Jump to content

isokiho

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

  Never

About isokiho

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Gattuso? Avaaja? Viimeistelijä? Samaan lauseeseen, ei. Gattuso kyllä pistää syötöt ihan hyvällä prosentilla omille, mutta ei Rino mikään pelintekijä ole. Lähinnä näkymätöntä työtä tekevä raatava puolustava keskikenttäpelaaja. Viimeistelijääkään Gattuso ei ole. Ballack on oma lukunsa. Itse näen Ballackin lähinnä Gerrardin tyyppisenä box-to-box -pelaajana, ehkä jopa hieman hyökkäävämpänä. Toki hän osaa myös puolustaa tarpeen vaatiessa, mutta ei kuitenkaan ole samaa tasoa kuten esim. Gattuso, joita tässä nyt on "vertailtu". Molemmat pelaajat kyllä kelpaisivat minulle, ei siinä mitään. Mutta ei kumpikaan Keanon rooliin oikein sovi, Gattuso ehkä jotenkin. Ennemmin hankkisin Keanen "tilalle" juuri box-to-box tyyppisen juoksuvoimaisen myös pelintekoon kykenevän pelaajan. Ballack tähän rooliin sopisi. Meni hieman tuota Keanen rooliin -otsikon sivuamiseen, mutta piti kommentoida tuota Gattuson ja Ballackin vertailua
 2. http://skysports.planetfootball.com/list.asp?hlid=296520&cpid=8&CLID=&lid=2&title=TOFFEES+LAND+NEVILLE&channel=football_home Nuorempi Nevilleistä, eli Phil, siirtyy Evertoniin hintan £3M+. Kiitos Nevillelle hienoista vuosista punaisissa! Ei koskaan oikein päässyt esiin, kuten veljensä Gary, Giggs, Scholes ja Beckham. Nevillen tapaus on hyvin samanlainen viime kesänä lähteneen Nicky Butt. Jäi uusien tulokkaiden varjoon, joten siirto oli ehkä odotettavissa. Evertonissa peliaikaa tulee varmaankin enemmän. Nevillen kaltaiselle jokapaikanhöylälle olisi ehkä ollut Man Utd:ssakin käyttöä, mutta ehkä parempi tuoda uusia naamoja, kuin pyörittää samoja vanhoja. Nevillen palkkakin oli aivan liian korkea (£50K viikossa) hänen taitohinsa nähden. Kenties Sir Alex harkitsee vielä jonkun pelaajan hankkimista keskikentälle? Tulevaa Keanon manttelinperijää? Onnea Evertonissa Pihilille!
 3. ManU-Everton

  Raporttien mukaan Gary potkaisi pallon Evertonin katsojia kohti.
 4. Hampaatonta

  Niin, kyllähän se Veronkin aika velho oli keskikentällä ja melkein meni tilanteisiin brittiasenteella.
 5. Foorumin kirjoitusten kieliasu

  Tiedän, että nuo pilkunviilaukset ovat tietynlaista ironisointia ja liioittelua, mutta silti ne voisi jättää taka-alalle, jos ei aivan pakko ole pilkkua viilata. Itse olen enemmänkin huolestunut kun ihmiset eivät löydä shiftiänsä tai pistettä näppäimistöltä. Opeltelkaa nyt pistämään ne pisteet ja isot alkukirjaimet edes oikeisiin kohtiin. Tämä ketjukin on ollut hereillä nyt jo muutaman viikon, mutta silti muun muassa ottelukeskustelut pursuavat täysin sekopäisiä viestejä. En viitsi alkaa nimeämään keskustelijoita, mutta eräillä henkilöillä on paljon opeteltavaa internetin yleisistä keskustelusäännöistä.
 6. Mourinho

  Mourinho osoitti taas tasonsa Carling Cupin finaalissa. "Replays show Mourinho celebrating the goal by putting a finger to his mouth and turning towards the Liverpool fans behind him. The anger and violence on their faces is quite disturbing."
 7. ManU - Milan

  Manchester United tänään: -------------- Carroll -------------- G. Neville - Rio - Brown - Heinze ----Scholes - Keane - Fortune---- Ronaldo----------------------Giggs ---------------Rooney-------------- Vaihdossa: 1. Howard 3. P.Neville 9. Saha 10. van Nistelrooy 14. Smith 22. O'Shea 27. Silvestre Milan tänään: -------------- Dida ---------------- Stam - Nesta - Maldini - Kaladze ---- Gattuso - Pirlo - Seedorf ---- ------- Rui Costa - Kaka --------- ------------- Crespo -------------- Vaihdossa: 46. Abbiati 2. Cafu 5. Costacurta 15. Tomasson 23. Ambrosini 24. Dhorasoo 27. Serginho
 8. Osto-uhka

  Ole! Ole! Ole! Lainaus BBC:n sivuilta: Striker joins anti Glazer group Malcolm Glazer can now view United's accounts Manchester United star Ole Gunnar Solskjaer has joined the anti Malcolm Glazer protest by becoming a patron of fans action group Shareholders United. "I think it is important that the club remains in the right hands," said the man who scored the winning goal in the team's 1999 Champions League victory. "I am honoured," said Solskjaer, who is the first current player from the Reds to join the group. Other patrons include ex stars Harry Gregg, Alex Stepney and Paddy Crerand. "I am absolutely on the supporters' side and think the club is in very good hands as it is today," said Solskjaer. "I am a United fan myself and only want what is best for the future." The announcement came on Monday as US tycoon Glazer finally got a chance to view the club's accounts as part of the due diligence process - the investigation to check a business is viable before a takeover. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/manchester/4265489.stm
 9. Keane lopettaa

  Tuskin kannattaa Keanolle mainita, että hankitaan sen tilalle joku toinen britti... Ja taisi tuo 1-2 maali tulla Juvea vastaan, jos tripla kauteen viittaat. Enkä tuota Håland-tapausta kovin loistokkaana pitäisi, uran häpeäpilkkuna kenties. Erittäin tyhmä teko, jota ei voi jalkapalloilun nimessä puolustaa. Jokaisen uraan mahtuu kuitenkin jotain tahroja, eikä Keane olisi Keane ilman näitä. Kovuus ja eräänlainen hulluus kuuluu Keanon pelityyliin, ja juuri tästä syystä mies kuuluu kautta aikojen Man Utd top 3:ni, Giggsyn ja Irwinin kanssa. Keanen käsivarsilla on muutamaa pyttyä nosteltu ja pidelty, ja viimeisten kausien aikana nostellaan vielä lisää! Keano! Keano! Keano!
 10. Mestaruus

  Voitetaan se mestaruus mielummin pelaamalla.
 11. Herra Glazerin tarjous....

  http://www.unitedweb.net/phpBB2/viewtopic.php?t=599
 12. Manu vs Birmingham

  Hei, kyllä joku sen linkin tänne pistää sitten kun löytää. Ei sitä tarvitse kysellä joka kerta kun tänne kirjottelee. Malttia, malttia.
 13. 19.01.2005 Exeter - United

  Poika? 36v...
 14. exeter

  Pistetään nyt tämä linkki tännekin. http://tkn.se:8300/;stream.nsv Winampiin siis.
 15. 19.01.2005 Exeter - United

  http://tkn.se:8300/;stream.nsv Tässä yksi Winamp stream. 0-1: Ronaldo
×