Jump to content

Keksif

Members
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

About Keksif

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/16/1989

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Presidentinvaalit 2012!

  Niinistön kampanjan vaisuus, neutraalisuus ja värittömyys selittyy aika pitkälti sillä, että hänellä ei tässä vaalissa ollut kuin hävittävää. Gallupit näyttivät jatkuvasti varmaa toisen kierroksen paikkaa, joten olisi ollut täysin turha ja jopa riskiveto lähteä hirveästi huutelemaan suuntaan tai toiseen. Kuivakkaalla peruslinjalla varmistettiin se toisen kierroksen paikka. Nyt Haavistoa vastaan on toki mielenkiintoista nähdä avaako Niinistö kampanjaansa yhtään. Nythän toisella kierroksella on kaksi joojoo-miestä, joista ei ainakaan tenteissä tulla saamaan yhtään mitään irti. Molemmilla on osaamista, mutta kumpikaan tuskin haluaa mitän repäiseviä vetoja tehdä. Arvuuttelevat vain kenen äänet saavat itselleen.
 2. Presidentinvaalit 2012!

  Kansalaisvelvollisuus suoritettu ja ääni Väyryselle anettu. Pitkään oli Haavistoa äänestämässä, mutta vaalikampanjan aikana etenkin yliopistolla vallinnut Haavisto-hype väsytti kyllä minut aivan täysin. Lopulta päädyin siis alkuperäiseen vaihtoehtooni, eli Väyryseen. Omalaatuinen päätös, joten taidan illalla politiikan tutkimuksen opiskelijoiden vaalivalvojaisissa edustaa itsekseni väykän faniryhmää Tämän allekirjoitan täydellisesti. Jos Niinistö ja Väyrynen ovat toisella kierroksella vastakkain, ei voittajasta ole epäselvyyttä. Väyrysellä on maineensa ja monen on varmasti luontevaa siirtää äänensä Niinistölle. Vaikka toivon Väyryselle menestystä, olisi toisaalta äärimmäisen mielenkiintoista nähdä Haavisto Niinistön seurana toisella kierroksella. Siitä tulisi todella tasapäinen kamppailu, eikä Niinistön voitto todellakaan olisi selvä. Heitetään vielä omakin veikkaus illan tuloksesta: Niinistö 33% Väyrynen 21% Haavisto 20% Soini 11% Lipponen 6% Arhinmäki 4% Essayah 3% Biaudet 2%
 3. Liverpool F.C 2011-2012

  Tämä oli sitten elokuun jälkeen ensimmäinen peli, jonka Liverpoolilta tällä kaudella näen, joten nämä havainnot ovat siis vain tästä ottelusta. Taitaa tulla Anfieldillä kova ikävä Suarezia, jos seuraavat seitsemän ottelua ovat samanlaisia kuin tämä Cityä vastaan pelattu. Liverpoolin keskikentältä tai hyökkäysestä ei taida Gerrardia lukuun ottamatta löytä yhtä ainutta vähänkään luovia jalkoja omaavaa pelajaa. Tässä ottelussa palloa vain siirreltiin pelaajalta pelaajalla niin kauan, että joku sen viimein menetti. Kukaan ei pystynyt yksilötaidoillaan tekemään ainuttakaan maalipaikkaa. Tyhjää nyhjäystä. Suurin ongelma taitaa kuitenkin olla Carrol. Oikeasti, kuinka paska voi hyökkääjä olla. En ymmärrä, eikö Carroll osaa lukea peliä yhtään kun ei oikeastaan kertaakaan edes yrittänyt hakeutua pelattavaksi. Ainakin toisella puoliajalla tilanne oli usein sellainen, että kun Downingilla oli pallo laidassa ei hän voinut keskittää maalille sillä Carroll ei ollut lähimainkaan pelattavissa. Muutamassa tilanteessa Carroll seisoi takatolpalla ja hänen ja pallon välissä taisi olla koko Cityn puolustuslinja. Downing joutui sitten siirtämään palloa vain muille keskikentän puujaloille joka taas johti hyökkäystilanteen kuivumiseen. Sitäkään en tosin ymmärrä, miksei Downing leikannut vastaavissa tilanteissa keskelle silloin kun tilaa olisi ollut. Carroll voisi myös alkaa tekemään jonkinlaista pomppureeniä, kun ei tunnu pääsevän puskutilanteissa kovin paljoa maasta irti. Jos olisin Dalglish, penkittäisin Carrollin ja pistäisin kentälle Bellamyn ja Maxin. Jälkimmäiseltä on muistaakseni joskus löytynyt vähän yksilötaitoa ja kykyä tehdä omia ratkaisuja.
 4. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Highlightit olkaapa hyvä. http://www.dailymotion.com/video/xlpvxy_liverpool-v-manchester-united_sport Huono peli oli. Ekaa puoliaikaa en nähnyt, mutta koosteen perusteella ei siinä mitään tapahtunutkaan. Toiselta puoliajalta päällimmäisenä jäi mieleen se, että Liverpool tuli useamman kerran aika helpon näköisesti keskikentän läpi Unitedin päätyyn etenkin vastahyökkäyksissä. Pallo taas tuntui polttelevan yhden jos toisenkin pelaajan jalassa ja puolustuksessa nähtiin huonoja purkuja ja pallonmenetyksiä joista onneksi Liverpool ei päässyt rankaisemaan. En tiedä muistanko tämän väärin, mutta sellainen tuntu jäi, että Liverpool voitti myös suurimman osan pääpalloista etenkin Unitedin puolustusalueella. De Gealle jälleen hatunnosto, pelasti pisteen muutamilla huikeilla torjunnoilla.
 5. Mitä pelipaitoja omistat?

  Re: Mitä pelipaitoja omistat? Official merchandise Manchester United 2007/2008 Evra Ranskan maajoukkuepaita Euro 2004, ei nimeä Lähes aitoja Brasisilian maajoukkuepaita, Rivaldo Barcelona 2007/2008 kotipaita, jonka selkään ystävällinen futispaitakauppias painatti lukemaan "Messias" lisättäköön vielä, että kännissä ja läpällä.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Re: Siirtohuhut (ManUtd) Jos Berbatovin jatko Manchesterissa on yhtään epävarma ja mies itse miettii mahdollisesti siirtoa muualle, niin rahoiksi vaan turhaa miettimättä. Siirtokorvaus olisi kuitenkin aikas mukava, joten ikävää se olisi päästä mies ilmaiseksi pois. Käyttöä Berballe toki on, mutta fiksumpaa on nyt rahastaa kun vielä voi.
 7. Valioliigan veikkauskisa kausimallia 2011/12

  Re: Valioliigan veikkauskisa kausimallia 2011/12 1.Manchester United 2.Chelsea 3.Arsenal 4.Liverpool 5.Manchester City 6.Aston Villa 7.Tottenham 8.Everton 9.Sunderland 10.Bolton 11.Stoke 12.Newcastle 13.Fulham 14.Swansea 15.West Bromwich 16.Norwich 17.Wolwerhampton 18.Blackburn 19.Wigan 20.Queens Park Rangers Vuoden pelaaja: Wayne Rooney, Manchester United Vuoden nuori pelaaja: Scott Sinclair, Swansea City Vuoden manageri: André Villas-Boas Maalikuningas: Fernando Torres, Chelsea (19) FA Cup: 1.Chelsea 2.Everton Liigacup 1.Arsenal 2.Manchester United
 8. Re: HJK 2011 - Mestaruusjuhlat Sonera Stadiumilla? Hävettävää ei jäänyt, mutta hampaankoloon sitäkin enemmän. Ottelu oli täysin HJK:n voitettavissa, sillä Dinamo ei esittänyt mitään ihmeellisiä otteita. Tosin Rafinhan oman maalin jälkeen ei Dinamolla ollut ilmeisesti muuta tavoitetta kuin pitää oma maali puhtaana, joten mitään ihmeellistä ei tarvinnut esittääkkään. Kaksi maalia vieraissa on kyllä erittäin kova haaste, mutta ei missään nimessä mahdoton. Voitto kuitenkin käytännössä edellyttää Klubilta nollapeliä, joten tarkkaan saa katsoa, ettei mene liikaa hyökkäämiseksi.
 9. Carl Jenkinson

  Re: Carl Jenkinson En oikein näe mitään järkevää syytä miksi Jenkinsonista tehtäisiin topparia. Käsittääkseni on koko lyhyen uransa kuitenkin pelannut laitapakkina ja Arsenalia ajatellen sille pelipaikalle ei tällä hetkellä taida olla muuta vaihtoehtoa kuin Bacary Sagna. Jenkisonin ominaisuudet tukevat nimenomaan laitapuolustajana pelaamista. Kaksykkösten Suomi-Malta-ottelussa näki, että Jenkinsonilla on juoksuvoimaa ja kykyä haastaa yksi vs. yksi tilanteissa vastustajan pelaajia. Hän oli jatkuvasti laidallaan pelattavana ja osasi lukea mahdolliset paikat laitanousuille. Eli mielestäni Jenkison menee hukkaan topparina. Myös maajoukkuetta ajatellen laitapuolustajan rooli olisi erinomainen, sillä oikealle laidalle ei oikein sopivaa puolustajaa löydy. Henri Toivomäenkin kehitys on tainnut vähän jämähtää paikalleen.
 10. Onnellisuusketju

  Re: Onnellisuusketju Tänään on ehdottomasti kesän paras päivä. Posti toi mukanaan kaksi kirjekuorta Tampereen yliopistosta, joissa ilmoitettiin hyväksymisestä opiskelemaan historiaa ja kansainvälistä politiikkaa. Hyväksymiskirjeet olivat kyllä suurenmoinen helpotus, sillä nyt oli jo kolmas kevät kun hain opiskelemaan. Nyt pitäisi enää valita kahdesta erinomaisesta vaihtoehdosta kumpaa lähtee opiskelemaan. Viialan paikallisessa on tänään piikki auki!
 11. Nuuskaaminen

  Re: Nuuskaaminen Löytyyhän foorumilta myös Pahimmat/parhaimmat drinkit-ketju, joten epäreiluahan se olisi jaotella mistä päihteistä/nautintoaineista saa keskustella ja mistä ei. Kaikista aiheista voi saada aikaiseksi asiallista keskustelua. Itse en nuuskan käyttäjiin kuulu, mutta armeijassa sitä tuli jokusen kerran testattua. Sama juttu kuin tupakassa, en saanut siitä oikein mitään kiksejä, pikemminkin oli vain häiritsevää kun suussa oli jotain selvästi ylimääräistä. Nuuskan käyttäjissä en ymmärrä oikein sitäkään, että miksi joku jaksaa nähdä niin paljon vaivaa sen käyttämiseen? Armeijassa pkaudella ja aukissa reilusti yli puolet tupalaisista nuuskaa käytti ja joka viikko oli samat jutut. "Tietääkö kukaan ketään jolla ois nuuskaa, onko kukaan menossa laivalle et vois tuoda nuuskaa, mulla ei oo yhtään, lainaa ees muutama pussi jne." Ei riitä ymmärrystä, eikö olisi helpompi olla ilman? Tosin oman näkemykseni mukaan etenkin nuoremmilla veijareilla nuuskan käyttö taitaa olla enemmän imagokysymys.
 12. Onnellisuusketju

  Tämä. Itsekin pärryytin ruohon tänään matalaks. Ruohonleikkuu on yks parhaista asioista mitä kesällä voi tehdä. Ja leikkuun jälkeen sen vastaleikatun ruohon tuoksu. Siinä on paras kesätuoksu heti vastapuidun viljan jälkeen.
 13. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  [video=youtube;GDW12YGcIng]http://www.youtube.com/watch?v=GDW12YGcIng&feature=topvideos_sports Tällainenkin video löytyi juutuubista. Kooste Smallingin ja Jonesin otteista U21-kisojen ottelusta Espanjaa vastaan. Yksi ottelu on tietysti vain yksi ottelu, mutta lupaavalta näyttää. Hyviä syötönkatkoja etenkin boxin sisällä. Molemmilta löytyy lisäksi jo kohtalaisia pelinavauskykyjä ja näkyipä videossa Smallingin kynäilyäkin. Smallingista muuten näkyy jo selvästi, että alkaa olla ominaisuuksiltaan ja otteiltaan vähän "yli-ikäinen" 21-otteluihin. Sen verran isännän ottein välillä puolustuksessa luutii.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Gibson prepared to move - Sky Sports Gibson kerto Sky Sportsin haastattelussa olevansa valmis siirtymään pois Unitedista, mikäli ei ensi kaudella saa säännöllisesti peliaikaa. "So if the best thing for me is to leave and go somewhere that I'll play every week then so be it. I haven't sat down with Sir Alex to talk but if it comes to me not playing as much as I'd like next season I'll have to move." Tämä vahvistanee entisestään sitä, että Gibson on kohta entinen Unitedin mies. Itse en ainakaan ensi kaudelle näe tilannetta, jossa Gibsonin rooli kovin paljoa kasvaisi nykyisestä.
 15. Eikös se mennyt ensimmäinen maali myös osittain Toivion piikkiin. Päästi Zlatanin palloon. Muuten ihan mallikasta pelaamista. Muuten puolustuksesta puheen ollen, en ihan ymmärrä mitä järkeä oli vaihtaa oikeastaan koko puolustuslinja kokemattomasta kokemattomammaksi. Toppariparin ja maalivahdin olisi vähintään pitänyt olla sama kuin San Marino-pelissä. Olisi varmasti kommunikaatio pelannut paremmin.
×