Jump to content

ara

Members
 • Content count

  620
 • Joined

 • Last visited

About ara

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/13/1985
 1. Serie A kierrosseuranta

  Niin se toimii kun räitään kesken pelin kaveria kasvoille, surkea jätkä tuo Lavezzi. Napolin taktiikka kyllä on tappava tällä hetkellä, kyhnytetään ja tehdään maali pari, pakko arvostaa Mazzarria, ilman häntä Napoli ei olis mitään, toki Cavanin tämän kauden onnistumiset vaikuttaa myös. Mutta joo toki kun ei maaleja saada aikaan niin eilen ehdottomasti oikea joukkue voitti, vaikkakin tuomari oli luokaton niin ei se peliä armottomasti pilannut, vaikeutti vaan.
 2. Serie A kierrosseuranta

  Ompa ollu taas LUOKATON tuomari Roma - Napoli matsissa, Hamsik kaatuu omaan kompurointiin ja pallo pilkulle, muutenkin ihan lähtenyt tuomarin käsistä peli.
 3. Fm 2011

  Haha, ei millään pahalla mutta eivät he koita huijata ketään. Jos peli on mennyt tilaukseen kaksi kertaa niin varmasti systeemissä bugi, jos molemmat on peruttu on asiakaspalvelija kämmännyt tai käsittänyt väärin, jos tilalle on tullut fm2011 korkeampaan hintaan ei sitä tarvitse maksaa vaan lähettää takaisin.
 4. Serie A kierrosseuranta

  Tasasta on, oli kyllä tänään niin hengetön esitys että oksat pois, tais vähä takki jäädä auki Bayern voiton jälkeen.
 5. AS Roma 2010-2011

  Ranieri ainakin eilen oli kyllä pelin aivot taktiikan vaihdoksillaan, yhtään joukkueen tahtoa ja maagisuutta vähättelemättä. Bayernin on ainakin Baselia vastaan pelattava tosissaan, muuten tulee noutaja henkisellä puolella jo ensinmäisellä pudotuspelikierroksella. Menez pelaa elämänsä kautta, toivottavasti jatkaa hienoja otteitaan ja pysyy yhtä sähäkkänä!
 6. Reissu ROOMAAN!!

  Ahaa, pistä Jonakselle vaan mailia asiasta niin eiköhän jossain vaiheessa hoidu, vielä vähän joitain bugeja esiintyy foorumeilla. Kyllähän sinne Olimpicolle halajais joka vloppu itsekkin
 7. Pes 2011

  No aika takuu varmasti levyn kunto vaikuttaa jos se kerran on toiminut, jos ei olis kertaaka toiminu ni hyvin vois olla painovirhe tai konamin koodivirhe.
 8. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Niiin no.... "Lazio-Roma ottelu tulee jälkilähetyksenä sunnuntaina klo 24 CANAL+ Sport 1 kanavalta, lähetysaika löytyy ohjelmataulukosta. Tuotantoporras katsoi Valioliiga-matsin Arsenal-Newcastle mielenkiintoisemmaksi, ja se valittiin suoraksi otteluksi." - Lädiplus Näin.....
 9. Serie A 09-10

  "Lazio-Roma ottelu tulee jälkilähetyksenä sunnuntaina klo 24 CANAL+ Sport 1 kanavalta, lähetysaika löytyy ohjelmataulukosta. Tuotantoporras katsoi Valioliiga-matsin Arsenal-Newcastle mielenkiintoisemmaksi, ja se valittiin suoraksi otteluksi." Näin.....
 10. AS Roma 2010-2011

  Naurettava tuomaritouhu jatkuu Italiassa kun Totti missaa derbyn, ei pysty käsittään mistä suoraa punaista näytettiin. Muuten erittäin helpottava voitto, ja kyllähän peli olikin suurimmaksi osaksi Leccen puolustuspäässä. Tällä viikolla pitäisi hoitaa kaksi voittoa, mutta helppoa ei todellakaan tule olemaan.
 11. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Ihan oikein Ranierilta että laittaa Mirkon ruotuun vaikka miehen tyylistä tykkäänkin.
 12. Fm 2011

  Joo ei nyt mitään mullistavaa demon perusteella, en tosin jaksa enempää sitä hakata koska siinä voi alottaa vaan ton quicksaven.
 13. AS Roma 2010-2011

  Kaikella kunnioituksella Rijkaard on niin kakkos/kolmosluokan koutsi että ei kiitos. Muutenkin uskon että Ranieri jatkaa, Totti on tänään mm. toivonut sitä. Jos kuitenkin valmentaja vaihtuu kauden aikana niin ehdottomasti Italialaista tilalle. Mexes pelaa tällä hetkellä sillä tasolla että aika sama vaikka kaverin sopimus loppuu, niin ei näillä näytöillä kelpaa edes TamU:lle. Vähän ikävää että puolustus ei toimi edes vähän alusta jos Juan ei pelaa. Itseasiassa homma alkaa heti rakoilla jos Riise- Juan - Burdisso - Cassetti rikkoutuu.
 14. Good bye Baxter

  Eiköhän se käynyt jo selväksi ettei ole varaa irtisanoa Baxteria, tai ei ole varaa palkata enää ketää tilalle. Ja kun talous ja valmentaja valinnat on hoidettu noin paskasti jo valmiiks niin miksei sitten ottas rahoilleen vastinetta ja antas Stuartin pyöriä siellä penkillä sopparinsa loppuun asti, näkeepä ainaki seuraaviin karsintoihin kun Suomi lähtee arpoon paikkaansa jostain korista viis tai kuus (monta niitä nyt olikaan).
 15. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Itte kyllä laittasin ton Perpan tonne Sjölundin (keskelle vaikka Sparv) tilalle, ainakin käsittääkseni pelannut laidalla Bresciassa ja ainakin Romaa vastaan todella aktiivinen.
×