Jump to content

Oneunited

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Oneunited

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/14/1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kerava rock city
 • Interests
  Salibandy
 • Occupation
  Toimisto-orja
 1. CL 27.11.2018 Manchester United vs Young boys@Old Trafford

  Toimiiko jollain cmore elisa viihteen kautta tän pelin osalt? En saa ite millään värkil toimii vaikka aiemmat pelit on hyvin futannu
 2. Bastian Schweinsteiger (Man Utd 2015-)

  Jose tainnut tulla Bastin suhteen toisiin ajatuksiin. Tai sitten halutaan tarjota näyteikkuna tammikuun siirtoikkunaa ajatellen. Sky Sports: http://www.skysports.com/football/news/11667/10639716/bastian-schweinsteiger-trains-with-manchester-united-first-team-for-first-time-this-season
 3. Kun vertailee mitä, itse jo edes menneenä pitämäni, Ranieri on saanut 4kk aikaan Leicesterissä niin pahaa tekee. Valjun kärjessä ja iloinen ja ennen kaikkea hyökkäävä pelitapa vs. "it's a process"+ useampi sata miljoonaa enemmän poltettu. Lvg on testaillut kaikkia mahdollisia pelityylejä tyyliin kaikki starahyökkääjät samaan aikaan kehiin, 3:n topparin farssi, jne. Nyt on jämähdetty kahteen puolustavaan keskikenttään jota tyyliä käytetään myös "heikkoja" vastaan. Myöskään luontevia pelipaikkoja ei tunnu kaikille löytyvän kun katsoo vaikka afro-miestä tällä kaudella. Viime keväänähän afro-miehellekin löydettiin rooli 4-3-3 formaatissa mikä myös tuotti tulosta ja oli mukavaa katsoakin. Minkähän ihmeen takia tämä formaatti ei ole enää osa "prosessia"? Itse ihmettelen myös sitä miten on onnistuttu tylsyttämään kaikista ostetuista hyökkääjistä paras terä. Di maria oli huikea aluksi, martial tehnyt viimeksi maalin about syyskuussa ja Depaykin hiipunut alkukaudesta/pre-seasonilta ihan riittävästi. En myöskään voi ymmärtää miksi esim. Januzaj laitettiin lainalle ja lingard on nyt kehissä. Viime pelien vaihdot ovat olleet myös jotain mitä ei järjellä selitä. Otettiin aina kentän paras keskikenttä/hyökkääjä pois ja tilalle viimeksi joskus vuosi sitten pelannut Nick Powell.. Lvg:lle voi antaa propsit puolustuspelin tiivistymisestä ja kenties Smallingin nousemisesta laatutoppariksi. Hänen lisäkseen muita oikeasti laatutoppareita ei meillä sitten vieläkään ole. Myöskään johtajuutta ei paljoa enää ole varsinkaan jos Basti ei ole kehissä. Joulun ajan otteluruuhkia pelolla odotellessa..
 4. Mitä jos pudotettaisiin Young laitapakiksi ja mentäisiin seuraavalla formilla: -----------Rooney----------- ---Adm---------------- Mata -------Fellaini--Herrera ------------Blind------------- Young-McNair-Smalling-Vallu Vallu kaipaisi kyllä laidalle kirittäjää. Ikävää että Rafakin on romuna.
 5. Siirtohuhut

  Välillä aina ihmetyttää nämä suomalaisen median uutisoinnit. Eilen illalla hätkähdin kun maikkarin tekstitv:ssä oli otsikkko tyyliin ManU valmis ostamaan Balen. Uutiset revitty laatulehdistä kuten daily mail.. http://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/valioliiga/artikkeli/manchester-united-kokosi-rahat-real-madrid-tahden-hankintaa-varten/5047278 Vaikka tämä asia on aivan tornihuhu-asteella niin itse en kyllä näkisi tässä siirrossa mitään tolkkua. Ainoastaan jos De Gea väkisin Realiin haluaa ja silloinkin ottaisin mieluusti toiseen suuntaan erään Madeiralta lähtöisin olevan, vaikka onkin n.5 vuotta Balea vanhempi. Itse uskon että Ronaldo osaa muokata pelityyliään paremmin kun vauhti alkaa hiipua. Balelta kun vie vauhdin pois niin aika keskinkertainen palloilija jää jäljelle. Jatkan päiväuniani..
 6. Rio Ferdinand

  Erittäin surullinen uutinen Englannista. Rion vaimo menehtyi syöpään lyhyen taistelun jälkeen viime yönä. Kaipaamaan jäivät mm. kolme lasta. Tämä on lähes pahinta mitä perheelle vai tapahtua. Varmasti myös Manun pelaajien ajatukset ovat Rion perheessä, joille ei voi kun toivoa voimia ja jaksamista. http://www1.skysports.com/football/news/11095/9832420/qpr-defender-rio-ferdinand-loses-wife-to-cancer
 7. Miten hommat toimi tuon kanssa stadionilla ja Bishopissa? Itselle tuli sama viesti koskien Chelski peliä.
 8. Sellaista kyselisin, kun on muutama vuosi siitä kun viimeksi kävin peliä katsomassa, että onko lipussa olevalla nimellä vieläkään mitään väliä? Eli jos lainaan kaverini jäsennumeroa ja onnistuneen ballotin seurauksena lippu tulee hänen nimellään niin pääsenkö varmasti sisään traffordille? Kiitokset vastauksesta!
 9. Itse muistan jostain lukeneeni että Barca-peliin ainakin suunniteltiin samantapaista mosaiikkia kuin mitä Nou Campilla on totuttu näkemään. Eli jos joku onnekas on peliä menossa katsomaan niin punaista kaulaliinaa kehiin!
 10. Itsellä sellainen fiilis että 1h ennen pääsee vasta sisälle. Parasta antia ennen peliä on kyllä ensin käydä hakemassa tunnelmaa trafford-pubista ja sitten mennä seuraamaan lämmittelyä traffordille. Hauska katsella kun esim. Ronaldo & Rooney tekee kivoja temppuja ja parasta antia on kun esim. W.Brown yrittää niitä perässä Pelin jälkeen luonnollisesti Bishop's Blazeen laulamaan voitonlauluja!
 11. Wes Brown

  Tämä kausi taitaa olla Nevillen osalta paketissa. Ainakin aina luotettavan The Sunin mukaan (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article962258.ece). Onkohan näissä WB:n sopimusasioissa edetty? Veli ruskea on mielestäni esiintynyt tällä kaudella varsin kelvollisesti. Toki varsinkin hyökkäyspäässä ei ole lähellekään Evran veroinen. Yritystä kyllä on mutta oma tuntumani on että aika usein menevät WB:n keskitykset harakoille. Pystyisikö vielä parantamaan sitä osa-aluetta vai pitääkö vain vaihtaa mies? Toivottavasti nämä sopimusneuvotteluasiat eivät vaikuta WB:n pelisuorituksiin, koska muuten olemme oikean laitapakin osilta varsin heikoilla hangilla. Tuuraajia voisivat olla O'Shea, Simpson, Fletcher. Pelituntuma kuitenkin kyseisillä herroilla melko vähäinen. Itsellä on sellainen fiilis että oikealla laidalla kytee pieni riski..
 12. UCL: Man Utd - Lyon

  Muutamia omia huomioita pelistä: - Eikö ManU ole niin hyvä joukkue että rahkeet riittäisivät hyökkäävämpään 4-4-2 kokoonpanoon vieraspelissä Lyonia vastaan? SAF:n mielestä ilmeisesti ei tai ainakin riskit liian suuret. Vertaa esim. Barca joka mielestäni kyllä hyökkää aina kuten celtic-pelikin osoitti. Jos materiaalia katsotaan niin luulisi riittävän ManU:llakin rahkeet. Näin katsojana turhauttaa kun olisi hienoon hyökkäävään fudikseen pystyviä jätkiä, mutta ei päästetä irti kuin vasta aivan pakon edessä. Luulisi turhauttavan myös pelaajia tuollainen taktiikka. - Veli Brownin nousut. Mielestäni yrittää hyvin tukea hyökkäystä nousuillaan, MUTTA keskitykset n. 80 %:sti aika kauheita. Harjoitusta keskittämiseen ja heti tai sitten mietittävä jotain muuta. Mitä? - Kulmapotkut. Giggsin kulmat olivat kyllä aivan eri planeetalta kuin Nanin. Giggsiltä lähtee löysiä ja osoitteettomia siinä missä Nanin keskitykset ovat kovia ja tarkkoja. Jos Nani ei ole kentällä niin voisiko joku muu koittaa vetää kulmia välillä? - Ronaldo. Oliko vire vähän kadoksissa pelillisesti? Mielestäni ei ollut missään älyttömässä vartioinnissa, mutta ei kuitenkaan mitään kovin ihmeitä esittänyt verrattuna alkukauden showhun. Toki toi palloa ylös hyvin, mutta olen jo tottunut parempaan. - Giggs & Scholes. Jotenkin tuntuu että pelin vauhdikkuus usein katoaa näiden herrojen toimesta.Huutaisimmeko kuitenkin vanhojen herrojen nimeä jos Paul olisi tehnyt 1.puoliajalla maalin Giggsin syötöstä? Asian vierestä, mutta minulla on sellainen kutina että lauantaina on skottilainen avauksessa..
 13. UCL: Man Utd - Lyon

  Fletcheri ei mahtunut edes ranskan koneeseen: "United: Van der Sar, Kuszczak; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, O'Shea, Simpson, Park, Pique; Hargreaves, Carrick, Scholes, Anderson, Nani, Eagles; Ronaldo, Rooney, Tevez, Giggs, Saha" -ManUtd.com Vähän ehkä ihmeellistä lauantain esityksen jälkeen, mutta rehellisyyden nimissä keskikentälle on ylitarjontaa. Varmoja avauksen jätkiä ovat tosiaan Paul & Ryan. Mikähän siinä on että varsinkin Giggs on pakko laittaa avaukseen "tosi"peleissä? Ymmärrän kyllä että kokemus merkkaa, mutta näytöt tältä kaudelta ei kyllä häikäise. Toivon todella että varsinkin Giggs löytää itsestään uuden vaihteen tänään!
 14. Viitsitkö kertoa miten homma toimi? Oliko kauheat jonot (Paljon aikaa kantsii varaa)? Kysyvätkö muuten henkkarit / passin vai riittikö kun oli tuo membership-kortti, luottokortti ja vahvistus? Pointti siinä että jos varaa jonkun toisen kortilla liput. Peli oli ainakin hyvä mitä olit katsomassa!
×