Jump to content

Romulus

Members
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Romulus

 1. Ottelutapaamiset

  Myös tuolla http://www.canalplus.fi/laligajaserieaalkavat olisi vielä Roman peli listoilla. Jos näytetään niin ehkä myös menossa Höyryyn. Ellei tauti kaada kokonaan sänkyyn tai tule mitään pakollista menoa.
 2. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Burdisso ei sitten lähtenyt Torinoon. Agentin mukaan Nicolas ei halunnut taloudellisesti vahingoittaa Interiä, joten tuo Roman tekemä tarjous, joka oli siis yhtä paljon mitä Juve tarjosi, oli siis tärkeä Burdisson saamisen kannalta. Burdisso haluaa Roomaan, Roma tarjoaa yhtä paljon rahaa kuin Juve -> Interille ei jää juurikaan vaihtoehtoja, varsinkin kun Burdisson sopimus loppuu tämän kauden jälkeen. Voihan se olla että Juve heitää pari milliä lisää vielä pöytään, muttza sitten saakin tosiaan mennä. Hyvä pakki, mutta ei ihan niin hyvä. A. Cerci muuten myytiin Fiorentiinaan 4milj. Todella hyvää työtä Pradelta. Kaveri jota ei varmaan olisi käytetty ja saatiin vielä puolet siitä mitä Burdissosta todennäkösesti maksetaan. Enää herää kysymys miksi Viola maksoi Cerci noin paljon?
 3. Reissu ROOMAAN!!

  roma - Inter Itse olin pari vuotta sitten kyseistä peliä katsomassa ja liput sai kyllä paikan päältäkin. Tosin oltiin Roomassa jo lähes viikkoa ennen peliä ja liput tuli silloin myyntiin suunnilleen keskiviikkona, kun peli pelattiin lauantaina. Eli jos oot lentämässä peliä edeltävänä päivänä roomaan niin voi olla eri asia.
 4. AS Roma 2010-2011

  Streamista katselin tuon murhenäytelmän ja tosiaan aika ikävällä tavalla tuli takkiin. Roma hallitsi kyllä osittain peliä ja menikin maalilla johtoon. Ekan jakson lopulla sitten Vucinic antoi omassa päässä käsittämättömän syötön kohti omaa maalia ja Juan purki siitä vielä ohi. Puoliajalle 1-1 tilanteessa. Tokalla puolella Roma pystyi hallitsemaan peliä vielä niin kauan kuin Pizarro pidettiin kentällä. Pizarro pois,Taddei tilalle ja Inter maalin johtoon. Taddei lähti kuskailemaan palloa keskikentällä ja siihenhän se jäi Interin pelaajan jalkaan. 3-1 Inter sitteen vielä nakutteli lukemat. Lobont oli maalilla ja vika maali meni aika helposti sisään, Lobontin jalan kautta tosin. Hyvääkin oli: Totti oli vireessä ja syötti maalin, Menez väläytti muutamaan otteseen ja oli silloin aika pitelemätön, Juan - Mexes yhteistyö sujui aika mallikaasti, Riise on edelleen kovassa vedossa. Huonoa taasen: Mirkolla oli vähintään huono päivä ja se näkyi (tai siis miestä ei paljon näkynyt), keskikenttä on ihan täysin Pizarron varassa (DDR hoiti puolustuksen ok, toivottavasti Simplicio täyttäisi vara Pizarron saappaat) Ilman paria tyhmää virhettä olisi ollut mahkut vaikka voittaa. 3-1 mairittelee Interiä ehkä hieman. Kyllä tämän perusteella kaudesta voi ihan hyvä tulla. edit. Adriano ei muuten näyttänyt oikein mitään osaamista kentälle päästyään.
 5. Roma fan club Finlandia

  Tottakai mukana. Futaustaidot on korkeintaankin välttävät, mutta eipä idea taida olla niinkään komeat suoritukset vaan se että yleensäkin saadaan tällaista aikaiseksi. Jos alkaa pelimiehiä löytyä niin sitten siirryn vaikka huoltajaksi.
 6. Ottelutapaamiset

  Oletko Ara kysellyt jostain jo? Jos ei missään kerran ohjelman mukaisesti näytetä niin ajattelin toteuttaa taktiikkaa: osta olut ja pyydä nätisti. Eniten harmittaa lähteä metsästämään peliä ympäri kaupunkia kun sen voisi katsoa streaminakin. Screenilta voisi olla vaan kivempaa.
 7. Ottelutapaamiset

  Itsekin ajattelin että tuon voisi lähteä katsomaan vaikka juuri Höyryyn. Taitaa olla paras paikka Tampereella väijyä matsia. Muutenkin hyvä herätellä näitä juttuja ainakin näin isojen pelien alla.
 8. Roma 09/10

  Huolestuttavinta mielestäni Livorno pelissä oli että päästettiin kolme maalia. Ei järin hyvää puolustamista ja Sergio ei ollut niin maaginen kuin on monissa peleissä ollut. En Sergiota syytä yhdestäkään maalista, mutta hänen käsittämättömät torjuntansa ovat monesti pelastaneet puolustuksen kasvoja. Jos puolustuksessa on noinkin hyviä nimiä niin Livornon tasoisen joukkueen ei pitäisi tehdä yhtä maalia enempää. Iso kunnia tietysti Luccarellillekin. Meneziä tai ketään muutakaan en syyttäisi hyökkäyspään "ongelmista". Kolme maalia tehtiin ja sen pitäisi kyllä jo riittää. Menez esitti ihan ookoo peliä paikoittain ja ei ole pelannut paljon joten ihan ymmärrettävää. Mielestäni täysin turha ristiinnaulita kaveria vielä epäonnistujaksi. Tarvitsee vielä paljon aikaa. Keskikentän pelaajista eniten huolestuttaa De Rossi. Mies on ollut tosi vaisu useissa peleissä. Potentiaalia olisi sytyttää koko joukkue taistelemaan, mutta kaveri lähinnä kadottaa palloja vastustajalle ja potkii palloa päätykatsomoon. Olisiko paikallaan huilatra muutama peli. DDR on tainnut pelata jo pitempään puolikuntoisena. Usein ainakin ennen peliä on jossain mainittu että pelaamien on epävarmaa tai on joku pikkukolhu.
 9. Roma 09/10

  Tänään olisi vieraspeli Livornoa vastaan. Livorno ei mikään paha vastus ole, mutta kun kyseessä on vieraspeli niin ei pidä lähteä aliarvioimaan vastustajaa. Vucinic ei pääse matkaan polviongelmien takia, Totti on edeellen sivussa mutta Toni pääsee mitä todennäköisimmin avaukseen. Livornoa vastaan pitäisikin antaa lepoa sitä tarvitseville (Riise) ja antaa vähän pelanneille paikka näyttää ja hakea pelituntumaa (Menez, Cerci, Toni). Epäilen ettei isoja muutoksia kokoonpanoon nähdä ja tavallaan olen myös siihen tyytyväinen. Ranieri onkin isoin syy miksi luotan että pisteet saadaan vietyä Roomaan.
 10. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Gallasin lisäksi on huhuttu Roman tähyävän Ebouta (jonka agentti kumosi huhut siirrosta nopeasti) ja Thomas Vermaelenia. Lisäksi on huhuttu että Roma antaisi Donin liikkua toiseen suuntaan saadakseen Luca Tonin Romaan pysyvästi. Nämähän on Goal.com tasoisia huhuja, eli huhuja isolla huulla. Tiedä sitten kuinka paljon BAyern enää arvostaa Donia. Seura oli kiinnostunut brassimolarista viime kauden jälkeen, mutta sen jälkeen Doni on ollut paljon loukkaantuneena ja peliesitykset ovat olleet lähinnä surkeita.
 11. Roma fan club Finlandia

  Todellakin hyvännäköstä. Ei mitään lisättävää lay-outtiin. Sisältöä pitäisi tietysti saada lisää. Historiikki osio on todellakin hyvä idea. Muistaakseni oli puhetta että sivuilta löytyisi nimenomaan yhdistyksestämme tietoa ei niinkään Romasta? PItäisikö sivuilla myös tulevaisuuden suunnitelmista? Houkuttelisiko se lisää porukkaa mukaan?
 12. Vuosikokous 6.3.2010

  En haluaisi hoputtaa mutta onko kokouksen paikasta ja ajankohdasta lähetetty jo tietoa? Itse en ole ainakaan s-postia saanut. Jos ei ole muutkaan vielä niin ei sitten mitään, mutta jos olen unohtunut listoilta niin voisiko lähetellä uudestaan? edit. ja alle viiden minuutin tuli postia.
 13. Vuosikokous 6.3.2010

  Miltä näyttää osallistumis%? Oma osallistumiseni kokoukseen on vähän kiikun kaakun. Hinku olisi kova, mutta matkan takia ei välttämtää haluaisi jäädä Milan peliä pääkaupunkiin katsomaan. Toisaalta ei huvittaisi olla tien päälläkään juuri pelin aikana. Jos osallistujia on muutenkin hyvin niin ehkä voisin jättäytyä suosiolla kotiin. Jos taas porukkaa ei muutenkaan ole, niin ehkä olisi parempi tulla.
 14. Roma 09/10

  Ei hävinnyt Inter vielä. Tasurikin oli kyllä avuksi. Inter on nyt seitsemän pisteen päässä. Ei paha. Saadaan vielä tilanne jännäksi. Milan on pelannut pelin vähemmän kuin Roma ja kaksi pistetää perässä. Jännää.
 15. Roma 09/10

  Tällaisissa peleissä näkyy myös Ranierin tulo. Ei peli mitään nättiä lyhytsyöttöpeliä tai yksilösuorituksia sisältänyt, mutta tulsota tuli. Futiksessa saa varman pisteen kun ei päästä yhtään maalia ja se oli Roman ensimmäinen tavoite eilen. Satuttiin iskemään sitten vielä maalikin, joka johtui Fiorentinan huonosta puolustuksesta. AInakin jos vertaa Roman puolustukseen. Toisessa päässä vastaavan pallon olisi puskenut pois Mexes tai Juan. Mitä enemmän tätä miettii, sitä enemmän olen sitä mieltä että voitto oli ansaittu ja Rooman hyvän pelin ansiota.
 16. Roma 09/10

  Eilistä peliä katsoessa ja pelin jälkeen fiilikset kieltämättä olivat sen suuntaiset että vääryydellä ja viekkaudella käytiin Firenzestä pisteet hakemassa. Roman peli oli vaisua ja Fiorentinan annettiin tehdä mitä huvitti. Yön yli nukuttuani ja asiaa sulateltuani on mielipiteeni kuitenkin vaihtunut. Ensinnäkin Julio Sergio pelasi aivan huikean pelin. Pelin paras pelaaja ja mies joka pisteet Roomaan toi. Fiorentinalla oli maalintekopaikkoja sen verran mitä nyt yleensä futispelissä tulee, mutta JS piti nollansa ja veti kerta toisensa perään pitemmän korren niin Gilardinosta, Vargasista kuin Joveticistakin. Puolustus päästi muutamien henkilökohtaisten virheiden takia miehiä tekopaikoille, mutta kokonaisuutena todella vahva esitys. Toisella puoliajalla Fiorentina pommitti korkeita palloja taukoamatta Roman boksiin, mutta lähes poikkeuksetta ne kolahtivat Juanin tai Mexesin päähän. Lisäksi Motta ja Riise tukivat upeasti hyökkäyksiä ollen hyökkäyssuuntaan Roman parhaimmistoa. Riisellä varsinkin tuntuu olevan paljon virtaa juosta ylöspäin. Keskikenttä oli vaisumpi, mutta en lähtisi varsinaisesti moittimaan. Perustekemistä. Ei aina tarvi loistaa. Puolustus oli ok ja vaikka hyökkäyssuuntaan oli vaisumpaa, niin en lähtisi syyttelemään. Taddei esitti mielestäni paikoittain jopa iloista peliä. MIeshän on ruvennut hassuttelemaan vasempia laitapakkeja. Mirko painoi mielestäni taas hyvin töitä. Miestä parjataan usein, mutta en näe varsinaisesti syytä tähän. Pizarron lisäksi ainoita peliä paljon tekeviä pelaajia. Totti ei ollut pelivalmis selkeästi. Sikäli yllättävää että Juventusta vastaan mies pelasi varsin hyvin, mutta jostain syystä eilen Capitano ei ollut pelipäällä niin millään. Toisella puoliajalla Tottin korvasi Julio Baptista. Hyvä asia sikäli että mies tarvitsee minuutteja päästäkseen pelikuntoon, mutta esitys ei ollut vielä kummoinen. Aika yksin Julio usein jätettiin, mutta useimmiten mies menetti pallon pienessäkin paineessa, eikä yhteispeli sujunut ainakaan Mirkon kanssa. Julio mielestäni näyttää aika vahvalta jässikältä, mutta mies kaatuu kuin elokuun vilja kun joku tulee metriä lähemmäs. Lisäksi miehen ensimmäinen kosketus on niin huono että pistää epäilemään miehen kansallisuutta.Myös Menez nähtiin kentällä ja miehen asitykset paranivat nyt mies teki oikeasti töitä ja tutut todella vaarallisen näköiset taklaukset tuli taas tehtyä. Nyt ei kuitenkaan nähty sitä teknistä yliyrittämistä pallon kanssa. Hyvä Jeremy. Summa summarum: Vaikka näytti siltä että meillä kävi järjetön tuuri, niin oliko asian laita oiekasti niin? Puolustettiin hyvin, jauhettiin perustekemistä ja uskottiin siihen ja saatiin yksi maalikin puristettua. Puolustuksen ja etenkin Julio Sergion kolme pistettä.
 17. Roma 09/10

  Hyvä peli ja vastuu pystyi jakaantumaan aika tasaisesti. Cassettin peluuttaminen ehkä kertoisi siitä että Motta pelaisi vkonloppuna. Toisaalta ei ollut huono näyttö Cassettiltakaan. Kolme topparia hyvässä pelivireessä, edellyttäen ettei Mexes loukkaantunut pahemmmin ja kaikki pelivireessä. Riisse on ainoa vaihtoehto vasemmaksi pakiksi ja näyttää jaksavan antaa hyviä näyttöjä vaikka onj pelannut täysiä minuutteja ties kuinka kauan. Keskikentällä ja laidoilla olisi voinut nähdä enemmän vaihtelua eilen. Homma hoitui hienosti, joskin Perrotta oli aika näkymätön ja vaisu. Olisin halunnut nähdä Menezin ja/tai Brighin kentällä. MOlempien otteissa on näkynyt ettei kentällä ole juuri oltu ja eilen olisi ollut 2-0 tilanteessa hyvinkin voitu antaa peliaikaa herroille. Cercin kohdalla tilanne on aikalailla sama, mutta hänen kohdallaan on enemmän aikaa. Mirkon vaihto Baptistaan oli loistava. Mirko on juuri ollut loukkaantuneena ja hän selkeästi ei ole poissaoloaikanaan menettänyt pelikuntoaan. Baptista sai samalla minuutteja ja niitä mies tarvitsisi. Julio on hyvä pelaaja, mutta peliajan puutteen takia esitykset ovat olleet vähintäänkin kehnoja. Lisää peliaikaa ja kohta miehestä voisi olla oikeastikin apua. Tottin olisi voinut loppupuolella ottaa vaihtoon myös, mutta kapteeni pelasi koko pelin ja toivottavasti ei rasittanut polviaan liikaa. Mielestäni Fransescoa pitäisi peluuttaa yhtään ylimääräistä minuuttia. Hän on liian kallisarvoinen pelaaja loukkantumaan 2-0 johtotilanteessa cupin pelissä.
 18. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Samaa mieltä, mutta ensin pitäisi antaa mahdollisuus parantaa otteitaan. Ilmeisesti Menez ei ole reeneissä tms. ole vakuuttanut Ranieria. Mielestäni olisi parempi koittaa kouluttaa Menezistä pelaaja Romaan. JOs Menez myydään ja hommataan joku parempi tilalle menetetään rutkasti rahaa. MIelestäni muutenkaan Roma ei tarvitsisi juurikaan pelaajia tällä hetkellä. Tulevaisuutta ajtellen nuoria tarvitaan ja heitä pitää kehittää, mutta tällä hetkellä Romalla on pelaajat joiden avulla on mahdollisuudet mihin vain. Pitää muistaa että joukkue ei ole aina pelaajiensa summa. Nippu hyviä pelaajia pystyy olemaan myös huono joukkue.
 19. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Vaikkei Mirko varsinaisesti sopisi Roman yleiseen hyökkäysilmeeseen niin mielestäni on hyvä että joukkueessa on erityyppisiä pelaajia. Ei sitäkään mitään tulisi että kaikki pelaajat kentällä kieppuisivat kentällä pallon kanssa ympyrää ja jakelisivat kantapääsyöttöjä. Parhaimmilaan Mirko on mielestäni vasemmalla laidalla. Suoraviivaisuus on ihan hyvä asia kun pääsee pelaamaan 1vs1 laidalla. Ehkä Mirko ei ole lunastanut lupauksia siinä mielessä että maaleja ei ole tullut, mutta kuten täälä ovat muutkin todenneet niin työmoraali on kunnossa. Kaikki pelit jotka olen viime aikoina nähnyt ovat olleet Mirkolta hyviä. Jakaa syötöjä ja liikeellä järjestää kavereille tilaa ja aikaa. En myisi pois, ellei saataisi parempaa paikkaajaa, mitä tuskin tapahtuisi.
 20. Roma 09/10

  Tilannehan on nyt pelaajiston osalta varsin hyvä. Ongelmana lähinnä se että aloittavat pelaajat ovat suurin osa aika vanhoja. Eli huonompaan suuntaan ollaan menossa. Pikkuhiljaa tarvitsisi alkaa koulia Meneziä ja Cercia Serie A kuntoon. Lisäksi tarvittaisiin joku nuori kaveri DeRossin kaveriksi ja toinen Tottin korvaajaksi. Myös toppariksi pitäisi kehittää joku nuori kaveri ja Mottaa ei saisi ainakaan myydä. Isosti ihmettelen että lauantaina ei nähty Taddei - Menez vaihtoa. Taddei oli huono suurimman osan ajasta, vaikka pilkun hankkikin (Taddei oli muuten football-italia.net sivustolla päässyt viikon joukkueeseen, käsittämätöntä). Meneziä silminnähden hatuttaa pelata jotain jämäminuutteja ottelun lopussa, mutta mielestäni miestä pitäisi kentällä nähdä enemmän. Miehessä on kuitenkin tulevaisuutta ajatellen potentiaalia, toisin kuin Taddeissa. Ihan ok jos Taddei on kentällä ja voitetaan, mutta Menezin peluuttaminen kasvaisi korkoa tuleville vuosille.
 21. Ottelutapaamiset

  Olin itseasiassa paikalla. Piti laittaa tännekin postausta asiasta, mutta en ehtinyt sitten kun oli muka niin kiire koko vkonlopun. Seuraavalla kerralla kun olen menossa niin koitan postata.
 22. Ottelutapaamiset

  Lähtökohtaisesti voisin lähteä esim. höyryyn kattoon pelejä. Sunnuntait vaan usein on sellasia ettei välttämättä ehdi, mutta voishan sitä tavaksi ottaa. Tänä sunnuntaina ei taida oikein ehtiä.
 23. Roma 09/10

  Se on kyllä totta että maaleja ollaan päästetty vähemmän kun Ranieri tuli kuvioihin, mutta tiedä sitten johtuuko se edes Ranierista vai vaan heikommista vastuksista. Genoa ja Juve teki kolme maalia molemmat, nyt Siena ja Basel yhteensä kolme. Sillä ei nyt paljon ole merkitystä jos ei itse tee yhtään. Hyökkäys on aivan jostain syvältä tällä hetkellä. Baselia vastaan pitäisi milestäni voittaa vaikka päästääkin pari maalia. Luulen että joukkueen sisällä on tällä hetkellä jotain pahasti pielessä. Jotain suurta tulee tapahtumaan ennenkuin muutos tulee. Tiedä sitten mikä auttaisi, mutta luulen että valmentaja vaihtuu, omistaja vaihtuu tai tapahtuu joku major välienselvittely joittenkin pelaajien kesken (toisena osapuolena todennäköisesti Totti). Ihmeparantumiseen en kyllä usko. Tällainen peli ei parane itsestään tai ajan kanssa odotellessa. Viikonloppua odotellassa toivon että Ranieri saa puolustuksen siihen kuntoon että Fiorentina ei mätä maaleja niin montaa kuin huvittaa ja Mirko olisi pelikunnossa ja heittäisi sen hattutempun.
 24. Roma fan club Finlandia

  Multa siis löytyy vanhoja posteja, mistä löytyy tietysti kaikki postin saaneet, eli voin kutsua perustamiskokousta koolle. Pitäisi siis päättää päivä. Ehdotan että päivä ei olisi sunnuntai vaikka silloin peli jää todennäköisesti näkemättä. Olisiko 3.10 mitään? vaikka klo 17. Paikalla ei silloin olisi ainakaan minulle mitään väliä. Pääasia että paikalle saataisiin kaikki, ketkä haluaisivat mitään vastuullisempaa roolia kantaa clubissa. Ehdotuksia? Kommentteja?
 25. Roma fan club Finlandia

  Olisko ollu Ara kuka hallinnoi sitä clubin gmail s-postia? Sillähän homma hoituisi, mutta miestä ei vaan näy täälä. Mulla on varmaan jossain tallessa joku posti mikä on sieltä clubin postista lähetetty. Voin koittaa postata siihen ja vähän kysellä. Tiedä sitten katsooka sitäkään kukaan. Toivottavasti ei tarvitse ruveta uudestaan nimiä ja kaikkia keräämään. edit. tietysti mun postista löytyy jostain myös lista kelle kaikille on postia aikasemmin mennyt.
×