Jump to content

Giallorossi

Members
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

About Giallorossi

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/26/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lappeenranta
 1. Lippuinfo (lue tämä ennen lippuihin liittyviä kysymyksiä)

  Lähinnä tuollainen ilmeeni oli tuota videota katsellessa. Enköhän lähde vielä lähivuosina Olimpicon lehtereille katsomaan jotain peliä.
 2. Lauri Dalla Valle

  Englannissa Laurille povataan tulevaisuudessa ilmeisesti suurtakin tähden asemaa: http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2010/03/1074160
 3. Pelipaidat Englannista!

  Tuolta tilasin kanssa pari vuotta sitten AS Roman vanhan muistaakseni kauden 94-95 paidan. Toimitus tuli nopeasti, mutta lähettivät ilmeisesti epähuomiossa L-koon paidan tilaamani M:n sijaan. Konsultoin asiaa heiltä ja olivat valmiita rahojen palautukseen, mutta ajattelin paidan käyvän hyvin seinäkoristeesta, ja tuollahan tuo vieläkin riippuu.
 4. Pelipaidat Englannista!

  Saattaa hyvinkin olla että saman tehtaan paitoja myydään Thaimaassa kaduilla, sillä paikalliset kopiot olivat todella hyviä. Arsenalin paita tasan kaksi vuotta sitten tarttui tuolta mukaan, paita menisi suurempia tarkasteluja suorittamatta aidosta.
 5. Roma 09/10

  Itse olen täysin päinvastaista mieltä tästä, mielummin tähän vihreään ekologiaan kuin olisi rahojansa Romaan sijoittanut, vaikka Romaan sijoitettu summa tästä miljardista olisi ollutkin vain murto-osa. Omasta mielestäni Sensien tulisi pitää kiinni seurasta niin kauan kuin mahdollista, juuri niin he tekevätkin, ja rakennuttaa se Stadio Fraco Sensi jos siihen ei nyt Sensien pääomaa paljoa tarvitse laittaa. Tilanne olisi ihan toinen jos meidän tulisi VAIN JA AINOASTAAN HAAVEILLA CL:ään oikeuttavista sijoituksista. Vihreä kehitys on tärkeätä jalkapallon jatkuvuuden suhteen varsinkin Italiassa ja Välimeren ympärillä sekä arvostan Roman perinteitä. Saattaisin olla suopeampi Sensien osakkuuden myymisen suhteen jos ostajaehdokas olisi Roomasta tai edes Italiasta. Kriisi tosiaan lähenee mikäli muutosta ei tapahdu, mutta katsellaan rauhassa vielä, ehkä jotain tapahtuu Sensien iloksi, jos ei, niin sitten omistajainvaihdos olisi enemmän kuin paikallaan. Ei luovuteta vielä.
 6. Mikä joukkue? -peli

  Veikataanpa Hammarby.
 7. PS3 Nimimerkkinne

  Heitetäänpä tähän ketjuun PS3N nickejä, joita voitte sitten lisätä sitä mukaa kun niitä tänne ilmestyy. Kertokaa myös mitä pelejä pelaatte. joonash on nickini ja pelaan pääasiallisesti FIFA10:ä ja myöhemmin GT5:sta kunhan se ilmestyy. Jos joku tarpeeksi innokas ja motivoitunut järjestäjä löytyy niin jonkinlainen FIFA10-turnauskin voitaisiin pitää. Olisiko muita mukana?
 8. Mikä joukkue? -peli

  QPR? Siinähän marssitaan jonkinnäköisellä puistoalueen tapaisella?
 9. Mikä joukkue? -peli

  Manchester United, jonka fani Usain Bolt on. Jos oikein niin joku muu laittakoon seuraavan.
 10. Mikä joukkue? -peli

  Varmaan kannattaisikin. Veikkaan milaaanin hakeman joukkueen olevan AS Roma. Jos ei Roma niin sitten Wolverhampton.
 11. Mikä joukkue? -peli

  Hmm.. nyt meni kyllä ohi viestisi missä sanottiin että joukkue tulee Italiasta. Vaadin revanssia!
 12. Fifa 10

  Jos joku on vähäänkään kiinnostunut pelaamaan netissä minua vastaan niin lisätkää sellainen nimimerkki kuin joonash kaverilistallenne. Toki muuten vainkin saa lisätä.
 13. Mikä joukkue? -peli

  Veikkaukseni on Lyon.
 14. Mikä joukkue? -peli

  Joukkue on sitten PAOK jos ei mikään muu.
 15. Fifa 10

  Tänään tuli tuo toissapäivänä tilaamani peli. Muutaman pikaisen pelin jälkeen en keksi muuta huonoa sanottavaa kuin ehkä pelaajien paitojen grafiikat, mutta toisaalta minulla on vain HD Ready TV eikä suinkaan full HD. Aloitin myös pelaamisen kylmiltäni eli en lukenut mitään ohjeita tai muuten perehtynyt näihin uusiin kikkoihin kuten nopeisiin vapareihin jne. Liike tosiaan paljon sulavampaa ja realistisempaa kuin aikaisemmissa painoksissa.
×