Jump to content

BLCKBRN

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About BLCKBRN

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/13/1981

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Valmennus

  Paul Ince taas tapetilla : http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/b/blackburn_rovers/7463294.stm
 2. Blackburnin peli Canal+:lla

  Lancashire derby Sunnuntai 11/11 17.00 [CANAL+ SPORT 1] Man United - Blackburn | Englannin Valioliiga Suora lähetys. Old Trafford. Selostus Juha Taivainen. Isäinpäivälahja.
 3. Valioliigassa 2007/2008 (Rovers)

  Loistava rapo! Voi aina luottaa jäbään, kun ei nuo kanavat näy eikä ehdi baareissa pelejä katsella! KIITOS.
 4. UEFA Cup 2007/2008

  Darn R.I.P - euro days... Ei ollu helppoa seurata peliä TXT-TV:n välityksellä. Pitihän sitä heittää jo toiveet kun Larissa teki vierasmaalin. Saas nähä miten kokoovat kamppeensa. Ei voi oikein käsittää kuinka tässä nyt näin kävi. Ei auta itku markkinoilla. Topicci lukkoon ja nykla jonkkaan... Allways look on the bright side of life!
 5. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  YEAH. Kismittää niin ettei veri kierrä! -"Parempi pelaaja Ramos otti palloin pois pakilta" Vaikka tämä olisi totta ja on varmasti totta ei tämmöistä pitäisi selostajan sanoa." Tuon muistan hyvin. Ja tuli oikeen pala kurkkuun. Jarmo Lehtinen on vissiin taiteilijan nimi. Varmasti joku ralli-hahmo. Uni ei meinannut tulla, kun selostus oli niin PASKA! Koitin kikkailla ruotsalaista selostusta päälle, mutta digiboksi/TV/patterit eivät suostuneen yhteistyöhön. Pasanenhan oli ihan älyttömän hyvä!?! Kehut joka kerta kun "Pietu" koski palloon. Ja apina (kommentaattorin pallilla) vieressä komppaa. STNA,*KELE*,*TU,Nääs. Hiukan yliammuttu kommentti, mutta oli pakko päästää sydämmeltä. PS. Kohtaus pelistä ; Marcello kesittää Sneijderille, jonka pusku/ohjaus menee todella ohi etutolpasta. Kommenttaattori kehuu Sneijderin hyvää juoksua pakin eteen. Ei tuossa mitään, mutta sen jälkeen selostaja kuiskaa toiselle, että olikohan Sneijder edes kentällä!? Panee kyl miettimään. Nyt joukolla palautetta ylelle. OK?
 6. Valioliigassa 2007/2008 (Rovers)

  Oli kyl aika kauheeta katseltavaa koko peli. Piste on kyl pirun hyvin Stamfordilta, koska Chelsea ei siellä hevin ainakaan häviä. Samba sai kyllä sellasen tällin ettei vähän aikaan nähty. Friedel oli rautanen, vaihteeksi - - Ottelun kevennys oli, kun Savage vetäs hyvän vasuri vedon, jonka Chech joutu torjuu näyttävästi. Dunn lämäs yläfemmat ja repeili walessilaiselle. Savagekin nauro. En tiedä mille, mut varmaan ihmetteli että; oho, lähtipä hyvin! . Over & Out
 7. Valioliigassa 2007/2008 (Rovers)

  Just. Onneks selvisi bruisella. Meikäläisen klappi menee rikki, joudun menee kunnalliseen arvauskeskukseen ja siellä kerrotaan että LEpää. Lepään 4 vkoa ja mennään uudestaan käymään. Ja sanotaan että on luumustelma -ehkä. Sattuu vielä pirusti. Parin vkon päästä uudestaan, ja vasta nyt pääsen röntgeniin. "hehheh, hiusmurtumahan siellä on!". Naureskelee Kunnallisveikkaaja. . Pitäsköhän mennä tonne Englantiin pelaamaan ammatikseen. Sais noi kuvat nopeemmin! . Ja takas asiaan; ONNEKSI SAVAGE ei loukkaantunut. Aika pirun tärkee pelaaja siihen keskelle. . Ja huhhuh kuinka siisti voitto. Nyt jaksaa maanantainakin hymyillä!!!
 8. Englanti: :Blackburn (Bristol C, Norwich) Espanja: Valencia Ruotsi: AIK Italia: AS Roma Suomi: Honka?!
 9. UEFA Cup 2007/2008

  16.8.2007 MyPa-Blackburn 0-1 (0-1) osaottelu 1/2 0-1 oli aikas lailla nihkeä tulos pelistä. En tiedä minkälainen peli olisi tullut jossei Santa Cruz olisi iskeny niin aikasin voittomaalia. Laiskaa potkimista ja puolivaloilla mentiin. Laitatähdet Bentley ja MGP olivat aivan kujalla. Roberts koitti jotain välillä, eikä onnistunut. Keskiverto otteita esittivät milestäni vain Samba ja Warnock. No onneksi olin sentään kattomassa peliä Rovers-fanien katsomossa - Ei käynyt aika pitkäks. Täältä tähän.
×