Jump to content

Neddy

Members
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

About Neddy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/30/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Jalkapallo
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Vihdoin alkaa olla sellanen paketti puolustuksen osalta kasassa, et voi olla ees kohtalaisen luottavainen kauteen lähtiessä. Ziegler ja Lichtsteiner on ollut viimeset vuodet Serie A:n parhaimmistoa ja keskustassa kun on kolmikko Chiellini, Bonucci ja Barzagli on puolustus jopa ihan vertailukelpoinen. Nyt sit vasenlaituri + Aguero kehiin ja turhakkeet pois niin voi olla Marrottan toimintaan enempi kun tyytyväinen.
 2. Juventus 2010-11

  Hyvä kirjotus Capitanolta! Iaquinta ja Amauri kaksikko tosiaan vaan lihoiks, mitä kauemmaks ne täältä lähtee sitä parempi. Q, Matri, Toni, DP ja joku uus hankinta (mielellään nuori second striker kuten G. Rossi tai Aguero). Keskikentältä ainakin Salihali ja Sissoko pihalle, tilalle mielellään ilmasella siirrolla vaikka se paljon puhuttu Pirlo, Aquan vois lunastaa ja sitten vasemmalle laidalle joku pelimies, mikä on puuttunut täysin Nedvedin lähdetyä. Sitten ongelmasta edelleen suurimpaan, eli laitapakit.... Mun puolesta kaikki sitä paikkaa viime vuosina pelanneet vois heittää helvettiin Chielloa ja Sörenseniä lukuunottamatta, mutta nehän onkin oikeesti toppareita. Toivottavasti Marrotta vihdoinkin tajuais sijoittaa siihen osa-alueeseen joukkueesta joka tarttee kaikista eniten sitä vahvistusta, eikä hanki vaan tilalle lisää tusinaa. Eli ens kauden joukkue vois olla jotain tällästä: Maalivahdit: Buffon, Storari Manninger Puollustus: Chiellini, Bonucci, Barzagli, Sörensen, De Ceglie, Motta, Coentrão, Beck Keskikenttä: Melo, Marchisio, Aquillani, Pirlo, Krasic, Pepe, Dzsudzsák/Elia, Martinez(?) Hyökkäys: DP, Q, Matri, Toni, G. Rossi
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Vittu että kiristää! Oli toinen puoliaika kyllä niin munatonta meininkiä, et olis luullu Ranierin olleen penkin päässä, hyi helvetti! Naurettavaa pelleilyä ku ei kotikentällä pystytä pitää kahen maalin johtoa jotain Cataniaa vastaan.... Ei sinne kentälle voi lähtee sillä asenteella et peli olis jo voitettu, ja näillä tuloksilla tolla porukalla ei oo edes mitään syytä lähteä. Et vitun hyvät pässiäiset vaan kaikille!
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kuuden joukkoon on ihan realistiset tsäänssit. Tänään Genoaa vastaan ja edellinen peli Romaa vastaan oli Juvelta jo oikeesti ihan hyvää palloa. Neljän joukkoon pääsemisen kans pitää olla kyl skidist skeptisempi, sen verran joutuu muutkin pelaa ristiin ja Juven klaraa ilman pistemenetyksiä. Tän päivän pelistä sen verran, että oli kyl koko joukkueelta (taas laitapakkeja lukuunottamatta) hyvä esitys. Tänään joukkue näytti sitä taisteluilmettä mikä on ollut koko kevään ihan hukassa. Etenkin Pepe ja Marchisio olivat tänään ihan loistavia ja Tonikin pelas hyvin tultuaan vaihdosta. Seuraaviin peleihin kans tulis lähtee tällä 4-3-3/4-5-1 taktiikalla kun tuntuu skulaavan, täl taktiikal on kuitenkin saatu keskikenttä haltuun ja hyökkäykseen on tullut Pepen ja Krasicin keskemmälle siirtämisen myötä lisää variaatioita. Nyt vaan ne laitapakit kuntoon, niin ei tartte pelätä joka kerta kun vastustaja hyökkää...
 5. Juventukseen liitetyt pelaajat

  http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/02/02/2334237/juventus-want-alberto-aquilani-on-a-permanent-deal-but-only Vittu jos pihtaamisen takia tääkin diili ryssitään niin voi ruveta kannattamaan vaikka Sampdoriaa, sitä tää touhu nykyään on.... 12miltsii ton tasosesta pelaajasta ei oo paljoa, verrataan vaikka Tiagoon josta maksettiin about 15milliä.
 6. Juventus 2010-11

  Yllättääkö? Eiköhän se kuitenkin kauden jälkeen tuu takas nostamaan palkkaa, haromaan hiuksiansa, levittelemään käsiänsä ja kritisoimaan faneja ja kaikkea muuta paitsi itteensä.
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  http://foorumi.paitsio.com/showthread.php?5623-Palvelinongelmista Illalla sit Matri ja Barzagli kehissä. Onko kenelläkään tietoa paljonko Bonucci sai banaania punasestaan? Toivottavasti tulee voitto niin voi juoda ilosta, eikä tartte ryypätä vitutukseen.
 8. Juventus 2010-11

  Eikun ostetaan lisää vanhoja isolla palkalla pelaavia tähtiä kiukuttelemaan, stailaamaan hiuksiaan ja loukkaantumaan. Tähän siis sopisi se Cisse aivan täydellisesti miehen loukkihistorian ja hiustyylit tietäen.
 9. Juventus 2010-11

  Unohdit mainita Tonin.... Ja nyt on näitä upeita pelaajia on liitetty lisää Juveen, kuten Djibril Cisse, Miroslav Klose ja Georgios Samras... Kenet ne viel keksii. Christian Vierin? Jos sitä sit tänäänkin ryyppäis....
 10. Ottelut kaudella 2010/2011

  Vittu mitä paskaa taas. Hankkisivat jo sen hyökkääjän. Vois vetästä lärvit....
 11. Roope ja Riku Riski

  Niin puoli miljoonaahan on siis 500 000€. Ihan sopiva summa lupaavasta pelaajasta joka kuitenkin ilman varsinaisia näyttöjä.... Ja eiköhän toi siirto ala oleen aika taputeltu, virallistettaneen tässä parin päivän sisällä.
 12. Ottelut kaudella 2010/2011

  No positiivista oli myös ainakin Sissokon yllättävän hyvä esitys Melon tilalla ja Martinezkin oli kohtuu hyvä kärjessä, voitti pääpalloja ja jalalla oli noin tuhat kertaa parempi kuin yksikään kolmikosta Toni, Iaquinta tai Amauri. Giannetti oli puolestaan vielä liian kovassa paikassa, ei vakuuttanut.... Laitapakit oli tänään(kin) paskoja pienellä varauksella Traore poislukien joka pelas ehkä parhaan pelinsä Juvessa. Sörensen oli tänään heikko, ja maalikin tuli hänen heikosta puolustamisesta. Laitapakkeja odotellessa....
 13. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Amauri <-> Torres+cash Amauri <-> Maccarone Tuosta. Ei epäilystä kumpaa huhua toivoisi toteutuvan. Toivotttavasti nyt ei siihen makkaroneen koskettais olis nimittäin sellanen kauppa jossa kasa paskaa liikkuisi vaan molempiin suuntiin. Hyvää molemmisssa huhuissa tosin on se, että Amauri oltaisiin heittämässä jengistä ulos vaihtokaupassa. Sitten sais ruveta vielä kuulumaan jonkin näköistä tietoa niistä kauan kaivatuista laitapakeista.....
 14. Ottelut kaudella 2010/2011

  Paska peli. Toni oli positiivinen yllätys kärjessä, voitti pääpalloja, teki maalin (hylättiin turhaan), suojas palloa hyvin ja oli muutenkin vaarallinen. Laitapakit, joita jostain käsittämättömästä syystä nähtiin 4kpl kentällä, ja ainoa joka on tällä kaudella missään vaiheessa esiintynyt edukseen, eli Sörensen, ei ollut yksi niistä. Ja jokainen joka tänään kentällä oli esiintyi tapansa mukaan päin persettä. Jokainen Napolin maali tuli keskityksistä jotka nää tumpelot päästi boxiin vapaasti ja näiden lisäksi topparit hoitelivat vielä useamman keskityksen pois maalilta.... Napolin kolmas maali vaikutti kaiken muun hyvän lisäksi hivenen paitsiolta, mutta vittuakos sillä väliä kun peli oli siinä vaiheessa jo mitä oli. Eli nyt Marrottan pitäis tehdä pieni ihme ja löytää pari kelvollista laitapakkia ja piilokärki mielellään jo tammikuussa. Del Pierokin oli tänään nimittäin luvalla sanoen heikko, ja niin pahalta kun se tuntuukin niin ei taida Alex enää olla entisaikojen vedossa.... e. Ollaan nyt kolmen päivän sisällä hävitty yhtä monesti kun tätä ennen koko kaudella, hieno alku vuodella 2011!
 15. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tulee mieleen toissakautinen Juve jollon kärjessä hyöri Iaquinta ja Amauri, valmentajana Ranieri ja taktiikkana pitkän pallon pelaamista kärjille. Juve kaipais Del Pieron taikaa nyt kentälle ja rinkiin toisen mitat täyttävän second-strikerin... Sen lisäks laitapakit on paskoja ja päästää Napolin aivan rauhassa keskittelemään maalille, josta Cavani on sit kahesti rokottanut. Ja Tonin maalikin melko hepposesti hylättiin, joo kädet oli ilmassa, mutta hyvä ku hipas maalivahtia.
×