Jump to content

VilleA

Members
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About VilleA

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/14/1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu
 • Interests
  Roma, kirjallisuus, kitaranrämpytys.
 • Occupation
  Opiskelija (yleinen historia).
 1. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Kovasti on sellainen kutina että Peto sieltä on tulossa vahvistamaan Roman brassikaartia Mancinin lähdettyä. En kyllä itse pane vastaan, vahva jässikkä ja monipuolinen pelaaja, vaikkakin kovemmat nimet pyörivät silmissä ennen siirtosirkuksen alkua. Huhun mukaan pelattaisiin varman päälle ja Baptista tulisi kolmella miljoonalla lainaksi vuodeksi ja kympillä sitten pysyvästi jos osoittautuu päteväksi. Eli yhteensä 13 miljoonaa oltaisiin potentiaalisesti kaveriin upottamassa. Jo olemassaolevan rivistön vakiinnuttaminen jatkosopimuksilla (nyt se saakutin kynä käteen sille Krokotiilillekin:scream:) on ollut myös tärkeää. Terveellä pohjalla ollaan, vaikken kyllä ihmettele jos ei aivan yhtä kovia saavutuksia AS Romalta ensi kaudella nähtäisikään. Kohta nähdään kun se taas alkaa...
 2. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Kyllähän se syö miestä kun siirtomarkkinoilla kuhistaan ja supistaan, Roman kojulla tuulen puhaltaessa lähinnä pölypalloja ympäriinsä. Onko Roma pakkoevoluution edessä vai koetetaanko pitää kiinni vanhoista jekuista? Kun ajatellaan seuran sankarillisia otteita viime kaudella, sekä eurokentillä että kotimaassa, ei voi olla miettimättä mitä järkeä on hajottaa hyvä ja toimiva resepti (4-2-3-1). Toisaalta kummallakin rintamalla tuli huomattua että Roman metkut alkavat olla hyvinkin tuttuja useille pienille että suurille seuroille. Väistämättömään ManUn haastamiseen tarvittaneen uutta arsenaalia. Mancinin ja Giulyn mukana lähtee iso määrä hyökkäysvoimaa, luovuutta ja peli-iloa. Mitä tahansa rupusakkia ei heidän tilalleen voi laittaa, mikäli laituritaktiikkaa halutaan vielä käyttää. Jospa siitä hiljaa hyvä tulisi, kuulostellaan uutisia ja riemuitaan/surraan vasta kun huhuista on tullut totta.
 3. Loistavaa musiikkia

  Hyviä bändejä Rytmihäiriö on kyllä riemastuttavan epäsovinnainen ja provokatiivinen orkesteri. Sanoitukset ovat täyttä taidetta, Alibi-lehdet on luettu tarkkaan ja rakkaudella. Mikäs siinä, parempi niin kuin tekaista geneerinen rakkausballadi. Sopii keitonottomusiikiksi kuin vesuri otsaan ja livenä varmasti mahtavaa kaaosta. Tulevaisuuden bongauslistalle... Satyriconin pääsen katsastamaan kotikaupunkini Jalometalli-tapahtumassa tänä kesänä. Satyrin ja Frostin tarttuvassa ja kierossa black-metallissa (vai kenties "black rock" nykyään?) on kosolti viehätystä myös vähemmän aiheeseen vihkiytyneille. Positiivista ovat niinikään genrelle poikkeuksellisen selvät ja jykevät soundit. Näyttää muuten siltä että raskas louhinta viehättää suurta osaa tämän foorumin väestä. Missä piilottelevat kaikki popparit, soul-miehet ja muut?
 4. Tämähän on aivan mielettömän hieno topikki. Pahalle ololle oma pikku kaatopaikka joka ei vaadi käyttäjältään kuin pari napin napsautusta. Toki sen käyttäjät karsiutuvat pois tietyn iän saavuttaessaan, mutta ketään ei saa syrjiä. Omassa lapsuudessani, kun olin Tomban ikäinen, mentiin töhrimään esimerkiksi alikulkusiltoja kun haluttiin julkisesti jotakuta herjata. Nykyaikana homma onkin paljon vaivattomampaa. Toisaalta henkilökohtaisen kommunikaation ja palautteenannon harjoittaminen pelkässä virtuaaliympäristössä voi näivettää mieltä ja kieltä kohtalokkaasti. Siispä plussaa aloittajalle ainakin rohkeudesta! Kirjoittaja on onnistuneesti luonut topikilleen asiallisen otsikon joka ainakin allkekirjoittaneen hämäsi. Pettymykseni olikin suuri kun ensiviestin rivejä olin hetken tavannut, sillä kirjoittajan mielenkiinto aiheeseensa tuntui lopahtavan heti alkuunsa. Ehkä hän hetken jopa empi sen lähettämistä, mutta jaksoi sormen napille silti siirtää. Elämässä tarvitaan valintojen tekemistä, sekä enemmän että vähemmän tärkeitä. Onko Paitsio nyt näyttänyt todelliset kasvonsa? Kohtuullisen uutena käyttäjänä en sen kaikkia ominaisuuksia vielä tunne, mutta vierastahan tämä ei millekään verkkoympäristölle ole. Tänne kirjoittavien henkilöiden kannattaa joka tapauksessa etsiä sanakirjasta kohta "kritiikki" ja kenties selailla pari aiheeseen liittyvää lähdeteosta mikäli elämänkokemus on lyhyeksi jäänyt. Näin, mikäli topikin otsikkoa mukaillaan. Aloitusviestin kaltaiseen tuotokseen toisaalta riittää pelkkä auttava kirjoitustaito.
 5. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Riise... Olenko missannut jotain uutisoinnista ja onko Tonetto jotenkin poissa kuvioista kun turskaa tarvitaan Romassa? Ei kyllä koveta yhtään tämä hankinta, suorastaan pettymys pitkän päänsisäisen spekuloinnin ja fantasioinnin jälkeen. No, ehkä ei se kaikkein ilmeisin investointi joten iloisen yllätyksen mahdollisuus on olemassa. Roma kulkee omia teitään ja antaa isompien noukkia kuumat nimet. Jos tuleva uusi kärki on myös norjalainen, syön ilomielin hatullisen pastilleja (ilman että mitenkään erityisen norjalaisvastainen olisin).
 6. AS Roma - tuotteita

  Ooh, respektiä sinnepäin. Sanovat että kun yhden tatskan laittaa, niin paluuta ei enää ole. Kohta on varmaan yhtä sutta koko mies. En kyllä itse uskaltaisi...vai uskaltaisinko (nimim. "mitä tehdä kesätyörahoilla")?
 7. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Kylläpäs vaikuttaa hyvältä hankinnalta tämä Lopez. En tunne itse mutta aika vakuuttavaa dataa hepusta löytyy. Hyökkäysvoimalle ei Roma varmasti sano ei, koska se on alue johon ensi kaudeksi pitää eniten panostaa. Eri asia on, onko oikein liittyä Porton raadon ympärillä hyöriviin korppikotkiin. Aivan tarpeeksi olen itse kirvannut Roman ylpeyksiä liehitteleviä ökyseuroja. Aquilanin pöksyissä miettisin kahdesti, onko järkeä lähteä epävarmalle seikkailulle muihin liigoihin, kun Romassa hän saa taatusti olla sankarihahmo. Edit: Niin, ja kiitos L.K:lle tämän topicin ansiokkaasta päivittämisestä.
 8. AS Roma myynnissä?

  Vain niin tässä kävikin. Kaatoikohan Rosella kahvit Georgen syliin vai miksikö moinen kiinnostuksen lopahdus? Eikö niitä potentiaalisia Roman ostajia ollut kuitenkin useampiakin, joten perinteitä kunnioittavien ei kannattane vielä juhlia. Jospa se sheikki Ali-Hassan lähtisi uuteen yritykseen. Tuo siirtomarkkinatilanne on kyllä ikävä. Mancini on korvattava todellisella täsmähankinnalla, semmoisella joka nostaa vastuuta Tottin harteilta. Toisaalta joukkue toimi lopulta kuin junan vessa ilman hänen panostaan. Kuten L.K tuossa puhuikin, on aivan yhtä tärkeää että isommat kalat eivät ryövää avainpelaajia kokoonpanosta. Jännitys ei tosiaankaan päättynyt Coppan finaaliin. Sanon sokean optimistisesti että annetaan muiden törsätä sydämensä kyllyydestä. Roma on kuitenkin todellinen joukkue, orgaaninen kokonaisuus joka voi kaataa kenet tahansa.
 9. Elokuvat

  Tämä oli mielestäni aivan vimmatun hyvä elokuva. Kirjaan en ole tutustunut mutta sanoisin tämän leffan seisovan aivan mainiosti omilla avuillaan. Perusidea on tosiaan aika omaperäinen, ja saakin miettimään mitä kaikkea tupakoinnin turruttaman hajuaistin myötä menettääkään. Sarjamurhaajaelokuviahan on lukemattomia mutta hajustetarinassa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Kuten arvata saattaa, "aistillinen" on paras adjektiivi Parfyymille. Aivan kuten päähenkilö, myös itse leffa mässäilee kauniilla ja rumalla, korostaen kumpaakin puolta tarinansa miljööstä. Lopputulos on kiehtova ja kiihoittava, fyysinen ja kouriintuntuva. Ei mikään "tyttöjen leffa" kuten nimestä saattaisi päätellä. Plussat sydämestä kouraisevasta soundtrackista joka tekee elokuvan huippukohtauksen todella ikimuistoisen.
 10. Kausi 2007/2008

  Coppa pysyy Roomassa! Niin kaatoi Roma vastustajansa lukemin 2-1. Peli oli oikein vauhdikas ja viihdyttävä, vaikkakin miestä oli nurmessa melko usein toisella puolikkaalla. Aika hulppea kuuden minuutin jatkoaika. Hyvin näkyi ottelu Ranskan Eurosportilta striimerin kautta tihrustettuna. Tämänkertaisen finaalin voittoon on vain yksi selitys, ja se on Philippe Mexes. Ranskalainen toppari pelasi aivan suurenmoisen ottelun ja oli niinikään vastuussa Roman maalista ensimmäisellä puoliajalla. Mielestäni joukkueen paras tänään. Hyökkäyspäässä Vucinic ja Perrotta saivat loistaa aika ajoin ja kaksikko tekikin ratkaisevan osuman. Hienoin maali tuli kuitenkin valitettavasti Interille, Pelen murhaavan kanuunan muodossa. Doni jäätyi laukauksen edessä aivan täydellisesti. Tähän on hyvä päättää makaronifutiksen seuraaminen muutamaksi kuukaudeksi ja tehdä välillä jotain hyödyllistäkin. Vielä kerran kiitos Romalle monista ikimuistoisista hetkistä!
 11. AS Roma myynnissä?

  Tämä farssi päihittää kyllä draamassaan Mancinin sopimussekoilut 10-0. Voikohan asiasta lyodä vetoa jossain? Jos kaupat syntyvät ja rahaa tulee niin ettei paskalle taivu, voitaisiin hankkia vaikka Cristiano Ronaldo korvaamaan Mancinin paikka. Lisäksi Buffon maaliin ja Beckham Pizarron vaihtomieheksi.
 12. Kausi 2007/2008

  Sitähän tuo oli, seuraavat 45 minuuttia tuntuivat pieneltä ikuisuudelta. Enemmän jännitystä on mahdollisuus kokea vain taivaan porteilla. Eipä siinä sitten niitä "blingejä" tarvittu kun vihjeet Parman tapahtumista tulivat ihan muualta: sydäntäjäätävä huutomyrsky katsomosta ensin ja sitten otos juomapullolleen kyytiä antavasta Curcista. Kiitos ja hyvää yötä...
 13. Kausi 2007/2008

  Se oli siinä! Näin saatiin päätökseen Serie A tältä erää. Tunnin ajan unelma eli pulssi kohosi huimiin korkeuksiin mutta sitten tuli Zlatan ja tyrkkäsi Interille tarvittavan momentin. Tuohon tyssäsi toiveikas tunnelma sekä kotikatsomossa että pelikentällä. Eipä ollut Romalla paljoa tarjottavaa ottelun loppuvaiheilla ja itsekin keskityin kaljan ryystämiseen. Huisin jännä päätöskierros oli kuitenkin, eikä show ollut ohi ennen sitä kuuluisaa lihavaa naista... Kiitokset Romalle mainiosta kaudesta. Iloa, pettymystä ja jännitystä koko rahalla. TOP 3 riemun hetket kaudella 2007/08: 1. Real Madridin kaato Mestarien liigassa 2. AC Milan nurin tappioasemasta 15. maaliskuuta 3. DDR:n vapari Atalantan verkkoon viime viikolla TOP 3 itkuraivarit kaudella 2007/08 1. Zanettin tasoitus, Inter-Roma 27. helmikuuta 2. ManU-ottelut Mestarien liigassa 3. Kummatkin ottelut Livornoa vastaan Entäs muilla romanistoilla? Purkakaa toki sydäntänne!
 14. Loistavaa musiikkia

  Pääministerin suosikit Kyse siis yksittäisistä levyistä. Levyhyllyssä on pari sataa lättyä jotka ovat ahkerassa rotaatiossa, yleensä mielentilasta ja vuodenajasta riippuen. Tämän hetken kovimmat sekalaisessa järjestyksessä: Bo Diddley: The Story Of Bo Diddley Kyseessä on vanhan mestarin tuplakokoelma johon on valittu käsittämättömän pitkän uran ajalta 57 kappaletta. Bo Diddley oli yksi niistä jampoista jotka kehittivät rock ´n rollin bluesin peruspalikoista Chuck Berryn ja Little Richardin kanssa. Hän oli saanut ykköshittinsä listoille ennen kuin kukaan oli Elviksestä kuullutkaan ja keikkailee edelleen terveyden salliessa. Bluesvetoisesta rockista on kysymys eikä kukaan tee sitä Diddleytä paremmin. Mies manaa laatikkokitarastaan esiin demoneita, enkeleitä, roistoja ja sankareita vastustamattoman viidakkorytmin päälle, josta tulikin hänen tavaramerkkinsä. Keikalla hän laulaa, soittaa ja tanssii yhtä aikaa sydämensä kyllyydestä (Youtubesta pitäisi klippiä löytyä). Samanlaista räävitöntä uhoa sanoituksissa löytää nykyään gangsta-räppäreiden tuotannosta joka on miehelle paljon velkaa. Nykyajan bändien käydessä aina vain introverteimmiksi ja kokeellisimmiksi on hyvä palata Bo Diddleyn pariin, onhan kyse suorastaan perusarvoista. Afghan Whigs: Unbreakable Myös tämä on kokoelma, mutta erinomainen sellainen. Loistava läpileikkaus bändiltä joka aloitti 80-luvun lopulla Amerikan Cincinnatissa grungeliikkeen syntyessä, löysi oman tyylinsä ja lopetti vähän ennen vuosituhannen vaihtumista. Bändin nokkamies on heppu nimeltä Greg Dulli, ilman epäilystä yksi karismaattisimmista rock-laulajista koskaan. Hänen yhtyeensä musiikki oli pohjimmiltaan soulpohjaista rokkia, jota muokattiin tarpeen mukaan suuntaan ja toiseen. Bändillä oli varsinaisesti vain yksi hitti (vuonna -94) mutta he vakiinnuttivat siitä huolimatta paikkansa modernin rokin kaanonissa ja ovat musiikillisesti edelleen varsin relevanttia tavaraa. Afghan Whigsin perusvire on synkkä, väri musta ja yö se aika päivästä jolloin laulujen tarinat tapahtuvat. Useat biisit ovat rakkauslauluja, mutta tässä tapauksessa rakkaus johtaa aina alistukseen, turmioon ja kadotukseen. Dulli ei todellakaan ole mikään kiltti poika ja hyvin harva artisti on koskaan saanut yhtä paljon myrkyllisyyttä ladattua teksteihinsä. Välillä hän on egoistinen mulkku ja välillä raapii silmiään päästä pimeässä nurkassa. Whigsien musiikki vie kuuntelijansa todella syvälle tunteiden syövereihin mutta on äärimmäisen puhdistava kokemus. Itselleni tulee heitä kuunnellessa palava halu vetää puku päälle ja lähteä ajamaan humalassa avoautolla kaupungin värivaloissa. Def Leppard: Hysteria Tätä bändiä joko rakastat tai vihaat. Hysteria on viimeiseen asti tuunattua ja hiottua 80-luvun puppeli-pitkätukka hard-rokkia. Huhujen mukaan edelleen maailman kallein levy, ainakin siihen asti että gunnarien Chinese Democracy tulee pihalle. Nyt seilataan kaaukana hyvän maun rajoista, korskeissa riffitaivaissa ja siirappiballadien syvyyksissä. Levy on tinkimätön yritys luoda teos jonka jälkeen kaikki muu musiikki on turhaa ja osittain maaliin päästäänkin. Tästä levystä ei yksinkertaisesti pääse irti kun se on kerran silkkihuivinsa kaulan ympärille ujuttanut. Levy on aivan sietämättömän tarttuva alusta loppuun asti, syntistä nautintoa josta ei kannata puhua musiikkipuristien keskuudessa. Tuotanto on state-of-art tasoa ja jokaista kappaletta on väännetty niska limassa instant-hitiksi. Hysteria on yksi 80-luvun upeimmista hetkistä, täysin hävytön hittikimara. Jos joku väittää ettei musiikki voi muuttua elämää suuremmaksi, on hänen kuunneltava tämä levy. Jos mieli on matalalla tai krapula päällä, ei muuta kuin suu mutrulle, tukeva ote palleista ja Hysteria soimaan. Toimii aina!
 15. Inter 2007/08

  Pääministerin mielipide: 1. Onni on osa taitoa. Usein taitavimmat ovat myös onnekkaimpia. Heitä sanotaan voittajiksi. 2. Zanettin maali Inter-Roma - pelissä oli puoliksi taitoa ja puoliksi onnea. Ne ovat yhdistettyinä tyylipuhdas voittajan suoritus. Itselleni se symboloi myös koko tämän kauden Interiä. 3. Roma oli viimeksi Sampdoriaa vastaan totaalisesti jyrän alla mutta teki kolme maalia. Ilmiselvä voittajan suoritus. Kaiken kaikkiaan peistä taittavat kaksi joukkuetta jotka molemmat ansaitsevat mestaruuden. Objektiivista näkemystä tästä on mahdoton saada aikaan kun ihmisiä tässä vain ollaan. Se on varma että ensi viikonloppuna toisaalla kuoharipullot poksahtelevat iloisesti kun taas toiset itkevät katkerasti tuoppeihinsa. Lopputuloksesta viis, tämä kausi on ollut ihmeellinen elämys, dramatiikkaa ja todellista eskapismia. Peace!
×