Jump to content

Spillo

Members
 • Content count

  285
 • Joined

 • Last visited

About Spillo

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/01/1980
 1. Napoli

  Ja en kyllä tiedä miksi. Naurettavaa toimintaa, oikeus on oltava myös kritiikkiin. Kirjoitin puhdasta faktaa omalla tyylilläni, paska sarja paska taso tänä päivänä. Helpottaisiko jos kirjoitan kakka sarja kakka taso. Yläasteen luokkamatsi eilinen ja sillä selvä. Voisitte keskittyä moderoimaan täällä näitä loputtomia "musta toi pelaaja on hyvä ja se tulee kohta meille pelaamaan ja meil on rahaa siihen" juttuja. Osa sentään edes yrittää, mutta varsinaista keskusteluahan täällä ei ole koskaan ollut. Keskustelufoorumin nimellä jos kulkee, pitäisi olla myös sitä keskustelua. Monella varmaankin helpottaa kun pistän harkintaan poistumisen täältä, te siinä silti eniten menetätte.
 2. Napoli

  Ja samaa sontaa toinenkin puoliaika, hereillä pysymiselle toki plussaa. Ottelu oli hyvinkin pitkälle yläasteen luokkaottelu, vauhtia toki yritettiin pitää mutta syötöt meni sinne tänne ja kontaktia ei ollut nimeksikään. Toisen luokan Maukka sai keltaisen liuttuaan liian pitkään. Tätä ottelua mieluummin katson sen 8B-8C ottelun, oletus on että ainakin 1 maali syntyy ja muutenkin pari maalitilannetta on luvassa. Makaroonifutiksen loppumaton alennustila ei enää itketä, se naurattaa. Tässäkin pelissä sai nauraa pelin paskuudelle useammankin kerran. En ihmettele yhtään että Beckham hallitsee tulemalla kesken mainostenkin tai että Riise suorastaan lentää kun englannissa oli jo liian vaikeaa. Hyypiö tänne seuraavaksi, tekee sen 20 maalia kulmatilanteista. Yliväsynyt Bundesliigakin on jo edellä ja taitaapi ranskalaisetkin jo menneet ohi. Kukas sieltä sitten seuraavaksi tulee? Hollanti, Kreikka, Turkki vaiko Skotlanti?
 3. Napoli

  Helvetin paskatasoista makaroonifutista taas kerran ensimmäinen puoliaika ja toisella mammanpojat tietenkin varmistelee. Persloosin kirjekuoretkin siellä taas vilahti, mutta sikäli se ja sama kun peli on puuduttavaa paskaa joka kerta. Lähes samaan kategoriaan menee tänään Wigan-Hull, sillä erolla että tilanteisiin myös mentiin arkailematta. Anglofiilit on iät ja ajat valittaneet makaroonifutista unilääkkeeksi, sitähän se on ollut aina mutta pelin taso on tänä päivänä jäänyt muista sarjoista yhä enemmän ja enemmän jälkeen. Tässä pelissä on poikkeuksena paikalla oleva yleisö, normaalistihan paikalla on kourallinen katsojia siellä täällä ja kaikki pelaajien naurettavat kiljaisut kuuluvat lähikerrostalon kaljaporukan parvekkeelle asti. Saatanan mammanpojat yrittäkää edes.
 4. Napoli

  Hyi helvetti mikä oksennus tänään vastassa. Persloosin ruskeakielisit ruskeine kirjekuorineen, filmaavia makarooneja uskovaisilla brasseilla höystettynä. Tänään pitää voittaa keinolla millä hyvänsä.
 5. UEFA Champios League

  Chelseallehan on ollut pelkästään hyväksi rahamiehen löytäminen, kuka muka ei haluaisi nähdä seuransa menestyvän? Nämä jättirikkaat on järjestään käyttäneet kyynerpäitä kaikki menestyäkseen, ei Abra... sen kummempi omistaja ole mitä muutkaan. Tappio toki välillä voi vituttaa, mutta hiukan realismiakin voisi hyväksyä juttuihin. Juventus oli joka tapauksessa selvästi paras italialaisjoukkue, råman kohdalla olisi tapahtunut varsinainen umpimunaus Arsenalilta. Ei epäilystäkään kumpi oli parempi vaikka meni tuloksellisesti ääritiukoille. Joku Juventuksen pelaajista totesi kokemuksen ratkaisseen Chelsean voiton, se oli melkein ainoa järkevä lause mitä makarooneilta on tappiokatkeruuksissaan tullut. Juven puolelta ainoana ei tullut myöskään perusteetonta uhoamista, noloahan se on muiden osalta. Makaroonien pää ei kerta kaikkiaan kestä häviämistä tyylikkäästi, jopa euroviisuissa heillä oli omasta mielestään aina paras biisi ja kun se ei muiden mielestä sitä ollut niin eivät ole enää edes mukana. Nähdäänkö futiksessa sama tulevaisuudessa on seuraava kysymys?
 6. Napoli

  Rob Donadonin valintasyy pohjautuu jenkkilään, De Laurentiis on tutustunut Donadoniin niihin aikoihin ja paljasti olleensa yhteydessä tähän päivään asti. Donadonin etuihin voi laskea että osaa siis englantia, kommunikointi tietenkin helpottuu kun pelaajistoa kärrätään ympäri maailmaa. Uskonkin että toisin kuin Rejan kanssa pelipaikkoja ei ratkaista italian kielitaidon perusteella. Taktisesti on huhuttu Donadonin suosivan 4-3-3 taktiikkaa, mutta muistelisin Livornon pelanneen 3-5-2 eli taktiikka voi hyvinkin pysyä totuttuna. Pettymystä aiheuttaa tietenkin jännityksen katoaminen loppukaudesta, tarvittavat pisteet Donadoni kaapii säilymiseen. Tämän lisäksi olisin halunnut De Laurentiiksella olevan munaa vaihtaa suoraan ulkomaalaisvalmentajaan, lasketaan Donadoni nyt sitten jenkiksi koska se omistajalle on tärkeää. Kun seuraa ei voi siirtää sinne minne haluaa, voi tuoda edes osia ja perinnettä sekä toimintamallia sieltä. Rejaa en jää juurikaan kaipaamaan, pitää muistaa että C:ssä apinakin olisi nostanut Napolin ylöspäin. Ei se ollut minkäänlainen saavutus, siinä oli vain hävittävää. B:ssä oltiin jo paskoja, tuomareita maksamalla sieltä noustiin ja jos joku väittää että Napoli pelaamalla nousi ylös niin puhuu paskaa. Nousun taustalla oli tietenkin myös Italian jalkapalloliitto, sen intresseissä Napolin nostaminen myös oli. Todellisuudessa Napoli ei voi siis pudota, siitä pitää huolen ylemmät tahot. Napoli on liian tärkeä Italian futikselle, sarjassa pitää pelata mutta menestyminen estetään.
 7. Napoli

  Garganon kausi ohi, tietää Pazienzalle paljon vastuuta. Datolo viime tietojen mukaan avaa sittenkin keskikentällä Blasin ja Pazienzan rinnalla. Aronica vasempana pakkina, muuten kokoonpano on tuo. De Laurentiis saa uhota mitä tykkää palkannostoista, palkannostoa kärkkyy useampikin pelaaja ja saavat agenteiltaan eri tason palkkatarjouksia muualta. Tämän lisäksi Napoli ei kykene tarjoamaan Hamsykin agentin uhkausta CL-paikasta. De Laurentiiksen asenne palkannostoihin on ollut vastahakoinen, hänen mielestään jos sopimus on tehty niin siitä pidetään kiinni. Elokuva-ala kärsii aivan varmasti finanssikriisistä, veikkaan että lähempänä on äijän katkeaminen kuin nousu maailman huipulle futisseuran omistajana. Napolin peliesitykset vähentävät myös lipputuloja ja neuvotteluasemaa tv-soppareiden suhteen. Loputtoman kuluttamisen sijaan pitäisi välillä ottaa myös rahaa toiseen suuntaan, jos yhdellä pelaajalla saadaan kassaturvaa noin paljon ja päästään eroon turhakkeista on uudet hankinnat paljon vakaammalla pohjalla. Toki mieluiten pitäisin Hamsykin, noista ylijäämäpelaajista ei vaan saa yhteensäkään kuin max 20 miljoonaa. Ulostettavien lista on pitkä kuin nälkävuosi, kaikki muut paitsi Navarro, Santacroce, Gargano, Hamsyk, Datolo, Lavezzi ja Denis on yhtä tyhjän kanssa ovatko ryhmässä vaiko saadaan ulostettua. Edelleenkin Napolilla on aivan liikaa paskapelaajia laadun sijaan, joten toivotaan seuraavaksi valmentajaksi kaveria joka tekee radikaaleja ratkaisuja ja kaventaa samalla ryhmäkokoa.
 8. Inter 2008/2009

  Interistien jutut menevät aina tilanteen mukaan, tämän illan jälkeen ei sarjaotteluilla ole merkitystä vaan taas vähän niinku huilailtiin. Viikolla cl menettää merkityksensä ja taas saa lukea ettei se mitenkään tärkeätä ole ollutkaan. Vaikka Serie A olisikin kuinka paska sarja tahansa, niin ei Inter niin ylivoimainen ole kuin kuvittelette. Toinen peräkkäismatka Genovaan voi hyvinkin tarjota samanlaista kyytiä, puhumattakaan keskiviikosta joka naurattaa jo valmiiksi. Meniskö ne råman lukemat rikki?
 9. Napoli

  Pelätty taktiikkakortti ilmeisesti vedetään huomenna. 4 miehen puolustuslinja sisältää vain 4 topparia ja jos kerran kärkien taakse on pakko laittaa selkeästi joku niin miksei se sitten ole Datolo. Tästä pelistä tappio pistäisi Rejan lopullisesti sekaisin, tasapelin sattuessa jatkuu jauhaminen onnesta yms. Kestäisikö seurajohdon pää tappiota tästäkin, toisaalta mitään syytä painaa paniikkinappulaa ei ole. Mieluummin tehtäisiin harkitumpi valmentajaratkaisu kesällä, vain siinä tilanteessa että putki jatkuu niin kauan että valutaan siihen toivottuun putoamiskamppailuun kannattaa vanhus vaihtaa. 12 kierrosta jäljellä ja eroa viivaan samat 12 pinnaa. Tämä nykyinenkin pistemäärä saattaa riittää. Hamsykia huhuillaan taas kerran sinne sun tänne, leffamodulin rahatilanteeseen myös lama vaikuttaa aivan varmasti. Odotan ilmoitusta että seuran finanssitilanne on mennyt pakkomyyntien tilaan, De Laurentiiksen pohjaton kassa ei voi jatkua ellei rahoitusta tule sitten isoilta pojilta. Jos Hamsykista saa 50 miljoonaa, siihen pitää kyllä tarttua takaamaan tulevaisuutta ja tärkeitä uusia hankintoja. Mihinkään italialaisseurojen olemattomiin vaihdossa paskapelaajia ja jonkin verran rahaa ei tartuta. Tämä myös poissulkee makaroonit pois kisasta, Hamsyk ei myöskään ole mikään hihhuli tyyliin Kaka joten ilmansuunta saarille on mieleinen.
 10. Napoli

  Huom! Pikherz kirjoitti omaan ketjuun, ei gobbojen ketjuun. Paskaakos tähän ketjuun tulette suutanne soittamaan, näihin allapito voisi joskus puuttuakin. Kaiken lisäksi vielä jonkun evertonin kannattaja saapuu tänne kertomaan tietämättömyyksiään. Harmillista ettei voi hävitä niin, että vastustajakin häviäisi.
 11. Inter 2008/2009

  Komea nousu Interiltä tuo eilinen, parastahan Interin kannalta oli että nousu tapahtui kokonaan ilman Zlatania ja sen teki hyvinkin mahdollinen tulevaisuuden liideri Balotelli. Balotelli esitti ihailtavaa voittajan asennetta, hyvin samanlaista mitä Zlatan on esittänyt. Hyvähän kierros oli muutenkin, Milan putosi ensin uefa-cupista ja heti perään tappio Sampdorialle. Nyt vaan kaikki pystyyn sen puolesta että Milan jäisi ulos Cl:stä ensikin kaudella, tässä on oikeasti mahdollisuus heikentää Milania.
 12. Napoli

  Hylätty maali oli niin ja näin tuomio, helvetin usein tuomio vaan menee Napolia vastaan. Tässä tilanteessa en siitä valita, muuten voisi kyllä alkaa ruuvi kiristymään. Joukkeella on tällä hetkellä menossa Aku Ankan tuurit muutenkin, tuurimaalihan tuo voittomaali oli ja tietenkin Blasin jalasta. Blasi oli taas käsittämättömän paska, syötöt sinkoili sinne sun tänne. Navarro oli jälleen mainio, ilonaiheita antaa se että Napolilla lopultakin on oikea veskari maalissa. On silkkaa kärsimystä nähdä niitä muita jätkiä tolppien välissä, varsinkin ykkösinhokki Gianelloa. Datolo ansaitsee myös plussaa, sen tuhat kertaa parempi mitä Vitale. Maggio näköjään seuraava Rejan kohde, Maggion pelitaso on kylläkin pudonnut kauden mittaan kuin lehmän häntä mutta vaihtoehtoja ei ole. Kokonaisuudessaan ottelu oli mitäänsanomaton, Juven tiesi olevan väsynyt mutta niin on Napolikin ainakin henkisesti. Seuraavaksi vastassa kotona Lazio, Lazio on saanut pakettinsa vaihteeksi kuntoon joten siitäkään ei kyllä putki katkea. Eroa putoamisviivaan on vielä vaikka kuinka, ajatusleikki ettei kaudella enää otteluakaan voiteta on kiehtova.
 13. Napoli

  Montervino avauksessa?!! Nyt sitten puolustetaan ja potkitaan jaloille. Denis sittenkin avauksessa, Reja ilmeisesti joko totesi itse Russotton käytön mahdottomaksi tai sai ilmoituksen ylempää. Illan veikkaus, hävitään tietenkin mutta nähdään myös punaista vaihteeksi.
 14. Napoli

  Taas kerran, Cannavaro vanhemman kohdalla jo palkka on Napolille mahdoton yhtälö. Huomenna sitten jatketaan samaa rataa ja hävitään odotetusti. Vilkaisin ohjelmaa pikkaisen eteenpäin ja on täysin mahdollista että putki jatkuu vielä useammankin kierroksen. Tämähän taas tietäisi pelkästään mielenkiintoisia aikoja lisää, tästä tilanteesta kannattaa nauttia. Ottelukokoonpanon huomattavin asia on kuten jo viikolla uhattiin Russotton avaaminen. Miten tässä sitten meinataan pelata, Russotto ei tappele pääpalloja joten jotain täytyy pelitavassakin muuttua. Jos tämä ratkaisu osoittautuu täydeksi fiaskoksi, on päivänselvää Rejan otteen menettäminen ja jatkossa ryhmitykset ja pelaajat voivat löytää itsensä mistä sattuu. Mitä ilmeisimmin Lavezzi pelaa piikissä ja Russotto takana, en tajua tätä muuten. Muilta osin Continin paikan saattaa ottaa Aronica, Garganon yrittää korvata Pazienza ja Vitale on taas vasemmalla laidalla. Datolon kohtalo Rejan käsissä on se mitä monen muunkin, ukko on päättänyt että pelipaikka on penkillä. Navarrolle loukkaantumiset ovat olleet onni, nuorukainen on nyt ajettu sisään mutta Rejan tuntien matto vedetään alta ja huonommat pelaavat. Perustelut ovat ikuiset kieliongelmat, Reja ei ymmärrä kaikkea mitä Navarro puhuu ja mitä vanhus ei ymmärrä se kielletään.
 15. Inter 2008/2009

  En kai nyt sentään haukkunut ole Hamsykia, todennut vain olevan yliarvostettu. Ei olisi valmiutta Interissä kuin osa-aikarooliin. Paikallisille kannatajille pelaajan kotikaupungilla on eniten merkitystä ja jos on vielä seuran kannattaja niin vielä parempi. Tietoinen joukkueen heikentäminen kansallisuusasian takia olisi järjetöntä, Inter profiloi ulkomaalaisiin ostopelaajiin ja valitusvirsi vieläkin turhempaa kun se on taannut Interin hallinta-aseman.
×