Jump to content

Jupe

Members
 • Content count

  2,031
 • Joined

 • Last visited

About Jupe

 • Rank
  Modernrator

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Siirtohuhut

  Itse ainakin tykkään näitä United huhuja täältä käydä kurkkimassa, kun en itse jaksa noita twittereitä ja muita kanavia seurata. Hyvä vaan, että jotkut jaksavat kiinnostua. Sinällään jopa koomista, että tullaan vonkumaan Siirtohuhut ketjuun, että miten joku jaksaa innostua siirtohuhuista Näitä kun ei ole kenekään pakko lueskella....
 2. Siirtohuhut

  No eikös Zlatan sanonut myös ennen EM-kisoja, että miten lehdet voi olla niin pihalla siitä mihin hän on siirtymässä. Silti siirtyi sitten siihen eniten huhuttuun
 3. Canal Plus

  Viaplay. Katsot mitä haluat ja missä haluat. Parasta mitä vuosiin on tapahtunut. 2kk ja maksukorttisysteemi ja mtv lähtee roskakoriin.
 4. Ei kärkimies auta tässä tilanteessa mitään... oli se sitten Austin tai kuka tahansa muu. Ongelma on pelitavassa... paikkoihin nähden palloa on pistetty pussiin jopa suhteellisen kovalla prosentilla. Viime viikonlopun Soton peliä en nähnyt, mutta Highlightsit näin... tai siis eihän siinä ollut mitään nähtävää. Yksi puolittainen paikka... Jos maaleja halutaan tehdä, niin tulee maalipaikkoja luoda 5-10 per peli. Sen jälkeen, jos palloa ei pistetä pussiin...voidaan katsoa hyökkääjätilannetta uudestaan.
 5. Mulla itelläni on 50 tuumanen samsungin smart tv ja siinä viaplay sovellus ja hyvin pelittää. Lisäksi viaplay asennettuna puhelimeen, tablettiin ja läppäriin ja kaikissa toimii hiton hyvin. Tosi tyytyväinen oon ollu, vaikka alunperin syksyllä otinkin sen hetken mielijohteesta UCL pelien takia ja nythän paketti on mennyt hurjasti eteenpäin. Vielä kun saan MTV Total C More Max mikä lie paskan peruutettua toukokuussa, niin avot... nythän maksan siis MTV 24,90€/kk ja Viaplay olikohan 29€/kk.... eli voisin jatkossa maksaa enemmänkin, kun kaikki on samassa paketissa. Nyt jos syksystä eteenpäin antavat vielä valita klo 17 ottelun lauantaisin, niin huh huijjaa... nythän sieltä on jo valittavissa esim FA Cup pelejä tai LiigaCuppia jne. Huikee paketti anyway... Plussana toki lastenohjelmat muksuille ja taitaa emäntäkin sieltä jotain sarjoja ja leffoja katsella, vaikka ei taida ihan Netflixin tasoinen kirjastoltaan olla.
 6. Chelsea FC 2015/2016

  Haiskahtaa vahvasti siltä, että Chelsealta viedään kohta pari rankkaria....
 7. Chelsea FC 2015/2016

  https://pbs.twimg.com/tweet_video/CSpq6e4WoAAZ4ei.mp4 Näinköhän olis LOL jos osat olisi toisinpäin? 3+1 peliä bänniä tulossa?
 8. Onko tietoa pääseekö pelipäivänä Bishop Blaizeen ottelulipulla vai pitääkö olla myös member jäsenyys?
 9. Kakkonen

  Eikös tuo kannattajien hampaisiin joutunut järkkäri ole vielä eri mies kuin soihdunheittäjä. Kenelläkään tietoa jälkiseuraamuksista? Sinällään tämä on sääli, kun tuolla sarjatasolla nuo järkkärit ovat oikeasti iäkkäitä vapaaehtoistyöntekijöitä ja tällästen tapausten jälkeen ei varmaankaan kovin motivoituneita tulla enää sinne seisokelemaan. Ammattitaitoisempaa järjestyksenvalvontaa -> suuremmat kulut seuroille.
 10. Canal Plus

  Luultavasti enemmän. Ja kannattaa tosiaan ottaa tuo viaplay stremaus palvelu. Nytkin sieltä tulee kaikki UCL pelit, joten voit valita mitä haluat katsoa. Itse otin tuon paketin kauden alla ja olen ollut erittäin tyytyväinen ja vielä tyytyväisempi, kun kuulin että Valioliiga siirtyy sinne myös. Heippa MTV Total CMore Canal+ mikä lie paketti tämän uutsen jälkeen... eli keväällä lähtee tuo.
 11. Chelsea FC 2015/2016

  "Käden nostolle"
 12. Aika pirun kova avaus ja penkki. Jotain ainakin muuttunut sitten Fergien, jolloin vedettiin puhtaasti kakkosjengillä nämä pelit. Harmi, kun Viaplay ei näytä ottelua...
 13. Chelsea FC 2015/2016

  Niin JOS tuomari olisi laittanut Costan pihalle naamaantaputtelusta, niin silloinhan Arsenal olisi jatkanut peliä miesylivoimalla eikä Chelsea. Ja Gabriel ei koskaan olisi itseään edes suihkuun hölmöillyt (tod. näk.). Mutta nämä on näitä, jos tädillä olisi munat, niin olisi setä.... vai voisko olla eno?
 14. Chelsea FC 2015/2016

  Ja lisättäköön sen verran, vaikka ei suoranaisesti Chelsea ketjuun kuulukkaan että mikäli itse oikein tulkitsin FA:n päätöksiä niin Gabrielin punainen on kumottu. Mutta käsittelevät tuota vielä torstaina, jolloin luvassa voi olla esim. 1 ottelun pelikielto. Tällöinhän pelitapahtumiin nähden kiellot menisi omasta mielestäni juurikin oikein eli: Gabriel 1 peli Costa 3 peliä
 15. Chelsea FC 2015/2016

  Eli mielestäsi Costa ei olisi ansainnut tuota kolmen pelin bänniä? Mielestäni ottelutapahtumien perusteella ei todellakaan mikään vääryys ja ehkä nämä sikailut jatkossa pysyvät hieman paremmin kurissa. Vai viittaatko tuohon Gabrielin punikin perumiseen?
×