Jump to content

Oasis

Members
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Oasis


 1. Moro!

   

  Ongelmani on tällä hetkellä seuraava:

   

  Canalin HD kanavat ovat "kadonneet" kuin tuhka tuuleen tv:n kanavaluettelosta (210 ja 211 paikat), siis Canal + Film HD ja Canal + Sport HD.

   

  Katselen kaapelin kautta ja korttini on kiinni suoraan televisiossa. Kanavien uudelleen haku ei palauttanut kanavia luetteloon.

   

  Onko muilla tilanne sama / osaisiko joku antaa vinkkejä, millä voisi tilannetta yrittää korjata?

   

  Harmittaa eritoten tuo Sport HD:n puuttuminen, kun tuo La Ligagin saadaan taas käyntiin!

   

  -O

   

  Ps. Nämä "perus" kanavat onneksi näkyvät vielä...


 2. Kirjoitetaan nyt tänne vaikka sellainen, että tosiaan Gibsonin voisi poistaa pelaavasta kokoonpanosta vaikka samoin tein. Ei ole mielestäni esittänyt kertaakaan mitään (selostajat tosin ulvoo joka kerta, että miehellä on hyvä ja painava laukaus = mitä iloa siitä on kenellekään kun laukaukset on taivaalla tai menee suoraan veskaa kohden kerta toisensa perään).

   

  Toinen ihmetyksen seikka on se, missä oli Anderson? Kaveri ollut mielestäni ehkä yksi positiivisimmasta yllätyksistä, koska häneltä jopa odotti aikamoista floppia. Anderson vs Fletcher keskikentällä? Tulee vain mieleen yksi peli tältä kaudelta (Birmingham vieraissa?) kun Fletcher tuli Andersonin tilalle kentälle - täydellinen keskikentän menetys ja taas kolisi omissa lopussa.

   

  Luulisi, että Nani ja etenkin Anderson jaksaisi pelata. Andersonille viimekaudella 14+4 liigapeliä, niin virtaa riittää pakosti vielä puskea sen aikaa, että Valencia saadaan takaisin. Nanillakin pakkohuilia hetki sitten, niin eiköhän luulisi jaksavan pelata...


 3. Moikka,

   

  Tietääkö joku tarkemmin, koska Carling cupin kolmannen kierroksen pelit arvotaan? Pelin ajankohta on ilmoitettu olevan 20-21.10

   

  Ajatuksena siis lähteä katsomaan ensin kotipeli WBA:ta vastaan ja jos Carling cup peli arvotaan kotiin seuraavalle tiistaille tai keskiviikolle, niin sitten se peli.

  Morjens!

   

  Tässä nämä arvonta- sekä pelipäivät:

   

  DRAW DATES & ROUND DATES

  2010/11 CARLING CUP

   

  The DRAW DATES for the 2010/11 Carling Cup are:

   

  Round 1 Released on 16th June 2010 (9:30am)

  Round 2 Wed 11th August 2010

  Round 3 Sat 28th August 2010

  Round 4 Sat 25th Sept 2010

  Round 5 Sat 30th Oct 2010

  Semi Final TBC

   

  The ROUND DATES for the 2010/11 Carling Cup are:

   

  Round 1 w/c 9th August 2010

  Round 2 w/c 23rd August 2010

  Round 3 w/c 20th September 2010

  Round 4 w/c 25th October 2010

  Round 5 w/c 29th November 2010 and w/c 6th December 2010 (depending on European involvement)

  Semi Final 1 w/c 10th January 2011

  Semi Final 2 w/c 24th January 2011

  Final Sunday 27th February 2011 (Wembley Stadium)

   

  -O


 4. Voisin vaikka tässä kysyä, kun en muualta löytänyt aiheeseen liittyvää:

   

  Onko jollain muullakin, kuin minulla Canal+ Sport1 - kanavan kuvassa häiriöitä?

  Aika paljon pätkimistä ja nykimistä, sekä alalaidassa sellaista "mosaiikkia"?

   

  Muut kanavat toimivat täysin ongelmitta, ja mielestäni lauantain Urheiluruudunkin Valioliigaklipissä oli nähtävissä tämä sama mosaiikki-ilmiö?

   

  -O


 5. Tämä on oikea syy, hyvin havaittu. Nimenomaan juuri Parkin ryntääminen liian lähelle ensimmäisen potkun aikana. Asiasta syntyi haloo koska esim. Skyn ja C+:n selostajat ymmärsivät pilkun uusimisen väärin. Pitivät syynä Ronaldon pysähtymistä. Ja ainahan se pysähtyy ja hassuttaa vähän molaria ennenkuin potkaisee, eipä tuo ole mikään uusimisen syy.

  Joo pitikin kommentoida kun tuossa aiemmin laitoin piikkiä tuosta STT tietämyksestä.

   

  Noita sääntäjähän muokattiin tuossa muutama vuosi sitten, olisko ollut 2000 luvun alussa. Samallahan veskareille sallittiin liikkuminen maaliviivalla, ennenkuin veto on lähtenyt. Vastaanhan viivalta ei saa edelleenkään tulla, minkä perusteella lähes jokaisen etenkin torjutun rankin voisi laittaa uudelleen vedettäväksi.

   

  Ja nimenomaa muiden pelaajien juoksu boxiin ennen kudin lähtemistä on se syy, miksi rankkari uusittiin. Etunenässähän siinä oli Park, Rooney(?) sekä pari Arse pakkia...


 6. Mielestäni ManU:un saataisiin ostaa M.Richards City:stä , koska Neville lopettaa kohtapuoliin uransa. Ja SAF saisi ostaa myös kunnon kärjen , kuten Rangersin Kris Boyd:in . Lahm voisi olla hyvä hankinta . Näkisin ensi kauden kokoonpanon tällaisena : van Der Sar maalissa , vasen pakki Lahm , topparit : Ferdinand ja Vidic , oikea pakki : Richards . Keskikenttä : vasen linkki : Tevez , keskellä Carrick jaScholes , Ronaldo oikealla . 10-paikka Rooney ja kärjessä häärää Boyd .

  Hohh hoijaa!

   

  Mitäs jos vaikka välillä nähtäisiin se metsä niiltä puilta? ;)

   

  Puolustushan on ollut parempi kuin vuosiin, sinne tuskin tarvitsee kovin paljoa vahvistusta hommata.

   

  Mun mielestä lähinnä kolme asiaa, mitä pitäisi ensi kautta silmällä pitäen miettiä:

   

  1. Joko SAF lopettaa Giggsin peluutuksen, kun onhan se aika selvää, että Nani menee ohi jo kaikessa muussa paitsi kokemuksessa, ja ehkä otteiden tasaisuudessa.

   

  2. Miten tuota Scholesia vielä peluutetaan? Mua kyrsii jo valmiiksi, että sille on luvattu UCL Finaaliin paikka avaukseen. Omasta mielestäni kaveri ollut suorastaan luokaton nyt keväällä, niiltä osin mitä oon pelejä nähnyt.

   

  3. Hyökkäyksen vaihtopenkin "siivous". Oletettaen Rooney, Ronaldo & Tevez muodostaa ensi kaudellakin hyökkäyksen, joten heille kaksi pelikykyistä tuuraajaa olisi mielestäni hyvä hankkia. Tämä tietysti tarkoittaa lasinilkka Sahan kohtuu tylyä siivoamista joukkueesta ulos. En näe häntä kummoisenakaan lisäarvona joukkueelle.


 7. Moro vaan!

   

  Tulihan aika uskomaton tulos =)

   

  Äsken näin ykköseltä ManUn maalit, joista etenkin Nanin maali on todella mukavaa katseltavaa. Miten on, mahtoiko Brownin maali kimmota selästä maaliin? Pyörähti niin nopeaan taas tuo kooste, että jäi vähän sellainen kuva mulle. Jotenkin aika sivuttain se näytti siinä liitelevän...

   

  Puulin puolelta ei sitten näytetty mitään, varmaan niillä jotain tilanteita kuitenkin oli?

   

  Jokohan jonnekin olisi keritty uppia jotain highlights pätkää?

   

  Nyt vaan Chelsealle voitto / tasuri, niin liigajohto on viis pojoa!


 8. Oho: Rönkä kehui Maunoa lähetyksessä maasta taivaaseen!?

  Mitä on tapahtunut?? =)

   

  Sanon nyt ennen seuraavaa kommenttia, että en ole nähnyt muuta kuin highlightsit pelistä...

   

  Jotenkin tuo O´Shea oli aika kahvilla tuossa Boron maalissa...Mitenkäs se loppupeli meni? Tuliko hyvää puolustusta, vai tarttiko puolustella pahemmin?


 9. Liverpoolista tulee esim. Embrace (bändi soitti mm. englannin 2006 mm-kisa tunnarin "world at your feet")

  Eiks se Englannin kisatunnari oo ollut jo vähän aikaa It´s Coming Home??

   

  Ps. Jokos löytyis tämän Fulham pelin maaleja/tilanteita jostain?


 10. Aina niin luotettava BBC uutisoi tänään aamulla, että Rooneyllä on "groin injury" (nivunen paukahtanut?) ja hän missannee vähintään kauden avauspelin Fulhamia vastaan.

   

  Tiedäpä sitten taas, mikä on totuus.

   

  7 nights and counting down....


 11. Täytyy sanoa, että kun katsoo tota Sahan maalien teko listaa, niin eipä niitä maaleja ole tullut kovinkaan "tärkeissä" peleissä, eli "isoja" joukkueita vastaan. Silmiin pistää myös maali Blackburnia vastaan, jolle kuitenkin hävittiin pari kertaa tällä kaudella? Eli esim. siinä olisi voinut ottaa viittaa harteille.

   

  Toinen juttu on Ronaldon ja Beckhamin vertaaminen. Mun mielestä aivan turhaa, koska kuka voi väittää, että Ronaldo on esim. tehnyt enemmän tärkeitä maaleja kuin Beckham olleessaan ManUssa tai kumpi on esim. syöttänyt enemmän maaleja keskimäärin ottelussa.

   

  Onhan ne kikat näyttäviä, mutta kun tehokkuus ratkaisee.

×