Jump to content

olp3

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by olp3

 1. Loistavaa musiikkia

  [video=youtube;oLEmyeQlS5M]http://www.youtube.com/watch?v=oLEmyeQlS5M Tuli bongattua kyseisetä elokuvasta Simon & Garfunkel kaksikko. Ihan mielenkiintosta musiikkia soittivat aikanaan. Oli muuten tässä Graduate filmissä ehkä paras soundtrack ikinä. Eikä ollut leffakaan huono.
 2. Tämä kuva toteuttaa kaikki fiilikset kyseisestä pelistä. Odotin tätä peliä kuin kuuta nousevaa. Armottoman COD 4 klaanimatsien ja publapelaamisen jälkeen olivat odotukset mitä korkeimmat, kun sain kuulla että on tulossa Modern Warfare 2. Sitten alkoi kuulumaan uutisia näistä "parannuksista" : - Ei Dedi servuja (siis ei serverilistaa) - Console disablattu (ei haittaa kaikkia, mutta minua kyllä. Pystyi esim. nimen vaihtamaan helposti ja fovia säätämään jne) - Steam sidonnainen () + Kaikkia muita pieniä juttuja kuten ei loania, VAC vituttaa henkilökohtaisesti jne Kyllä tämä silti piti kaupasta hakea käteen. Single ei mielestäni yltänyt aivan COD 4:n tasolle, vaikkakin se oli aivan menevää viihdettä, mutta tämä nettipeli jonka takia pelin ostin.. IW NET toimii sinänsä ihan OK. Peleihin pääsee yleensä melkonopeasti vaikkakin lagia esiintyy suhteellisesti aika paljon. Samoja ongelmiahan tässä on kuin aikasemmissakin codeissa (kuten tuubittajat), mutta tässä on vielä yksi aivan perseelleen tehty asia.. Model 1887 shotgunilla + akimbo kombolla pieksee kaiken mahdollisen; ase yltää pirun kauas haulikoksi sekä on pirun tehokas. Viestistä taisi tulla aikamoinen vuodatus, sillä itse olen erittäin pettynyt tähän Activisionin perseilyyn, mutta itse peli voi olla perus Pekalle mukava viihdettä, mutta itse en tähän rahojani uudestaan laittaisi. Ja PC siis käytössä.
 3. Näille repesin...

  Kuten sanottu, Nikolta löytyy vielä paljon muitakin hienoja videoita Pitää Pirkkalan lippua korkealla !
 4. Toinen (se helppo varmaan) on Edwin van der Sar. Voitti Ajaxissa kai nuo kaikki mestaruudet.
 5. Opiskeluketju

  Nyt itsellä menossa myös toisen jakson koeviikko. Nyt tehty terveystieto ja psykologia. Enää onkin sitten musiikki ( pelkkä kuuntelu), pitkä matematiikka, kemia, historia ja englanti. Musiikista, terveystiedosta, psykologiasta ja historiasta tulee luultavasti 9-10, mutta matikasta ollaan nyt sen verran kujalla, kuten kemiasta ja enkusta, että hyvä jos seiskat niistä saisi.. Jos sitä ensi jaksossa jaksaisi matikan tehtävät tehdä kotona...
 6. Mikä joukkue? -peli

  Olisko tämä Mazin hakema joukkue Kings Kuopio? Aika kaukaa haettua, mutta kun Keane's sanan lausuu sen saa melkein kuulostamaan kings-sanalta :mrgreen: (nyt on kylllä niiiiiin kaukaa..)
 7. Vitutusketju

  Kyllähän täällä Pirkkalassa noita hornetteja näkyy lähes joka viikko. En tiedä asutko jossain 50km Sorkkalasta Venäjälle, mutta ainakin Killossa näitä hornetteja kuuluu ja näkyy. Ja se ääni kyllä vituttaa....
 8. Mikä joukkue? -peli

  Robben : Se on Watford! Ford Anglia --> Watford Enpä tiedä miten nuo kuvat kuvaavat sitä, mutta kunhan tuosta Fordista tuli mieleen..
 9. Mikä joukkue? -peli

  Bordeaux? Raja = Borde Piuha = Tuli mieleen joku aux - in piuha joka menee stereoihin..
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  No en nyt nuoruudesta tiedä, Huntelaar on 25 vuotias (täyttää 26) ja Owen on 29 (täyttää 30). Pystytkö väittämään että Owenissa ei ole potentiaalia? Tyhjästäkö nuo 118 maalia syntyivät Poolissa 8 vuoden aikana, kun mies oli vielä 16-24 vuotias? (Joo joo tiedetään mies oli "teinitähti) Ja eikä 8 maalia liigassa ole huonosti, jos pelaa umpisurkeassa joukkueessa puolikuntoisen. Otetaan vertailukohdaksi kaikkien hehkuttama Carlitos, josta itsekkin pidän. Teki viime kaudella 5 (?) maalia Unitedissa, maailman sen hetken toiseksi parhaassa seurajoukkueessa, jossa sai pelata yhtä paljon kuin mm. Berbatov. Ei se kahdeksan maalia nyt niin huonolta tuon jälkeen kuulosta.. Mies kuitenkin varmasti olisi tyytyväinen päästessää takaisin Big Four joukkueeseen, vaikkakin kolmoshyökkääjänä. Lisäksi mieshän on vielä sellainen pelaaja jota Unitedin squad oikein huutaa: kylmä viimeistelijä, joka ei turhia riplaile tai yritä niitä tilanteita muille rakentaa. Yhteenveto; ei käytännössä kuluja, mutta onnistuessaan voi kaudessa tulla yli kymmenen maalia.
 11. TOP 10 Maalit

  Totta, jäätävät harhautukset ja maali, mutta parasta tässä videossa oli kuitenkin selostajan tyhjentävä "Gol. gol gol , gol , gol" huuto. (Y) Tuon nyt olisi mielestäni kuulunut olla ylempänä. Harvoin näkee tuollaista "nostoa".
 12. TamU kausi 2009, kasvojenpesun aika

  No Zicosta nyt sen verran, että on hänen valmentajan taidot nähty jo. Tämä TamU:n "pitkä päätyyn ja voitetaan kakkospallo" taktiikka ei enää toimi. Se toimi vielä pari vuotta sitten Mestareidenliigan karsinnoissa, kunnes Rosenborg osasi ottaa sen kiinni, eikä mennyt kauaa kun liigassakin peli alkoi yskiä muiden oppiessa saman jipon. Jos Zico ei saa muutettua joukkueen taktiikka tai peliä muutoin, niin kenkää vaan.
 13. Päivän uutiset

  Eikövätkö nämäkin voisi jo loppua? Saksassa 13 kuoli kouluammuskelussa http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1663436
 14. Teemu Pukki

  Pukki siis päässyt mukaan La Corunaan matkustavaan 17 miehen ryhmään. Joko nyt olisi debyytin paikka Sevillan ykkösjoukkueessa? Tässä vielä linnki uutiseen: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1633844
 15. Olisko ollut Lokakuun 9 päivä? Joukkueen ja vuoden olisin myös tiennyt, mutta ne kerrottiinkin tossa ylempänä.
 16. Pes 2009

  Itselläni ei ole wiille futispeleistä kuin FIFA 09, sillä pessi ilmestyy wiille vasta 15.2.2009. Luultavasti kuitenkin ilmestyspäivä siirtyy ainakin kuukaudella... Pes 08 oli ainakin arvosteluiden ja muiden pelaajien mukaan saman vuoden fifaa parempi, mutta mene ja tiedä. Tuolla http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?t=41174 on keskustelua PES 08:sta.
 17. Football Manager 2009

  Riippuu onko käytössäsi XP vai Vista. Vistalle pitää olla aika reilustikkin suuremmat. Tossa ne olis : OS: Windows Vista®/XP Processor: Vista® 2.0 GHz/XP 1.4 GHz Memory: Vista® 1 GB/XP 512 MB RAM 2 GB free hard drive space Video card: 128 MB NVIDIA FX 5900 Ultra; ATI Radeon, 9800; Intel 82915G/82910GL or greater
 18. Vuoden foorumisti 2008

  5p G.Rossi 4p Roope 3p Public Enemy 2p Cesc 1p Lavanche
 19. Louis Saha

  Onko tietoa Sahan tämän hetken tilanteesta? Harjoitteleeko vai onko sairastuvalla? Ja jos on niin minkä laatunen vamma ja kuinka kauan sivussa? Ja onko enää ollut mitään huhuja siihen suuntaan, että Saha olisi lähdössä pois OT:lta?
 20. Palautetaas kaikkien mieleen miten se EM-kisojen määritelmä menikään : "EM-kisat ovat tapahtuma, jossa jalkapalloa pelataan 3 viikkoa, ja lopulta Saksa voittaa". Ei siis sillä, että olisin Saksa fani..
×