Jump to content

ForzaMilan

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About ForzaMilan

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/03/1974
 1. Huhuja (AC Milan)

  Ibra miellellään minusta kyllä lainalle... Eikös nyt juuri puhuttu että Milan ei tee isoja hankintoja, vaan koittaa nuorentaa joukkuetta. Mitä noita sivuja luin, niin sellasen käsityksen sain että 30milj + huntelaar.. Huh huh.. alkaa olemaan sitten Ibralla hintaa. Mutta jos tulee niin sitten päästään kyllä nostamaan kannua .. Inter ei ole pystynyt ketään hankkimaan, ja Juventus on hankkinut vain rivipelaajia.
 2. AC Milan 2008/2009

  Viimeksi taisin kirjoittaa juuri ennen surullista Arsenal-ottelua.. Sen jälkeen vitutus oli suuri.. ja jatkui viellä loppukauden. Nyt alkaa taas jännitystä olemaan kun uusi kausi alkaa. Milan joutunut tekemään Bayerit Tässä mielipiteeni uusista pelaajista: Abbiati: Varmasti hyvä, sen on näyttänyt jo ennen. Mutta saako peliaikaa, uskon että Carlo ja GALLIANI luottavat Kalac/Dida-akseliin. harmi sisänsä 'Dinho: Oltaisi hankittu 2-3vuotta sitten.. käykö Rivaldot.. ainakin olympialaisissa meno oli "laiskaa"... Toivottavasti saa itsensä kuntoon.. vai onko liian myöhäistä. Varmasti nähdään monta kaunis maalia.. Sheva: MIKSI ? ( miksei jotain kunnon keskuspakkia).. GALLIANIN ja Silvion perverssio oli hänet saada. 2 vuotta, ja Lontoo on hänestä vienyt parhaan terän. Plussana näen että hän vie Patolta paineita pois. Borriello: Hyvä, mutta Shevan tulon myötä ei varmasti saa edes mahdollisuutta. Osaa pelata jalalla ja päällä, maalintekijä. Flamini: kerrassaan upea hankinta... jos Ancelotti ymmärtää käyttää.. niin tulos on todella hyvä. Osaa pelata ylöspäin.. jota taas gattuso ja ambro eivät. ##77 : Toivottavasti onnistuu, kykyjä on. Uudet eteläamerikaanit: voivat soittaa Grimille .. vaikka olisi potentiaalia, niin Milanissa ei näyttöpaikkaa tule. GALLIANI on nyt niin innoissaan, että taitaa se puolustajan hankkiminen jäädä ! Tämä kausi on nytten sit Milanin, ei CL:lää rasittamassa menoa. FORZA MILAN !!!! 100% ANTI-GALLIANI club FINLAND
 3. Milan 07/08

  No pitää olla tohon tulokseen enemmän kun tyytyväinen. Kyllä Milan oli sellasessa pyörityksessä ettei tällä kaudella ole vastaavaa nähty. Gattuso,Pirlo,Ambro,Seedorf aivan unessa, tuntui että Arsenalin pelaajat olivat helvetisti nopeampia. Tuli ihan mieleen Van Bastenin ja Gullitin aikainen Milan jossa palloa siirreltiin kauniisti... Itse kun olen aina pitänyt kauniisti jalkapallosta, niin Milanin peli nyt ollut jo pitkään todella tylsää... Joulukuusi on varmasti syy tähän. Viasatilla oli hyvät pointit asiaan myöskin miksi Milan sekä Inter olivat vaikeuksissa; eli omassa sarjassa ei tälläisiä pelejä ole, ei lähelläkään. Valioliigassa useilla joukkueilla on ollut varaa panostaa pelaajiin ja tempo on paljon kovempaa. Vaikka Inter pelasi miehen vajaalla niin siltikin se olisi jäänyt myös jälkeen, minusta Pooli pelasi myös niin kovalla temmolla. Italiassa on pallon kanssa paljon enemmän aikaa, hyvin näki Pirlon otteissa sen että syötöt eivät menneet perille ja tuli menetyksiä paljon. Toivottavasti ei aleta San Sirolla liikaa hyökkäämään koska Arsenal sitä haluaa että pääsee pelaa juuri vastahyökkäyspeliä. Tämä CL on oikeastaan tämän kauden ainoa toivo, eli VOITTO pitäisi tulla ..
 4. Milan 07/08

  Eiköhän se Arsenal ny pakostikin kaadu, Ancelotti laittaa pelaajat varmasti joulukuusi-formatioon ja vaikka se helvetin rumaa peliä onkin.. tulosta syntyy varmasti. Käsittämättömältä kuulostaa tuo Didan loukkaantuminen, mutta eiköhän Kalac hommansa hoida. Emerson on kyllä jätettävä vaihtopenkille, tuntuu että sillä o käynyt sama ku Ronaldolle.. lihonut ja hidastunut todella paljon. Gattuso pitänee Fabregasin aikalailla pimennossa. Adebayorin suhteen uskon Nestaan. Ja nytten loppuu myös tuo Interin tähdenlento..
 5. Milan 07/08

  :cry: ... Kyllä siinä ilmeisesti oli näin käytävä ... Eihän Ronaldo enää tällä kaudella jalkapalloilijaa muistuttanut. Pelissä tuli kyllä esiin tehottomuus, jotain vain yksinkertaisesti puuttuu. M.Oddo on kyllä ollut sellanen floppi Milanissa että alta pois, mies ei uskalla ohittaa pelaajia vaan koittaa aina keskittää laput silmillä. Gila taisi olla hieman väsynyt, niin kehuttu MilanLab on tällä kaudella miusta jotenkin epäonnistunut. Monilla pelaajilla selviä ongelmia kuntonsa kanssa. Tasurikin oli kyllä mielestäni tärkeä, nytten voi keskittyä ottamaan 3-4paikka sarjataulukossa haltuun.
 6. Milan 07/08

  Nyt alkaa hiljalleen näyttämään hyvältä, vaikka kyllä jokaisessa matsissa tulee liikaa virheitä. Ancelotti kyllä ihan turhaan laittoi punkeron kentälle, ei tollasessa kunnossa voi minusta ammattimaisesti jalkapallo pelata. 3.sija Serie A:ssa on minusta realistinen, Roma voi Interin saada kiinni jos Interiltä loukkaantuu viellä enemmän pelaajia. Inter pelaa kyllä koneen omaisesti, kun heidän peliä tuli seurattu sunnuntaina, siellä ei virheitä kyllä tehdä.. ja tuomarivirhe sitten ratkaisi pelin. Mutta kyllä Interin tie loppuu Liverpoolia vastaan CL:lssä, olikohan niillä 10 pelaajaa loukkaantuneena, vai mitä se selostaja sanoi..
 7. Milan 07/08

  Ei sillä väliä oliko peli hyvää, pääasia että tuli täydet pisteet. Pato on kyllä pelottavan kova, toivottavasti ei loukkaantunut pahasti. Peliä katsellessa tuli kyllä ikävästi mieleen joka niin monesti moitittu todella hidas pelitapa.. tuulisi että tälläisellä kalustolla peliä voisi nopeuttaa. Puolustuksessa taas todellisia vaikeuksia, M.Oddo on kyllä ollut todellinen floppi hankinta.. Favalli ei kuuluisi edes kokoonpanoon. Nesta selvisi kyllä tuurilla siitä kun koitti Mutulta ottaa paidan pois päältä . Ihmeellisesti on Nestakin alkanut haparoimaan kun Kaladze on sählännyt pitkin kautta. Onnistuja nro.1 on kyllä Kalac, jos tälläisten esitysten jälkeen Ancelotti kehtaa edes laittaa Didan maalin niin ei voi kun ihmetellä Kakalla näyttää olevan selvästi vaikeuksia, vaikkakin syötti Paton maalin.. Jotenkin Kakan on ollut jo 4-5 peliä todella vaisu.. Lieneekö Pato sitten vienyt Kakan paikan Milanin "ykköspyssynä".. Toivottavasti Ancelotti laittaa Kakan kärkeen seuraavassa pelissä kun vaihtoehtoja ei oikein muita ole. Ronaldon kuntoutumisen varaan ei voi mitään jättää.. ylipaino tuo aina urheilijalle vaikeuksia Toivottavasti ei vaan saa ylipuhuttua johtoa antamaan hänelle uutta sopimusta. Mitenkäs te näätte jo kesän tulevat siirtomarkkinat... luulisi että Galliani ja Berlusconi heräävät unesta ja nytten satsataan rajusti uusiin pelaajiin.
 8. Milan 07/08

  Aivan loistavaa viihdyttävää futista, toivottavasti Ancelotti ymmärtää että joulukuusta ei enää pelata ikinä !!! Mielestäni ensimmäinen peli tällä kaudella jossa pelataan hyökkäävää futista.. Pato oli kertakaikkiaan loistava,... vaikka jotenkin tuntui että nyt Kaka jäi hieman varjoon. Itse olen viellä hieman epävarma Ronaldon suhteen.. mies ei tee kyllä töitä joukkueen eteen sitten yhtään, ja ulkomuoto on kaikkea muuta kun jalkapalloilijan.. mutta mutta 2 maalia todistaa että maalintekotaito on tallella. Jos tällä taktiikalla jatketaan niin keskikentän työmäärä kasvaa entisestään.. Napoli sais nopeillaan avattua pakkaa mielestäni hieman liikaa... Gattuso Pirlon tilalle keskikentälle.. vaikka sitten taas hyökkäys suuntaan peli kärsii. Toivottavasti Pato ei ole niin dominoiva heti alkuunsa että Kaka saa päähänsä että haluaa Realiin..
 9. Milan 07/08

  alun minuunit Milan viellä pysyi Interin kyydissä, mutta sitten keskikentältä loppui liike.. Interin pyöritti miten halusi ja tuntui ettei Milan osaa rakentaa nopeita hyökkäyksiä. Pirlon maali oli todella kaunis, mutta muuten mies oli aivan unessa.Pirlolle taisi tulla menetyksiä niin paljon että olisi luulut että mies olisi otettu vaihtoon. Gattuso oli kanssa todella pihalla, ryntäili jatkuvasti minne sattuu. Zlatan otettiin ihan selvästi miesvartiointiin mutta silti se sai järjesteltyä 1-1 maalin Nyt näki aikalailla selkeästi mitä Milanin hidas pelirankentelu on.. ei helvetti. Nopeaan päästään ainoastaan niin että Kaka kuljettaa ylös. Cambiasso ja puolustaja Chivu jonka R.Mancini oli laittanut keskikentälle saivat näyttämään Gattuson,Ambron ja Pirlon todella hitailta. Ja sitten itse kuningas, DIDA:scream: ... toivottavasti viimeinen kausi Milanissa. No jos ensi kaudeksi ei päästä Champions-liigaan niin Milanin tulisi tehdä Bayern Munchenit.. ostaa pelaajia 100-150miljoonalla niin eiköhän tulosta ala tulemaan... tietenkin Ancelotti myös pois ( EI ENÄÄ IKINÄ PUOLUSTAVAA JOULUKUUSI-TAKTIIKKAA !!!! )
 10. Milan 07/08

  Onneksi voitto Bocaa vastaa tuli, ja toivottavasti myös Inter kaatuu. Milanilla ei pahasti loukkaantumisia niin luulisi vajaamiehinen Inter kaatuvan vaivatta. Derbyn voitto voisi myös antaa piristystä myös muihin Serie A peleihin, vaikka ei Milan varmasti Interisteiltä sitä niiden virnettä suunpielistä pois saa kun mentiin ja ekoissa peleissä tyrimään. Veikkaan että Milan vie Interiä 2-0 ( Pirlo,Kaka ).. kunhan Ancelotti ymmärtää otta keskikentän hallinnan. Interiltä puuttuu Figo,Stankovic,Vieira keskikentältä.. eli nyt jos koskaan olisi todellinen mahdollisuus voittaa Inter.. Forza Milan ! ! ! !
 11. Milan 07/08

  Mutta ovatko kaikki täällä sitä mieltä että Serie A:ssa pärjäämisellä ei ole väliä ?!?!?!?!? Minusta Milanin pitäisi keskittyä kaikkiin kilpailuihin 100%, eikä vaan näihin missä pelataan pienin väliajoin. Ja itse en Ronaldolle menisi sopimusta enää antamaan... JA EMERSON WHO ????
 12. Milan 07/08

  Jos tätä Club Wolrd Cuppia ei voiteta, niin minusta sitten olisi Ancelottille näytettävä ovea ...Boca varmastikin ainoa joukkue joka voi Milanin voittaa, ja heilläkään ei Riquelme viellä edustuskelpoinen. Mutta itse pitäisin kyllä paljon tärkeämpänä Serie A:ssa menetysmistä kun näissä turnauksissa... Ja ilmeisesti se on myös hyvin yleinen kanta Italiassa Milan fanien keskuudessa. Vaikeampi se on Serie A voittaa kun Champions-liiga. Eroa Interiin alkaa olemaan niin paljon että hävettää, toivottavasti edes Derby Della Madonnina pystytään voittamaan 23.12. Ja mitä noihin Ronaldon sopimusasioihin tulee niin EI SOPIMUSTA ensikaudelle, Ronaldo ei kestä enää pelaamista ja kovaa harjoittelua, isossa joukkueessa. Jos Pato ei ole JUMALA, niin sitten Milan voisi sitä Ronaldinhoa harkita jos se on mahdollista saada.
 13. Milan 07/08

  Siis ei HELVETTI !! Kyllä mä katsoinkin että Ronaldo oli niin tukevan näköinen siinä Cagliari pelissä että ei tästä hyvä seuraa.. no Ancelotti antoi 90 min Ja nytten taas miehellä joku pipi. Ancelotti kuitenkin niin kokenut että miksi ei ajanut Ronaldoa sisään, en voi käsittää. Vai tulikohan käsky Gallianilta laittaa punkero kentälle kävisin.. Jos Juvea vastaan ei tulee tappio niin kyllä minusta ainakin Milanin olisi todella harkittava Ancelotista luopumista.. vaikka sitten "NO TRANSFERS" Galliani sinne penkille istumaan niin näkee että ei joukkue voi toimia samoilla pelaajilla vuodesta toiseen. Champions Leaguessa, Milan tuntuu jotenkin pärjäävän.. mutta kyllä siinä syynä on että siellä joukkueiden tasoerot on todella suuria ja pelejä suhteessa niin vähän. Olisi hienoa nähdä myös Serie A:ssa hyökkäävä Milan, ja ennenkaikkea voittoisa. Vaikka CL:län voitosta varmasti rahaa tulee seuralle runsaasti, niin näen asian niin että kyllä fanit haluavat että Milan voittaisi pitkästä aikaa schudetton. Anteeksi tämä vuodatus... vituttaa... FORZA MILAN !!
 14. Milan 07/08

  Voittoon pitää kyllä olla tyytyväinen, ja Pirlolta taas kerran upea vapari. Foggia aiheutti välillä harmia meille, mutta eipä mitään erikoista. Jotenkin taas paistoi läpi se kuinka hitaasti Milan pyöritti peliä, Maldini ryntäilee ylöspäin kun keskikenttä seisoo Ronaldon suhteen olen kyllä epäilevä, on se ainakin "kasvanut" .. No Juvea vastaan tulee sitten todellinen testi, joka varmasti näyttää suuntaa tälle kaudelle. Toivottavasti Ancelotti on nyt opiskellut Juven peliä ja Milan on taktillisesti valmis, eikä Milanista ei tule ensimmäistä "suurta" joka menettää pisteet Juvelle.
 15. Milan 07/08

  kyllä se vaan niin on että jos vastustaja ei pysty puolustamaan, niin silloin Milan voi tehdä maalin. Tempo on niin hidasta, vitutti oikein kun canalin selostajakin haukkui Milania.. ja Galliani sitten haukkuu tuomarit ja kehuu joukkuetta. Shaktar ei osannut puolustaa se voitettiin... VOITTO Roma kontrolloi täysin Milanin peliä, liikutti palloa niin ettei antanut Milanille mahdollisuutta... HÄVIÖ Sampi ei osannut puolustaa, ja Milan pääsi siirtelemään rauhallisesti palloa.. VOITTO Torino osasi puolustaa ( Ja Gila ei osannut ampua puolittain tyhjään maalin).. TASURI Mitenkä Galliani voi sanoa että Toni,Treze,Zlatan,RVN... olisi ollut mahdollista saada ... valetta sanon minä. Pian voin asia olla niin että kukaan ei halua Milaniin kun näkee millaista fossiilifutista se pelaa. Tai sitten pitää tehdä Bayernit.. eli laittaa niin paljon rahaa että saadaa pelaajia joiden kanssa alkaa tapahtua. Toivottavasti Ronaldo sitten on tosiaan kunnossa kun tekee paluun... ettei ole sitten taas lasaretissa pelin jälkeen. ForzaMILAN!!
×