Jump to content

Peke

Members
 • Content count

  244
 • Joined

 • Last visited

About Peke

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/05/1971

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Kyllä kaikki mielestäni menee Agger - Sktelin piikkiin, todella huonoa puolustamista. Pelaajakaksikon välit olivat ihan liian pitkät ja yhteystyö ei pelannut tänään ollenkaan. Täytyy sanoa että Benteke oli tänään ilmiömäinen.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei kun @agent_153 @Ezizallamov Gaston ei tiennyt mihin menee ja päätyi lopulta kai Southamptoniin.
 3. Tottenhamin Van Der Vaart siirtyy Hamburger Sv.hen noin 10milj siirtosummalla ja puolestaan Shakhtar Donetskin Brassi hyökkääjä Willian siirtyy Tottenhamiin.
 4. Huhumylly, Spurs

  Tottenhamin Van Der Vaart siirtyy Hamburger Sv.hen noin 10milj siirtosummalla ja puolestaan Shakhtar Donetskin Brassi hyökkääjä Willian siirtyy Tottenhamiin.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Barcan Ibrahim Afellay koko kauden kestävälle lainalle Liverpooliin. Andy Carrollin lainasiirto Ac Milaniin on myös varma. 3milj punnan lainasoppari ja osto-oikeus pelaajaan 17milj. puntaa.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Jose Mourinho on ärähtänyt Nuri Sahinille että jos hän ei mene Liverpooliin niin "hän ei pelaa ikinä enään Real Madridissa." Josen ärähdys on näköjään auttanut kun ns. varma siirto Arsenaliin kariutui ja Nuri liittyy Liverpoolin vahvuuteen viikonloppuun mennessä.
 7. Agenttipiiri kuiskaa - ManUtd

  Poimin näitä tuolta twitteristä, oppii vaan suodattamaan feikit ja oikea siirrot. Menihän tuo edellinenkin siirto tolta nappiin.
 8. Agenttipiiri kuiskaa - ManUtd

  Hector Herrera Meksikon olympiajoukkueen 22v. keskikenttäpelaaja siirtyy Manchester Unitediin @Ben_Kultajalka @Agent_NCP
 9. Agenttipiiri kuiskaa - ManUtd

  Vitessen Alexander Büttner siirtyy Man Unitediin. Alexander Büttnerin pitää vielä läpäistä ManUn lääkärintarkastus. Alexander on 23v. vasen laitapuolustaja. @TransferClock @Ben_Kultajalka
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Viimeisimpien juttujen mukaan Nuri Sahin ei olisi tulossa Pooliin vaan olisi menossa Arsenaliin paikkaamaan Alex Songin jättämään aukkoa. Toisaalta Real ei ole halukas päästämään miestä Arsenaliin. Nuri haluaisi pelata mestareiden liigassa. Herrat Dempsey, Johnson pyörivät edelleen Liverpooliin liittyvissä huhuissa.
 11. Jos hieman helpottaa niin Liverpool on voittanut kauden avauspelinsä ainostaan kaksi kertaa yhdeksän kauden aikana. 2/9
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Sahinia olen nyt tuubista tsiikaillut ja heti mieleen tuli Aleksei Eremenko. Taitava pelaaja kun on pelipäällä mutta sitten kun napsahtaa niin kilahtaa kunnolla, on muuten Turkkilaista verta miehessä. http://www.youtube.com/watch?v=JlZhHVtDhRw Tello ei tule Pooliin, herra halusi jäädä Espanjaan. Puolestaan Nuri Sahinin liittyy Liverpooliin lainasopimuksella viikonloppuun mennessä. Joidenkin lähteiden mukaan siirto julkaistaisiin jo maaotteluiden jälkeen. @FootballAgent 49 twitter
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  RVP mahdollista siirtoa on jo kauan spekuloitu että miten Berbatovin käy sitten. Nyt se on sitten varma ja on huhuttu että Berbatov siirtyisi Pietarin Zenitiin.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kylläpä meni siirron julkaisuun kauan aikaa, vaikka tieto oli jo kauan tiedossa. Nyt se sitten on sinetöity.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Nyt se on varmaa, Robin van Persie siirtyy Manchester Unitediin!! Malttakaa mielenne vielä hetken aikaa, kunnes siirto vahvistetaan. Sir Alex ollut mukana hieromassa sopimusta monta päivää ja nyt se on valmis. Joidenkin lähteiden mukaan se on 25milj. puntaa kun taas toisen väläyttelevät jopa 30,6Milj. punnan siirtosummaan. Lopullista siirtosummaa varmaan ei ikinä varmaan saada tietää, sopimus on 3v + 1v. optio. Kova kädenvääntö oli siirtosummasta mutta lopulta ManU antoi periksi ja hommasi Robinin. Luka Mordic päätti mennä sittenkin Real Madridiin joten häntä ei nähdä Man Utd miehistössä. RVP:lle on annettu lupa käydä lääkärintarkastuksessa joka on paikallista aikaa klo 16.00, illalla tiedotustilaisuus (skysports yksinoikeudella).
×