Jump to content

Van Mane

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

About Van Mane

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Uleåborg
 • Interests
  rock'n roll

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.acmilan.com
 1. Malmö FF - AC Milan 14.8. 2011

  Huomasin juuri, että Milan pelaa elokuussa Malmössä! Kyse on ystävyysottelusta Malmö FF:ää vastaan. Ketään menossa? http://www.acmilan.com/en/news/show/134628
 2. Milan 2011-12

  Joukkue alkaa muodostua Heti halkuun: Seedorfin jatkosoppari on hieno juttu! Miksi? No sen vuoksi, että suurpelaaja on viimein tyytynyt siihen, että saattaa välillä joutua istumaan penkilläkin - Allegri on puhaltanut hienon joukkuehengen Milaniin. “I didn’t ask for anything,” Seedorf told La Gazzetta dello Sport. “I didn’t meet with coach Massimiliano Allegri and yet I signed anyway. I just wanted to stay here. “I was given no guarantees. After all, after 900 games in my career, what could I possibly have asked Allegri? My heart told me to stay in order to win the Scudetto and the Champions League.” Miehen taidot eivät ole kadonneet, vaikka vauhti on hiipunut. Joka tapauksessa uskomaton pelaaja, ja varmasti parhaimmillaan, kun saa/joutuu lepäämäänkin välillä. Seedorf tuo joukkueeseen johtajuutta, valtavasti kokemusta ja ammattimaisuutta.
 3. AC Milan 2010/2011

  Grazie Pirlo! Harmillista nähdä Pirlon lähtevän. "Sleepy Eye" oli ehdottomasti lempipelaajani, ja on sitä tietysti edelleen. Niin kaikki muuttuu. Tuskinpa Pirlo näitä terveisiä saa, mutta toivon hänelle kaikkea hyvää jatkossa (paitsi tehoja Milania vastaan ). Hieno pelaaja, mahtava pelaaja, maaginen pelaaja. Pippo Inzaghin sanoin: “I wish him the best and appreciate Andrea as a player and a man. He will never feel like an opponent.” Nyt Milanin olisi syytä lähteä aggressiivisesti tavoittelemaan Javier Pastorea tai jotakin toista nuorta luovaa keskikenttäpelaajaa. Merkel ei täytä ainakaan vielä Pirlon saappaita ja Seedorf on vanhemmiten liian ailahtelevainen. Mielenkiintoiset ajat ovat edessä siirtojen suhteen! FORZA ROSSONERI!
 4. AC Milan 2010/2011

  Sleepy Eye Suurena Pirlo-fanina katson asiaa värittyneiden lasien läpi, mutta olen eri mieltä - silti olet osittain oikeassa. Pirlo ei pelaa "omalla tasollaan" eikä ole pelannut muutamaan kauteen. Mielestäni suurin syy siihen on se, että hänen rinnalleen ei ole löytynyt sellaisia pelaajia, jotka tukisivat hänen peliään. Lisäksi pelisysteemi on vaikuttanut asiaan. Tätä olen hokenut näilläkin foorumeilla jo pitkään. Pirlon pelityyli ei ole koskaan vaatinut nopeutta, koska pallo ja pallottomat pelaajat ovat ne nappulat, joilla "Sleepy Eye" pelaa. Tämän hetken Milanissa keskikenttä koostuu Pirren lisäksi enemmänkin puolustavista pelaajista (Gattuso, Ambrosini, Boateng, Flamini) kuin hyökkäävistä tai peliä rakentavista (vrt. Kaká, Rui Costa). Tietysti onhan siellä Seedorf, mutta yksi palanen puuttuu. Näin ollen Pirlo jää yksin juonitteluidensa kanssa ja erityisesti 4-3-3 systeemissä. Ancelottin aikana Pirlon rooli oli erilainen ja vapaampi. Nyt maestrokin joutuu rehkimään hiki hatussa puolustuksen apuna. Mutta nautitaan nyt derbyn voitosta täysin rinnoin ja toivotaan, että Pirlo löytäisi maagisen otteensa taas! Forza rossoneri!
 5. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Tietysti valmentaja kantaa vastuun viime kädessä. Toki täytyy muistaa, ettei Baxter tai kukaan muukaan valmentaja voi olla sellainen meedio, joka voisi estää pelaajia tekemästä virheitä kentällä. Niin, kohtalokkaita virheitä sattui tänään Moisanderille, Jääskeläiselle ja Roman Eremenkolle (myös Kuqille, joka junttasi pallon ohi vaikka Litillä olisi ollut avopaikka laittaa pallo tyhjiin). Toisaalta valmentaja päättää roolituksen ja pelitavan joukkueelle, josta varmasti riittää mielipiteitä yhtä paljon kuin keskustelijoita. Mielestäni huonoin pelaaja kentällä oli Daniel Sjölund, joka ei kerta kaikkiaan onnistu missään tilanteissa - ei sitten millään. Koomisin suoritus kaverilta oli Unkarin kuudentoista rajalta suoritettu vapaapotku ensimmäiseen edessä olleeseen vastustajan pelaajaan, ja täysin osoiteeton junttaus paluupalloon. Taso ei kerta kaikkiaan riitä. Tässä tulemmekin sitten siihen perustavanlaatuiseen kysymykseen, että kenellä suomalaisella riittää? Omassa mielessäni SUURIA kysymyksiä herättää se, miksi Losa ei ollut avauksessa, ja miksi Serie A:ssa 90 minuuttia/peli pelaava Hetemaj ei ollut edes penkillä. Taktisesta puolesta en viitsi edes avautua... Suomi oli huono - jälleen kerran.
 6. Hyvä alku! Päälimmäisenä hieno tunne, että enimmäisen pelin jälkeen tärkeät kolme pistettä on taskussa! Forza Milan! Ibrahimovicin kaksi maalia pehmittävät hieman miehen kummallista perseilyä Milanellossa...joukkuehengen rakoiluun ei ole varaa. Ja puolustuspelaamisesta sen verran, että ottelun Real Madrid - Ajax perusteella jälkimmäinen pelasi niin luokatonta futista, että hollantilaisia vastaan punamustilla ei pitäisi tulla paniikkia, vaikka osa nimimiehistä olisikin sivussa. Real sitten onkin kova pala purtavaksi.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Jännitys tiivistyy... Footballpress.net-sivuston mukaan Galliani olisi sanonut lehdistötilaisuudessa Barcelonassa näin: "A deal for Zlatan Ibrahimovic is expected to be agreed upon. I am pleased with this and all AC Milan fans can celebrate his arrival soon. I would like Inter Milan to join the party too....".
 8. Huhuja (AC Milan)

  Tarkoitin juurikin sitä, että Ibran mahdollinen lähtö antaisi tilaa nuorille hyökkääjille kuten Bojanille, mutta myös Jeffrenille, joka on enemmänkin winger-tyyppinen pelaaja. Huhujen mukaan Guardiola vastasi vastikään lehdistötilaisuudessa kysymykseen "Kadutko Ibrahimovicin hankintaa?", että "En, koska tehtyä ei saa tekemättömäksi". Että tällaista tällä kertaa...
 9. Huhuja (AC Milan)

  Spekulaatiota Tässä olen Henry#14 kanssa samaa mieltä - Barcelonalla ei näytä olevan järkisyytä luopua Ibrasta. Ainoa vaihtoehto taitaa olla se, että heillä on kärkeen tulossa joku toinen pelaaja, joka on Pep Guardiolan suunnitelmissa Ibraa ylempänä. Kuka se voisi olla? Barcelonalla on heittää hyökkäykseen Ibrahimovicin lisäksi David Villa, Lionel Messi, Pedro, Bojan Krcik ja muuan Jeffren. Voisiko olla mahdollista, että pelaajien kehittäjänä tunnettu Guardiola on nähnyt Jeffrenissä niin suuren potentiaalin, että on valmis luopumaan jättipalkkaisesta Ibrahimovicista antaakseen tälle tilaa? Vaikea kuvitella, mutta toisaalta näin toimittiin myös Ronaldinhon ja Messin tilanteessa - Dinho sai lähteä, jotta varjossa kasvanut Messi sai mahdollisuutensa. Huomioitakoon myös se fakta, että Guardiola valmensi Jeffreniä nuorisojoukkueessa menestyksekkäästi...mutta tämähän on tietysti vain spekulaatiota: laidoilla Pedro, Jeffren ja Messi - keskellä Bojan ja Villa. Toinen vaihtoehto on tietysti se, että Barcalla on olemassa melko varma sopimus jonkun toisen hyökkääjän kanssa, ja kolmas on se, että Ibra ei liiku minnekään.
 10. AC Milan 2010/2011

  Kymppi Boateng toki avaukseen, jos taistelee paikan itselleen. Harjoituspeleissä Seedorf on kuitenkin esiintynyt hyvin, joten saanee jatkaa avauksessa. Kausi on kuitenkin pitkä ja varmasti Boateng saa mahdollisuutensa. Lisäksi keski-ikä on punamustissa korkea, joten leveän rosterin avulla kauden aikana tarttuvaa väsymystä voidaan pienentää. Ja kymppipaikasta sen verran, että sitähän ei Milanin perustaktiikassa ole - ei ole ollut Kakán lähdön jälkeen. Allegri on sanonut, että Ronaldinhon ollessa kunnossa pelataan 4-3-3, ja hänen poissaollessaan 4-4-2, jossa Seedorf "kymppipaikalla".
 11. AC Milan 2010/2011

  Starting XI Sanonnan mukaan ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta otan tässä nyt pienen varaslähdön. Olisihan se nyt mahtavaa, jos Ibra tulisi Milaniin! Scudettojahtiin se antaisi piristysruiskeen ja kenties jopa pientä henkistä otetta Interiin. Siellä kyllä tiedetään, minkä tason pelimies Zlatan on -------------Abbiati------------------- --Sokratis--Nesta--Silva---Antonini---- -----Flamini---Pirlo---Seedorf---------- -----Pato--------------Ronaldinho----- ------------Ibrahimovic---------------- Kylläpä voisi avauskokoonpano näyttää hirmuiselta
 12. Huhuja (AC Milan)

  Peukut pystyyn Useamman eri lähteen mukaan Ibrahimovic, Barcelona ja Milan olisivat solmineet jo sopimuksen, joka on käytännössä valmis. Julkaisupäivämääräksi on uumoiltu perjantaita. “Milan and Ibra have agreed a contract. The deal between them is done,” said the Mediaset journalist Carlo Pellegatti. “The Swede will earn €6m per year and the rest of his wage will be covered by Barcelona. “Zlatan is really happy to join the Rossoneri and is delighted that they will be in the Champions League. This was a key factor for him.” ...Ja Mediaset on Fininvestin kontrolloima firma. Fininvest puolestaan omistaa Milanin, ja koko roskan herra on Setä-Silvio Olisiko kenties sisäpiiristä tullutta "varmaa" tietoa?? Toivottavasti.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Ibradakabra vai Ibrakadabra Borriello on mielestäni hyvä hyökkääjä, mutta Ibrahimovic on loistava! Zlatan on nopeampi, paljon taitavampi, fyysisempi ja omaa paremman pelikäsityksen. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yObIYDOv1Qc&feature=related]Zlatanissa on sitä kuuluisaa taikaa[/ame] Epäilemättä Ronaldinho, Pirlo ja Ibra muodostaisivat yhdessä tuhoisan hyökkäysvoiman. Zlatan on boksissa todella vaarallinen. Kaiken lisäksi Ibra hallitsee palloa - hänellä ei kirpoile. Tekniikallaan ja pelikäsityksellään Ibra pystyy luomaan maalipaikkoja itselleen, mutta myös muille. Toki haluaisin pitää myös Borriellon, mutta mikäli Zlatanin mahdollinen, mutta epätodennäköinen lainasopimus vaatii miehestä luopumista, so be it. Punamustille jäisi kuitenkin vaihtoehtoja kärkeen aliarvostetun ja haukutun Huntelaarin sekä super sub Inzaghin muodossa. Tuskinpa siirto kuitenkaan toteutuu, joten eipä hötkyillä
 14. Siirtohuhut (ManCity)

  Sikoja säkissä Balotelli on näyttöihinsä nähden roimasti ylihintainen pelaaja, joka ei ole vielä osoittanut todellista arvoaan. Vai voiko joku tosissaan väittää, että tuittupää on ollut olennainen osa Interin menestystä viime kausina? Samat sanat James Milneristä - REILUSTI YLIHINTAINEN (City-lisä + englantilaislisä). Onneksi en tiedä sitä tähtitieteellistä numeroa, jonka nämä jannut nettoavat viikkopalkkana. No, tyhmä ei ole se, joka pyytää vaan se, joka maksaa... Balotellin tieltä sai väistyä Bellamy. Hyökkääjä, joka antoi kaikkensa kentällä, teki tärkeitä maaleja, rakensi tilanteita eikä luovuttanut koskaan sai kiitokseksi lähteä alemmalle sarjatasolle uusien miljoonalemmikkien tieltä. KOROSTAN, että en hyökkää City-faneja vastaan - ihmettelen vain, millä logiikalla miljoonaruletti pyörii.
 15. A.C. Milan Club Finlandia

  Itsehän olen viettänyt kesän töissä Helsingissä, mutta syksyllä odottaa paluu koulun penkille Ouluun. Mukaan en siis pääse, mutta loistava idea silti ichabod! Millä mallilla muuten nämä Ac Milan klubihommat?
×