Jump to content

Van Mane

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Van Mane

 1. Lukas Hradecky

  Pikkuhuuhkajien ja tanskalaisen Esbergin maalivahti Lukas Hradecky on herättänyt hyvillä esityksillään Valioliigan jättiläisen eli Manchester Unitedin. "20-vuotias Hradecky oli ManU:n testattavana reilu viikko sitten ja tämän jälkeen seuran manageri Alex Ferguson lähetti The Daily Mailin mukaan tarkkailijansa seuraamaan Suomen ja Espanjan välistä alle 21-vuotiaiden EM-karsintaottelua. Suomi tasasi pisteet muun muassa Hradeckyn loisto-otteiden ansiosta tähtiä vilisevän Espanjan kanssa maalein 1-1. Manchester United etsii korvaajaa Tom Heatonille, jonka se päästi viime kauden päätteeksi Cardiff Cityyn." Lähde: http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2010/08/1171564
 2. Malmö FF - AC Milan 14.8. 2011

  Huomasin juuri, että Milan pelaa elokuussa Malmössä! Kyse on ystävyysottelusta Malmö FF:ää vastaan. Ketään menossa? http://www.acmilan.com/en/news/show/134628
 3. Milan 2011-12

  Joukkue alkaa muodostua Heti halkuun: Seedorfin jatkosoppari on hieno juttu! Miksi? No sen vuoksi, että suurpelaaja on viimein tyytynyt siihen, että saattaa välillä joutua istumaan penkilläkin - Allegri on puhaltanut hienon joukkuehengen Milaniin. “I didn’t ask for anything,” Seedorf told La Gazzetta dello Sport. “I didn’t meet with coach Massimiliano Allegri and yet I signed anyway. I just wanted to stay here. “I was given no guarantees. After all, after 900 games in my career, what could I possibly have asked Allegri? My heart told me to stay in order to win the Scudetto and the Champions League.” Miehen taidot eivät ole kadonneet, vaikka vauhti on hiipunut. Joka tapauksessa uskomaton pelaaja, ja varmasti parhaimmillaan, kun saa/joutuu lepäämäänkin välillä. Seedorf tuo joukkueeseen johtajuutta, valtavasti kokemusta ja ammattimaisuutta.
 4. AC Milan 2010/2011

  Grazie Pirlo! Harmillista nähdä Pirlon lähtevän. "Sleepy Eye" oli ehdottomasti lempipelaajani, ja on sitä tietysti edelleen. Niin kaikki muuttuu. Tuskinpa Pirlo näitä terveisiä saa, mutta toivon hänelle kaikkea hyvää jatkossa (paitsi tehoja Milania vastaan ). Hieno pelaaja, mahtava pelaaja, maaginen pelaaja. Pippo Inzaghin sanoin: “I wish him the best and appreciate Andrea as a player and a man. He will never feel like an opponent.” Nyt Milanin olisi syytä lähteä aggressiivisesti tavoittelemaan Javier Pastorea tai jotakin toista nuorta luovaa keskikenttäpelaajaa. Merkel ei täytä ainakaan vielä Pirlon saappaita ja Seedorf on vanhemmiten liian ailahtelevainen. Mielenkiintoiset ajat ovat edessä siirtojen suhteen! FORZA ROSSONERI!
 5. AC Milan 2010/2011

  Sleepy Eye Suurena Pirlo-fanina katson asiaa värittyneiden lasien läpi, mutta olen eri mieltä - silti olet osittain oikeassa. Pirlo ei pelaa "omalla tasollaan" eikä ole pelannut muutamaan kauteen. Mielestäni suurin syy siihen on se, että hänen rinnalleen ei ole löytynyt sellaisia pelaajia, jotka tukisivat hänen peliään. Lisäksi pelisysteemi on vaikuttanut asiaan. Tätä olen hokenut näilläkin foorumeilla jo pitkään. Pirlon pelityyli ei ole koskaan vaatinut nopeutta, koska pallo ja pallottomat pelaajat ovat ne nappulat, joilla "Sleepy Eye" pelaa. Tämän hetken Milanissa keskikenttä koostuu Pirren lisäksi enemmänkin puolustavista pelaajista (Gattuso, Ambrosini, Boateng, Flamini) kuin hyökkäävistä tai peliä rakentavista (vrt. Kaká, Rui Costa). Tietysti onhan siellä Seedorf, mutta yksi palanen puuttuu. Näin ollen Pirlo jää yksin juonitteluidensa kanssa ja erityisesti 4-3-3 systeemissä. Ancelottin aikana Pirlon rooli oli erilainen ja vapaampi. Nyt maestrokin joutuu rehkimään hiki hatussa puolustuksen apuna. Mutta nautitaan nyt derbyn voitosta täysin rinnoin ja toivotaan, että Pirlo löytäisi maagisen otteensa taas! Forza rossoneri!
 6. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Tietysti valmentaja kantaa vastuun viime kädessä. Toki täytyy muistaa, ettei Baxter tai kukaan muukaan valmentaja voi olla sellainen meedio, joka voisi estää pelaajia tekemästä virheitä kentällä. Niin, kohtalokkaita virheitä sattui tänään Moisanderille, Jääskeläiselle ja Roman Eremenkolle (myös Kuqille, joka junttasi pallon ohi vaikka Litillä olisi ollut avopaikka laittaa pallo tyhjiin). Toisaalta valmentaja päättää roolituksen ja pelitavan joukkueelle, josta varmasti riittää mielipiteitä yhtä paljon kuin keskustelijoita. Mielestäni huonoin pelaaja kentällä oli Daniel Sjölund, joka ei kerta kaikkiaan onnistu missään tilanteissa - ei sitten millään. Koomisin suoritus kaverilta oli Unkarin kuudentoista rajalta suoritettu vapaapotku ensimmäiseen edessä olleeseen vastustajan pelaajaan, ja täysin osoiteeton junttaus paluupalloon. Taso ei kerta kaikkiaan riitä. Tässä tulemmekin sitten siihen perustavanlaatuiseen kysymykseen, että kenellä suomalaisella riittää? Omassa mielessäni SUURIA kysymyksiä herättää se, miksi Losa ei ollut avauksessa, ja miksi Serie A:ssa 90 minuuttia/peli pelaava Hetemaj ei ollut edes penkillä. Taktisesta puolesta en viitsi edes avautua... Suomi oli huono - jälleen kerran.
 7. Hyvä alku! Päälimmäisenä hieno tunne, että enimmäisen pelin jälkeen tärkeät kolme pistettä on taskussa! Forza Milan! Ibrahimovicin kaksi maalia pehmittävät hieman miehen kummallista perseilyä Milanellossa...joukkuehengen rakoiluun ei ole varaa. Ja puolustuspelaamisesta sen verran, että ottelun Real Madrid - Ajax perusteella jälkimmäinen pelasi niin luokatonta futista, että hollantilaisia vastaan punamustilla ei pitäisi tulla paniikkia, vaikka osa nimimiehistä olisikin sivussa. Real sitten onkin kova pala purtavaksi.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Jännitys tiivistyy... Footballpress.net-sivuston mukaan Galliani olisi sanonut lehdistötilaisuudessa Barcelonassa näin: "A deal for Zlatan Ibrahimovic is expected to be agreed upon. I am pleased with this and all AC Milan fans can celebrate his arrival soon. I would like Inter Milan to join the party too....".
 9. Huhuja (AC Milan)

  Tarkoitin juurikin sitä, että Ibran mahdollinen lähtö antaisi tilaa nuorille hyökkääjille kuten Bojanille, mutta myös Jeffrenille, joka on enemmänkin winger-tyyppinen pelaaja. Huhujen mukaan Guardiola vastasi vastikään lehdistötilaisuudessa kysymykseen "Kadutko Ibrahimovicin hankintaa?", että "En, koska tehtyä ei saa tekemättömäksi". Että tällaista tällä kertaa...
 10. Huhuja (AC Milan)

  Spekulaatiota Tässä olen Henry#14 kanssa samaa mieltä - Barcelonalla ei näytä olevan järkisyytä luopua Ibrasta. Ainoa vaihtoehto taitaa olla se, että heillä on kärkeen tulossa joku toinen pelaaja, joka on Pep Guardiolan suunnitelmissa Ibraa ylempänä. Kuka se voisi olla? Barcelonalla on heittää hyökkäykseen Ibrahimovicin lisäksi David Villa, Lionel Messi, Pedro, Bojan Krcik ja muuan Jeffren. Voisiko olla mahdollista, että pelaajien kehittäjänä tunnettu Guardiola on nähnyt Jeffrenissä niin suuren potentiaalin, että on valmis luopumaan jättipalkkaisesta Ibrahimovicista antaakseen tälle tilaa? Vaikea kuvitella, mutta toisaalta näin toimittiin myös Ronaldinhon ja Messin tilanteessa - Dinho sai lähteä, jotta varjossa kasvanut Messi sai mahdollisuutensa. Huomioitakoon myös se fakta, että Guardiola valmensi Jeffreniä nuorisojoukkueessa menestyksekkäästi...mutta tämähän on tietysti vain spekulaatiota: laidoilla Pedro, Jeffren ja Messi - keskellä Bojan ja Villa. Toinen vaihtoehto on tietysti se, että Barcalla on olemassa melko varma sopimus jonkun toisen hyökkääjän kanssa, ja kolmas on se, että Ibra ei liiku minnekään.
 11. AC Milan 2010/2011

  Kymppi Boateng toki avaukseen, jos taistelee paikan itselleen. Harjoituspeleissä Seedorf on kuitenkin esiintynyt hyvin, joten saanee jatkaa avauksessa. Kausi on kuitenkin pitkä ja varmasti Boateng saa mahdollisuutensa. Lisäksi keski-ikä on punamustissa korkea, joten leveän rosterin avulla kauden aikana tarttuvaa väsymystä voidaan pienentää. Ja kymppipaikasta sen verran, että sitähän ei Milanin perustaktiikassa ole - ei ole ollut Kakán lähdön jälkeen. Allegri on sanonut, että Ronaldinhon ollessa kunnossa pelataan 4-3-3, ja hänen poissaollessaan 4-4-2, jossa Seedorf "kymppipaikalla".
 12. AC Milan 2010/2011

  Starting XI Sanonnan mukaan ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta otan tässä nyt pienen varaslähdön. Olisihan se nyt mahtavaa, jos Ibra tulisi Milaniin! Scudettojahtiin se antaisi piristysruiskeen ja kenties jopa pientä henkistä otetta Interiin. Siellä kyllä tiedetään, minkä tason pelimies Zlatan on -------------Abbiati------------------- --Sokratis--Nesta--Silva---Antonini---- -----Flamini---Pirlo---Seedorf---------- -----Pato--------------Ronaldinho----- ------------Ibrahimovic---------------- Kylläpä voisi avauskokoonpano näyttää hirmuiselta
 13. Huhuja (AC Milan)

  Peukut pystyyn Useamman eri lähteen mukaan Ibrahimovic, Barcelona ja Milan olisivat solmineet jo sopimuksen, joka on käytännössä valmis. Julkaisupäivämääräksi on uumoiltu perjantaita. “Milan and Ibra have agreed a contract. The deal between them is done,” said the Mediaset journalist Carlo Pellegatti. “The Swede will earn €6m per year and the rest of his wage will be covered by Barcelona. “Zlatan is really happy to join the Rossoneri and is delighted that they will be in the Champions League. This was a key factor for him.” ...Ja Mediaset on Fininvestin kontrolloima firma. Fininvest puolestaan omistaa Milanin, ja koko roskan herra on Setä-Silvio Olisiko kenties sisäpiiristä tullutta "varmaa" tietoa?? Toivottavasti.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Ibradakabra vai Ibrakadabra Borriello on mielestäni hyvä hyökkääjä, mutta Ibrahimovic on loistava! Zlatan on nopeampi, paljon taitavampi, fyysisempi ja omaa paremman pelikäsityksen. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yObIYDOv1Qc&feature=related]Zlatanissa on sitä kuuluisaa taikaa[/ame] Epäilemättä Ronaldinho, Pirlo ja Ibra muodostaisivat yhdessä tuhoisan hyökkäysvoiman. Zlatan on boksissa todella vaarallinen. Kaiken lisäksi Ibra hallitsee palloa - hänellä ei kirpoile. Tekniikallaan ja pelikäsityksellään Ibra pystyy luomaan maalipaikkoja itselleen, mutta myös muille. Toki haluaisin pitää myös Borriellon, mutta mikäli Zlatanin mahdollinen, mutta epätodennäköinen lainasopimus vaatii miehestä luopumista, so be it. Punamustille jäisi kuitenkin vaihtoehtoja kärkeen aliarvostetun ja haukutun Huntelaarin sekä super sub Inzaghin muodossa. Tuskinpa siirto kuitenkaan toteutuu, joten eipä hötkyillä
 15. Siirtohuhut (ManCity)

  Sikoja säkissä Balotelli on näyttöihinsä nähden roimasti ylihintainen pelaaja, joka ei ole vielä osoittanut todellista arvoaan. Vai voiko joku tosissaan väittää, että tuittupää on ollut olennainen osa Interin menestystä viime kausina? Samat sanat James Milneristä - REILUSTI YLIHINTAINEN (City-lisä + englantilaislisä). Onneksi en tiedä sitä tähtitieteellistä numeroa, jonka nämä jannut nettoavat viikkopalkkana. No, tyhmä ei ole se, joka pyytää vaan se, joka maksaa... Balotellin tieltä sai väistyä Bellamy. Hyökkääjä, joka antoi kaikkensa kentällä, teki tärkeitä maaleja, rakensi tilanteita eikä luovuttanut koskaan sai kiitokseksi lähteä alemmalle sarjatasolle uusien miljoonalemmikkien tieltä. KOROSTAN, että en hyökkää City-faneja vastaan - ihmettelen vain, millä logiikalla miljoonaruletti pyörii.
 16. A.C. Milan Club Finlandia

  Itsehän olen viettänyt kesän töissä Helsingissä, mutta syksyllä odottaa paluu koulun penkille Ouluun. Mukaan en siis pääse, mutta loistava idea silti ichabod! Millä mallilla muuten nämä Ac Milan klubihommat?
 17. Roni Porokara

  Suuntana Valioliiga? "Wigan are set to launch a bid for Finland striker Roni Porokara. The 26-year-old plays for Swedish side Orebro SK and, according to The Daily Mail, has attracted interest from a number of European clubs. The player is valued at around €600,000 and scored the winner in Finland’s 1-0 victory over Belgium on Tuesday evening." Lähde: Goal.com MAHTAAVAA!!...siis jos huhussa on mitään perää. Ja kunhan Roni pitää mielessä, ettei lähde penkille istumaan.
 18. "Muita" suomalaisia

  Porokara Englantiin?? "Wigan are set to launch a bid for Finland striker Roni Porokara. The 26-year-old plays for Swedish side Orebro SK and, according to The Daily Mail, has attracted interest from a number of European clubs. The player is valued at around €600,000 and scored the winner in Finland’s 1-0 victory over Belgium on Tuesday evening." Lähde: Goal.com MAHTAAVAA!!...siis jos huhussa on mitään perää. ja kunhan Roni pitää mielessä, ettei lähde penkille istumaan.
 19. Teemu Tainio

  Porokara Englantiin? "Wigan are set to launch a bid for Finland striker Roni Porokara. The 26-year-old plays for Swedish side Orebro SK and, according to The Daily Mail, has attracted interest from a number of European clubs. The player is valued at around €600,000 and scored the winner in Finland’s 1-0 victory over Belgium on Tuesday evening." Lähde: Goal.com MAHTAAVAA!!...siis jos huhussa on mitään perää. ja kunhan Roni pitää mielessä, ettei lähde penkille istumaan.
 20. Lauri Dalla Valle

  Tatti Hyviä pointteja! Ite oon samaa mieltä, että järellä pitäs hoitaa tuo tilanne. Jos Dalla Valle päättää tosissaan hakea paikkaa Italian maajoukkueesta niin go ahed, mutta ilmoittais edes Palloliitolle, että kiitos ja näkemiin. Eipähän tarvisi stressata enää, että "tuleeko se vai eikö se tule vai mikä tässä on tilanne?". Aukeaisi mahdollisuuksia muille lupauksille. Tietenkin edelleen toivon, että Tatti kaivaisi suomalaisuutensa jostain, koska ei meiltä hänen kaltaisiaan pelimiehiä liikaa tule...Suomifutis nousuun!
 21. AC Milan 2010/2011

  Keskikenttä Huhuja-topicissa puidaan sitä, mille osa-alueille Milan tarvitsee vahvistuksia, ja olen Arkan kanssa samaa mieltä siitä, että keskikenttähän se on. Maalivahtiosasto: OK. Amelia kirittää Abbiatia. Puolustus: Nestaa ja Silvaa parempaa toppariparia saa etsiä kissojen ja koirien kanssa mistä vaan, eikä ainakaan helposti löydy. Laidat ovat havaintojeni mukaan myös kunnossa, ja nyt pelipaikoille löytyy myös useampi hyvä pelaaja! Näin ollen avainpelaajien lepuuttaminen on mahdollista, ja loukkaantumisiin ollaan myös varauduttu. Keskikenttä: Näkemieni harjoituspelien perusteella suurimmat ongelmat ovat keskikentällä. Toki Pirlon puuttuminen vaikuttaa todella paljon. Esimerkiksi Arsenal pelissä Gattuson yli juostiin jatkuvasti, joten hänen varaansa ei voi laskea ensi kaudella. Flaminin puolestaan täytyy parantaa vielä verikoiran rooliin, jotta Pirlo saa keskittyä omaan taiteeseensa. Tässä tullaan sitten ongelman ytimeen: mikä neuvoksi, kun Pirlo on poissa? Seedorfilta löytyy roppakaupalla taitoa ja luovuutta, mutta kuten me Milan-fanit olemme huomanneet, hitaus ja kankeus ovat vaivanneet "Slowdorfia" jo muutaman kauden ajan. Hyökkäys: Borriello, Pato -akseli on mielestäni melko toimiva. Nämä kaverit tekevät kyllä maaleja, jos heille vain voidaan rakentaa keskikentältä tilanteita. Lisäksi maaliahne veteraani Pippo häärii supersubina! Ronaldinho oli hyvä viime kaudella, mutta on vaikea ennustaa, mitä Taikurilta voi odottaa nyt tai missä kunnossa hän on, jos ylipäätänsä jää seuraan... PS. Viimeinkin Milan ymmärtää tuoda nuorta verta mukaan! On mukava seurata, miten esimerkiksi Verdi ja Merkel ovat esiintyneet edukseen harjoitusotteluissa. Toivottavasti antavat tulevalla kaudella Allegrille painetta myös peluuttaa heitä!
 22. Huhuja (AC Milan)

  Siirtouletti pyörii... Milanin leiristä kuuluu jatkuvasti toinen toistaan mielenkiintoisempia ja mielikuvituksellisia huhuja. Välillä lainataan Ibraa, ollaan myymässä Huntteria ja niin edelleen. Viimeisimmän huhun päästi ilmoille Il Corriere dello Sport, joka väittää, että Milan olisi sopinut Ronaldinhon siirrosta Palmeirasiin, ja siirtosumma olisi 8 miljoonaa euroa. Mikäli huhu todella pitää paikkansa, täytyy sen taustalla olla jotain sellaista, että Dinho ei todellakaan ole enää edes viime kauden tasolla. Milanilla ei yksinkertaisesti ole varaa odotella kuukausia, että Taikuri pääsee kuntoon ja saa pelihuumorin päälle. Positiivinen puoli olisi se, että 8 miljoonan siirtosummalla ja suurilla palkkasäästöillä Milan voisi hankkia nuoren nousevan pelaajan. Honda?? Joka tapauksessa Gallianilla on erittäin epäkiitollinen asema. Rahaa ei ole eikä tule, ellei pelaajia saada myytyä. Suurin potti tulisi Huntelaarista, mutta mies ei suostu lähtemään. Suojatyöpaikoistaan nauttivat ja isoa liksaa kiskovat Kaladze ja Jankulovski eivät myöskään lähde, eikä Galliani saa tuputettua heitä vaihdossa pelaajakaupoissakaan. Yritä siinäkin sitten vahvistaa joukkuetta...
 23. Lauri Dalla Valle

  Farssi No, mutta surkuhupaisaa tässä koko farssissa on se, että Palloliitolla ei ole varaa laittaa Dalla Vallelta portteja kiinni, koska materiaali on mitä on. Eikä löydy kanttia. Epäilen, että Tatti tulisi koskaan edustamaan Italiaa, on siellä sen verran paljon todella kovia "omia kasvatteja" - mainittakoon vaikka Balotelli, Macheda ja Paloschi. Suomen maajoukkueelle hän olisi erittäin hyvä lisä, ja peliaikaa olisi taatusti luvassa, kuten Baxter sanoikin! Tulevaisuudessa jopa avainrooli. Ymmärrän silti kunnianhimoisen urheilijan tavoitteen pelata jalkapallon suurmaan riveissä, koska ei ilmeisestikään usko Suomen joukkueeseen. Usko omiin ja voitontahto vaikka altavastaajana ovat kuitenkin urheilussa kauneimpia asioita. Ilman niitä avuja ei voi menestyä minkään värisessä maajoukkuepaidassa! On häpeällistä, ettei kaveri halua edustaa kotimaataan, jossa on asunut koko ikänsä, saanut jalkapallo-oppinsa, ja jonka metsistä italialainen isänsäkin on miljoonansa nyhtänyt. Toisaalta, joku on joskus todennut, että hyvät tavat on häviäjille...Itse laitan thumbs down Tatille
 24. Lauri Dalla Valle

  Oho Sori, pakko laittaa tää sekoilu amun unenpöpperön piikkiin . Jatketaan Tatista täällä...
 25. Lauri Dalla Valle

  Lukas Hradecky Tanskalaista jalkapalloseuraa Esbjergiä edustava maalivahti Lukas Hradecky on kuluvan viikon englantilaisjätti Manchester Unitedin testattavana, kerrotaan tämän päivän Ilta-Sanomissa. Eihän tämä vielä mitään tarkoita, mutta hieno homma, että ManU:n kaltainen suurseura on suomalaisveskarista noinkin kiinnostunut! Vaikka kaikki sujuisi kuin elokuvissa, olisi Hradeckylla silti piiiitkä matka manchesterilaisseuran maalinsuulle, mutta pidetään peukut pystyssä
×