Jump to content

-Ruud-

Members
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -Ruud-

 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  "Gazzetta dello Sport says Inter are now encouraging Premiership clubs to bid for the striker, with Manchester City and Manchester United among those to be contacted." Adriano - mitä mieltä ovat muut kirjoittajat tästä hyökkääjästä? Vasenjalkainen Adriano saattaisi tuoda jotain uutta -ja ennenkaikkea leveyttä Unitedin nykyiseen hyökkäyskalustoon. Jos ei sitten ostettaisi, niin voitaisiin ainakin yrittää lainata hänet? EDIT: Sori siitä olikin jo aiemmin vähän keskustelua...
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Loistavaa, että ollaan viimeinkin saamassa Tevez riveihimme. Välillä meinasi jo loppua kärsivällisyys itse kullakin. Toivotaan nyt, että Tevez saisi itsensä edes jonkinlaiseen kuntoon ennen kauden alkamista. Rooney-Tevez kärkiparin nopeus, laukaisutaito ja tekniikka tulevat olemaan jotain todella tehokasta ensi kaudella Vähän OFF TOPIC, mutta mitä mieltä muuten olette, tarvitsemmeko vielä yhden hyökkääjän lisäksi? Tevezin tulon myötä hyökkääjäkalustomme näyttäisi jotakuinkin tämmöiseltä: Rooney,Tevez,Saha,OGS, (Anderson), (Giggs).. Sahan ja Olen loukkaantumisherkkyys on varmasti kaikkien tiedossa, joten itse ainakin kääntäisin katseeni vielä yhteen hyökkääjään. Hyökkääjään, joka suostuisi istumaan myös penkillä. Olisiko Eidur Gudjohnsen mitään tämmöiseen rooliin?
 3. Ehottomasti hieno homma, että saadaan lisää paikkoja.Eiköhän se Old Trafford joka kerta ole lähestulkoon täynnä.Joku tossa just mainitsi, että laajennuksen myötä Unitedille tulee joka kausi 5 miljoonaa lisää :!:
 4. Nemanja Vidic

  Toivottavasti Vidic tuo sitä tarvittavaa agressiivisuutta manun puolustukseen, jota todellakin olisi tarvittu Keskiviikkona Heskeyn jyrätessä läpi manun keskuspuolustuksen.Täytyy kyllä sano,että Rio ja O'Shea hävisivät auttamatta fyysisessä pelissä Birminghamia vastaan- ja ovat hävinneet monessa muussakin pelissä tänä vuonna.
 5. http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/london/4357914.stm Teki niinsanotusti van Persiet.Ei hyvä.
 6. Uusi CM / FM 2006

  Nettipelin tekeminen on hyvin yksinkertaista, kunhan muistaa kautta tehdessä laittaa vaan "run as server" Sen jälkeen muut voivat yhdistää tuohon kauteen menemällä kohtaan "network", ja sen jälkeen laittaa kohtaan "Join other server" tuon kauden perustajan IP-osoitteen. Pitää kuitenkin muistaa, että kaikilla nettipeliin osallistuneilla on sama päivitys.Muuten nettipeli ei tule onnistumaan.
 7. ManU - Chelsea klo. 18.00 OT

  Kiitos ManU!!!! Allekirjoittaneen tuleva viikko pelastui just.Tästä on hyvä jatkaa. We can still win the title!!
 8. ManUtd-Tottenham

  Elikkä tänään on siis kärkikamppailu Unitedin ja Spursin välillä.Kokoonpano lienee olevan aika sama kuin viime peleissäkin eli: -------------------van der Sar----------------------- Bardsley----------Rio--------Silvestre---------O'Shea --------------------Fletcher--Smith----------------- Ronaldo/Park-------- Scholes------------------Rooney ----------------------Ruud------------------------------- Kieranin oletetaan pelaavan tänään, mikä on hyvä juttu.Uskon kuitenkin, että hän ei vielä tänään ole avauksessa.Wes Brown pelasi Boroa vastaan reserveissä, joten hän saattaa olla tänään vaihtopenkillä.On myös mahdollista, että Parkia saatetaan peluuttaa tänään keskikentän keskellä.
 9. Phil Neville Evertoniin

  http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=346475&cc=5739 "Don't write us out" sanoo Phil.Luulenpa vaan, että kyyti tulee olemaan aika kylmää Chelseaa vastaan Edit: Mitäs meninkään sanomaan Kiitos Phil hyvästä esityksestä tänään.
 10. Rio Ferdinand

  Taitaa Rio olla tänään kapteenina.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=346336&cc=5739 Ballackin siirtohuhut ovat siis saaneet uutaa boostia, elikkä mies sanoo päättävänsä jatkostaan 4-6 viikon sisällä.Edellämainittu keskikenttä näyttäis todella hyvältä. 8)
 12. Sunderland-ManU

  lauantai 15/10 16.55 [CANAL+] Liverpool - Blackburn Suora lähetys. Anfield. Taas tuli se Canalin Liverpool-rakkaus valitettavan selvästi esiin :oops: ei näin.
 13. Samaa kuin viime kausi?

  Pelaajien sijainnin perusteella painottomassa tilanteessa sanoisin että tuokin oli 4-4-1-1. Toki lähempänä optimia kuin nykyinen, mutta silti... Jos nykyinen keskikenttä painaisi päälle kuin mainitsemasi, Rooneynkin tarvitsisi olla puhtaasti kärkimies. Mut ku mää nii vallan kauhiast haluisi nähä Ruunin skoulssin paikal enkä käres :wink:[/quote:bg2e05gb] Täysin samaa mieltä Alixin kanssa.Rooneyn monipuoliset ominaisuudet menevät "hukkaan" käressä, joten hänet voitaisiin sijoittaa tuohon Scholesin paikalle ja antaa hänelle melko vapaa rooli.Tosin ei se kärjessäkään mikään huono vaihtoehto olisi, kuten Kilhar jo tuossa mainitsikin.
 14. Keanen rooliin?

  Uus Djemba Djemba? No ehkä mä olin vähän liian pessimistinen, mutta näihin turhiin hankintoihin ei ole enää varaa.Mielestäni sen miehen, joka Keanoa tulee paikkaamaan, pitää olla jo valmis pelimies.Mutta vaikea tosiaan kommentoida mitään tuosta pelaajasta ku en oo ikinä nähny sen pelaavan.
 15. Samaa kuin viime kausi?

  Eniten tässä ottaa päähän se, kun lähdetään jarruttelemaan jotain Blackburin tasosia joukkueita vastaan 4-5-1 taktiikalla.Itse ainaki olisin sitä mieltä, että kovia joukkueita vastaan lähdettäis tolla 4-5-1 taktiikalla,eli tukittais se keskikentä sitte oikein kunnolla , mutta sitten taas just näitä blackburneja sun muita vastaan 4-4-2 taktiikalla. Jos pelattais 4-4-2, niin ryhmitys vois mennä jotenki näin: ------------------------ ------------------ Rooney---------- Ruud---------------------------- ------- Giggs---------------- Scholes---------------Ronaldo----------- ----------------------------Smith------------------------------ O'Shea------Silvestre------Ferdinand------------Neville ---------------------van der Sar-------------------------- 4-5-1 niin: ------------------------Ruud---------------------------- Giggs---------------------------------------------Ronaldo ------------------------- Rooney------------------------------- ---------------Fletcher---------Smith--------------------- O'Shea------Silvestre------Ferdinand------------Neville ---------------------van der Sar--------------------------
 16. CarlingCup..

  Lopetan jalkapallon seuraamisen, jos käy niinkuin viimekaudella Exeteriä vastaan
 17. J.S.Park

  Pelasi muuten Park eilen loistavan ottelun- ja näytti todelliset pelimiehen kykynsä syöttämällä United maaleista 2 :wink:
 18. Keanen rooliin?

  Varmasti joku haju on jo tuosta seuraajasta.Eri asia on sitten tuo rahapuoli. Glazerit ei oo vielä vakuuttaneet investoinneillaan (ainakaan minua).
 19. Fulham - Man utd klo.17

  --------------------------v. Nistelrooy------------------------ ----------Giggs-------------Scholes------------Rooney---- --------------------Smith-------------Fletcher----------------- Richardson---------Silvestre----Ferdinand------Big John/Bardsley ------------------------------EvdS---------------------------- Sitten vaikka Ronaldo vaihdosta sisään.
 20. Manchester United v Blackburn Rovers 24.9

  Vähän kyllä huolestuttaa, ku ei ainakaan Canalin ohjelmatiedoissa näyttäis olevan Manun peliä tälle viikonlopulle :oops: Itse Pelistä sen verran, että täydet pinnat pitäis ilman muuta ottaa.Kuten Alix jo tossa mainitsikin, niin omissa ei missään tapauksissa tuu kolisemaan, mikäli Shefki pelaa.Keskikentän miehiltä toivoisin henkilökohtaisesti nopeampaa pallon siirtelyä, etenkin Scholesilta.Missä on se vanha kunnon Scholes, joka laittoi pallon nopeasti liikkelle ja teki loistavia pystyynnousuja ?? Nyt olis herätyksen paikka.
 21. Owenko Unitediin?

  Oon varma, että Fergie katsastaa ensiksi Solskjaerin kunnon ennenkuin rupeaa tekemään tarjouksia Owenista.Ja onhan tässä vielä kuitenkin noin 20 päivää aikaa ostaa pelaajia, kunnes siirtoikkuna umpeutuu.
 22. VS: Toffees - season kick off

  Menisiköhän huominen aloituskokoonpano jotenkin näin: ---------------------- RvN ----------------------------- ------Rooney--------------------------------Ronaldo---- ---------------Scholes------------------Fletcher--------- -------------------------- Keane--------------------- Heinze----Silvestre----------Ferdinand------G.Neville --------------------Evds--------------------------------- Olen melko varma tästä kokoonpanosta
 23. Ben Foster

  Tiettävästi mies ei ole pelannut peliäkään Stoken ykkösjoukkueessa, mutta on ollut lainalla Bristol Cityssä sekä Wrexhamissa ja pelannut hyvin. Muuta en miehestä tiedä.
 24. Julio Baptista

  Aikalailla samoilla linjoilla ku Santtuboy.Babtista on sen tyylinen pelaaja, että varmasti sopisi hyvin brittikentille.Sen fyysiset ominaisuudet on tosi hyvät.
 25. Siirtohuhut (ManUtd)

  Veikkaan, että joku Reali on käyny tekemässä tarjouksen hänestä.
×