Jump to content

no16

Members
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About no16

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 1. FA Charity Shield: VS Chelsea

  Heinzen tilanteesta sen verran että käsittääkseni kaveri on lomilla maanantaihin (6.8) asti. Eli tämän takia ei ole näkynyt missään eikä ole mukana tässäkään pelissä. Itse pelistä voisi lyhyesti todeta, että saapa nähdä millainen höntsäily on odotettavissa.. Kumpikaan tuskin lähtee peliin 100%lasissa vaikka SAF lupailikin ManUn sivuilla parempaa peliä kuin FA-Cupin finaali ja muutenkin tiukkaa taistoa. Lopputulos voi mielestäni olla melkein mikä tahansa.
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Foster on edelleen loukkaantuneen ja pysyy poissa ilmeisesti kevääseen asti, joten en usko että Tomasia laitetaan lainalle mihinkään.
 3. Manchester United 07-08

  Uskon että Saha kuntoutuu kauden alkuun. Uskon myös että Saha loukkaantuu ensimmäisessä pelissään, jonka jälkeen on sivussa n. 3kk. Tämän jälkeen sama kuvio pyörähtää alusta.
 4. Manchester United 07-08

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö viimeisin tieto ole että Foster olisi sivussa jonnekin maaliskuun tienoille asti? Eli tuskin tulee hirveästi saamaan peliaikaa näillä näkymin. Tämä Rossi kortti olikin sitten nopeasti katsottu SAFilta. Mielestäni erikoista että tälläinen nuori hyökkääjä myydään pois ja samalla joukkuueessa pidetään ikäloppua Olea (vaikka olisi kuinka legenda, niin kaveri alkaa vain olemaan turhan vanha). Muuten hyvät analyysit Rossilta.
 5. Pre-Season 2007/08

  Muuten hyvä, mutta Scholes ei loukkaantunut tuossa 6-0 voittopelissä (ei ollut edes kokoonpanossa kuten voit huomata viestistäni ylempänä), vaan edellisessä pelissä. BBC:n sivuilla ainakin on virheellinen tieto että olisi ollut tuo 6-0 peli, kun taas ManUn nettisivut puhuvat Soul pelistä.
 6. Hieman kun viitsii nähdä vaivaa niin tiedot löytyvät kyllä ManUn sivuilta kohdasta Old Trafford/Museum & Stadium Tour.... "Museum Monday to Sunday 9.30am - 6.00pm Tour Monday to Sunday 9.40am - 5.30pm" Suosittelevat ennakovarausta/ilmoittautumista tuolle kierrokselle, mutta kokemukseni mukaan se ei kyllä ole tarpeen. Kierrokset lähtevät muistaakseni puolen tunnin välein ja ainaa luulisi tilaa löytyvän viimeistään tunnin sisällä. Pelipäivänä ja Europeliä edeltävänä päivänä ei ole kierrosta. Muut poikkeukset selviävät tuolta ManUn sivuilta. Hinnat: Museo £6.50, Museo+kierros £10
 7. Pre-Season 2007/08

  Peli alkaa Suomen aikaa 15:00 ja näkyy SopCastilla. ManU: van der Sar (45. -> Kuszczak), Brown, Vidic (45. -> Rio), Evans, Evra (59. -> Silvestre), Nani (59. -> Carrick), Fletcher, Gibson(45. -> O'Shea), Ronaldo(59. -> Eagles), Giggs (45. -> Smith), Rooney (59. -> Dong) xx' 1-0 Giggs (Rooneyn ja Fletcherin syöttöjen jälkeen) 20' 2-0 Rooney (nätti nosto takanurkkaan) 23' 3-0 Nani (Giggsin syötöstä, laukaus alanurkkaan 16:sta rajalta) Lepposaa höntsäilyä oikeita pelejä odotellessa. ManUlta hylättiin 1.puoliskolla kaksi kulmamaalia (maalivahdin häirintä ymstjv?) Lisäksi Ronaldo pamautti 24,5 metristä vaparin ylähirteen. 55' 4-0 O'Shea (Ronaldon syötöstä) 57' 5-0 Ronaldo (Rooneyn poikittaissyötöstä) 63' 6-0 Eagles (Hiaaanoo kaukoveto) Carrick täräytti kerran ylähirteen ja Smith tuhrasi pari paikkaa joissa oli jo kasvokkain veskarin kanssa. Sama lepposa höntsäily siis jatkui kuin 1. puoliskollakin.
 8. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Ja Hooposta voi antaa palautetta ja kiitoksia Ylelle sauraavassa osoitteessa: http://www.yle.fi/urheilu/palaute.html
 9. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Itsellä hajosi pää aivan täysin Hoopon selostukseen. Kaveri sopii hyvin selostamaan piirikunnallisiahiihtokisoja, mutta ei juuri mitään muuta. Virheitä tulee ottelun aikana aivan käsittämättömän paljon. Ja nyt kaikki Anti-Hoopit kipin kapin laittamaan Ylelle palautetta: YLE uutiset
 10. Boro-matsi

  En tiedä ollaanko tässä katseltu samaa peliä, mutta mielestäni Rio näytti aivan selkeästi että ei pysty pelaamaan. Fergie näytti että puoliaika mennään loppuun näillä. Turha tästä mielestäni on Rioa syyttää, manageri tekee päätökset.
 11. Champions League

  ModEDIT: Yleensä tällaiset viestit ilman asiasisältöä menevät poistoon, mutta tänään ei jaksa. no16 ei ota tavakseen lähetellä tällaisia.
 12. Roma - ManU tappelut stadionilla

  Nyt taitaa olla italiaanofutiksen kannattajien käsitykset hieman Neuvostoliiton aikaisia. Englannissa tapahtui paljon yhteenottoja varsinkin 70- ja 80-luvuilla, mutta koska muka viimeksi on tapahtunut jotakin kahden englantilaisen joukkueen kohdatessa??? Englannissa ongelmaan puututtiin ja nyt yhteenotot ovat todella harvinaisia. Italiassa taidetaan olla tällä hetkellä samassa tilanteessa kuin Englannissa oltiin joskus menneisyydessä
 13. UCL: Lille vs Manchester United 20.2.07

  ManU:n faneilla ollut ongelmia stadionilla ennen pelin alkua: BBC SPORT | Football | My Club | Man Utd | Man Utd fans in Lens crush scare
 14. Pro Evolution Soccer 6

  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/284482 Tuossa on ohjeet kuinka DC++:lle saadaan portit auki Telewellin 501-mallille. Itselläni on 510-malli ja nuo ohjeet toimivat senkin kanssa. En ole itse vielä kokeillut PES6:sta netissä pelata, mutta uskoisin että noilla ohjeilla tulee onnistumaan, koska käsittääkseni tuo porttien avaaminen tehdään kaikille ohjelmille samalla tavalla. ZoneAlarmissa ei pitäisi joutua tekemään mitään muuta kuin pistämään Program Control kohdasta PES "sallituksi" nettiin menijäksi.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Manchester United full-back Gabriel Heinze is a loan target for former club Paris St Germain. (The Sun) No saahan sitä haaveilla Pariisissa, mutta toivottavasti ja tuskin Heinze on mihinkään lähdössä.
×