Jump to content

patokerlon

Members
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About patokerlon

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/02/1982
 1. Bayern München

  Lienee Podolskin uran pelastus jos nyt tajuaa jättää Bayernin
 2. Sony PSP

  Eipä kai tätä kannata ihan heti mennä ostamaan. Tosin jotain F1 06:sta on kehuttu paremmaksi kuin PS2:sella.
 3. Sony PSP

  Onkoha tää hankkimisen arvonen?Miten laatupelien laita?esim.urheilu,autopelit?
 4. Formula 1

  Loistavaa et mestaruus tuli ja aika makeaan paikkaan. Juhlahumua vaimentaa McLarenin uhkailut protesteilla, jopa sentään Hamilton sano ettei nauti kabinetti-mestaruudesta.
 5. Real Madrid 07-08

  Robinholla ois potentiaalia ja välillä väläytyksiä nähty. Silti ollaan jäljessä siitä mitä odotettiinku kohistu santoslainen joukkueeseen rantautui aikanaan. Uskon yhä että Robinho tulee räväyttämään kunnolla, tiedä sitten onko se seura ihan joku muu kuin Real, missä tämä tapahtuu.
 6. EM-kisat 2008

  mä uskon et Suomi ois kisoissa mut kaikki haaveet kaatu lopultakin siihen Azerbaidzhan-katastrofiin. Ei saatana jo 30 vuotta sitten Suomi pöllytti Azereita mennen tullen ja nyt menivät häviämään. Muuten karsinnat menny kohtuu ok.
 7. Fifa 08

  On kyl World Classilla mahdottoman haastava välilä.
 8. Mites miehel nykyään menee? Aikansa kenties taitavin englantispalloilija ja muutamina kausina aivan saatanan kova pelaaja. Mutta kuten kaikki tietää ongelmia korvien välissä ja yksityiselämässä on riittäny. Mitenköhä nykyään menee? Viina tehny jo tehtävänsä?
 9. Fifa 08

  mikä ois paras vaikeustaso tähän peliin?
 10. Michael Ballack Chelseaan!?

  Mitäs uutta Ballack-rintamalla? Vai alkaako jo sakemanni kaivata takaisin Bundesliigaan tai johonki muuhun sarjaan?
 11. Kauas nää 90-luvun dynastian nykyiset veteeranit jaksaa viel huhkia. Ferguson teki loistavaa duunia tulevaisuuden varalle et hommas Ronaldoa,Teveziä,Rooneyta. Selvähän se on ettei varmaankaan Giggs ja Solskjär kauaa enää huhki kentillä.
 12. Carlos Tevez

  Eiköhä Tevesistä oo viel paljon iloa ManU:lle.
 13. Liverpool FC 07-08

  Aika sääli kerrankin ois näyttäny Poolil ois hyökkäykses varma maalintekijä ja vähän muutakin.
 14. Adebayor

  On se ny perhana kummaa et Arsu-fanit haukkuu tääl Adebayoria. Tehny eniten häkkejä koko liigassa kai ja silti saa paskaa niskaan. Toki Van der Persie on ollu edellä miestä noin muuten!
 15. Belgia-Suomi 13.10

  Jep Forssellinen ura tuhoutuu kenties loukkaantumisiin ja jäämisiin liian pitkiks ajoiks seuraan missei pääse kunnolla tuntumaan. Toivottavaisin Ääritalolle ja Petresculle jo sisäänajoa maajoukkueseen. Samoin joku Jonas Emet, Mikko Manninen vois olla harkinnan alla. Teemu Pukki toki parin vuoden päästä ehdottomasti kokeiluun! Itse ottelu oli pettymys johon onneks osas varautua.
×