Jump to content

PhilThompson

Members
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PhilThompson

 1. Liverpoolin siirrot 07-09

  Jussina myäs montaa mieltä; mutta nyt kysäsen Täällä Poolin-palstalla, ett mieltä mieltä olette Te? Eli heitän väliin huhuja ja väliin en! Pitäisikö tehdä toista vai vain toista? Ei ehkä kumpaakaan?... Olen väsynyt, en ehkä jaksa enää kirjoittaa mihinkään, mutta futis on musta edelleen jees ja sen pitäis olla tärkeintä, vai? PS. 'Paskaa' en jaksa jauhaa, sillä olen ikämiäs; eli pysyn 'asiassa' tai sitten en ollenkaan!
 2. Liverpoolin siirrot 07-09

  Roma sign Riise from Liverpool Nyt Reuters on vahvistanut Riisen siirron, kuten myös AS Roman viralliset kotisivut. Roma sign Riise from Liverpool Kiitos Riiselle menneistä vuosista, mutta olisit saanut lähteä kausi kaksi aiemmin...
 3. Liverpoolin siirrot 07-09

  Käytännössä on varma, mutta Riise Roomassa neuvottelemassa; loppuviikosta varmistunee. Villa hylännyt 3 tarjousta, mutta nyt Barry vaatimassa pääsyä siirtolistalle, mikä alentaisi hintaa 10-15%, kun ei tarvitse pelaajalle maksaa osaa siirtokorvauksesta. £18M on ehdottomasti liikaa! Alonso lähtee oletettavasti vasta EM-kisojen jälkeen. Juve-Xabi on jo sopineet siirron, mutta Pool-Juve välillä kädenvääntöä muutamasta millistä. Ei Parry sekoillut, vaan on aina 'lomilla', kun jotain pitäisi tapahtua. Tosin Dossena kävi tekemässä lääkärintarkastuksessa sekä sopimassa kaikki, mutta lähti omiin häihinsä, joka on ihan ok meriselitys. Siirto varma, mutta vain virallistaminen uupuu. Crouch menossa Pompeyhin n. £10M, Carsonista ei kiinnostuneita tällä hetkellä.Pennantia tarjottua Milneriin, mutta Newcastle haluaisi vain £9M rahaa tai mahdollisesti Guthrien mukaan. Pennant itse haluaisi jäädä Pooliin. Riera ei tulossa Pooliin, mutta Panathinaikos kiinnostunut. Henry on vain lehtipuheita, sillä Guardiola haluaa pitää hänet Barcassa; sen sijaan Eto'o, Ronaldinho ja Deco poistuvat. Villa olisi hyvä, mutta taitaa osoittautua turhan kalliiksi, vaikka myös huhuja, että Pooli olisi tehnyt jo sopparin ennen EM-kisoja; uskokoon ken haluaa, mutta aika epätodennäköistä.
 4. Liverpool FC 07-08

  Chief executive leaves Man City Chief executive leaves Man City Manchester City chief executive Alistair Mackintosh has left the club by mutual consent. Executive chairman Garry Cook told the club website: "I would like to thank Alistair for his decade of service. "He took us through a period of great change and progress, particularly the move from Maine Road to our home. He goes with our very best wishes." Mackintosh, 37, leaves City amid a period of change which has seen the appointment of Mark Hughes as manager. Mackintosh's future had been in doubt ever since the arrival of Cook and he was notably absent from the negotiations which led to Hughes' appointment. Saattaa olla hyvä uutinen, sillä kaveria yhdistetty Pooliin. Ja mikä parasta, niin Rick Parryn paikalle; ei tarvi olla hyväkään kaveri, että Parryn korvaa...
 5. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Ihan tuulesta temmattua ei Milnerin siirto pois Newcastlesta ole, sillä myös Aston Villa kiinnostunut. Lisäksi Keegan käy ylikierroksilla, kun Milneristä kiinnostuneita. Keegan myös tarjonnut jatkopahvia, mutta ainakaan vielä ei tulosta... Käytännössä tuo pelaajakauppa, jossa olisi Insua, Hobbs sekä joku kolmas (ei nimeä mainittu) on utopiaa, sillä Rafa arvostaa Insuaa sen verran korkealle. Milnerin vaihto Pennantiin; jaa, vähän ympäripyöreää, sillä molemmat aika samantyyppisiä pelaajia. Molemmat hyvänä päivänä ok, mutta huonoja turhan usein. Pennant on loukkaantumisalttiimpi ja Milner muutaman vuoden nuorempi. Pennantin paikka oikeastaan vain oikea laitalinkki, kun taas Milner voi pelata molempia laitoja.
 6. Arsenal 07-09

  Spurs on maksimissaan ponnahduslauta, eikä parempaa tule. Jo Eto'on kommentit seurasta kertovat sen: Barcelona striker Samuel Eto'o has ruled out a move to Spurs - and hinted that Inter Milan remain an option. "Tottenham, and I hope the English fans will forgive me, are a club in mid-table and I need more," said Eto'o.
 7. Siirtohuhut (ManUtd)

  Teenager Ramsey set for Arsenal Eli Ramsey on tainnut valita uudeksi seurakseen Wengerin teiniakatemian: Teenager Ramsey set for Arsenal
 8. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Käsittääkseni Keeganille on annettu ensin tehtäväksi vähentää palkkakuluja (eli miehiä pois) ennenkuin uusia pelaajia voidaan ostaa; siksi ei muutamien pelaajien kanssa tehty uutta diiliä esim. kovapalkkainen Carr ulos. Osittain myös palkkakulujen pienentämiseksi Emre myytiin pois, sillä herra taisi olla yksi kallispalkkaisimpia Newcastlessa, eikä pelitaso aina vakuuttanut. Tosin syynä oli myös useat loukkaantumiset. Tai ainakaan mun mielestä Emre ei ole ikinä noussut häneen kohdistuneitten odotusten tasolle, sillä nuoresta Emrestähän piti olla kaikkien aikojen turkkilais-pelaaja.
 9. Tottenham Hotspur

  Spurs pääsi viimeinkin sopuun Dos Santosista Giovani transferred to Tottenham Hotspur
 10. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Crouchy eikä JAR oletettavasti tule Newcastleen. Crouch mahdollisesti menossa Barry-kaupassa Villaan tai sitten Pompeyhin, kun Redknapp halukas hankkimaan big-Peterin. Riisestä taas kiinnostunut liuta joukkueita, viimeisimpänä AS Roma, joten en usko, että tulee teille.
 11. Liverpoolin siirrot 07-09

  Dossena ollut tänään Melwoodilla lääkärintarkastuksessa ja solmimassa sopparin eli pitäisi olla nyt liki 100-varma. Andrea Dossena flies in to sign Liverpool FC deal Barryn siirto edennyt maaottelujen jälkeen ja nyt jo Martin O'Neill:kin on ymmärtänyt, että Barry lähtee; hintana pyytää £8M + Crouch, Pooli tarjoamassa n. £15M kauppaa. Myös Pompey on kiinnostunut Crouchista, mikäli hinta on £10M. Barry siirto tarkoittaa, että Xabi lähtee Juventukseen ja homma on liki piffi, sillä Xabi ja Juve ovat päässeet keskenään sopuun. Homma taitaa kuitenkin edetä vasta, kun Barry -kauppa on varma. Riise lähtee varmasti, mutta seura avoin; nyt kiinnostusta on osoittanut myös AS Roma. Ramseystä sen verran, että Cardiff on hyväksynyt 3 seuran (Manu, Everton, oletettavasti Arsenal) tarjouksen ja Liverpool jättämässä vielä uutta tarjousta, joka sisältää ainakin rahukkia + 2 lainamiestä ensi kaudeksi (nuoret laiturit Hammill & Anderson). Manu taitaa olla lähimpänä uudeksi seuraksi. Myös Tottenhamin huhutaan tekevän tarjouksen ja saattaa olla musta hevonen, sillä tammikuussa Cardiffista siirtyi Spursiin nuori laitapakki Chris Gunter, jonka väitetään olevan Ramseyn paras kaveri.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Juu, myös Arsenalin fee on agreed ja pelaaja agentteineen neuvottelee parin seuraavan päivän aikana kumpaan seuraan menee. Lisäksi lääkärintarkastus läpäistävä, mutta se ei luulisi olevan ongelma. Ramsey taitaa olla Manu -fani, muttei se nykypäivänä paljookaan enää ratkaise, mutta Giggsin osuus seuraa valittaessa saattaa olla merkittävä, joten eiköhän pojan tuleva seura ole Manu. Aika näyttää.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei nyt vielä päässyt sopimukseen, sillä kolme seuraa tarjonnut ja Cardiff on hyväksynyt yhden toisenkin seuran tarjouksen. Muut seurat ovat oletettavasti Arsenal ja Liverpool. Hinta arviolta £5-6M. Man Utd in bidding war for Ramsey
 14. Liverpoolin siirrot 07-09

  Huhuja on monia, mutta varma taitaa olla, että Riise lähtee. Riiseä on viety Valioon; Pompey, Newcastle, Aston Villa (mahdollisessa Barry -kaupassa) sekä Eurooppaan; Schalke, Juventus sekä viimeisimpinä Atletico Madrid ja Villareal. Riisellä on vuosi sopparia jäljellä, joten siirtohintana on väläytelty £3-5M, josta tosin tuo £5M taitaa olla utopiaa. Tosin, jos paljon kiinnostuneita seuroja, niin hintahan nousee.
 15. Rafalle kenkää

  Varsinkaan, kun parempaakaan ei ole näköpiirissä.
 16. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Työkaveri (italialainen) on Interin kannattaja, Milanossa. Kysyin muutama viikko sitten hänen mielipidettään Interin ensi kauden valmentajasta ja sanoi olevan vain lehtipuheita, että Mourinho olisi ensi kaudella Interissä. Hän edelleen väitti, että Moratti ja Mancini olisivat tehneet sovun ja että Mancini jatkaa myös ensi kauden sinimustissa.
 17. Rafalle kenkää

  Toisaalta Punanenällä on ollut koko aika 'oma' joukkueensa ja voinut tehdä vain täsmähankintoja; Nani, Hargraeves, Anderson, Carrick, joiden yksittäinen hinta on aina yli £10 tai peräti £15M. Rafa taas on joutunut vaihtamaan yli puolet Houllierin saamista aloitusmiehistä, sekä ehkä n. 80% kaikista miestä ja eipä ole montaa yli £10M tai £15M miestä nähty Anfieldilla. Siksi on jouduttu tuomaan 'halpoja' miehiä. Lisäksi Rafa käytti muka viime kesänä saman verran rahaa kuin Alex, mutta ainoa ero oli, että Rafa myi yli £20M edestä miehiä (King Luis, Cisse, Bellamy, Gonzalez, Paletta), kun taas Alexin ei ikinä tarvitse myydä ketään ja rahaa tulee Alexin tarvitsema määrä. Noistakin myydyistä pelaajista Cisse oli Houllierin ostos (tuli takkiin yli puolet siirtohinnasta), Bellamysta tuli voittoa muutama milli ja kolmesta muusta pelaajasta tuli yhteensä takkiin muutama milli. Lisäski Rafan eduksi Houllieriin verrattuna voi todeta, että hän myy kylmästi ostamansa pelaajat, jos homma ei pelitä (Nunez, Morientes, Josemi, Kromkamp jne). Houllierihan ei ikipäivinä myynyt noita pelaajiaan pois, vaan lopulta jätti ne Rafan harmiksi; ja pelaajista Le Tallec, Cherou, Diao, Diouf, Kewell (loukkaantumiset), Cisse (kuten Kewell) jne. maksettiin kovaa palkkaa, muttei kukaan huolineet niitä kuin korkeintaan lainalle, josta Pooli maksoi kuitenkin suuren osan palkasta. Lisäksi viimeisten 4 hankintaa (tämän kesän tietty); Torres, Babel, Skrtel, Mascherano, ovat tuhlauksia? Sillä nuo olivat sellaisia Alexin normi-hankintoja eli kun joukkue on kohtuuhyvä, niin sitten voidaan vahvistaa vain tiettyä kohtaa joukkueesta. Tänä kesänä menee vaihtoon molemmat laitapakit (Riise, Finnan), ainakin toinen laitalinkki (Kewell, ehkä myös Pennant) ja vielä yksi hyökkääjä (Crouch), joten saa nähdä kuinka Poolin taas käy, mutta edelleen näyttää silti, että Poolissa täytyy myydä, jotta voidaan jotain hankkia eli kauppatavarana on käytettävä esim. Xabia, josta saadaan kauppoihin vaadittavat rahat. Sen ymmärrän, että jos tulee pari laitapakkia, niin edelliset laitapakit lähtevät, kuten nyt Riise (varmasti) ja Finnan (oletettavasti)
 18. Liverpoolin siirrot 07-09

  Juu, mutta tuo on muutaman päivän wanha ja se on sekä seuran että Maloudan taholta kumottu. Lisäksi ihmettelisin, että 1. miksi Chelsea myisi Maloudan ekan kauden jälkeen (vaikkakin huonon sellaisen) 2. miks Rafa ostaisi Maloudan, kun kerta viime kesänä Malouda sanoi, ettei kiinnosta Poolissa pelaaminen. Myös että Chelsea myisi pelaajan Pooliin ei toimi, sillä Chelsea päättää kenelle myy, kuten myi muutama kesä sitten Duffin Newcastleen, vaikka Spurs olisi maksanut tiettävästi enempi... Myöskään Sun ei ole niitä luotettavimpia lähteitä vaan lähinnä Seiska Päivää -tasoa.
 19. Liverpoolin siirrot 07-09

  Viimeisien huhujen mukaan Rafa ja Juven johtomiehet pääsivät eilenä sopuun Xabi Alonson siirtymisestä Juventukseen, siirtohintana olisi n. £12M. Mikäli tämä toteutuu ja kun Villa on hommaamassa Sidwelliä Chelseasta, niin se tarkoittaneen Barryn siirron sinetöimistä Pooliin?
 20. Liverpoolin siirrot 07-09

  Lisätty Kewell, Guthrie, Martin, Anderson, muokattu hivenen Riiseä, sillä JAR on kaiketi aika vahvasti jo linkitetty Schalkeen ja taisi hylätä Newcastlen sakemannien takia Myöskään Finnanin jääminen ei ole enää Degenin tulon myötä lainkaan varma, sillä viime kausi oli todella vaisu irkulta loukkaantumisten ja epätasaisten esitysten myötä.
 21. Ucl 07-08

  Champions League final: 'Ghost goal' referee Lubos Michel appointed for Moscow match Champions League final: 'Ghost goal' referee Lubos Michel appointed for Moscow match By John Ley Lubos Michel, the man who gave the 'ghost goal' that so angered former Chelsea manager Jose Mourinho, has been chosen to referee tomorrow's Champions League final Slovakian Michel, 40, speaks English - along with Russian, German and Polish - was in charge for the Champions League semi-final at Anfield three years ago when he judged that Luis Garcia's effort for Liverpool had crossed the line. Mourinho dubbed it both the 'ghost goal' and 'goal from the moon' as Chelsea were beaten. Michel, though, has since said: "If my assistant referee had not signalled a goal, I would have given a penalty and sent off goalkeeper Petr Cech." The former teacher also drew criticism from Martin O'Neill after he took charge of the 2003 Uefa Cup final between Celtic and Jose Mourinho's Porto. Michel was accused by the Scottish team's manager of poor officiating after sending off Celtic defender Bobo Balde for a second bookable offence during the 3-2 defeat in Seville. Despite the controversies, Michel has a reputation for being one of the leading referees in the world. He was the first Slovakian referee since independence to officiate at a World Cup match - the 2002 game between Paraguay and South Africa - and he also refereed at the 2006 finals, taking charge of the match between Mexico and Portugal. n Moscow, Michel will be helped by the assistant referees who have accompanied him at his major tournaments, Roman Slysko and Martin Balko. The fourth official will be fellow Slovakian Vladimir Hrinak.
 22. Liverpoolin siirrot 07-09

  Huhuttuihin laitureihin: Uskon/toivon, että Rafa tuo täysin pystymetsästä, sillä Downingin, Bentleyn ja Kranjcarin hinta on aivan liikaa, enkä jaksa uskoa, että Rafa olisi 'oikeasti' Rierasta kiinnostunut, vaikka pelasikin hyvän kauden. Viimeisinpänä laiturina linkitettiin Hamsik:ia Napolista, mutta siinäkin hinta olisi turhan korkea. Poistuvia pelaajia ovat ainakin Kewell (Newcastle, Fulham, Portsmouth) sekä kolmosveska Martin, jolla haluttaneen peliaikaa lainapestillä. Siksi olisi hyvä hommata yksi kokenut veskari, joka ei tappele enää Reinan kanssa peliajasta, vaan tyytyy istumaan penkillä. Kilpailu on toisaalta aina tervetullutta, mutta pitää olla huomattavasti Itandjea parempi, mikäli pystyy edes teoriassa haastamaan Reinaa. Siksi konenut kakkosvahti olisi hyvä vaihtoehto ainakin 1-2 kaudeksi. Ja eiköhän rahatilanteen mukaan vielä hyökkäykseen tule 1-2 uutta miestä, mutta toivon, että ainakin Nemeth tulee saamaan näyttöpaikkoja ensi kaudella. Hyökkäjän tulen jälkeen, joukkue olisikin siinä. Jos ei lasketa 4-5 nuorta lupausta, jonka Rafa tavan mukaan tuo ressuihin/junnuihin.
 23. Liverpoolin siirrot 07-09

  Rafa aloitti kesän hankinnat. Ensimmäisenä varmistui sveitsiläisen oikean laitapakin tulo ilmaisella siirrolla. Ko. pelaajaa voi kohta tsekata alkavissa EM-kisoissa. Degen on hyökkäävä ukko, jota mahdollisesti voidaan käyttää myös laitalinkkinä. SWISS STAR TO SIGN FOR REDS Seuraavina tulossa on luultavimmin vasen pakki, Andreas Dossena Udinesesta. Myös Gareth Barryn tulo Villasta saattaa varmistua tämän viikon kuluessa. Barryn hintana taitaa olla Crouch ja Carson. Lisäksi Pooliin linkitetty vahvasti Mboron Stuart Downingia sekä myös muutamia vaihtoehtoja Espanjasta.
 24. Liverpoolin siirrot 07-09

  Riise pelkästään ei ole kuin £3-4M arvoinen, joten missään nimessä suora vaihto ei tule kysymykseen. Villalle on tarjottu pelaajia; Riise, Pennant, Crouch ja Carson. Noista O'Neill saisi valita, mikäli kelpaa. Crouch on kait pelannut itsensä ulos, kun pyytää vastaavaa palkkaa kuin Pompey on maksamassa (n. £75000/viikko). Viikonloppuna huhuttiin, että Rafa olisi kiinnostunut Newcastlen James Milneristä ja tässäkin tapauksessa Rafa olisi tarjoamassa vaihtokauppassa joko Riiseä tai Pennantia. Ja hyvä näin, sillä noista joutomiehistä on hyvä päästä eroon, ettei turhaan nostele palkkoja. Tosin Pennantia ehkä haluaisin katsella vielä kauden verran, sillä taidollisesti olisi kyllä ihan ok peluri, mutta kuinka tuon asenteen kanssa on.
 25. Liverpool FC 07-08

  Liki oikein, tulos 0-2 ja maalintekijät eripäin. Torresille ulkomaalaisten tulokkaiden maaliennätys
×