Jump to content

mankku

Members
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About mankku

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1983

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Roma fan club Finlandia

  AIRC:n sivuilta: http://www.associazioneitalianaromaclub.it/modules.php?name=News&file=article&sid=584
 2. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  onko kyseessä siis ostopakko ens kauden jälkeen? aika kova palkka tiedossa.. oisko sittenkin ollut jonkinlainen paniikkihankinta? mercato ei nyt kummiskaan mennyt ihan putkeen kun sekä doni,baptista ja loria jäi.. pakko päästä eroon sitten tammikuussa.
 3. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  http://bo.asroma.it/UserFiles/1227.pdf
 4. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/31-08-2010/borriello-robinho-ora-71974837053.shtml eli Borello ilmeisesti valmis, kyseessä siis laina + ostooptio (10 milj €). baptista ja doni jäämässä, genoa ei halunnut tehdä 3-vuoden sopparia baptistan kanssa ja Rubinho ilmeisesti valmis Torinoon lainalle. noh, kattoo nyt että viralliset tiedotteet tulee.
 5. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  ei siinä auta muu ku avata huurteinen ja odotella kauden ekaa matsia! katotaan vielä ketkä siirtyy poispäin ennen siirtoikkunan sulkeutumista, joku brasseista?
 6. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Burdisso-tapaus loppuunkäsitelty, ja valmis Romaan: http://www.romanews.eu/news.asp?newsID=121&pag=60 http://www.tuttomercatoweb.com/roma/?action=read&idtmw=226424
 7. AS Roma 2010-2011

  chämppärilohkot arvottu, roma arvottiin E lohkoon: Group E FC Bayern München (GER) AS Roma (ITA) FC Basel 1893 (SUI) CFR 1907 Cluj (ROU)
 8. Ottelutapaamiset

  jep, helsingin päässä elmoon, mukana! ara postailee varmaan missä Tampere kokoontuu
 9. Reissu ROOMAAN!!

  onko vielä mitään käsitystä paljonko fanien kanssa matkustaminen maksais? millon lähdöt/paluut yms? junamatka kestää about 3-4h mut paluu voi olla vaikeeta. hinnat n. 65 €/suunta lentomahdollisuuskin löytyy joka olis jopa halvempi kun junalla, rooma-verona-rooma 120 €. paluu siinäkin tiukahko ehdottomasti miettimisenarvoinen reissu!!
 10. Roma fan club Finlandia

  toihan kuulotaa hauskalta ja asialliselta! löytyykö klubistamme totin kaltaisia futaajia? omat skillsit ei oo mitenkään hyvät, mut jos jengi saadaan kasaan niin höntsääjänä mukana. vaikka sitten penkin puolella keskaria juoden..
 11. Ottelutapaamiset

  eli kaikki helsingissä sporttiin, tunnelma varmaan taattu!! valitettavasti en tänään pääse ite paikalle
 12. Vuosikokous 6.3.2010

  Vuosikokous noniin, eli la 6.3 pidetään RCF ry:n ensimmäinen vuosikokous! Paikkana on ravintola Baker´sin kokouskabinetti (Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, http://www.ravintolabakers.com/). Tapaamme klo 18.50 Baker’in alakerran baarissa ja siirrymme siitä pitämään vuosikokouksen kabinettiin. Muistakaa tulla ajoissa! Jos joku ei ole vielä ilmoittautunut että saapuu paikalle, tehkää se mahdollisimman nopeasti lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email:358k2vhs]asrclubfinlandia@gmail.com[/email:358k2vhs] Kokouksen jälkeen on tarkoitus jatkaa katsomaan Roma-Milan matsia johonkin kuppilaan, esim elmoon. Eli sinne siis kaikki jotka eivät ehdi vuosikokoukseen. mikäli jotain epäselvyyksiä niin ei muuta kuin kysymyksiä sähköpostiin
 13. Ottelutapaamiset

  viola-roma Sunnuntaina askeleet kohti elmoa! matsi alkaa 21.45
 14. Roma 09/10

  ja maalit vielä: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CTdBF-izBhA]YouTube- Roma-Genoa 3-0 Telecronaca Carlo Zampa *HD*[/ame] kierroksen muut tulokset aivan loistavat, ja Roma nyt kolmantena!
 15. Roma 09/10

  ja puolivälierässä vastaan tulee voittaja parista Genoa-Catania
×