Jump to content

Jonnev

Members
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About Jonnev

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/07/1993
 1. Niitä näitä

  Siis mitä ihmettä? Tuossa viestissäsi ei ollut totta muu kuin, ettei ensi kaudella pelata UCL. Hintasi ovat aivan metsään ja kaikista naurattavin kommentti: Tästä kaikesta jäätäisiin n. 110 milj. voitolle ja talous huolet olisi suurelta osalta jo voitettu. Eihän toki kukaan tiedä paljon sitä velkaa todellisuudessa on, muttei varmasti riitä 100 miljoonaa.
 2. Niitä näitä

  Hienoa kuitenkin, jos Emery tosiaan laittaa Fernandesin avaukseen. Michel pääseekin sitten kovaan paikkaan.
 3. La Quiniela

  Oijoi, 4. JORNADA 38 1 Recreativo- Valladolid x 2 Getafe- Málaga 2 3 Sevilla- Almeria 1 4 Barcelona- Athletic 1 5 Villarreal- Espanyol 1 6 Mallorca- Betis 2 7 Osasuna- Sporting x 8 Deportivo- Racing 1 9 Numancia- Valencia 2 10 Elche- Murcia x 11 Zaragoza- Hércules 1 12 Las Palmas- Alavés 1 13 Córdoba- Castellón x 14 Salamanca- Nástic x ------------------------------- 15 R. Madrid- Atlético 1
 4. Omaperäiset vedot kavereiden kesken

  Aika hurjaa, loppuvuosi.. Noh kakkosnickkiä odotellessa.
 5. Niitä näitä

  Teillä ollut vasta pari tappiota. Meillä tätä on jatkunut pari kautta. Ei kyllä hymyilytä, eikä naurata. Menee niin huonosti..
 6. Football Manager 2009

  No siis sä latasit vasta sen torrentin. Nyt vaan pistät sen torrentin lataukseen, joka lataa patchin. Vähän vaikeesti tuli selitettyä, mutta siis nyt kun se kysyy sitä ohjelmaa, niin valitset jonkun ohjelman, jolla voit ladata torrentteja. Toivottavasti ymmärsit.
 7. Niitä näitä

  Emery tosiaan on ainakin minuun aiheuttanut ihmetystä pelaajavalinnoillaan. Varsinkin vaihdosta tulee välillä aivan omituisia kavereita sisään. Viime sunnuntaina Deportivoa vastaan, kun Villa sai punaisen ja olimme vielä johdossa, niin Emery ottaa Morientesin kentälle. Hei haloo?? Mihin tarvitaan Morientesiä, kun Depor painaa päälle, olemme maalin johdossa ja pelaamme miehen vajaalla. Kohta tosiaan voisi antaa monoa, ellei ala pisteitä tulemaan. Ei se peli alku kaudestakaan mitään huikeaa ollut, vaikka pisteitä tulikin...
 8. La Quiniela

  Viimeksi seitsemän oikein. 1 Valencia- Valladolid 1 2 Málaga- Recreativo 1 3 Almeria- Getafe 2 4 Athletic- Sevilla 1 5 Espanyol- R. Madrid 2 6 Betis- Villarreal 2 7 Sporting- Mallorca 1 8 Racing- Osasuna x 9 Numancia- Deportivo 2 10 Murcia- Zaragoza x 11 Hércules- Las Palmas 2 12 Alavés- R. Sociedad x 13 Girona- Córdoba x 14 Castellón- Salamanca x ------------------------------------- 15 Atlético- Barcelona 2
 9. Malaga C.F.

  Malagalla menee kyllä pirun hyvin. Toivottavasti samatahti jatkuu ja Malaga selvittää itsensä ainakin 10 sakkiin, ellei jopa europaikoille. Oli muuten pieni ylikerroin tänään Malagalla ja tottakaihan se tuli pelattua, menin vain typeränä laittamaan jollekkin Evertonille.
 10. La Quiniela

  4 oikein. Noh jos nyt menisi paremmin. 1 Valladolid- Málaga 2 2 Recreativo- Almeria x 3 Getafe- Athletic x 4 Sevilla- Atlético 2 5 Barcelona- Espanyol 1 6 R. Madrid- Betis 1 7 Villarreal- Sporting 1 8 Mallorca- Racing 2 9 Osasuna- Numancia x 10 Elche- Zaragoza 2 11 R. Sociedad- Hércules 1 12 Córdoba- Xerez 2 13 Salamanca- Girona 1 14 Huesca- Tenerife x 15 Deportivo- Valencia 2
 11. La Quiniela

  JORNADA 35 1 Valencia- Málaga 1 2 Almeria- Valladolid 2 3 Athletic- Recreativo 1 4 Atlético- Getafe 1 5 Espanyol- Sevilla X 6 Betis- Barcelona 2 7 Sporting- R. Madrid 2 8 Numancia- Mallorca X 9 Deportivo- Osasuna X 10 Zaragoza- Las Palmas 1 11 Murcia- R. Sociedad 2 12 Hércules- Levante 2 13 Xerez- Salamanca 1 14 Nástic- Celta 2 15 Racing- Villarreal 2
 12. Niitä näitä

  Vähän pelottaa. Osasuna kuitenkin pelannut hyviä pelejä viime aikoina, mutta eivät silti ole harmittavasti pisteitä saaneet. Toivotaan kuitenkin, että tänään tulee voitto. Tähän vielä loppuun pientä kiroamista, kun on lämpötila plussan puolella. UK pätkii oikein olan takaa. Jos ei illaksi parane niin joutuu varmaan katsomaan streamilta, kyllä muuten ketuttaisi.
 13. FootStar (huom. myös suomeksi)

  Parikin kertaa olen aloittanut, mutta aika nopeasti on mielenkiinto lopahtanutkin. Tosin niin on käynyt melkeinpä jokaisen pelin kanssa. Kirkkaana poikkeuksena tosin Hattrick. Mutta jos vähänkään kiinnostaa ja muutenkin aloittelee mieluusti kaikkea uutta, niin kannattaa kokeilla.
 14. Niitä näitä

  César Sánchez on sitten uusi maalivahtimme Tottenhamista. Siirtosummasta ei mitään tietoa, mutta suurihan se ei voi olla, kerta rahaa ei Valencialta löydy. Renan kun on 2 kk kautta sivussa, niin saamme hänestä sitten ainakin taistelijan avauksen maalivahdiksi Guaitan kanssa. Vielä ihan hupi heittona, niin tänään ilmestyneessä Seiskassa on pokerihai Amin Asikaisen kuva itse pelipöydässä uusin Valencian pelipaita päällään.
 15. Niitä näitä

  Olipa eilen surkea päivä. Pisteet mentiin lisäajalla menettämään ja Renan loukkaantui. Tänään selviää loukkaantumisen pituus, mutta nyt alkuun veikkailtu, jos oikein ymmärsin 4-6 viikkoa. Guaita, ei nyt ole mikään laatu torjuja ja kun kerta Hildebrand lähti takaisin saksaan on meillä pieni muotoinen ongelma. Kaikkihan tietävät rahatilanteen. Toisen puoliajan eilen katselin, eikä peli ollut kyllä mitään juhlaa. Alakerta oli lähes naurettava. En kyllä muista nähneeni moista vähään aikaan. ----------------Guaita---------------- Angulo---Marchena---Maduro---Moretti Miguel ja Barajahan olivat poissa, mutta itseltäni mennyt täysin ohi, että mitä Albiolille ja Silvalle on käynyt? Jonkin asteisia loukkaantumisia, mutta kuinka pitkiä? Kieltämättä tullut viime aikoina seurattua vähän muuta. Niin ja koko kaudella hyvin pelannut Fernandes oli sitten meidän ritarimme rikkomalla itselleen toisen keltaisen ja voittomaaliin johtaneen 3-2 rankkarin.
×