Jump to content

sammyx

Members
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sammyx

 1. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Derbyt ehdottomasti sallittava jatkossa! Ei teidän tietenkään tarvitse pelata manuaaleilla, kun se on lähinnä tottumukysymys. Meidän jätkät ovat tottuneet pelaamaan manuaaleilla, niin eivät vastustajat niin suurta etua saa. Illalla voisi koittaa saada järjestettyä 11vs11 ottelun.
 2. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Olen tällä hetkellä kahden joukkueen vaiheilla. Jos näyttää ettei toiseen saada tarpeeksi suurta rinkiä niin Paitsio FC on valintani. RWB on kyllä ihan mieluinen pelipaikka.
 3. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Vaikka aktiivisuuteni olikin tämän vuoden puolella mitä oli, niin olisin kiinnostunut tulla taas pelailemaan, jos saadaa kunnon aktiivinen porukka kasaan.
 4. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Itse voin tuossa 17 tulla myös linjoille notkumaan, jos muitakin tulisi.
 5. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Itse voisin myös tulla paikalle pitkästä aikaa.
 6. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Pahoittelen että unohdin kokonaan. Toivottavasti ei jäänyt minusta kiinni.
 7. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Itse tulen paikalle tuossa 17.00 myös. Koittakaahan nyt mahdollisimman moni tulla paikalle.
 8. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Itse tulen toki mukaan kunhan laitatte vaan aina PSN viestiä! Ja Ippe koitappas poistaa squad file ja lataa uudestaan ne uusimmat kokoonpanot. UT sekoittaa noi kokoonpanot, ja toi korjaa ne.
 9. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Voitaisiin pelailla vaikka tuossa 16-17 välillä? Tänään on PSN verkossa huoltokatko.
 10. Pes 2011

  Konami on siis jotain sekoillut ja tehnyt pelistä kolme versiota, joiden option filet toimivat vain saman version peleissä. BLES-01021 on UK/"Suomi" versio, jonka pohjalle Glen ja WENB tekivät aluksi option filensa. Kun tämä versio sekoilu tajuttiin, niin tuli ilmi että suurimmalla osalla briteistä on BLES-01020 , jonka seurauksena molemmat optionfile nikkarit siirtyivät tekemään kyseiselle versiolle tekelettään. Molemmat kun ovat brittejä niin ymmärrettävää, että tekevät pääasiassa optionfilensa briteille. Glen on ilmoittanut jatkossa päivittävänsä vain tätä brittiversiota, ja tietääkseni myös WENB:n pääpaino on samaisen version parantamisessa. Toivotaan toki, että WENB jatkaa 21 version päivittämistä samalla innolla kuin he ovat brittiversiota päivittäneet. Näiden lisäksi on vielä BLES-01022 verso, jota löytyy muualta euroopasta. Tälle ei tietääkseni ole yhtä hyviä optionfileja kuin näille toisille versioille. e. Ja itseltä löytyy WENB optionfile
 11. FIFA 11:n bugit

  Joka kerta kun joku loukkaantuu, niin siinä maassa makailee eri kaveri.
 12. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Meikäläinen voisi alkaa hoitamaan veskarin tonttia, kun alkaa olemaan kentällä vähän tungosta.
 13. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Tein joukkueelle oman PSN chat huoneen. Se jää muistiin, eli sinne voi aina liitttyä ollessaan online. Kutsuin sinne jo osan pelaajista ja loput voivat lisätä sammyx69 nimimerkin, niin kutsun teidät loputkin. Kutsu hyväksytään ystävät välilehdeltä ja chat huone löytyy aina jatkossa samalta välilehdeltä, kohdasta chat huoneet, kunhan ette poista sitä. Kone ei automaattisesti liity huoneeseen. Huoneen saa auki pelin aikana PS näppäimellä kätevästi, jos on jättänyt sen auki sulkiessaan päävalikon. Tuossa 21 aikoihin voisi muutaman pelin pelata!
 14. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Meikäläinen voisi tulla mukaan pelailemaan, kun näköjään ihan kivan kokonen porukka saatu kasaan. PSN account on sammyx69 ja voin tässä pikkuhiljaa kehittää virtual prostani CB / CDM tyyppistä pelaajaa, kun niistä on näköjään puutetta. Koitan päästä tänään pelailemaan tossa 16.30 ja melko varmasti olen paikalla silloin.
 15. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Nyt kun uudessa fifassa tulee olemaan nämä internet Be a pro liigat, niin tuli sellainen ajatus, että paitsiolle voisi sinne väsätä oman joukkueen. Joukkue koostuisi Paitsion foorumien jäsenistä ja tässä topikissa voisi sitten jutella mahdollisista kokoonpanoista ja muista joukkueen asioista. Itse en olisi kumminkaan managerin hommasta olisi kiinnostunut, koska kouluhommat ja harrastukset vievät suurimman osan vapaa-ajasta. Jos olet kiinnostunut projektista ja ehkä valmis joukkueen johtotehtäviin, tänne topikkiin voisi ilmoitella PSN accountteja. Kiittäen sammyx. P.S. Oma account on sammyx69 ja sen voi halutessaan lisätä.
 16. Vitutusketju

  Tiistaina ois ollu tarkotus lähteä koulun kanssa Roomaan, mutta se sitten jää sattuneesta syystä väliin.
 17. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Mulla on aika paljon menoa + toisen foorumin sarjapelejä, niin jäänyt tämä vähän vähemmälle huomiolle. Ehkä meikäläinen tän jättää suosiolla, kun ei oikeen meinaa aika tai kiinnostus riittää.
 18. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Meikäläiselle ei luultavasti sovi koko viikonloppuna, kun on aika paljon menoa.
 19. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Mulla on tänään koko päivän menoa, joten tänään en pääse pelailemaan.
 20. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Ei tarvitse välttämättä sopia tiettyjä aikoja, milloin pelataan. Porukat vaan aina joinaa tohon Chat huoneeseen kun pystyvät pelaamaan, niin sieltä sitten näkee onko tarpeeksi pelaajia onlinessa.
 21. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Perkule, pahoittelut unohtamisesta. Mutta hei ilmotelkaas teidän PSN accountit mulle yksityisviestillä, niin mä luon Chat huoneen ja kutsun kaikki teidät sinne. Sinne aina liittykää, kun pystytte pelaamaan ja siellä on hyvä sopia noista pelipaikoista.
 22. Vitutusketju

  Itse olen koko lyhyen elämäni asunut pääkaupunkiseudulla ja mulla on jostain syystä iskostunut tuon ketä-sanan käyttö. Kavereilta tullut kommenttia muutaman kerran. Toki käytän kuka sanaa enemmän, mutta jossain tilanteissa tuo ketä tulee luonnostaan.
 23. Fifa 09 PS3 joukkue.

  Pitää mennä sielt jostain online jutusta joukkueen Dressing Roomiin ja siellä kun kaikki ovat, niin joku aloittaa vaan pelihaun.
 24. Loistavaa musiikkia

  Itselle jäi albumista aika pettynyt olo, ainakin ensimmäisen spotify läpikuuntelun jälkeen. Seministit albumi pieksee tämän kyllä ihan satanolla.
 25. Lauri Dalla Valle

  Kuinka moni 17 vuotias pelaa U-21 majussa?
×