Jump to content

Ditrim

Members
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

About Ditrim

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/10/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hämpton
 • Interests
  Kutominen, pyykkaus, psyykkaus ja vittuilu
 • Occupation
  oooh-piskelija
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Eiköhän tässä nyt lopulta käy kuitenkin niin, että Juve voi ostaa Dzekon 20 millillä vuoden päästä. Tai sitten siitä tulee Cityn oma Drogba ja me vaan jäädään jalkoihin. Ihan vitun camp-huumoria on joka tapauksessa Juventuksen kannattaminen. Luca Toni! Vuhuuuuuuuu½½½½½½!!!!
 2. Ottelut kaudella 2010/2011

  No aika tasavahvoja olivat molemmat tiimit. Krasić pelasi uhmakkaasti ja vaikutti todelliselta vahvistukselta. Jos Quagliarella olisi laittanut yksinläpiajosta pallon pussiin niin Juve olisi voittanut.
 3. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Olosuhteiden pitäisi olla kunnossa, sillä peliaikaa luulisi irtoavan ja vielä maajoukkueesta tuttujen kavereiden rinnalla. Italian olotkin varmaan sopivat miehelle paremmin. Ison riskin tähän soppaan tuo Juventuksen surullisen kuuluisa harjoittelumesta, jossa ihan ehjinäkin tunnetut pelaajat ovat saaneet itsensä risoiksi.
 4. Pure Football

  Joko on peli löytänyt tiensä kirjahyllyyn? Trailerin perusteella ihan huikea teos!
 5. World Cup 2010

  Tänään tilasin pelin Pelikauppa VPD:stä 45 eurolla. 29.4.2010(torstai) pitäisi olla saatavilla, vituttaa jos menee maanantain puolelle, että tuo postilaatikosta putkahtaa. En tiedä miksi ostin, pakko vaan saada.
 6. Fifa 10

  Minä ilmoittaudun karkeloihin mukaan. YV:ssäkin jo kuitenkin kyselin, että mitä tuo full manual tarkoittaa asetuksissa? Edit. Ei nappaakaan pelaaminen tuolla full manualilla.
 7. Fifa 10

  Miten se siitä hyötyy?
 8. Fifa 10

  Jaahas. Olen nyt jossain 1400 pisteessä ja rupeaa vituttamaan kun joka matsissa vastustaja katoaa kun olen voittamassa. Eikö tuolla tasolla kukaan viitsi hävitä rehellisesti? Miten se kesken pelin karkaaminen vaikuttaa pisteisiin? Menettääkö pelistä karkaava vähemmän ranking-pojoja kun lopettaa pelin kesken? Turhauttavaa....
 9. World Cup 2010

  Vastenmielistä rahastusta perinteiseen EA:n tyyliin. Maailmanmestaruusturnauksen olisi pitänyt olla Fifa 10:ssä. Oikein pisti vituttamaan vanhaa pessimiestä viimeksi kun piti pelata maailmanmestaruudesta kaverin kanssa. Mikäs siinä, arpoa lohkoja vitun paskalla systeemillä tunti ennen kuin pääsee pelaamaan. Aikanaan taisin jollain konsolilla ostaa tuon "kisapelin", olisiko ollut -98. Silloin se taisi olla ihan kivaa, mutta nykyään sitä tahtoo enemmän rahoilleen vastinetta. Road to World Cup uu jeah.
 10. Fifa 10

  Eilen sitten iskin Pleikkarin nettiin ja aloin pelata Fifaa verkossa. Nettiyhteys on 4 meganen kaapeli. Vähän vaikuttaa verkkopelaaminen erilaiselta kuin normaali pelaaminen. Jonkun sortin viivettä tuntuisi tulevan ohjaimen ja ukkeleiden väliin. No, verkossa pelaaminen on kyllä hauskaa ja varsin koukuttavaa. Ihan kohta menen taas pelaamaan. Saako sen pelaajan yläpuolella olevan käyttäjänimen pois jostain asetuksista? On meinaan pikkasen vittumaista kun eihän sitä mihinkään tarvitse. Pelaan nimellä ditrim2008, kertokaa jos kohtaamme!
 11. Ottelut kaudella 2009/2010

  No eiköhän nyt ole kysymys siitä, että näistä Juven azzurri-pakeista ainoastaan Chiellini on laskettavissa oikeasti azzurri-tason puolustajaksi. Onkohan Italialla ollut koskaan näin paskaa pakistoa?
 12. UEFA Champios League

  Hmm. No itselleni jäi kuitenkin aika paska maku hänen aikansa Mestareiden Liiga -otteluista. Tiimi oli kuitenkin ihan helvetin nimivahva, ehkä vahvin jopa koko Euroopassa, mutta menestystä ei tullut. Se menestymisen varmuus Serie A:ssa oli kuitenkin todella mukavaa.
 13. Fifa 10

  Nyt kun olen huonosti nukkunut ja pahalla tuulella niin voin kertoa Fifa 10:n huonoista puolista: Pelilliset miinukset: - Vaikeustasoja liian vähän. Vaikein on hieman liian vaikea mutta sitä edellinen aivan liian helppo. - Kynäileminen ja pallokontakti hiukan arpomista - Tuomari ei osaa väistellä - Vaparit aika helppoja Kentän ulkopuoliset miinukset: - Joka saatanan asian aloittaminen harjoituskentältä vituttaa - Missä tallennetaan ohjaimen asetukset? - Missä valmiit maailmanmestaruusturnaukset, mestareiden liiga jne jne? - Juventuksen keskikentän salmiakkikuviossa Sissoko vasemmassa laidassa, Melo DMF, Diego AMF ja Marchisio oikeassa laidassa. JEP JEP!!! - Pienestä televisiosta fontit älyttömän pieniä - Kartta on ihan perseestä ja turha, tulee PES:sin karttaa kauhea ikävä! - Rooneylla liikaa tukkaa, olisiko kykyjäkin kansikuvapojalla vähän todellista enemmän?
 14. Fifa 10

  Joo vaparissa nuoli ylöspäin ja vetomittari alle puolen välin. Nimimerkillä 3 vapaapotkumaalia ensimmäisenä pelipäivänä. Peli-iloa sain muuten huomattavasti lisää kun siirsin pelaajan liikuttelun tatilta ristikolle.
 15. AC Milan 09/10

  5 miljoonaa + nopea jätkä = Molinaro?
×