Jump to content

plammin

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About plammin

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/19/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Pohjois-Karjala
 • Interests
  lentopallo, puntti, vakioveikkaus ja tietysti Everton
 1. Manchester City 11/12

  Tais saada viimeks Merseysiden derbyn jälkimainingeissa vähän palautetta Suarezin kaatumisherkkyydestä...
 2. Everton FC kaudella 2011-12

  Jep, lauantaina Wolwes vastassa. Viimeistään nyt pitää alkaa pistetilin karttua. Linkin takana muuten ihan kelpo ajatuksia (lue: lähellä omia mielipiteitä) Evertonin nykytilanteesta. Melkein voisi olla omasta kynästä lähtöisin tuo teksti... http://blogs.soccernet.com/everton/archives/2011/11/apologies_for_the_length_of.php EDIT: Ja FELLI teki jatkosopimuksen! Loistavaa! COYB! Paras uutinen aikoihin.
 3. Manchester City 11/12

  Re: Manchester City 11/12 Pahemminkin olis voinu käydä, nimittäin nk. "Atkinssonit"...
 4. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Tjoo, tilanne oli toki aika hankala tokalle puolikkaalle lähdettäessä. Toisaalta vaihtojen ansiosta saatiin meidän "ainokainen" consolation goal... Yhtä kaikki nyt on otettu kolme kertaa kuokkaan putkeen ja toivottavasti ilme korjaantuu seuraavaan. Vastuskin tosin pitäisi olla hieman köykäisempi kuin edellinen trio.
 5. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Kyllä se teitä vastaan jo pelaa! Sitä mä vähän pelkäsinkin! Oliko toi fakta, vai...? Ei ollu. Tarkempaa tietoa ei oo. City -pelissä tapahtunut loukkaantuminen kyllä vaikutti potentiaalisesti pahalta. Pahoin pelkään, että saattaa jokunen peli jäädä välistä.
 6. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Onko muuten uutta tietoa Cahillin "vammasta"?! Kyllä se teitä vastaan jo pelaa!
 7. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Totta. Paras startti vuosiin - kaikesta huolimatta. Ens lauantaina sitten totinen tason mittari. Viime kaudella pärjättiin Cityä vastaan erinomaisesti, toivottavasti sama tahti jatkuu!
 8. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Distin on meidän paras puolustaja tosin tällä hetkellä kun esim Jagielkan kausi on alkanut takkuillen. Jonkinlaista kierrätystä puolustuslinjassa jouduttaneen joka tapauksessa tekemään, koska Baines palasi maajoukkuekomennukselta loukkaantuneena. Itse laittaisin Distinin vasemalle ja Heitinga/Jagielka -kaksikon toppareiksi. Moyes saattaa tosin päätyä laittamaan joko Hibbertin tai Nevillen vasemmalle ja pitämään muun paletin ennallaan. Visioidaanpa sellaista mitä Moyes tulee tuskin koskaan kokeilemaan: kolmen topparin systeemi. Jags, Distin ja Heitinga toppareina - oikeella ylempänä Coleman ja vasemmalla Baines. Siihen sitten Fellaini ja Rodwell keskelle. Sit vaan hyökkäävät pelaajat meidän laajasta rosterista ihan oman maun mukaan...
 9. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Heitinga tarjoili eilen puujalan T. Pukille. Kyllä kai siinä vois olla meille Distinin korvaaja jahka sellasta tarvitaan. Eikä tää arvio perustu pelkästään eiliseen peliin.
 10. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Aika samoilla linjoilla sinisten veljien kanssa tästä Arteta saagasta. Mikkyhän suostui 20 000 / viikkopalkan alennukseen lähtiessään Arsenaaliin. Kiitos ja näkemiin. Ei voi mitään, mutta kyllä se mulle tulee olemaan Juudas peliuransa loppuun saakka. Olkoonkin, että antoi monta huippuhetkeä Sinisessä paidassa ja olipa perustelut lähdölle miten ylevät tahansa. Uusista äijistä ei oo mitään tietoa. Toivottavasti on potentiaalia ja motivaatiota. Tammikuussa en usko mihinkään mullistaviin siirtoihin, ainakaan jos ei omistaja vaihdu tällä välin. Pelkäänpä, että nyt tosiaan mennään entistä enemmän siihen pitkään palloon ja suoraviivaseen systeemiin - joka saattaa toisaalta olla meille ihan hyväkin juttu. Kun kerran Pienaar ja Arteta pistettiin lihoiks, niin mitäpä sitä turhia keskikentällä palloa pyörittelemään. Signaali muulle joukkueelle tosiaan on huono. Fellaini, Baines ja Jagielka voi alkaa miettimään, että "entäpä jos...." Tuli taas aika perusnegatiivinen ja skeptinen kirjootus - kaikesta huolimatta ylpeenä edelleen vedän sinisen #17 paidan päälle! COYB!
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Hupsista stana! Sinne meni Beckford.
 12. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Saatiin kolme pistettä esityksellä, jolla ei olis kuulunu saada pistettäkään. Oli muuten lopputuloksen suhteen epäoikeudenmukaisin näkemäni futismatsi pitkiin aikoihin! No joskus näinkin. Howard oli loistava ja Baines ok, mutta muu porukka voi katsella peiliin. Tuo hyökkäyksen tehottomuushan ei mitään uutta oo, mutta kyllä tällä kertaa joukkueena puolustaminenkin oli jotain käsittämätöntä. Ja vastassa ei kummiskaan ollu mikään Barca. Aika paljon pitää otteiden parantua, jos mielitään tapella tasaväkisesti keskikastin jengien kanssa - puhumattakaan kärkiporukoista! Uskotaan siihen, että otteet pikkuhiljaa alkaa parantumaan ja kone käynnistyy. Paljon on kummiski vielä tekemistä. COYB!
 13. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Itse mietiskelin sattuneesta syystä tuota samaa asiaa eilen. Ja tulin siihen tulokseen, että edellä esitettyjen nimien ohella Man Cityn Silva voisi olla samaa kaliberia. Tosin ei taida olla myytävänä...
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Leichester ja Nottingham on kiinnostuneet ostamaan Beckfordin. Kyllähän me se kai nyt myydään... Jepjep.
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Selviää tänään (torstaina). Tässä jo "vanhemmat" veljet tyhjensi pankin, eli itsellä kesän aikana ihan samat fiilikset. Huvittuneena lähinnä seurasin noita kaikkia nimiä, jotka meihin yhdistettiin siirtospekuloinnissa. Sanonpahan vaan, että mm. Villa, Sunderland ja muutama muukin keskikastin jengi on vahvistunu kohtuullisesti ja meidän pitää painaa taas yks kausi samoilla äijillä. En nimittäin enää jaksa uskoa, että hirveesti ukkoja siirtyy meille päin. Korkeintaan joku lainapesti. Tosin hyvää on se, että saatiin pidettyä (ainakin toistaseks) Fellaini ja Jagielka rosterissa. Pidetään peukkua, että Spurs-matsi pelataan lauantaina, itse ainakin olen kokenut jo kohtuuttomia vieroitusoireita valioliigasta. COYB!
×