesliga Urheilukanavalla

  Oli jälleen viihdyttävä peli uk:lta. Wolfsburg oli erittäin vahva ja dominoi ajoittain suveneeristi. Bremen puolustus oli kuitenkin jäätävä yhtä nukahdusta lukuunottamatta. Mertesacker pelasi jälleen loisto ottelun ja katkoi pari kertaa varman maalipaikan. Bremenin hyökkäyskalusto oli Diegoa lukuunottamatta saamaton, Klosea on vaikea korvata ja tuntuu jotenkin että Bremin hyökkäyksestä puuttuu se terävin kärki.
 7. Liverpool FC 07-08

  Täysin samoilla linjoilla ollaan. Kuyt tekee töitä mutta tulosta ei tule. Torres pitäisi olla aina aloituksessa. Keskikenttä hakee itseään, nyt olisi kova kärki valmiina tekemään maaleja, mutta Torresille pitäisi saada enemmän palloa jalkaan ja vauhtiin. Puolustus on pysynyt hyvin kasassa, mutta saa nähdä miten käy kun tulee jokin kovanluokan jengi vastaan. (Sekava Chelsea kävi yrittämässä). Rafan rotaation olisi syytä loppua tähän. Selkeä aloituskentällinen ja sitten pari hyvää subia.
 8. Bundesliga

  Kuudes kierros saatiin tänään päätökseen. Bayern nappasi itselleen piikkipaikan voitollaan Karlsruherista. Sunnuntain tulokset: Hannover 96 - Bayer Leverkusen 0:3 Karslruher SC - Bayern Munchen 1:4 ---------------------------------------------------------------- Katsoin tuon Bremen - Stuttgart pelin ja täytyy vain ihmetellä viihdyttävyysastetta. 20min pelattu ja peli oli jo 3-1. Diego oli erittäin vahva ja viihdytti yleisöä pariin otteisiin näteillä pikku tempuilla. Kruunuksi vielä maali aivan ottelun lopulla. Mieltä lämmittää myös Schalken vakuuttava voitto kotonaan (3:0) Arminia Bielefeldia vastaan. Kuranyin onnistuminen iso plussa.
 9. Liverpool FC 07-08

  Täytyy olla pisteeseen tyytyväinen. Pompeyllä oli n. 80min paikkeilla hyvä paikka kun Kanu passasi rankkupilkun liepeille *jollekin* mutta veto meni onneksi ohi. 1pts on parempi kuin 0.
 10. Bundesliga Urheilukanavalla

  Vapari tuomittiin kyllä erittäin epäselvästi tilanteesta. Ainakin hidastuksessa näytti siltä että Jansen astui hieman vinoon jonka seuraksena kaatui. Tästä sitten tuomittiin Rafinjalle rike ja Muchenille vapari josta maali syntyi.
 11. Liverpool FC 07-08

  Minäkin hieman pelkäsin sitä, mutta varsinkin Torres sekä Voronin ovat olleet vakuuttavia, varmaan parhaimpia hankintoja kesän aikana koko valioliigassa. Torresista piti kyllä maksaa aikamoinen hinta, mutta eiköhän tuo mies maksa itsensä takaisin.
 12. Bundesliga

  Minultakin jäi koko eilinen kierros väliin pitkälti töiden takia. Kiitos kuitenkin tästä yhteenvedosta. Tänään on mielenkiintoista seurata jatkuuko Muchenin vire.
 13. Petri Pasanen

  Jopas oli pommi. Oliko niin että ensimmäinen maali 3vuoteen Pasanen>Bremenille? Toivottavasti Petri paukuttelee noita myös a-maajoukkue paidassa.
 14. Bundesliga

  Oli kyllä viihdyttävä matsi. Schalke sai ansaitsemansa tasurin noin 10min ennen loppua ja mahdollisuuksia voittoon oli tukkukaupalla. Schalken viimeistely ontui kuitenkin pahasti ja maalirimoja kolisuteltiin muutamaan otteeseen. Racitic pääsi ampumaan pari kertaa hyvästä paikasta joista toinen veto tärähti ylärimaan. Kuranyi oli myös vahvalla pelipäällä, mutta Saksan maajoukkuepelaaja ei onnistunut viimeistelyssä hyvästä yrityksestä huolimatta. Ottelu päättyi lopulta numeroihin 1-1 eivätkä ainakaan Schalken fanit voi olla tulokseen tyytyväisiä.
 15. Kausi 2007/2008

  Vahva ensimmäinen puoliaika kauden avaus ottelussa. Tasapainoisen tuntuinen joukkue, puolustaa ja hyökkää hyvin koko arsenaalillaan.
×