Jump to content

PhilThompson

Members
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

About PhilThompson

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hollola
 • Interests
  LFC
 1. Liverpoolin siirrot 07-09

  Jussina myäs montaa mieltä; mutta nyt kysäsen Täällä Poolin-palstalla, ett mieltä mieltä olette Te? Eli heitän väliin huhuja ja väliin en! Pitäisikö tehdä toista vai vain toista? Ei ehkä kumpaakaan?... Olen väsynyt, en ehkä jaksa enää kirjoittaa mihinkään, mutta futis on musta edelleen jees ja sen pitäis olla tärkeintä, vai? PS. 'Paskaa' en jaksa jauhaa, sillä olen ikämiäs; eli pysyn 'asiassa' tai sitten en ollenkaan!
 2. Liverpoolin siirrot 07-09

  Roma sign Riise from Liverpool Nyt Reuters on vahvistanut Riisen siirron, kuten myös AS Roman viralliset kotisivut. Roma sign Riise from Liverpool Kiitos Riiselle menneistä vuosista, mutta olisit saanut lähteä kausi kaksi aiemmin...
 3. Liverpoolin siirrot 07-09

  Käytännössä on varma, mutta Riise Roomassa neuvottelemassa; loppuviikosta varmistunee. Villa hylännyt 3 tarjousta, mutta nyt Barry vaatimassa pääsyä siirtolistalle, mikä alentaisi hintaa 10-15%, kun ei tarvitse pelaajalle maksaa osaa siirtokorvauksesta. £18M on ehdottomasti liikaa! Alonso lähtee oletettavasti vasta EM-kisojen jälkeen. Juve-Xabi on jo sopineet siirron, mutta Pool-Juve välillä kädenvääntöä muutamasta millistä. Ei Parry sekoillut, vaan on aina 'lomilla', kun jotain pitäisi tapahtua. Tosin Dossena kävi tekemässä lääkärintarkastuksessa sekä sopimassa kaikki, mutta lähti omiin häihinsä, joka on ihan ok meriselitys. Siirto varma, mutta vain virallistaminen uupuu. Crouch menossa Pompeyhin n. £10M, Carsonista ei kiinnostuneita tällä hetkellä.Pennantia tarjottua Milneriin, mutta Newcastle haluaisi vain £9M rahaa tai mahdollisesti Guthrien mukaan. Pennant itse haluaisi jäädä Pooliin. Riera ei tulossa Pooliin, mutta Panathinaikos kiinnostunut. Henry on vain lehtipuheita, sillä Guardiola haluaa pitää hänet Barcassa; sen sijaan Eto'o, Ronaldinho ja Deco poistuvat. Villa olisi hyvä, mutta taitaa osoittautua turhan kalliiksi, vaikka myös huhuja, että Pooli olisi tehnyt jo sopparin ennen EM-kisoja; uskokoon ken haluaa, mutta aika epätodennäköistä.
 4. Liverpool FC 07-08

  Chief executive leaves Man City Chief executive leaves Man City Manchester City chief executive Alistair Mackintosh has left the club by mutual consent. Executive chairman Garry Cook told the club website: "I would like to thank Alistair for his decade of service. "He took us through a period of great change and progress, particularly the move from Maine Road to our home. He goes with our very best wishes." Mackintosh, 37, leaves City amid a period of change which has seen the appointment of Mark Hughes as manager. Mackintosh's future had been in doubt ever since the arrival of Cook and he was notably absent from the negotiations which led to Hughes' appointment. Saattaa olla hyvä uutinen, sillä kaveria yhdistetty Pooliin. Ja mikä parasta, niin Rick Parryn paikalle; ei tarvi olla hyväkään kaveri, että Parryn korvaa...
 5. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Ihan tuulesta temmattua ei Milnerin siirto pois Newcastlesta ole, sillä myös Aston Villa kiinnostunut. Lisäksi Keegan käy ylikierroksilla, kun Milneristä kiinnostuneita. Keegan myös tarjonnut jatkopahvia, mutta ainakaan vielä ei tulosta... Käytännössä tuo pelaajakauppa, jossa olisi Insua, Hobbs sekä joku kolmas (ei nimeä mainittu) on utopiaa, sillä Rafa arvostaa Insuaa sen verran korkealle. Milnerin vaihto Pennantiin; jaa, vähän ympäripyöreää, sillä molemmat aika samantyyppisiä pelaajia. Molemmat hyvänä päivänä ok, mutta huonoja turhan usein. Pennant on loukkaantumisalttiimpi ja Milner muutaman vuoden nuorempi. Pennantin paikka oikeastaan vain oikea laitalinkki, kun taas Milner voi pelata molempia laitoja.
 6. Arsenal 07-09

  Spurs on maksimissaan ponnahduslauta, eikä parempaa tule. Jo Eto'on kommentit seurasta kertovat sen: Barcelona striker Samuel Eto'o has ruled out a move to Spurs - and hinted that Inter Milan remain an option. "Tottenham, and I hope the English fans will forgive me, are a club in mid-table and I need more," said Eto'o.
 7. Siirtohuhut (ManUtd)

  Teenager Ramsey set for Arsenal Eli Ramsey on tainnut valita uudeksi seurakseen Wengerin teiniakatemian: Teenager Ramsey set for Arsenal
 8. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Käsittääkseni Keeganille on annettu ensin tehtäväksi vähentää palkkakuluja (eli miehiä pois) ennenkuin uusia pelaajia voidaan ostaa; siksi ei muutamien pelaajien kanssa tehty uutta diiliä esim. kovapalkkainen Carr ulos. Osittain myös palkkakulujen pienentämiseksi Emre myytiin pois, sillä herra taisi olla yksi kallispalkkaisimpia Newcastlessa, eikä pelitaso aina vakuuttanut. Tosin syynä oli myös useat loukkaantumiset. Tai ainakaan mun mielestä Emre ei ole ikinä noussut häneen kohdistuneitten odotusten tasolle, sillä nuoresta Emrestähän piti olla kaikkien aikojen turkkilais-pelaaja.
 9. Tottenham Hotspur

  Spurs pääsi viimeinkin sopuun Dos Santosista Giovani transferred to Tottenham Hotspur
 10. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Crouchy eikä JAR oletettavasti tule Newcastleen. Crouch mahdollisesti menossa Barry-kaupassa Villaan tai sitten Pompeyhin, kun Redknapp halukas hankkimaan big-Peterin. Riisestä taas kiinnostunut liuta joukkueita, viimeisimpänä AS Roma, joten en usko, että tulee teille.
 11. Liverpoolin siirrot 07-09

  Dossena ollut tänään Melwoodilla lääkärintarkastuksessa ja solmimassa sopparin eli pitäisi olla nyt liki 100-varma. Andrea Dossena flies in to sign Liverpool FC deal Barryn siirto edennyt maaottelujen jälkeen ja nyt jo Martin O'Neill:kin on ymmärtänyt, että Barry lähtee; hintana pyytää £8M + Crouch, Pooli tarjoamassa n. £15M kauppaa. Myös Pompey on kiinnostunut Crouchista, mikäli hinta on £10M. Barry siirto tarkoittaa, että Xabi lähtee Juventukseen ja homma on liki piffi, sillä Xabi ja Juve ovat päässeet keskenään sopuun. Homma taitaa kuitenkin edetä vasta, kun Barry -kauppa on varma. Riise lähtee varmasti, mutta seura avoin; nyt kiinnostusta on osoittanut myös AS Roma. Ramseystä sen verran, että Cardiff on hyväksynyt 3 seuran (Manu, Everton, oletettavasti Arsenal) tarjouksen ja Liverpool jättämässä vielä uutta tarjousta, joka sisältää ainakin rahukkia + 2 lainamiestä ensi kaudeksi (nuoret laiturit Hammill & Anderson). Manu taitaa olla lähimpänä uudeksi seuraksi. Myös Tottenhamin huhutaan tekevän tarjouksen ja saattaa olla musta hevonen, sillä tammikuussa Cardiffista siirtyi Spursiin nuori laitapakki Chris Gunter, jonka väitetään olevan Ramseyn paras kaveri.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Juu, myös Arsenalin fee on agreed ja pelaaja agentteineen neuvottelee parin seuraavan päivän aikana kumpaan seuraan menee. Lisäksi lääkärintarkastus läpäistävä, mutta se ei luulisi olevan ongelma. Ramsey taitaa olla Manu -fani, muttei se nykypäivänä paljookaan enää ratkaise, mutta Giggsin osuus seuraa valittaessa saattaa olla merkittävä, joten eiköhän pojan tuleva seura ole Manu. Aika näyttää.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei nyt vielä päässyt sopimukseen, sillä kolme seuraa tarjonnut ja Cardiff on hyväksynyt yhden toisenkin seuran tarjouksen. Muut seurat ovat oletettavasti Arsenal ja Liverpool. Hinta arviolta £5-6M. Man Utd in bidding war for Ramsey
 14. Liverpoolin siirrot 07-09

  Huhuja on monia, mutta varma taitaa olla, että Riise lähtee. Riiseä on viety Valioon; Pompey, Newcastle, Aston Villa (mahdollisessa Barry -kaupassa) sekä Eurooppaan; Schalke, Juventus sekä viimeisimpinä Atletico Madrid ja Villareal. Riisellä on vuosi sopparia jäljellä, joten siirtohintana on väläytelty £3-5M, josta tosin tuo £5M taitaa olla utopiaa. Tosin, jos paljon kiinnostuneita seuroja, niin hintahan nousee.
 15. Rafalle kenkää

  Varsinkaan, kun parempaakaan ei ole näköpiirissä.
×