Jump to content

liverencia

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by liverencia

 1. Bayern München

  Hei, Olisi tuossa saksan matkaa tiedossa ensi viikolla, joten kysyisin lipun osto mahdollisuuksista preseason-matsiin Bayer - Madrid. Eli mistä päin Munchenia saisin hyvin pari lippua ko. peliin? Kiitos
 2. Liverpool FC 08-09

  Kiinnostava tieto, että Vidic ottanut nyt kahdessa viimeisessä kohtaamisessa punaisen kortin. Ei taida pysyä oikein perässä. Pelaakohan Vidic seuraavassa kohtaamisessa ;D
 3. Liverpool FC 08-09

  Manchester United - Liverpool FC 1-4 Nyt on aivan mahtava fiilis. Tällä kertaa käytettii suhteellisen hyvin paikat, manun hallitessa palloa. Dossenahan on tulessa; kaksi matsia, kaksi maalia Koskakohan viimeksi Liverpool on voittanu kauden molemmat valioliiga kohtaamiset, tai edes näin murskaavasti. =) Toivo elää.
 4. Liverpool FC 08-09

  Niinpä kävi, että meidän Sami oli Aggerin kanssa topparina ja Carra laidalla niin kuin arvelitkin. Itse pelion Pool vei 2-0 Kuyitin ja Gerrardin puskumaaleilla. Jääskeläiseltä taas tukku huipputorjuntuja, mutta onneks pari meni ;D
 5. Liverpool FC 08-09

  Niihän siinä kävi nyt. Tosin Pool teki kaks ja Spursit yhden ;D
 6. Liverpool FC 08-09

  Pelinhän perusteella juuri oikea joukkue voitti, Pool loi paljon paikkoja ja hallitsi peliä selvästi parhaina paikkoina mainittakoon muunmuassa Israelin jässin tilanne johon Gerrard antoi ilmiömäisen syötön. Kovin väärässä en varmaan ole, jos sanon että tilanne olisi päättyny jo siinä vaiheessa maaliin jos espanjan omapoika Torres olisi ollut Yossin tilalla.
 7. Liverpool FC 08-09

  Ja ennen Chelsea voitti pari liigamestaruutta putkeen. Toivottavasti tämä lupaa hyvää, tosin toivoisin että Benitez ottaisi mallia Espanjan EM-kulta joukkueesta kun on tuonut jo suhteellisen monta espanjalaista Pooliin.
 8. Niitä näitä

  Viime kesän EM-kisat ovat selvästi piristäneet Villaa. Tosin tekihän El Guaḥe viime kaudella pikku vaivoista huolimatta La ligassa sen 18 maalia, mutta nyt alkukaudesta hän on äitynyt todella tappavan tehokkaaseen kuntoon. Liigassa jo 9 maalia 8 pelissä ja maalipörssin ykköstila hallussa Eto'on tyytyessä kakkostilaan tehtyään yhden maalin pilkulta. Tämä toki lämmittää sydäntä, mutta toivon että muutkin joukkueesta saavat onnistumisia maalien merkeissä sillä hyökkääjille tulee pakostikin niitä kuivempia jaksoja joiden aikana maaleilla ei mässäillä. Tosin en pistäisi pahakseni jos Villa todistaisi sen vääräksi. Villa teki hyvä ratkaisun jäädessään Valenciaan =)
 9. Liverpool FC 08-09

  Chelsea - Liverpool 0-1, Alonso 10' No niin nyt kaatui toinen päävastus Alonson hienolla kudilla Terryn kautta verkkoon . Muuten palloa hallitsi Chelsea, mutta ei löytäny punaisten puolustuksesta kovin suuria aukkoja. Reinalle asti saivat yhden vedon. Alonsolla oli vielä vaparista mahdollisuus 0-2:een, mutta pallo osui harmittavasti tolpan sisäreunaan (ei siis tarpeeksi). Näin saatiin myös katkaistua Chelsean uskomaton tappioittomien putki kotona, 86 ottelua. Aivan törkeen hyvä fiilis; kaksi päävastustajaa kaadettua, vielä olisi se Arsenal.
 10. Liverpool FC 08-09

  Niin toivottavasti, juuri kun vire oli löytymässä, tulee tälläistä takapakkia. No eiköhän wigan ilman Torrestakin kaadu. Itseäni kyllä harmittaa (Torresta varmaan enemmän), kun mies on nyt sivussa mestareiden liiga matsista vanhaa seuraansa vastaan, joka lopulta uefan päätöksellä pelataan Vicente Calderónilla.
 11. Manchester City 08-09

  Bullshit, vähän reilu kuukaus pelattu sarjaa ja ihan hyvä jos vähän huonommallikin pelillä tulee voittoja. Eiköhän sieltä jokainen peliä saa parannettua kauden mittaa, enkä usko skrtelin olevan niin tärkeä pelaaja topparin tontilla, kun ottaa huomioon että sieltä löytyy vielä Agger ja meidän Hyypiä. Ja jotta ei olisi aivan offtopicia niin toivon, että cityn uusi rahakas omistaja kyllästyy nopeasti leluunsa. Tai mikä parempaa panostaisi lahjakkaisiin, saaren omaan jalkapallonuorisoon. Sillä sehän on monesti todettu; menestyvällä seuralla junioritoiminta on mallillaan. Mutta ei voi mitään, kun ihmiset ovat kärsimättömiä ja kaikki pitää saada nyt tai heti.
 12. Liverpool FC 08-09

  Ohhoh mikä nousu citya vastaan 2-0 tappioasemasta voittoon Torresin kahdella ja Kuytin yhdellä maalilla . Tappiottomuus säilyy, eikä edes tullut sitä kirottua tasapeliä, joita poolin valioliigahistoriaan viime kausina on mahtunu liikaakin. Torreskin on hyvin löytäny maalijyvän, vaikka ei varmaan vieläkään aivan 100% kunnossa ole.
 13. Niitä näitä

  No niin, jätkät selvitti tiensä Uefa cupin lohkovaiheeseen, hyvä niin. Villalla nyt 9 kilpaottelua, joissa 7 maalia. Toivottavasti ruuti pysyy kuivana, tosin kyllä toivoisi myös muidenkin esiinmarssia viimeistelyjä silmällä pitäen =)
 14. Ucl 08-09

  3-1 voitto psv:stä. Peli aika lailla Poolin hallintaa, josta mieleen jäi Keanen ensimmäinen maali seurassa, Gerrard pisti sitten satakertaa paremmaksi kuin Keane, ja iski siis 100. maalin Pool paidassa. Kunnioitettava rajapyykki Steveniltä. Go Gerrard! Lisää iloisuutta lisää se, että rahaa tulee tulosvedosta tämän voiton myötä ;D. Gerrard probably the best midfielder in the wordl
 15. Niitä näitä

  On kyllä eroa kuin yöllä ja päivällä kun verrataan Koemanin aikaiseen Valenciaan, ja hyvä näin =) Villakin äitynyt kovaan vireeseen 6 maalia 5 ottelussa, johon on Mata antanut hienosti taustatukea. Puolustusta kun saisi vielä vähän organisoitua, niin ei tulisi helppoja virheitä joista suurseurat (barca, madrid) rankaisevat todella kovalla prosentilla.
 16. Niitä näitä

  Uu...Ja myös sarjan piikkipaikka, tosin vasta kolmen kierroksen jälkeen. Toivottavasti tilanne on samanlainen myös seuraavan 35 kierroksen jälkeen ;D
 17. Siinä teille kapteeni...

  Gerrard yliarvostettu, joopa joo. Noh, urheilulehti on kummiskin ihan täyttä potaskaa muutenkin. Ps. Gerrard ei ole yliarvostettu, Gerrard on ylijumala ;D
 18. Real Madrid 08/09

  Pieni offtopic tähän väliin, että eikös se ruuti ole silloin märkää, kun maaleja ei tule ;>. Kuiva ruutihan se syttyy (=
 19. Liverpool FC 08-09

  No jos olisit enemmän perillä asioista niin tietäisit, etenkin Kuytin kohdalla asia on niin, että jätkä tekee paljon sitä likaista/näkymätön duunia, mm. antaa painetta pakeilla ja muutenkin ravaa kiitettävän paljon pelistä toiseen.
 20. City uuteen omistukseen?

  Villahan ehti jo parisen päivää sitten tehdä vuoteen 2014 ulottuvan jatkosopimuksen Valencian kanssa.
 21. Atletico de Madrid

  Nonnih Atletico pääsi samaan lohkoon Poolin kanssa. Taitaa olla aika tunteellinen peli, kun Atletico isännöi Poolia Calderonilla, ainakin akselilla Torres-Atleticon fanit.
 22. HJK 2008 - Muurisen kanssa mestaruuteen

  Oli kyllä tapahtumarikas peli Interiä vastaan. Sanoisinko kolmijakoinen jopa. Hyvään aikaan päätin peliä lähteä katsomaan, sai rahoille vastinetta.
 23. Niitä näitä

  Kyllä Real vei sitä peliä selvästi, eli mukana oli myös Realin hyvyyttä. Valkoisen talon herrat ovat kyllä alkavalla kaudella todella vahvoja, ainakin tuon pelin perusteella asennetta/halua riittää. Toisaalta, kyllä kahden miehen ylivoimalla peliä pitää pystyä kontroilloimaan sen verran, että ei 3 maalia päästä.
 24. Niitä näitä

  Valencia CF - Real Madrid 3-2 (1. osaottelu) Valencia CF - Real Madrid 3-2 (1. osaottelu) Hieno voittohan sieltä tuli runsas maalisessa matsissa. Lepakoiden peli oli kaukana viime kauden katastroofisesta Koeman ajasta, vaikkakin kausi on vasta alussa (sarja ei ole vielä edes alkanut). Pari kertaa puolustus oli kyllä vähän hakusessa, mm. Realin toinen maali (RVN merkkaus?!) lisäksi Timon hieman epävarmat vastaantulot. Vicenten rakensi itse maalinsa syöttämällä seinän (muistaakseni) Silvan kanssa, ja sai Heinzen estelyistä siirrettyä pallon ohi Casillaksen, joka jähmettyi viivalle. Valencian maalit: Mata, Villa, Vicente Real Madridin maalit: 2*RVN +++Mata oli ehdottomasti yksi parhaista syöttäen myös Villan maalin. ++Villalta monia hakuja, ja pelasi todella hyvin verrattuna siihen että uutisten/huhujen mukaan hänellä oli ollut taukoa johtuen lihasongelmista. +Silva, kuten myös Villa, teki todella hyvin peliä. Kaksikko pelaa hyvin yhteen. Mieleeni jäi tilanne, jossa Valencia hyökkää 2 vs 6 ja tämä kaksikko saa vielä järkättyä hyvän vedon maalia kohti, jonka kuitenkin Casillas selvittää. Tästä on hyvä jatkaa, tämä lupaa hyvää alkavalle kaudelle.
 25. Niitä näitä

  No niin, tänään pelataan sitte Supercupin ensimmäinen osaottelu, vastassa siis viime kauden mestari, valkoisen talon herrat.
×