Jump to content

Romulus

Members
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Romulus

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/06/1980
 1. Ottelutapaamiset

  Myös tuolla http://www.canalplus.fi/laligajaserieaalkavat olisi vielä Roman peli listoilla. Jos näytetään niin ehkä myös menossa Höyryyn. Ellei tauti kaada kokonaan sänkyyn tai tule mitään pakollista menoa.
 2. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Burdisso ei sitten lähtenyt Torinoon. Agentin mukaan Nicolas ei halunnut taloudellisesti vahingoittaa Interiä, joten tuo Roman tekemä tarjous, joka oli siis yhtä paljon mitä Juve tarjosi, oli siis tärkeä Burdisson saamisen kannalta. Burdisso haluaa Roomaan, Roma tarjoaa yhtä paljon rahaa kuin Juve -> Interille ei jää juurikaan vaihtoehtoja, varsinkin kun Burdisson sopimus loppuu tämän kauden jälkeen. Voihan se olla että Juve heitää pari milliä lisää vielä pöytään, muttza sitten saakin tosiaan mennä. Hyvä pakki, mutta ei ihan niin hyvä. A. Cerci muuten myytiin Fiorentiinaan 4milj. Todella hyvää työtä Pradelta. Kaveri jota ei varmaan olisi käytetty ja saatiin vielä puolet siitä mitä Burdissosta todennäkösesti maksetaan. Enää herää kysymys miksi Viola maksoi Cerci noin paljon?
 3. Reissu ROOMAAN!!

  roma - Inter Itse olin pari vuotta sitten kyseistä peliä katsomassa ja liput sai kyllä paikan päältäkin. Tosin oltiin Roomassa jo lähes viikkoa ennen peliä ja liput tuli silloin myyntiin suunnilleen keskiviikkona, kun peli pelattiin lauantaina. Eli jos oot lentämässä peliä edeltävänä päivänä roomaan niin voi olla eri asia.
 4. AS Roma 2010-2011

  Streamista katselin tuon murhenäytelmän ja tosiaan aika ikävällä tavalla tuli takkiin. Roma hallitsi kyllä osittain peliä ja menikin maalilla johtoon. Ekan jakson lopulla sitten Vucinic antoi omassa päässä käsittämättömän syötön kohti omaa maalia ja Juan purki siitä vielä ohi. Puoliajalle 1-1 tilanteessa. Tokalla puolella Roma pystyi hallitsemaan peliä vielä niin kauan kuin Pizarro pidettiin kentällä. Pizarro pois,Taddei tilalle ja Inter maalin johtoon. Taddei lähti kuskailemaan palloa keskikentällä ja siihenhän se jäi Interin pelaajan jalkaan. 3-1 Inter sitteen vielä nakutteli lukemat. Lobont oli maalilla ja vika maali meni aika helposti sisään, Lobontin jalan kautta tosin. Hyvääkin oli: Totti oli vireessä ja syötti maalin, Menez väläytti muutamaan otteseen ja oli silloin aika pitelemätön, Juan - Mexes yhteistyö sujui aika mallikaasti, Riise on edelleen kovassa vedossa. Huonoa taasen: Mirkolla oli vähintään huono päivä ja se näkyi (tai siis miestä ei paljon näkynyt), keskikenttä on ihan täysin Pizarron varassa (DDR hoiti puolustuksen ok, toivottavasti Simplicio täyttäisi vara Pizarron saappaat) Ilman paria tyhmää virhettä olisi ollut mahkut vaikka voittaa. 3-1 mairittelee Interiä ehkä hieman. Kyllä tämän perusteella kaudesta voi ihan hyvä tulla. edit. Adriano ei muuten näyttänyt oikein mitään osaamista kentälle päästyään.
 5. Roma fan club Finlandia

  Tottakai mukana. Futaustaidot on korkeintaankin välttävät, mutta eipä idea taida olla niinkään komeat suoritukset vaan se että yleensäkin saadaan tällaista aikaiseksi. Jos alkaa pelimiehiä löytyä niin sitten siirryn vaikka huoltajaksi.
 6. Ottelutapaamiset

  Oletko Ara kysellyt jostain jo? Jos ei missään kerran ohjelman mukaisesti näytetä niin ajattelin toteuttaa taktiikkaa: osta olut ja pyydä nätisti. Eniten harmittaa lähteä metsästämään peliä ympäri kaupunkia kun sen voisi katsoa streaminakin. Screenilta voisi olla vaan kivempaa.
 7. Ottelutapaamiset

  Itsekin ajattelin että tuon voisi lähteä katsomaan vaikka juuri Höyryyn. Taitaa olla paras paikka Tampereella väijyä matsia. Muutenkin hyvä herätellä näitä juttuja ainakin näin isojen pelien alla.
 8. Roma 09/10

  Huolestuttavinta mielestäni Livorno pelissä oli että päästettiin kolme maalia. Ei järin hyvää puolustamista ja Sergio ei ollut niin maaginen kuin on monissa peleissä ollut. En Sergiota syytä yhdestäkään maalista, mutta hänen käsittämättömät torjuntansa ovat monesti pelastaneet puolustuksen kasvoja. Jos puolustuksessa on noinkin hyviä nimiä niin Livornon tasoisen joukkueen ei pitäisi tehdä yhtä maalia enempää. Iso kunnia tietysti Luccarellillekin. Meneziä tai ketään muutakaan en syyttäisi hyökkäyspään "ongelmista". Kolme maalia tehtiin ja sen pitäisi kyllä jo riittää. Menez esitti ihan ookoo peliä paikoittain ja ei ole pelannut paljon joten ihan ymmärrettävää. Mielestäni täysin turha ristiinnaulita kaveria vielä epäonnistujaksi. Tarvitsee vielä paljon aikaa. Keskikentän pelaajista eniten huolestuttaa De Rossi. Mies on ollut tosi vaisu useissa peleissä. Potentiaalia olisi sytyttää koko joukkue taistelemaan, mutta kaveri lähinnä kadottaa palloja vastustajalle ja potkii palloa päätykatsomoon. Olisiko paikallaan huilatra muutama peli. DDR on tainnut pelata jo pitempään puolikuntoisena. Usein ainakin ennen peliä on jossain mainittu että pelaamien on epävarmaa tai on joku pikkukolhu.
 9. Roma 09/10

  Tänään olisi vieraspeli Livornoa vastaan. Livorno ei mikään paha vastus ole, mutta kun kyseessä on vieraspeli niin ei pidä lähteä aliarvioimaan vastustajaa. Vucinic ei pääse matkaan polviongelmien takia, Totti on edeellen sivussa mutta Toni pääsee mitä todennäköisimmin avaukseen. Livornoa vastaan pitäisikin antaa lepoa sitä tarvitseville (Riise) ja antaa vähän pelanneille paikka näyttää ja hakea pelituntumaa (Menez, Cerci, Toni). Epäilen ettei isoja muutoksia kokoonpanoon nähdä ja tavallaan olen myös siihen tyytyväinen. Ranieri onkin isoin syy miksi luotan että pisteet saadaan vietyä Roomaan.
 10. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Gallasin lisäksi on huhuttu Roman tähyävän Ebouta (jonka agentti kumosi huhut siirrosta nopeasti) ja Thomas Vermaelenia. Lisäksi on huhuttu että Roma antaisi Donin liikkua toiseen suuntaan saadakseen Luca Tonin Romaan pysyvästi. Nämähän on Goal.com tasoisia huhuja, eli huhuja isolla huulla. Tiedä sitten kuinka paljon BAyern enää arvostaa Donia. Seura oli kiinnostunut brassimolarista viime kauden jälkeen, mutta sen jälkeen Doni on ollut paljon loukkaantuneena ja peliesitykset ovat olleet lähinnä surkeita.
 11. Roma fan club Finlandia

  Todellakin hyvännäköstä. Ei mitään lisättävää lay-outtiin. Sisältöä pitäisi tietysti saada lisää. Historiikki osio on todellakin hyvä idea. Muistaakseni oli puhetta että sivuilta löytyisi nimenomaan yhdistyksestämme tietoa ei niinkään Romasta? PItäisikö sivuilla myös tulevaisuuden suunnitelmista? Houkuttelisiko se lisää porukkaa mukaan?
 12. Vuosikokous 6.3.2010

  En haluaisi hoputtaa mutta onko kokouksen paikasta ja ajankohdasta lähetetty jo tietoa? Itse en ole ainakaan s-postia saanut. Jos ei ole muutkaan vielä niin ei sitten mitään, mutta jos olen unohtunut listoilta niin voisiko lähetellä uudestaan? edit. ja alle viiden minuutin tuli postia.
 13. Vuosikokous 6.3.2010

  Miltä näyttää osallistumis%? Oma osallistumiseni kokoukseen on vähän kiikun kaakun. Hinku olisi kova, mutta matkan takia ei välttämtää haluaisi jäädä Milan peliä pääkaupunkiin katsomaan. Toisaalta ei huvittaisi olla tien päälläkään juuri pelin aikana. Jos osallistujia on muutenkin hyvin niin ehkä voisin jättäytyä suosiolla kotiin. Jos taas porukkaa ei muutenkaan ole, niin ehkä olisi parempi tulla.
 14. Roma 09/10

  Ei hävinnyt Inter vielä. Tasurikin oli kyllä avuksi. Inter on nyt seitsemän pisteen päässä. Ei paha. Saadaan vielä tilanne jännäksi. Milan on pelannut pelin vähemmän kuin Roma ja kaksi pistetää perässä. Jännää.
 15. Roma 09/10

  Tällaisissa peleissä näkyy myös Ranierin tulo. Ei peli mitään nättiä lyhytsyöttöpeliä tai yksilösuorituksia sisältänyt, mutta tulsota tuli. Futiksessa saa varman pisteen kun ei päästä yhtään maalia ja se oli Roman ensimmäinen tavoite eilen. Satuttiin iskemään sitten vielä maalikin, joka johtui Fiorentinan huonosta puolustuksesta. AInakin jos vertaa Roman puolustukseen. Toisessa päässä vastaavan pallon olisi puskenut pois Mexes tai Juan. Mitä enemmän tätä miettii, sitä enemmän olen sitä mieltä että voitto oli ansaittu ja Rooman hyvän pelin ansiota.
×