Jump to content

Snaques

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Snaques

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/08/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Aiheeseen liittyen ois myös kyssäriä. Viime kaudella Katsomosta sai ostettua yhden joukkueen kaikki matsit ja hintaa oli ~70€/kausi, Nyt en vastaavaa löydä eli onko tuokin vaihtoehto nyt karsittu uljaan MTV3:n toimesta?
 2. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Eka puoliaika oli kyllä yksi viihdyttävimmistä tämän kauden aikana. Toki Arsu auttoi asiaa sen minkä kerkesi, mutta molemmat puolet hyökkäsivät ja loivat paikkoja tasaiseen tahtii. 2-0 jälkeen sitte täys sumppu päälle ja kärki vaihtoon, ni kyllähän toi tulos alko vahvasti roikkumaan ilmassa. Pelaajista ehkä mielenkiintoisimman esityksen anto Hendo. Teki hetkittäin todella hyviä ratkasuja (katkoja, syttöjä, pitkiä juoksuja) ja etenkin pelikäsitys vaikutti vihdoin ihan pelimiehen sellaiselta. Tuloksena tästä tosiaan 1+1. Toisaalta mies kämmäsi todella monta helppoa syöttöä ja suorastaan tuhosi pari hyvää paikkaa. Otan tämän nyt kuitenkin selvästi positiivisena kokonaisuutena, sillä viimekaudella mies ei antanut edes mitään lupauksia paremmasta mutta näillä näytöillä alan taas ymmärtämään jos nuori herra saa pari hassia anteeksi. Jos malttia tulee iän myötä lisää ja tasaisuutta alkaa löytymään, niin parhaimmillaan tuolta kuoriutuu uusi Lucas-tarina.
 3. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  No joo, siis sitä terävyyttä lähinnä meinasin. Kyllä se pitkissä kilpajuoksuissa pärjää, mutta suunnanvaihdot ja liikkeellelähdöt on kyllä niin tahmasia että.
 4. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Hyvää peliä melko huonoa jengiä vastaan. Siinä kai se pähkinänkuoressa. Viimeistely ja jopa niiden ihan parhaiden paikkojen luonnissa edelleen suuria haasteita. Semmosta piti täällä ääneen ihmetellä, että eikös se Aggerin maali ollu paitsio? Ihmettelin ku selostajat ei edes harkinnu moista vaihtoehtoa enkä ole siitä täälläkään kuullut. Jotenki vaan huvittaa kun vielä tollasen lahjan jälkeenki Rodgers vaan tuhisee huonoa tuuria. Ei se nyt tuuriin tänään ois kaatunu. Enrique tosiaan ollu hyvä viime peleissä kuten tänäänkin. Kaveri on vaan julmetun hidas laitapakiksi, ni voi tulla taas vaikeuksia kun on kovemman luokan kaverit vastassa.
 5. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Hyvältä näyttää ja vaihteeksi hyvää yritystä myös palkitaan. Mikä muuten oli tän Canal+ selostajan nimi? Jo pitkään rasittanu kattoa sen selostamia matseja, mutta nimi ei vaan oo jääny mieleen. Tänäänkin noussu kierrokset katsomon puolella useamman kerran sen jutuista.
 6. Liverpool F.C 2011-2012

  Ainoa syy mikä tulee mieleen Enriquen kohdalla on, että Kenny haluaa hieman ylimääräistä pääpelivoimaa erikoistilanteisiin kun Brad Jones on maalissa.
 7. Liverpool F.C 2011-2012

  Näkyykö toi mistää muualta ku Viasatilta? Etenki joku laadukas maksullinen streami kiinnostais. Toki ilmanenki kelpaa, mutta laatu ois eka prioriteetti.
 8. Liverpool F.C 2011-2012

  Mun mielestä toi oli kyllä paitsio jo pelin aikana ja on sitä myös edelleen ton kuvan perusteella. Kun vertaa kavereiden sijaintia nurtsin leikkauksiin, ni onhan Suarez syvemmällä ku Hangeland. Spearon punaselle kuitenkin samat kommentit.
 9. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Selvät alta pois eli tulos pettymys, Lucas poikkeuksellisen heikko ja vastavuoroisesti Hendo poikkeuksellisen pirteä. Sitten "vaikeampiin". ManU:n maalia ei voi mielestäni laittaa noin täysin Skrtelin maaliksi, sillä Carrahan hävisi ensin pääpallon Wellbeckille joka ohjasi pallon eteenpäin. Ei voi mitenkään odottaa topparin kerkeävän reagoimaan enään tuossa vaiheessa palloon eikä myöskään roikkumaan äijässä kiinni kun pallo on pelattu toisaalle. Itse katsoisin enempi Carran suuntaan. Sitten tuo Carrol vs Kuyt keskustelu. Tuntuu että muisti on muutamalla täällä melko lyhyt, sillä onhan tässä nähty mitä Carrol peliin tuo (tai vie). Mies oli myös Everton matsin aivan kujalla vaikka sai metristä putatun maalinsa ansiosta puhtaat paperit. Tänäänhän peli kulki etenkin lopussa hyvin enkä oikein usko että Carrol olisi tilannetta parnatanut. Bellamy kyllä olisi voinut piristystä tarjotakkin. Jatkon kannalta uskon kuitenkin Lucas-Adam-Gerrard kolmikon muodostavan luotettavan keskikentän, jonka ympärille on hyvä koota muuta rinkiä. Lucas on ollut muutoin viimeaikoina hyvä ja näkisin kolmikon roolituksen sopivan heidän vahvuuksiinsa hyvin. Tästä on hyvä jatkaa.
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Bellamysta vielä sellainen kommentti, että mieshän sopisi sata kertaa paremmin nyky-pooliin kuin mitä viime visiitin joukkueeseen. Pelitapa on muuttunut paljon pelaavammaksi, jolloin miehen avut pääsisivät oikeuksiinsa.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Höökiä ois tosiaan luvassa Ngogin tilalle:http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... l-ahead-of Hieman epäilyttää tuo Bellamyn toinen tuleminen, mutta ainakin Riise on nyt sieltä pois nostattamasta miehen verenpaineita.
 12. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Jos omat 2 senttiä kantais vielä eiliseltä kekoon. 1. Henderssonin "kasvojen pelastus" - Miehen maali oli kyllä mitä komein ja erittäin hallittu suoritus. Muutoin en ymmärrä näitä MoM ja viisi tähteä kommentteja. Hendo pelasi kuitenkin 10 paikalla eikä puhkonut puolustusta ylöspäin oikeastaan lainkaan. Antoi myös useita helppoja hasseja ja kosketus ajoittain kova. Odotukset miehelle ovat edelleen kovat, mutta ei tämä peli vielä noita lupauksia lunastanut, IMHO. 2. Lucasin keskikentän totaalinen dominointi - Uuden tulemisen kokenut Lucas osoitti jälleen kerran miksi mies valittiin viimekauden parhaaksi pool peluriksi. Käsittämätön määrä puhtaita pallonriistoja ja taklauksia, joilla Boltonin menohalut tukahdutettiin lähtötelineisiin. Myös syöttöpelissä Lucas on oppinut antamaan ne oikeat varmat syötöt eikä typeriä pallonmenetyksiä tule vanhaan tyyliin. Oma MoM on kahden vaiheilla miesten Suarez ja Lucas välillä. Mielelstäni maaleille annetaan aivan liikaa painoarvoa tällaisissa valinnoissa.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Esim Jovan kohdalla tilanne vaan on se että noi Wolfsburgit sun muut ei pysty ostamaan miestä vaikka ilmaseks sais. Ei Saksan ja Ranskan keskikastin jengillä ole varaa 120k€ viikkopalkkoihin ja Jova ei tietysti halua tinkiä jo saavutetusta edusta. Muistuu mieleen eräskin Chelskin sankari nimeltä Bogarde, joka ei muistaakseni neljään vuoteen pelannut pelin peliä jalkapalloa kun ei ollut valmis siirtymään ja leikkaamaan palkkaansa. EDIT: Ainoa toivo esim. Jovan kohdalla on että mies haluaa vielä rakentaa uraa. Vanhempien sankareiden (Poulsen, Aurelio?) kohdalla tilanne voi olla jo vaikeampi jos palkka on kova.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Wickhamin menetys Sunderlandiin ei itsessään juuri haittaa, mutta kun nyt tuossa tajusin että samainen Sunderland oli kiinnostunut myös Ngogista niin todennäköisyys sille että tuokin täytemies jatkaa 'poolissa ensivuonna kasvoi heittämällä. Näyttää olevan todella kovan työn takana tuo rosterin siivoaminen.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Joo, toihan se on mun mielestä Milneri-kaupan suurin ongelma. Mies on pelannu paljon laidoillakin, mutta sanoi jossain yhteydessä siirtyneensä Cityyn nimenomaan päästäkseen keskelle jossa kokee olevansa omimmillaan. Siihen en taas enää Milneriä 'pooliin kaipaisi vaan laittettais toi 20M pelaajaan joka myös haluaa laidalle.
×