Jump to content

jason

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

About jason

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

 • MSN
  jasonnikkinen@hotmail.com
 1. Unitedin Matsikoosteita.

  http://www.shokz.pwp.blueyonder.co.uk/eve-utd.zip uusin maalikooste :twisted:
 2. Unitedin Matsikoosteita.

  :? http://www.shokz.pwp.blueyonder.co.uk/north-manutd.zip
 3. Tappio!!!!

  Fletcher mahtuu kyllä skotlannin maajoukkoeen avaukseen, mutta ei mielestäni manun. Ei ole varmis pelaaja vielä ja joutuu aikanaan samaan tilanteeseen Buttin kanssa
 4. Tappio!!!!

  tämä oli kuitenki vaan kolmen pisteen menetys, Arsenalia tai Chelseaa vastaan hävitty peli olisi tarkoittanut kuuden pisteen eroa. Wes parantaa vielä..
 5. Unitedin Matsikoosteita.

  http://www.shokz.pwp.blueyonder.co.uk/wolves-manutd.zip
 6. Unitedin Matsikoosteita.

  linkit noihin videoihin saan eräältä tutulta joka SkySportsin ja vastaavien kautta TVkortilla kaappaa maalikoosteita. omasta puolestani voi laittaa otteluraportin yhteyteen, sillä noin pienistä tiedostoista ei pahaa trafiikkia tule.
 7. nojoo, lipun lopullinen hinta olisi 80 puntaa, eli n. 120e. Jos kyseessä on hyvät paikat, vaikuttaa hinta lopulta suhteellisen edulliselta ja muutenkin järkevältä vaihtoehdolta väärennettyjen lippujen kanssa seikkailemiseen.
 8. Yritän laittaa tänne aina 'maalikoosteen' viimeisimmästä Manchester Unitedin matsista. ManUtd-Newcastle 0-0 http://www.shokz.pwp.blueyonder.co.uk/utd-newc.zip ~5mb Divx avi
 9. FA probes Howard move

  aika turhia syytteitä, varsinkin kun asia ei voi suuremmin mihinkään vaikuttaa.. Howardia ei voi rangaista, eivätkä suuretkaan sakot Unitedin rahatilanteeseen vaikuta.
 10. Osaisiko kukaan neuvoa miten suomesta käsin olisi helpointa ostaa lippuja Manutd - Liverpool matsiin, joka pelataan 24.4.2004. Matkatoimiston mukaan "saatavilla on yli 100e yrityslippuja" eli tulisi katkarapuleivistä mukavasti lisähintaa.. :? Onko lippujen osto paikanpäältä mahdollista edes suhteelliseen hintaan? Mitä keinoja on lippujen ostoon suomesta käsin? toivottavasti foorumilta löytyy mahdollisimman monta asiasta tietävää. näin tämän foorumin uutena käyttäjänä olen muuten unitedwebin bannerin tekijä..
×