Jump to content

guido

Members
 • Content count

  1,002
 • Joined

 • Last visited

About guido

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/26/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylän ex-mlk

Contact Methods

 • MSN
  terou@hotmail.com
 1. 4.1.2012 Newcastle United - Manchester United @ St James' Park

  Vastustaja oli viikonloppuna paljon vahvempi ja tänään vastustaja oli ylivoimainen. Liian hitaita hyökkäyksiin lähtöjä ja todella voimatonta puolustamista. Hävettää oikein millainen esitys tänään unitedilta nähtiin. Ei pystytty edes haastamaan kotijoukkuetta. Mutta myös pitää antaa pointsit Newcastlelle, joka pelasi loistavasti ja jokainen pelaaja taisteli täysillä! Näin ei ollut Unitedilla. Varmaan Sir Alex on jälleen tyytyväinen joukkueen laatuun ja leveyteen. Mutta leveyttä ei löydy tällä hetkellä ja se on FAKTA. Pelit missä mestaruutta aletaan tosissaan ratkomaan, eivät ihan putkeen menneet. 10 pistettä olisi ollut minimi neljästä edellisestä mutta montako saatiin? Kaksi edellistä peliä ja kuusi omissa! Todellakin puolustus kusee, ei vain puolustuslinjan osalta vaan koko joukkueen puolustaminen. Heti kun on isoja hyökkääjiä vastassa niin kusessa ollaan. Se nähtiin tänään ja Blackburn pelissä. Loistavia maaleja NU teki, varsinkin toinen maali vaparista oli huikea. Omat hyökkäykset olivat todella hitaita ja mikä ihme siinä on että väkisin pitää heittää korkeaa palloa maalille, kun ei hyökkääjät voita kuin prommillen niistä palloista. Tänään väkisin heitettiin palloa maalille siinä toivossa että vahinko kävisi. Sununtaina on ihan turha odottaa mitään muuta kuin kauheaa nöyryytystä jos ote ei nouse TODELLA paljon!
 2. Puolustaminen kauheaa! Siis koko joukkueella, ei vaan pelkästään Carrickillä ja muilla linjassa. Unitedin pelaajat näyttivät riisitautisilta kun Blackburn vahvat pelaajat jyräsivät menemään. Ensimmäisessä maalissa yleensä tuomari viheltää eka rikkeen, mutta tänään vasta toisen. Berbalta todella typerä repiminen. Toisessa maalissa Carrick liukastelee ja Jones ei ehdi paikkaa. Kolmannessa Gea sählää ja ei saa palloa nykkeiltyä ja muu puolustus katselee kun isot pojat jyrää pallon maaliin. Paikkoja 2-2 tasoituksen jälkeen oli oli muutamia. Varsinkin heti tasoituksen jälkeen oli todella hyvä draivi päällä, mutta sitten se lopahti ja alkoi taas tuttu puskeminen väkisin rankkarialueelle. Unitedin ei kannata antaa vastustajalle kulmapotkuja, eikä itse omista juuri mitään saa aikaa. Evra todella surkea tänään, Nani myös heikko, Dea Gea olisi voinut ehkä toisen torjua ja viimeisen voi pistää moken piikkiin. Park ja Rafael ei oikein vakuuttanut keskikentällä, liian pieniä isoja miehiä vastaan. Rafael tosin molempia Unitedin maaleja käynnistämässä. Berballe pakko nostaa hattua, vaikka aiheutti rankkarin. Kaksi maalia kertoo oleellisen ja oli ainoa hyökkääjä joka esiintyi edukseen. Chicarito oli täysin pimenossa eka jaksolla. Welbeck ei tänään ollut terävimmillään. No hienon lahjan SAf sai pelaajilta... Toivottavasti esityksen jälkeen pelaajat saavat ansaitsemansa läksytyksen. Ehkä nyt selvisi päivänsankarille, ettei puolustuksen leveys ole ihan riittävä. Carrick ei illasta toiseeen pysty pelaamaan topparina. Heti kun hyökkäyksessä oli yksi pelaaja, joka pystyi aiheuttamaan kaaosta oli Carrick pulassa. Tuomarin linja oli hyvä tai ainakin tasainen. United turhautui kyllä tuomariin mutta ihan tasapuolisesti lopulta vihellykset tuli. Kovaa sai pelata ja tämä sopi paremmin vieraille.
 3. 23.10.'11 Manchester United - Manchester City @ Old Trafford

  Re: 23.10.'11 Manchester United - Manchester City @ Old Traf Ennen peliä minulta kysyttiin miten pelissä käy... Sanoin ettei ole muuta hätää kuin Evans. Noh Sir Alex valitsee avauksen en minä. Peli oli hyvin hallussa ensimmäisellä jaksolla, mutta todellisuudessa ei mitään vaarallista saatu aikaiseksi. Laidoilta tulleet keskitykset eivät tavoittaneet omia ja muutenkin se ratkaiseva syöttö ei mennyt miten olisi pitänyt. City iski suhteellisen helposti avausmaalin. Pikkaisen laiskaa puolustamista kun City sai rajaheiton ja yhtäkkiä olikin pallo rakettimestarilla ja pam... 0-1 Toisella jaksolla sitten Evanssilta käsittämätöntä toimintaa ja peli oli sitä myöten taputeltu. Lopussa City perseraiskasi Unitedin täydellisesti kun huumori näytti loppuvan totaallisesti Sir Alexin pojilta. Rion suoritus viidennessä vai monennensako nyt olikaan kuvastaa hyvin tämän päiväistä. Ei edes Cityn tarvinnut pistää parastaan ja tulos oli tämä... United oli huono ja City hyvä. Ja vielä puukkoa omassa mahassa pitää kääntää, City olisi voittanut, vaikka Evans olisi saanut pelata 90min! ONE UNITED!!!!
 4. Re: 1.10.2011 Manchester United vs Norwich City, @ Old Traff Kyllä kolme pistettä ja puhdas oma maali antaa niin väärän kuvan pelistä kuin olla vaan voi antaa. Unitedin puolustaminen jatkui mihin se Baselia vastaan jäi. Ajattelin kun Rio otettiin kentälle, että nyt puolustaminen rauhottuisi ja mitä vielä. Entistä sekaisemmin meni. Norwichin taktiikka oli erittäin viisas... Painetta Evansin suuntaan ja tulosta olisi voinut tulla ilman vieraiden todella huonoja viimeisiä ratkaisuja ja pari kertaa Jones oli pelastava enkeli. Tolppa oli myös apuna. Youngin poissaolo näkyi todella paljon hyökkäämisessä, todella väkinäistä puskemista läpi peli. Ennenkaikkea hidasta pelaamista vastustajan alueella! Vaikea nyt ketään pelaaja erityisesti kehua, Jones pelasti pari kertaa hienosti, Lindegaard otti ne tilanteet mitä tarvi kiinni. Ei muuten paljon näyttänyt SAF hyppiä ilosta, vaikka 2-0 maalikin tuli. Näytti niin vittuuntuneelta kuin olla ja voi. Voi olla ettei pelin jälkeen paljon ylisanoja joukkueelle tule. Totuus on kolme pistettä ja toinen fakta ettei tällä pelillä olisi edes pistettä ansaittu. Onneksi jalkapallossa pitää pystyä rankaisemaan toisen joukkueen virheistä, Norwich ei siihen tänään kyennyt.
 5. 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel

  Re: 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel Kauheaa Pas***! Luulen jonkun saavan kengän päähän tai ainakin syljet naamalle kun SAF pitää pelin jälkeen puhuttelun. Puolustaminen aivan luokatonta!!! Basel sai enemmän vaarallisia tilanteita kuin United. Ei puhtaita papereita voi antaa juuri kellekkään. Welbeck, DDG ja Young voivat olla hivenen tyytyväisiä. Mutta kotona kolme omiin niin silloin voi miettiä ihan rauhassa kuinka paskasti joukkue pelasi. Huh... Ei olla lohkon viimeisenä!
 6. 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

  Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford Jos en olisi peliä nähnyt, olisi voinut Unitedin olleen ylivoimainen. Mutta Numerot voisivat olla toisinpäinkin. Alku oli Unitedin, mutta parinkymmenen minuutin jälkeen Chelsea sai pelin toimimaan. Anderson ja Fletcher eivät saaneet keskikentän keskustaa millään tukittua. 3-0 45min jälkeen oli kyllä aivan toista kun tapahtumat kentällä olisi antaneet olettaa. Mutta kyseessä on maalintekopeli ja sen takia taululla komeili hienot lukemat. Toiselle puoliajalle tultiin vielä pukukoppitunnelmissa ja taululla olikin välittömästi enää kahden maalin johto. Sitten nähtiin missattu rankkari ja avopaikkojen tuhlailua. Tuomarista sen verran, linja oli hyvä ja varmasti tasapuolinen, mutta Colen olisi pitänyt saada punainen kortti taklauksestaan Hernandeziin. Mutta peli oli viihdyttyvä! Ja avoimempi kuin managerit olisivat halunneet.
 7. Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad Guardianin mukaan DDG ei olisi tänään avauskessa... Saa nähdä pitääkö paikkaansa. Jos hyökkäys toimii kuten arsenal pelissa, saa Jääskeläinen tehdä aika paljon töitä ja luultavasti kerätä pallon useamman kerran verkoista. Edit: Avaus: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Anderson, Cleverley, Young, Rooney, Hernandez Siis De Gea avauskessa... Guardian ei ihan arvannut oikein. Evans jälleen avauksessa, eli Rio ei täydessä tikissä.
 8. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford 8-2 ja tulos mairittelee Arsenalia. Loistavaa hyökkäyspeliä ja tehoja laajalla rintamalla. Jenkinson näytti veikkausliigan poikaselta omalla laidalla. Olisi pitänyt saada punaisen jo aikaisemmin. Arshavin olisi pitänyt lentää ulos jo eka jaksolla. Evansilta todella tyhmä rike ja Arsulle rankkari. Kehuja voisi antaa niin paljon, että vähemmällä pääsee kun antaa hivenen negatiivistä Evans ei vakuuttunut tänään(kään) ja Nanin ratkaisut saivat välillä hermot kireälle. Tosin maalia oli aika nöyryyttävä. Puolustus voi tällä hetkellä tehdä virheitä, koska hyökkäys pystyy korjaamaan ne. Evra täysin syyllinen ensimäiseen maaliin, todella luokaton purku. Ja aina harmittaa kun paikkoja tuhlaillaan niin paljon *** Young ** Rooney * Anderson Young on aivan huikeassa iskussa ja molemmat maalit olivat mahtavia... Saa syöttöjä näköjään hyvin kun Rooney iskee vaparit sisään. No Rooney... Mitä vois sanoa...Mahtavaa. Anderson on nyt löytänyt otteisiin, sen tasaisuuden hyvällä tasolla, mitä on kaivattu. Nautitaan hienosto voitosta, Arsenalia ei joka kerta lyödä näin pahasti, vaikka kuinka haluaisikin!
 9. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur 60min manasin Welbeckin esitystä... Hieno maali ja perään uskomaton esityö. Mahtava esitys nuorelta joukkueelta. Oikeastaan Evans ja Evra olivat alle tasonsa. Ehkä Evans oli tasollaan... DDD voisi laittaa pihkaa hanskoihin, lopussa pallo oli kuin vastamagneetti hanskoihin. No tänään(kään) se ei voittoa vienyt. Evans on joka pelissä vaarassa saada punaisen lapun. Phil Jones pelasi todella upean pelin ja oli mielestäni kentän paras. Vaikea kyllä laittaa pelaajia järjestykseen kun onnistujia oli niin paljon ja peli kulki. Friedel on tottunut loistamaan Unitedia vastaan ja niin teki tänäänkin. Toisella veskarilla peli olisi päättynyt todella rumiin lukemiin.
 10. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur Saas nähdä kuinka Puolustus kestää tai miten yhteistyö viisikon, DDG-Evra-Evans-Jones-Smalling akselilla toimii. Bale tulee keskittelemään maalille palloja aina kun pienikin mahdollisuus löytyy, maalilla palloja odottaa yli kaksimetrinen Crouch, joka tulee tuottamaan hankaluuksia. Keskikenttä toimii varmasti Nani-Anderson-Cleverley-Young nelikko pitää siitä huolen. Kärjessä pitää tulla tehoja Berballe ja Rooneylle. De Gea saa painetta ja toivottavasti kotiyleisön katseet eivät saa miestä liian pelokkaaksi. Hyökkäys toimii ja puolustus arvoitus... 3-2 Unitedille.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Re: Siirtohuhut (ManUtd) http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... y-sneijder Vähän taas toisenlaista juttua Sneijderistä. Parempi odotella syyskuun alkuun ja sen jälkeen katsoa ketä joukkueeseen kuuluu. Lehdissä kyllä tästä siirrosta jatkuvasti erilaisia huhuja. Enää ei tule edes kovin vakavasti otettua mitään uutista liittyen Wesleyn tulemiseen tai tulematta jättämiseen.
 12. Re: Kysymyksiä OT:lla käyneille ja yleisesti matsilipuista Vihdoin onnistui sisäänkirjautuminen... Pienellä kikkailulla... No asiaan. MUSCOFin jyväskylän porukka suuntaa marraskuussa Sunderland peliin, kuuden jäsenen vahvuudella. Jos sattumoisin on muita lähtijöitä niin pistäkää viestiä niin tänne.
 13. 1.5.2011 - Arsenal - Manchester United @ Emirates

  Tasuria nähtävästi haettiin ja siinä epäonnistuttiin pahasti. Arsenal oli parempi ja Unitedilta puuttui selkeästi yksi pykälä koneistosta. Valencian keskitykset olivat huonoja järjestään. Hernandez oli tänään todella vaisu, ei päässyt paikkoihin. Osittain johtui myös keskialueen kykenemättömyydestä pelata palloa linjan taakse. Viikon päähän jäi kovat panokset! Mutta jos sitä peliä ei voiteta, ei mestaruutta kyllä ansaita. Tosin tappio siinä niin kaikki on vielä auki. Tiukaksi menee!
 14. Loistava esitys viimeistely tehokkuuta lukuunottamatta. Tässä vaiheessa kautta pitää viimeistely olla prosenttuaalisesti paljon parempaa. Tänään onneksi 2-0 riitti ja antaa hyvät lähtökohdat toiseen osaan. Paikkoja tuli läpi ottelun liukuhihnalta, välillä hiipi pelko Schalken tuuri osumasta. Lopussa jalka pois kaasulta ja kotijoukkue pääsi yrittämään pari kertaa. Vaihdot tehtiin Arsenal peliä ajatellen. Ehkä maaleja säästeltiin tuohon matsiin.
 15. 22.4. Manchester United vs. Everton @ Old Trafford

  Maalinteko ei sais kadota tässä vaiheessa kautta. Hallinta oli jälleen täysin Unitedin mutta kun se saataisiin muutettua tulostaululle maalien muotoon. Gibson sai olla 75min kentällä... Siinä oli ainakin 70min liikaa! Hernandez on kyllä huikea kaveri, uskomaton maalivainu. Maalit ovat samoilta alueilta miltä eräs hollantilainen teki paljon maaleja Unitedille. *** Hernandez ** Valencia * VDS VDS pelasti hienosti Rodwellin laukauksen kymmenisen minuuttia ennen loppua, jos tuo olisi mennyt ei olisi kyllä paljon ollut juhlaan aihetta. Fabio pelasi myös hyvän pelin. --- Gibson -- Nani Gibson ei auta joukkuetta hyökkäyksissä, eikä liioin puolustuksessakaan. Ainoa apu on loistava laukaus, joka tänään näytti olevan suhteellisen ruosteessa. Keskikentältä on balanssi poissa kun Gibson astuu esiin. Nani ei kaatuillut tänään, siitä iso plussa. Mutta kulma erittäin surkeita(niinkuin aina) ja aikailu pallon kanssa. Miksi aina pitää vielä yksi harhautus tehdä ennen laukausta/syöttöä. Up the Reds!
×