Jump to content

ara

Members
 • Content count

  620
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ara

 1. Ihme kyllä, en silmilläni löytänyt topickkia http://www.footstar.org pelille. Pelissä siis tehdään oma pelaaja, jota lähdetään sitten treenailemaan. Pelissä on myös tärkeää pitää suhteita yllä joukkuetovereihin ja saada kokemusta peleissä. Ansaitsemalla palkalla voi kehittää Personal Traineria ja ostaa kaikkea turhaa kuten autoja yms. Jos alkoi kiinnostaa niin surffaa osoitteeseen: http://www.footstar.org Ja rekisteröidy!! esim. omassa tiimissäni on uudessa nuorten joukkueessa paljon paljon tilaa alotteleville ja itse voin neuvoa asiassa kun asiassa.
 2. Serie A kierrosseuranta

  Niin se toimii kun räitään kesken pelin kaveria kasvoille, surkea jätkä tuo Lavezzi. Napolin taktiikka kyllä on tappava tällä hetkellä, kyhnytetään ja tehdään maali pari, pakko arvostaa Mazzarria, ilman häntä Napoli ei olis mitään, toki Cavanin tämän kauden onnistumiset vaikuttaa myös. Mutta joo toki kun ei maaleja saada aikaan niin eilen ehdottomasti oikea joukkue voitti, vaikkakin tuomari oli luokaton niin ei se peliä armottomasti pilannut, vaikeutti vaan.
 3. Serie A kierrosseuranta

  Ompa ollu taas LUOKATON tuomari Roma - Napoli matsissa, Hamsik kaatuu omaan kompurointiin ja pallo pilkulle, muutenkin ihan lähtenyt tuomarin käsistä peli.
 4. Fm 2011

  Haha, ei millään pahalla mutta eivät he koita huijata ketään. Jos peli on mennyt tilaukseen kaksi kertaa niin varmasti systeemissä bugi, jos molemmat on peruttu on asiakaspalvelija kämmännyt tai käsittänyt väärin, jos tilalle on tullut fm2011 korkeampaan hintaan ei sitä tarvitse maksaa vaan lähettää takaisin.
 5. Serie A kierrosseuranta

  Tasasta on, oli kyllä tänään niin hengetön esitys että oksat pois, tais vähä takki jäädä auki Bayern voiton jälkeen.
 6. Reissu ROOMAAN!!

  MORIES, Scudetto on käsillä ja itse käyttäjän L.K kanssa ollaan suunniteltu vielä reissua Roomaan ensi kuussa. Laitoin tästä myös mailia kaikille clubilaisille ja toivottavasti tästä saataisiin ensinmäinen clubimatka myös aikaiseksi. Idea on seuraava: Menisimme Roomaan kierrokselle 38 jolloin kausi päättyy. Peli on vieras matsi Chievoa vastaan mutta hullu suunnitelma olisi matkata Roomasta Chievoon katsomaan peli ja toivoa että scudetto tulee ja jäädä juhlimaan pariksi päiväksi sitten kaupunkiin. Jokainen voi hoitaa itsensä Roomaan päivänä jolloin haluaa, eikä pakko toki ole matkata Chievoon mutta reissu varmasti olisi elämys sekin. Oma suunnitelma on päästä lähtemään 13.5 helatorstaina ja palata seuraavana tiistaina. Pistäkää kommentteja ja yms. keskustelua jos kiinnostaa lähteä mukaan.
 7. AS Roma 2010-2011

  Ranieri ainakin eilen oli kyllä pelin aivot taktiikan vaihdoksillaan, yhtään joukkueen tahtoa ja maagisuutta vähättelemättä. Bayernin on ainakin Baselia vastaan pelattava tosissaan, muuten tulee noutaja henkisellä puolella jo ensinmäisellä pudotuspelikierroksella. Menez pelaa elämänsä kautta, toivottavasti jatkaa hienoja otteitaan ja pysyy yhtä sähäkkänä!
 8. Reissu ROOMAAN!!

  Ahaa, pistä Jonakselle vaan mailia asiasta niin eiköhän jossain vaiheessa hoidu, vielä vähän joitain bugeja esiintyy foorumeilla. Kyllähän sinne Olimpicolle halajais joka vloppu itsekkin
 9. Pes 2011

  No aika takuu varmasti levyn kunto vaikuttaa jos se kerran on toiminut, jos ei olis kertaaka toiminu ni hyvin vois olla painovirhe tai konamin koodivirhe.
 10. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Niiin no.... "Lazio-Roma ottelu tulee jälkilähetyksenä sunnuntaina klo 24 CANAL+ Sport 1 kanavalta, lähetysaika löytyy ohjelmataulukosta. Tuotantoporras katsoi Valioliiga-matsin Arsenal-Newcastle mielenkiintoisemmaksi, ja se valittiin suoraksi otteluksi." - Lädiplus Näin.....
 11. Serie A 09-10

  "Lazio-Roma ottelu tulee jälkilähetyksenä sunnuntaina klo 24 CANAL+ Sport 1 kanavalta, lähetysaika löytyy ohjelmataulukosta. Tuotantoporras katsoi Valioliiga-matsin Arsenal-Newcastle mielenkiintoisemmaksi, ja se valittiin suoraksi otteluksi." Näin.....
 12. AS Roma 2010-2011

  Naurettava tuomaritouhu jatkuu Italiassa kun Totti missaa derbyn, ei pysty käsittään mistä suoraa punaista näytettiin. Muuten erittäin helpottava voitto, ja kyllähän peli olikin suurimmaksi osaksi Leccen puolustuspäässä. Tällä viikolla pitäisi hoitaa kaksi voittoa, mutta helppoa ei todellakaan tule olemaan.
 13. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Ihan oikein Ranierilta että laittaa Mirkon ruotuun vaikka miehen tyylistä tykkäänkin.
 14. Fm 2011

  Joo ei nyt mitään mullistavaa demon perusteella, en tosin jaksa enempää sitä hakata koska siinä voi alottaa vaan ton quicksaven.
 15. AS Roma 2010-2011

  Kaikella kunnioituksella Rijkaard on niin kakkos/kolmosluokan koutsi että ei kiitos. Muutenkin uskon että Ranieri jatkaa, Totti on tänään mm. toivonut sitä. Jos kuitenkin valmentaja vaihtuu kauden aikana niin ehdottomasti Italialaista tilalle. Mexes pelaa tällä hetkellä sillä tasolla että aika sama vaikka kaverin sopimus loppuu, niin ei näillä näytöillä kelpaa edes TamU:lle. Vähän ikävää että puolustus ei toimi edes vähän alusta jos Juan ei pelaa. Itseasiassa homma alkaa heti rakoilla jos Riise- Juan - Burdisso - Cassetti rikkoutuu.
 16. Good bye Baxter

  Eiköhän se käynyt jo selväksi ettei ole varaa irtisanoa Baxteria, tai ei ole varaa palkata enää ketää tilalle. Ja kun talous ja valmentaja valinnat on hoidettu noin paskasti jo valmiiks niin miksei sitten ottas rahoilleen vastinetta ja antas Stuartin pyöriä siellä penkillä sopparinsa loppuun asti, näkeepä ainaki seuraaviin karsintoihin kun Suomi lähtee arpoon paikkaansa jostain korista viis tai kuus (monta niitä nyt olikaan).
 17. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Itte kyllä laittasin ton Perpan tonne Sjölundin (keskelle vaikka Sparv) tilalle, ainakin käsittääkseni pelannut laidalla Bresciassa ja ainakin Romaa vastaan todella aktiivinen.
 18. Pes 2011

  Ite latasin ton Winning Eleven Blogin (WENB) option filen, toivottavasti ne sais päivitettyä siihen nyt bundesligan nopeesti niin olis täydellinen setti koossa (tai no lähinnä kun sais Dortmundin, Wolfsburgin ja vaikka Leverkusenin viel).
 19. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Voiko voittaa jos tällä hetkellä kuumin pelaaja ei mahdu edes vaihtoon? Ei varmaa ollu muuta sanottavaa.
 20. Pes 2011

  Jossain oli jo huhua että optionfilet sais toimiin onlinessäkin, siis ilmeisesti paitojen osalta, toimiihan mullakin oman jengin paidat livessä, tai näkyy ainaki itellä logot ja sponssit. Joo kyl siihen optionfilee puoltuntii menee asentamisee mutta on se sen arvosta, tuli myös paljon stadikoita lisää.
 21. AS Roma 2010-2011

  Kyllä, loistava homma!!!
 22. Pes 2011

  Paljon on pelattu ja paljon tulen pelaamaan, on kyllä mahtava peli. Master League online toiminut ainakin suurimmaksi osaksi ihan hyvin itsellä, todella hieno uudistus varsinkin kun saa muokattua omat pelipaidat yms yms joukkueelleen. Jos täällä on ps3 pelaajia niin laittakaa nimimerkkiä, voidaan ottaa matsia joskus master league onlinessä tai normi online pelinä, oma on ARA1000.
 23. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Veikkaan että huhu perustuu ideaan, Simplicio ulos tammikuussa ja rahaa Behramin siirtoon ja Maresca ilmaiseksi varalle.
 24. Ottelutapaamiset

  Nyt kun clubin perustaminen on täyttä höökiä käynnissä, niin ajateltiin että tälläine topic olisi hyvä missä voi sopia erikseen tapaamisia (pubeihin) Roman otteluita seuraamaan. Tuossa oli puhetta ensi sunnuntain (8.11) Inter - Roma matsista, tällä hetkellä ainakin vielä Canal+ näyttää pelin suorana, ja Elmoon olisi porukka suuntaamassa. Itse en valitettavasti pääse isänpäivän vuoksi.
 25. AS Roma 2010-2011

  http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/09/24/2134106/referee-nicola-ayroldi-suspended-after-awarding-brescia nönni.
×