Jump to content

giggs

Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

About giggs

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Wales
 • Interests
  maastospinning
 • Occupation
  vasen laita
 1. Pelipaitoja

  http://www.kitbag.com myy ainakin. Ei pitäis olla mahdottoman kallis ja sieltä saa muitakin paitoja. printtejä varauksin. Lähes kaikkien maajoukkueiden pelipaidat ovat isojen merkkien tuottamia, joten paitoja hätätapauksessa (painatus epätodennäköisempää) saa jopa läheisestä urheiluliikkeestä. Jatkokeskustelut osta/myy/vaihda palstalle ja lisätiedot hinnoista sekä postituksista saa sieltä kitbagista. Englannin paitoja sai printillä alk €61, muuten paidat €61-€85.
 2. Kausi 2004/2005 alkaa

  Tää (kuten muutkin "isoja" ja cityä vastaan) saattaa olla niitä haasteellisia matseja, joihin lippu kannattanee hankkia suoraan matkatoimistosta. Fanien hakemuksia tulee niin paljon, ettei arvonnassa tuuria usein ole niin paljon. mutta paremmat paikat (yleensä) saa virallisena fanina.
 3. Kausi 2004/2005 alkaa

  Vielä ei olla EM-kisoista päästy, kun päästään olennaiseen. Uusi kausi häämöttää, eikä kovin helpolla päästä, sillä ensimmäinen matsi ei ole sen helpompi kuin Chelsea vieraissa :!: Vaatimattomasti mourinhon eka Premier-matsi ja isot näytönhalut jokaisella. Eikä varmasti ainoastaan Chelskillä. Toivottavasti jengi pysyy kunnossa maailmankiertuilla... Kuukausi eteenpäin ja Pool kotona, siitä reilu kuukausi ja Arsenal kotona. Nämähän liikkuvat vielä, mutta tosta on hyvä lähteä ihmettelemään... Tietty mielenkiintoinen vetro on myös Arsenal-Chelsea 11.12. Tässäpä alustava kausi meille (napattu kotisivuilta, linkki olis saattanut muuttua): Date Opposition Home/Away Sat 14/8 Chelsea A Sat 21/8 Norwich City H Wed 25/8 Everton H Sat 28/8 Blackburn Rovers A Sat 11/9 Bolton Wanderers A Sat 18/9 Liverpool H Sat 25/9 Tottenham Hotspur A Sat 2/10 Middlesbrough H Sat 16/10 Birmingham City A Sat 23/10 Arsenal H Sat 30/10 Portsmouth A Sat 6/11 Manchester City H Sat 13/11 Newcastle A Sat 20/11 Charlton Athletic H Sat 27/11 West Bromwich Albion A Sat 4/12 Southampton H Sat 11/12 Fulham A Sat 18/12 Crystal Palace H Sun 26/12 Bolton Wanderers H Tues 28/12 Aston Villa A Sat 1/1 Middlesbrough A Mon 3/1 Tottenham Hotspur H Sat 15/1 Liverpool A Sat 22/1 Aston Villa H Tues 1/2 Arsenal A Sat 5/2 Birmingham City H Sat 12/2 Manchester City A Sat 26/2 Portsmouth H Sat 5/3 Crystal Palace A Sat 19/3 Fulham H Sat 2/4 Blackburn Rovers H Sat 9/4 Norwich City A Sat 16/4 Chelsea H Wed 20/4 Everton A Sat 23/4 Newcastle United H Sat 30/4 Charlton Athletic A Sat 7/5 West Bromwich Albion H Sat 14/5 Southampton A
 4. Parmasta Alberto Gilardino

  Hurraa! Lisää norjalaisia. Ehkä tää on vielä kovempi jätkä kuin Erik Nevland (joka oikeasti oli kova, mutta ei ykkösjoukkueessa vakuuttanut). Huhut on kesän suola ja niitä on hupaisaa lukea, koska maailman pelaajista 130% on tulossa meille, Chelskiin tai Arsenaliin. Luulenpa, että Moskovan siirron epäonnistuttua Eremenko Jr:kin voisi olla kisassa mukana :roll: Kaikkia huhuja ei tietenkään tarvitse uskoa ja luulen Gillin rauhoittelevan tilannetta mielellään rahojen säästelemiseksi. Maailman rikkaimmalta seuralta kun voidaan pyytää mitä tahansa... Huhuja peliin, meille kaikki! Huomatkaa toki, että kaikkia ei tarvitse täällä referoida. Unitedin sivuilla on loistavat taulukot aiheesta kuka tulee ja kuka lähtee, mistä, minne, mihin hintaan ja koska huhu on mainittu ja missä. Eric Cantona tekee paluun ja kärkiparina meillä voisi olla Teddy sekä Shearer
 5. Ruud vs muut hyökkääjät

  Ja tänne voimmekin jatkaa FA-cupin finaalista alkanutta keskustelua hyökkääjän ominaisuuksista. Pysytään kuitenkin aiheesa.
 6. Wayne Rooney

  Vaikka "Roonaldo" on hyvin pelannutkin, ei se kuitenkaan anna syytä unohtaa, että kyllä hänelle on niitä paikkoja siihen rakennettukin. Varsinkin, jos verrataan miehen kauteen seurajoukkueessa, jossa hänen taitonsa menevät hukkaan. Pelimiehen valmius tulee mielestäni iän myötä ja pelisilmän. Rooney on näyttänyt hyviä merkkejä tyyneydestä, mitä hän ei esimerkiksi aiemmin ole kyennyt osoittamaan (vrt 9 maalia, 11 korttia viime kaudella). Nopeus ei Rooneyn olemuksessa enää välttämättä kehity, tekniset ihmiset tietävät paremmin sanoa, mutta teknisten kykyjen käyttö parantunee. Kaksi maalia kahdessa pelissä ei merkitse muuta kuin sen, että Englanti pääsi jatkoon, lohkonsa kakkosena. jos ne kaksi maalia olisivat tulleet vaikka ranskaa vastaan, olisi tilanne Englannin kannalta parempi. Jossitteluille sijaa tietty, mutta kahden pelin perusteella en vielä lähtisi kruunaamaan miestä kuninkaaksi sen enempää kuin Owenia aikaisempien kisojen jälkeen, mitä myös koitettiin kovasti. Joukkuelaji tämä on, ei Rooney yksin siellä pärjäisi.
 7. Wayne Rooney

  Alkaa tosiaan olla nuoren Rooneyn hinta "kohdallaan". Kisojen jälkeen brittipelaajien hinnat kohoilevat ihan mystisesti kohti pilviä. 40 miljoonaa? 70 miljoonaa? huh huh. Kuka muistaa, kuinka paljon Rooneyta kehuttiin esim ottelussamme Old Traffordilla. muistaakseni olimme valmiina lynkkaamaan hänet... Muistaako kukaan EM-kisojen sankareita ja heidän menestystään liigassa? Mitä sanovat nimet Poborský, Šmicer, Wiltord, Petit, Jordi Cruijff, Zenden, Anelka :roll: Ovathan hyviä jokainen, mutta joukkue sen pelaajan tekee. Kaikista ei pelaajia tule ja toisessa porukassa tulosta syntyy ihan eri tavalla. Yritän siis sanoa, ettei Rooney ehkä ole sen rahan arvoinen. Kyllä itse laittaisin jonkun 40 miljoonaa vaikka Henryyn ja 70 miljoonalla ostaisin vaikka henryn ja Zidanen yhdessä :wink: Ja sitäpaitsi, Rooney, scouse mikä scouse :twisted:
 8. Eikös noita ole ollut tapana esitellä uuden tilikauden alussa, eli heinäkuun ekan päivän jälkeen, vai meneekö muistini nyt vallan metsään :oops: Toisaalta esim Heinzen pressitiedote virallisilla sivuilla on päivätty 11.7. (vaikka pitäisi se kai olla 11.6.). Ettei se kai mitään päivää merkitse. Numerothan tulevat virallisemmin sitten hieman ennen kauden alkua, treenimatsit ja amerikan kiertue saatetaan pelata hämäyksenkin vuoksi ihan muilla numeroilla. Perusringissä ei kuitenkaan mitään numeroiden vaihtamisia liene odotettavissa.
 9. Jami Puustinen

  Alkukaudestahan Jamilla oli sellaisia useamman ottelun matseja, joilla noi tilastot saa hienoiksi. Nyt en tilastoja saa kurkittua, mutta parilla cup-ottelulla ja vastaavilla saa maalisaldoa kohdalleen. Alun innostuksen jälkeen helposti tulee sellainen seesteinen kausi, mutta yleisesti ottaen Jamin kausi oli mitä mainioin. Ei nykyään pysty painamaan maali/ottelu ihan helposti Uskon kuitenkin, että Jami näyttää meille hienoja esityksiä punaisessa paidassa ja tulevat kaudet antavat hänelle näkemystä ja taitoa, joka vie hänet kohti ykkösjoukkuetta. Se olisi hienoa!
 10. Philippe Mexes

  Hieno asia, että on pelaajia hankintalistalla. Harmi sinänsä, ettei tätä ajateltu riittävästi esim tammikuun siirtoikkunan aikana. Puolustuksessakin meillä saa olla tunkua, että loukkaantumisia varten on toisia pelaajia. Rio ei ole pelannut todellisia matseja kuukausiin ennen kentälle tuloaan, ettei voi olettaa hänen olevan 100% pelivireessä (vaikka fyysisesti kunnossa olisikin vrt Brown). Ilkeät huhut jaksavat jauhaa hänen siirtymisestään Chelskiin. Tiedä sitten toisaalta, miten Mexes sovittautuisi pohjoisiin oloihin. Kyllähän moni haluaa Manuun, koska maksetaan isoja rahoja ja sen sanovat ääneenkin. Noi lausunnot jonnekin haluamisesta on välillä syytä tulkita pidemmän kaavan mukaan, markkinaviestiä siinä usein sanotaan ja huudellaan, että tulkaa hakemaan minut! :? Smith kuitenkin haluamisessaan ei ole esimerkillisempiä hahmoja. Sanoi joo haluavansa ManUun siinä vaiheessa, kun oma lapsuuden seura putoaa divariin. Aiemmin kovastikin sanonut, ettei ikinäkoskaanmilloinkaan manuun tulisi. Mies, joka pussaa Leedsin vaakunaa ja sanoo halustaan tulla ManUun ei ehkä ole lojaalisuuden esimerkki.
 11. Ensi kauden kotipaita

  Taitaa aina uudet paidat näyttää oudoilta ja ihmeellisiltä. Oma suosikkini on 99 CL-paita heijastavalla logolla. Ja mustat paidat yleensä. Kuvien paidoista alempi näyttää hieman oudolta... kuin kuvaa, siis logoja olisi feikattu. Noitahan liikkuu aina netissä, kun julkaisupäivä tulee lähemmäksi. Virallinen esittely vielä hienoisen matkan päässä. Etuna uusissa paidoissa sentään aina se, että vanhan saa halvemmalla
 12. Tulipa mieleeni tossa Teamtalkin sivuja selatessai, että mikäpä voisi olla pahin tai joukko pahimpia pelaajakauppoja, millä joukkuetta voisi "vahvistaa"? Teamtalk nimittäin väitti siinä, että saksan maajoukkueessa esiintynyt ja joskus parhaimpina vuosinaan ihan OK maalivahti Oliver Khan (ihan tahallani kirjoitin nimen noin) olisi jostain syystä tulossa Manchester Unitediin. Toivon todellakin, että uutisessa on perää vain Manchester ja joukkueena sittenkin Citeh. Oliver, vaikkakin joskus tosiaan ollut hyvä maalivahti, alkaa edustaa uransa ehtoopuolta. Hän ei mielestäni ole taidoiltaan tällä hetkellä sen kummempi David Seaman (siis Cityn Seaman, ei Arsen :roll: ). Meillä tietääkseni ja ymmärtääkseni on kaksi erinomaista maalivahtia, enkä pitäisi tätä 34-vuotiasta teutonia vahvistuksena. Ja toistaiseksi saksasta olemme enemmän saaneet murhetta, eikä yksi kisavoitto sitä helpota. Vaikka en olekaan mikään iso Alan Smithin fani (ja muistuttakaa minua, jos joskus miestä kehun), on Oliver Kahn ehkä isompi inhon kohteeni. Tämä ehkä siksi, että istuessani katsomassa Bayernin voitonjuhlia Barcelonan keväässä 85 minuutin kohdalla, ei heistä paistanut läpi mikään muu kuin arroganssi ja varma voitto. Onneksi voitto ei heille jäänyt, vaikka ylimielisyys jäi. Joku muu kenties haluaisi nähdä meillä uransa ehtoopuolella olevan maalivahdin, itse en välttämättä uhraisi liigapisteitä moiseen.
 13. Patrick Kluivert

  Näissä pelaaja-asioissa mennään usein niin helposti tunnepohjalta, ettei oman suosikin virheitä näe kuin vuosien päästä, mutta inhottavien pelaajien virheet muistaa ottelun tarkkuudella. Tämä koskee tietysti myös omaa joukkuetta, eikä ainoastaan näitä ostettavia (kaikkihan ovat kauppatavaraa). Tilastojen puolella taas helposti joutuu sokeuteen (vaikka itsekin tilastoista pidän)... Jos on pelannut 18:ssa pelissä ja tehnyt 9 maalia on se tietysti komea luku, mutta ei tilastollisesti niin merkittävä, että siitä saisi hyvän johtopäätöksen pelaajan minuutit/maalit-tilastoon. Liikaa virhemarginaalia. Olen tasapainon kanssa samaa mieltä asiasta, että totuudenmukaista tekstiä on mukavampaa lukea siinä, missä perusteltuja mielipiteitä. Kaikista pelaajista ei voi tietenkään pitää, mutta sanansa voi valita hyvin ja perustelunsa silloin myös paremmin (vrt Arsenalista en ehkä pidä, mutta on pakko myöntää, että Henry on maailmanluokan hyökkääjä). Aiheestakin sen verran, että itse olen pitänyt Kluivertin väkkäröinnistä ja onhan hänessä ehkä rahtunen peliä rakentavaakin kykyä. Liian kalliilla ei pitäisi ketään ostaa, eikä Kluivert liene niitä keveimpiä palkkapussin omistajia. Ehkä paras terä häneltä on loukkaantumisten myötä mennyt ja näitä kolhittuja pelaajia taitaa meilläkin olla vallan riittävästi, joten jättäisin hänet tällä kertaa sinne lämpimämpään Euroopan osaan. Ei välttämättä Englannin sateet kiinnosta niin kamalasti.
 14. Fergusonin seuraaja(t)?

  huh huh, olishan kaksikko. Jos kukaan ei halua olla Fergien kanssa vastatuulessa, niin noi pistää vielä rankemmaksi. Molemmat kapteeneina hyviä, mutta en ihan osaa sanoa, olisiko heissä manageriaalista materiaalia. Tai osaisiko esim Keano antaa positiivista palautetta... Onhan noita huhuja ollut vuosien varrella yksi jos useampikin, mutta saappaat ovat niin suuret, ettei niihin noin vain taideta hypätä. Siksi ensiajatuksena Entisen tai nykyisen kapteenimme manageriaaliset puuhat ovat jääneet olemattomiksi ja siksi ehdokkaina tuntuvat hieman erikoisilta. Carlos Q on tietty ollut ehdolla, mutta uskoisin (ja toisaalta myös toivoisin), ettei hommaan ketään aivan pystymetsästä kiskottaisi... Walter Smithistä ei siihen välttämättä ole (pitkäksi aikaa) ja Svennis on koittanuthommaa vältellä... Mikä ihme näillä kaikilla on, kun Lontoota pohjoisemmaksi tuntuu olevan hankalaa siirtyä?
 15. Jami Puustinen

  Re: Jami Puustinen Taannoinen Image-lehti (huhtikuu? Zyskowicz kannessa) kirjoitti Jamista useamman sivun jutun. Pelipuolen tarinoissa on ollut hiljaisempaa sitten. Syksyn hienon aloituksen jälkeen maaleja ei mahdottomasti ole tullut, vaikka kentälle on päässytkin. Akatemian kausi päättyi maaliskuun lopussa tuulisen ottelun tappioon (Leeds 0-1). Varsinaisista peliesityksistä ei ole juuri mainintaa tullut vastaan.
×