Jump to content

Giallorossi

Members
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Giallorossi

 1. Lauri Dalla Valle

  Kaverille mahtava alku Liverpoolissa (kts. seuraava uutinen): http://www.paitsio.com/englanti/valioliigan-joukkueet/liverpool/uutiset/uutiset/article/dalla-vallella-loistokas-alku-liverpoolissa/ Ansaitsee ainakin meikäläisen kunnioituksen. Näyttää todella hyvältä Suomenkin kannalta. Tästä Suomelle Suomen Ibrahimovic vai jotain parempaa? Kaverilla vielä uskottava jalkapallo nimi. Toivottavasti saamme kuulla lisää samanlaisia ilouutisia.
 2. Kaunein Roma video/kuva

  Mitkä ovat teidän mielestänne parhaat AS Roma videot tai kuvat? Itse olen aina tykännyt tästä: Tosta vaan tulee jotenkin hurmokseen ja hyvälle mielelle, varsinkin noista pätkistä joissa fanimassat pyörii. Lisää videoita ja kuvia!
 3. Roma paidat kaudella 2008/2009

  http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITPrimoPiano&Documento=9168 Tuossa John Arne Riisen päällä lienee Roman uusi kotipaita? Jos näin on niin pakko sanoa että: GOOD JOB! 2 kertaa hienompi paita kuin viime kaudella! Viime kaudella kaulus eikä Italian ympyrä oikeassa rinnassa miellyttänyt silmää. Nytpä voisi ostaa uuden AS Roman paidan jostain. EDIT: Onko mitään tietoa vieraspaidoista ja kolmannesta paidasta? EDIT2: Ei kun asiaa tutkimalla huomasinkin että paidat ovat julkistettu aikaa sitten. http://www.footballshirtculture.com/200805261449/08/09-kits/as-roma-2008-2009-home-away-kappa-kits.html
 4. Roma 09/10

  ... Ikuisen kaupunginen punakeltaiset nappasivat kauden päätteeksi scudeton ja Herra Totti kruunattiin maalikuninkaana. Keskikenttämies Daniele De Rossista tehtiin Chelsean suunnalta 75 milj. € tarjous, mutta Roma hylkäsi tarjouksen liian pienenä. Hyvää illanjatkoa ... Näinhän se Tulosruutu tulee reilun vuoden päästä uutisoimaan, vai mitä? Roman paidat kaudelle 09/10 julkistettiin vähän aikaa sitten: http://www.football-shirts.co.uk/fans/roma-home-away-third-shirts-0910_3758 Olen itse vähän pettynyt, mutta eipä tuolla nyt niin paljoa väliä ole jos menestystä tulisi.
 5. PS3 Nimimerkkinne

  Heitetäänpä tähän ketjuun PS3N nickejä, joita voitte sitten lisätä sitä mukaa kun niitä tänne ilmestyy. Kertokaa myös mitä pelejä pelaatte. joonash on nickini ja pelaan pääasiallisesti FIFA10:ä ja myöhemmin GT5:sta kunhan se ilmestyy. Jos joku tarpeeksi innokas ja motivoitunut järjestäjä löytyy niin jonkinlainen FIFA10-turnauskin voitaisiin pitää. Olisiko muita mukana?
 6. Lippuinfo (lue tämä ennen lippuihin liittyviä kysymyksiä)

  Lähinnä tuollainen ilmeeni oli tuota videota katsellessa. Enköhän lähde vielä lähivuosina Olimpicon lehtereille katsomaan jotain peliä.
 7. Lauri Dalla Valle

  Englannissa Laurille povataan tulevaisuudessa ilmeisesti suurtakin tähden asemaa: http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2010/03/1074160
 8. Pelipaidat Englannista!

  Tuolta tilasin kanssa pari vuotta sitten AS Roman vanhan muistaakseni kauden 94-95 paidan. Toimitus tuli nopeasti, mutta lähettivät ilmeisesti epähuomiossa L-koon paidan tilaamani M:n sijaan. Konsultoin asiaa heiltä ja olivat valmiita rahojen palautukseen, mutta ajattelin paidan käyvän hyvin seinäkoristeesta, ja tuollahan tuo vieläkin riippuu.
 9. Pelipaidat Englannista!

  Saattaa hyvinkin olla että saman tehtaan paitoja myydään Thaimaassa kaduilla, sillä paikalliset kopiot olivat todella hyviä. Arsenalin paita tasan kaksi vuotta sitten tarttui tuolta mukaan, paita menisi suurempia tarkasteluja suorittamatta aidosta.
 10. Roma 09/10

  Itse olen täysin päinvastaista mieltä tästä, mielummin tähän vihreään ekologiaan kuin olisi rahojansa Romaan sijoittanut, vaikka Romaan sijoitettu summa tästä miljardista olisi ollutkin vain murto-osa. Omasta mielestäni Sensien tulisi pitää kiinni seurasta niin kauan kuin mahdollista, juuri niin he tekevätkin, ja rakennuttaa se Stadio Fraco Sensi jos siihen ei nyt Sensien pääomaa paljoa tarvitse laittaa. Tilanne olisi ihan toinen jos meidän tulisi VAIN JA AINOASTAAN HAAVEILLA CL:ään oikeuttavista sijoituksista. Vihreä kehitys on tärkeätä jalkapallon jatkuvuuden suhteen varsinkin Italiassa ja Välimeren ympärillä sekä arvostan Roman perinteitä. Saattaisin olla suopeampi Sensien osakkuuden myymisen suhteen jos ostajaehdokas olisi Roomasta tai edes Italiasta. Kriisi tosiaan lähenee mikäli muutosta ei tapahdu, mutta katsellaan rauhassa vielä, ehkä jotain tapahtuu Sensien iloksi, jos ei, niin sitten omistajainvaihdos olisi enemmän kuin paikallaan. Ei luovuteta vielä.
 11. Mikä joukkue? -peli

  Veikataanpa Hammarby.
 12. Mikä joukkue? -peli

  QPR? Siinähän marssitaan jonkinnäköisellä puistoalueen tapaisella?
 13. Mikä joukkue? -peli

  Manchester United, jonka fani Usain Bolt on. Jos oikein niin joku muu laittakoon seuraavan.
 14. Mikä joukkue? -peli

  Varmaan kannattaisikin. Veikkaan milaaanin hakeman joukkueen olevan AS Roma. Jos ei Roma niin sitten Wolverhampton.
 15. Mikä joukkue? -peli

  Hmm.. nyt meni kyllä ohi viestisi missä sanottiin että joukkue tulee Italiasta. Vaadin revanssia!
 16. Fifa 10

  Jos joku on vähäänkään kiinnostunut pelaamaan netissä minua vastaan niin lisätkää sellainen nimimerkki kuin joonash kaverilistallenne. Toki muuten vainkin saa lisätä.
 17. Mikä joukkue? -peli

  Veikkaukseni on Lyon.
 18. Mikä joukkue? -peli

  Joukkue on sitten PAOK jos ei mikään muu.
 19. Fifa 10

  Tänään tuli tuo toissapäivänä tilaamani peli. Muutaman pikaisen pelin jälkeen en keksi muuta huonoa sanottavaa kuin ehkä pelaajien paitojen grafiikat, mutta toisaalta minulla on vain HD Ready TV eikä suinkaan full HD. Aloitin myös pelaamisen kylmiltäni eli en lukenut mitään ohjeita tai muuten perehtynyt näihin uusiin kikkoihin kuten nopeisiin vapareihin jne. Liike tosiaan paljon sulavampaa ja realistisempaa kuin aikaisemmissa painoksissa.
 20. Mikä joukkue? -peli

  Vastaan Chelsea. Kypärä on Petr Cechille omistettu easter egg.
 21. Hannu Tihinen

  http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Suomalaisen+jalkapallon+uusin+haaste/1135249554533 Haasteeseen on vastattu siis melkoisen pikaisesti. Lukekaa koko juttu ellette ole jo lukeneet niin ymmärrätte tilanteen koomisen aspektin.
 22. Mikä joukkue? -peli

  Hmm, olisiko Panathinaikos?
 23. Fifa 10

  Tilasinpa pelin kanssa tuolta Ahvenanmaalta. 45€ ilman postikuluja on kyllä kieltämättä ihan hyvä hinta vielä kun peliä näytti tusinan verran vielä olevan varastossa.
 24. Fifa 10

  Mistä tämän saa halvimmalla PS3:selle? Gigantissa oli kaverin antaman tiedon mukaan taannoin NHL10 tarjouksessa 39€ vain ja ainoastaan julkaisupäivänä, sertifikaattia tiedolle en siis voi itse antaa.
 25. Lippuinfo (lue tämä ennen lippuihin liittyviä kysymyksiä)

  Kiitän koko Rooman puolesta reklamaatiostanne! Better luck next time, pal!
×