Jump to content

vettinki

Members
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vettinki

 1. Newcastle United 2012-2013

  Kyllä eilinen tappio vaan pistää vieläkin korpeemaan. Sen lisäksi että saatiin kuokkaan Sunderlandilta, niin pelattiin ittemme takas tuohon putoamistaisteluun. Ja eipä voi tuota loppuohjelmaa kovin helpoksi kutsua...tiukaks se vaan menee. Pardew vois nyt saada miehistönsä edes sen verran hereillä, että saatas otettua ne tarvittavat pisteet. Ja jos niin huonosti käy että tippuminen tulee, niin monoa saa mun puolesta antaa välittömästi. Krulin loukkaantuminen oli kyllä paha takaisku. Itse en ihan niin vakuuttunut vielä ole Elliotin otteista, vaikka ihan kelvollisesti tuurannut toki. Mutta Krulilla on tapana pelistä toiseen ottaa ne 2-3 ns. "gamesaveria". Krul on kuitenkin parhaimmillaan ihan maailmanluokan maalivahti.
 2. Newcastle United 2012-2013

  Taylor loukannu polvensa treeneissä ja ei pelaa huomenna Benficaa vastaan. Osallistuminen sunnuntain Sunderland peliin on vielä auki. Pardew hieman oli höpötelly, että Ben Arfa saattaisi olla huomenna Benfica pelissä mukana. Debuchy ja Tioten pitäis olla puolestaan pelikunnossa Sunderlandia vastaan.
 3. Newcastle United 2012-2013

  Fulham peliin vielä palatakseni, niin olipas hieno loppu näin Harakka silmin katsottuna! Kyllä siinä paikkoja oli tehdä tosiaan maali jo aikasempaankin. Cissen ehdein taas kerran ittekseni haukkumaan, mut niin se vaan taas iski yliajalla. Krulilta jälleen muutama mahtava torjunta! Oli kyllä enempi ku iso voitto! Ja sen kyllä huomas Cissen ja Pardewin tuuletuksistakin. Ensi sunnuntaina onkin edessä sitten sellanen kapina ettei paremmasta väliä! Voitto siitä, niin meidän tilanne alkaa näyttämään jo suht hyvältä ja Sunderlandin tilanne puolestaan entistä huonommalta. En oikeen silti tiedä et haluaisinko että tippusivat vai ei. Nämä derbyt on kuitenkin niin hienoja matseja, mut toisaalta olishan se melko makosaa kun hakisivat vauhtia alempaa. Mutta sitä ennen tosiaan vielä vääntö Benficaa vastaan.
 4. Newcastle United 2012-2013

  Olipa kyllä kitkerä tappio! Hyvältä näytti siihen asti, kun Santonilta pääsee taas kerran aivopieru ja tällä kertaa oikeen totaalinen sellanen. On tosiaan Santonille tullu noita mokia tässä kevään aikana jokunen mistä on vastustaja rankassu. Nyt kun Haidara tekee paluuta, niin voiskohan Santonia kokeilla siinä Gutierrezin paikalla? Ei se varmaan ainakaan paskempi olisi, mutta tietty Pardew ei Gutierrezia pois avauksesta ota vaikka mikä olis. Taylorin käsivirhe oli mielestäni ihan päivänselvä. Kyllä omiin silmiin ainakin näytti, että käsi irtoaa kropasta ja suorastaan "hakee" kosketusta. Krul teki mielestäni hyvän paluun ja pitikin meitä hyvin pystyssä siinä Benfican 1-1 tasoituksen jälkeen, kun Benfica tuli lujaa ja oltiin vähän sillassa. Teki 3-4 hienoa torjuntaa, varsinkin se tuplatorjunta oli hieno. Newcastlen maali oli myös hienoa. En tie mitä Simpsonille siinä kohtaa tapahtu, mut olipa hieno se syöttö Sissokolle! Nyt vaan tuollaiset tyhmät virheet pois, niin eiköhän se Fulham kaadu sunnuntaina, pakkovoitto.
 5. Newcastle United 2012-2013

  Stoke oli Stoke niin kuin odottaa saattoi, vaikeeksi meni. Hetken olivat jopa kolmessa pisteessä kiinni, mutta onneksi saatiin lopulta ottelu käännettyä. Tärkeä voitto! Nyt saatiin pikkasen lisää eroa putoamisviivaan. Tänään tosiaan puolustuspää pelas hyvin, varsinkin Taylor ja Yanga-Mbiwa. Vähän siellä välillä tuntus olevan kommunikoinnin kanssa vielä propleemaa. Keskikentällä erottu Cabaye ja Sissoko, vaikka ne viimiset ja ratkaisevat syötöt(varsinkin Sissokolla) turhan usein menikin metsään. Osan niistä kyllä voi pistää myös Cissen piikkiin. Tioten peli tuossa rankkariin johtaneessa tilanteessa oli kyllä ihan järkyttävää, mutta muuten mun mielestä siihen asti mieheltä ihan ok peliä. Gouffran oli ihan pirtsakka, mutta Gutierrez oli taas totutun paska. Ei kyllä vaan pysty ymmärtämään millä se on avauksessa! Cisse oli kärjessä kyllä luokkaa paska koko ottelun ajan, vaikka toki tuo lisäajalla isketty voittomaali paljon anteeks antoikin...mutta olipas Marveauxin syöttökin maalin komia. Kulmapotkut ja keskitykset ovat kyllä melkoisia tuhnuja. Harakat osunu viimeksi kulmapotkusta(Ba) lokaakuun 11pvä 2011 Wolvesia vastaan. Eilenkin oli 14 kulmaa ja yhtä lukuun ottamatta ne oli järjestäen paskoja. Varmaan kannattas jo alkaa näihin sorvata jotain muutosta. Noustiin muuten myös Southamptonia vastaan.
 6. Newcastle United 2012-2013

  Näköjään HBA ei ole tänään laisinkaa kokoonpanossa. Tälläsellä ryhmällä liikkeel: Elliot; Debuchy, Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon; Tiote, Cabaye; Gutierrez, Sissoko, Gouffran; Cisse Harper, Haidara, Perch, Anita, Obertan, Marveaux, Campell
 7. Newcastle United 2012-2013

  Itse asiassa Pardew olikin tänään vissiin jo höpötellytkin, että Ben Arfa aloittaisi penkillä.
 8. Newcastle United 2012-2013

  Tuollainen alotus kyllä kelpais, mutta eiköhän se Gutierrez sieltä avauksesta mahda taas löytyä...valitettavasti. Veikkaan myös, että Ben Arfa alottelee penkin puolella.
 9. Newcastle United 2012-2013

  Aika sellasta tasaväkistä nyhjäämistä, eikä mitään sen isompia hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta. Anzhi varmaan pikkasen oli se hallitsevampi osapuoli, lukuun ottamatta ihan ottelun alkuminuutteja ja viimistä 10 minuuttista. Elliot otti muutaman hyvän torjunnan ja puolustuspää pelas yllättävänkin hyvin. Itseä ainakin hieman tuo Perchin topparina pelaaminen pistää aina jännittämään, mutta hyvin Mbiwa-Perch kaksikko suoriutui tänään. Myös Haidara pelasi hyvän pelin, eikä Simpsonkaan nyt mitään isompia sössiny. Hyökkäyspään pelaaminen olikin sitten melko sekavaa. Ei oikeen tuntunu pelaajat itsekään tietävän mitä pitäs tehdä. Hyvät mahdollisuudet tästä on mennä jatkoon, kunhan vain päästäs maalipaikoille paremmin.
 10. Newcastle United 2012-2013

  Ihan kelpo esitys ja 0-0 on vieraista hyvä tulos. Toki vierasmaali olis maistunu ja HBA:lla siihen paikka oli, mut ei meil oikeen muita paikkoja ollu. Anzhil oli ne muutama Eto'on veto, mut ei kotijoukkueellakaan juur muita paikkoja ollu. Tänään oli hyökkäyspään pelaaminen melko sekavan näköistä, mut toivotaan et kotikentällä luonaisi paremmin. Mut sitä ennen kaadetaan sunnuntaina Stoke!
 11. Newcastle United 2012-2013

  Ei tuota Jonasin avauspaikkaa varmaan pysty ketään ymmärtää, paitti Pardew. Sen pelikin on jo niin koomisen näköistä koikkelehtimista ja kaatuilua. Voitetun Villa pelin jälkeen Jonas ja Pardew halaili siihen malliin, että loppukauden avaus lienee varma. Marveaux Jonasin paikalle ja mieluiten nopeesti! Samoin Perchin pistäsin sieltä vaihtoon ja tilalle Tioten tai Yanga-Mbiwan. Vaikka Tioten otteet melkosen heikkoja ovat tällä kaudella olleetkin , niin kyllä se Perchin pesee tuossa paikalla. Niin kuin PouPou tuossa yllä jo totesikin, pistää myös itseä ärsyttämään Tioten pallon hautominen. Keskittyis vaan siihen minkä parhaiten osaa, eli "raatamiseen". Jostain muistaisin kuulleeni, että Yanga-Mbiwa on tuossa pohjalla jonkin verran pelannut. Kohta Yanga-Mbiwa silti varmaan saa topparina alkaa pelaamaan, kun Taylor tuskin ehjänä pysyy kovin montaa peliä.
 12. Newcastle United 2012-2013

  Sitä on kyllä vaikea ymmärtää. Toinen mitä en ymmärrä on Perch.
 13. Newcastle United 2012-2013

  Menipäs se jännäksi, mut onneks kestettiin. Kiitos Krulin torjuntojen. Eka jakso oli kyllä hyvä esitys Harakoilta, mutta toinen puoliaika olikin melkosta Villan pyöritystä. Villa tuli tokalle jaksolle onnistuneiden vaihtojen myötä(Agbonlahor, Weimann) hyvällä rytinällä ja me taas jäädyttiin pahemman kerran. Tärkeä voitto ja kolme pistettä, vaikkakin toisen puoliajan esitys jätti vähän paskan maun.
 14. Newcastle United 2012-2013

  Pakko olla Marveauxilla jonkin asteen kolhu kyseessä...ei kyl muuten pysty ymmärtää miks ei ole edes kokoonpanossa.
 15. Newcastle United 2012-2013

  Perch! Ei perkele. On kyl niin turhake. Puolustuksessa kun pelaa niin ihan pihalla. Keskikentällä ei sen paskuus niin hyvin ehkä näy, mutta ei siitä mitään hyötyä siellä ole ja paska se on. Kyllä tuo Gutierrezin aloituspaikka pelistä toiseen pistää ihmetyttää, joskin eipä se nytkään yllätyksenä tullut.
 16. Newcastle United 2012-2013

  On kyllä iso peli tänään! Uusien hankintojen myötä odotukset pelin suhteen on suht kovat...varmaan liiankin kovat. Ketään uusista ei kuitenkaan ole vielä peliäkään Valioliigassa pelannut ja tänäänkin Sissoko lienee ainoa ketä varmuudella aloittaa. Mutta kummasti se vaan Harakkafaniakin piristää tässä muuten niin synkässä kaudessa, kun koitetaan hankintojen myötä tehdä jotain tälle konttaamiselle.
 17. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Hyvä hyvä! Vaikkakin on heti myönnettävä, että itsellä on melko vähissä kokemukset näitten kavereitten otteista. Harmi että leveyttä ei voitu hankkia jo kesällä, niin oltas varmaan voitu välttää tämän kauden konttaus. Pitkälti oli kuitenkin kaikkien tiedossa materiaalin kapeus. Hyvä silti että edes nyt tehdään asialle jotain...toivottavasti otteet kääntys vihdoin parempaan päin.
 18. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Hyviä tälläiset uutiset tähän muuten niin synkkään kauteen! Alkaa tosiaan ranskalaisia olemaan melkoinen liuta. Ja vielä jos nämä muutamat huhut toteutuvat. Sama se silti ainakin tällä hetkellä mistä päin kaverit ovat, kunhan saatas peli kulkemaan...ettei vaan tarvis hakea ensi kaudella vauhtia alempaa. Eiköhän tää tästä. Ja nyt kun saadaan hiukan leveyttä, niin ehkä myös vähemmän tarvii katsella Williamsonia ja Ameobeja. Jonas löytyneen silti jatkossakin avauksesta.
 19. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Daily Mailin mukaan Ajaxin kapteeni Siem de Jong olisi Newcastlen kiikarissa. Hinnaksi tietävät kertoa £9miljoonaa.
 20. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Mario Balotelli ‏@MarioBaloltelli It looks like Loic Remy has chosen QPR over Newcastle. He'll be going for a medical soon. The first thing they will be checking is his head. Niinpä...
 21. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  "Ärrät" tuli melko loppuhetkillä mukaan jahtiin...kyllä sit saatin loppumetreillä tää kauppa kustua, jos näin tosiaan pääsee käymään.
 22. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Loic Remyn siirtymisestä Newcastlen riveihin on ollut tänään kovasti juttua ja siirto lieneekin melkosen lähellä. Ranskalaisseura Marseillen puheenjohtaja Vincent Labrune vahvisti, että seurat olisivat päässeet sopimukseen Remyn siirtymisestä Newcastlen paitaan. Siirto lienee enää kiinni henkilökohtaisista sopimusehdoista ja lekurintarkastuksesta. Marseilles President Vincent Labrune has now confirmed the following to the RMC Sport radio station in France:“We have an agreement in principle with Newcastle, it is true,” “We have therefore given Loic permission to chat with them. For the rest, we must wait patiently.” Myös entinen Harakka Joey Barton ehti twiittaamaan asiasta: “Good luck to Loic in Newcastle. Don’t worry I’ve told him what to expect. Great guy. Perfect club for him.”
 23. Newcastle United 2012-2013

  En kans kyl ymmärrä miten Gutiérrez on avauksen miehiä, niin on paska. Varsinkin hyökkäyssuuntaan ihan turhake. Sen koikkelehtiminen menee välillä jo ihan huumorin puolelle. Töitä tekee kyllä, mut kyllä tolla paikalla pelaavalla pitäisi olla jotain annettavaa myös hyökkäyksiin.
 24. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Samaa mieltä. Turha sitä on miestä väkisin pitää. Jossain oli juttua, että Norwich peli olisi jo viimeinen peli Newcastlen paidassa.
 25. Newcastle United 2012-2013

  Tälläsellä ryhmälle Norwichin kimppuun. Debuchy avauksessa niin kuin pitääkin ja Cabayekin jo penkillä. Kolme pistettä matkaa tänäpä Harakkojen mukana! Tim Krul; Mathieu Debuchy, Mike Williamson, Fabricio Coloccini ©, Davide Santon; James Perch, Vurnon Anita; Gabriel Obertan, Sylvain Marveaux, Jonas Gutierrez; Papiss Cisse Substitutes: Steve Harper, James Tavernier, Gael Bigirimana, Yohan Cabaye, Romain Amalfitano, Sammy Ameobi, Nile Ranger
×