Jump to content

Siniveri

Members
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

About Siniveri

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/30/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 1. Everton FC kaudella 2010-2011

  Yömustasta epätoivosta nirvanaan. Sitä tarjoilee Parhaita hetkiä ikinä.
 2. Everton FC kaudella 2010-2011

  Jos Fellaini oli paras Toffee, niin ei se paljoa vaadi. Sehän syötteli aivan minne sattui ja tuntui hakevan ulosajoa niillä kyynärpäätaklauksilla. Arteta on aivan yössä, mutta silti parempi. Tosin luopuu pallosta helposti ja enemmänkin siirtelee vastuuta kuin vie peliä eteenpäin. Anichebe ja Billy olivat kyllä paskoja, voi helvetti sentään. Coleman ailahteli tasonsa huonommalle puolelle ja Heitingasta alkaa tulla todellinen riski. Olisikohan aika päästää Jagielka takaisin kokoonpanoon. Nevillestä on sanottu kaikki sanomisen arvoinen, kun ei niin ei:wallbang: Baxterilta yksi hyvä yritys ja yksi kaamea harhasyöttö. Tulisiko sitten keskikentälle voimattoman Artetan vai näkymättömän Cahillin tilalle, vaikea sanoa. Baines hävisi pääpallon joka johti toiseen maaliin, mutta muuten ainoa joka vähänkin suoritti. Pahinta kaikessa oli ettei juuri ketään, paitsi vaihdosta tullutta Beckfordia, tuntunut juuri kiinnostavan. Tankki vaikuttaa tyhjältä, joukkueen selkäranka piparkakulta.
 3. Shefki Kuqi

  No enpä olisi tätä viikko sitten uskonut...Odottelin lähinnä paluuta Mikkelin Palloilijoihin..Mutta eipä siinä, Newcastlesta tuli heti 2.suosikkini Premierissä http://www.skysports.com/story/0,19528,11678_6743678,00.html
 4. Everton FC kaudella 2010-2011

  Ehkä Moyes yrittää saada potkut tai jotain...muuten tätä ei voi enää käsittää. Fellaini kärjessä? Osman missään? Yhdellä hyökkääjällä League One-seuraa vastaan? Mitä helvettiä on tekeillä? Moyes tekee samoja virheitä samoin tuloksin. Jos Fulhamia vastaan peli on samanlaista, niin skotti ulos. Rajansa se on pitkäjännitteisyydelläkin. Pelaajat kuten Arteta, Pienaar ja Yakubu pelaavat järkyttävän alavireisesti. Jotenkin heidät on pakko saada hereille. Valmentajan vaihdos yleensä piristää kummasti. Ja että Vaughan raivattiin Beckfordin tieltä, voi jeesus pelasta...
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Donovan Yakubusta? MM-kisojen perusteella anytime. Ei 10-11mil ole liikaa noin johtavasta pelaajasta ja kilpailullisesta vaikutuksesta mitä Donovan toisi joukkueeseen. Varsinkaan kun City, Spurs ja Pool eivät ole varsinaisesti heikentyneet. Niin, eikös Toffeesin pitänyt juuri tällä kaudella mennä neljän joukkoon? Arteta, Jags ja Saha ovat terveitä, Fellaini ja Rodwell valmiita eikä ole edes euroliigaa rasitteena. COYB!
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Ei mitään järkeä edes neuvotella Jagsista, jollei ei itse pyydä siirtoa. Muutenkin alle 20mil on liian vähän. Jos kaupat täytyy tehdä, niin Heitinga - Distin toppareiksi ja rahat Artetan ja Pienaarin pitkiin jatkoihin + ehkä johonkin nuoreen ja nopeaan laituriin.
 7. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Striker-osasto alkaa täyttyä Saa sitten nähdä onko joku muu lähdössä kuin Vaughan lainaan. Senderos nyt oli aivan turha. Sopii kyllä Hodgsonin Fulhamiin. Jos rotaatiota harrastetaan, niin kai Jags, Heitinga, Distin ja Duffy riittävät. Ai niin, onhan meillä Yobokin, sikälin kun häntä joku kentälle kaipaa.
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Uusi vieraspaita on aivan vitun kaamea:yuck: Miten helvetissä tämä on päässyt läpi? Eihän vierasmatseja kehtaa enää edes katsoa. Tämä sopisi paidaksi tasan johonkin hyväntekeväisyysotteluun, jonka lipputuloilla tuetaan AIDSiin sairastuneita.
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Tämä on hyvä uutinen. Voisi kuvitella että Moyes alkaisi tämän myötä pelata kahdella kärjellä. Toivon todella että Yak pystyy parantamaan viime kaudesta, kaveri oli pitkän taukonsa jälkeen yhtä pehmeä kuin hidaskin. Ja joo, Pienaar ulos, Ben Arfa sisään ja mielellään tänään. Moyesin Everton on aina enemmän kuin osiensa summa ja se mikä taidossa hävitään, otetaan takaisin joukkueen yhtenäisyydellä. Pelaajat joita hiertää ajatus, että he ansaitsisivat taitojensa puolesta pelata UCL-joukkueessa, rikkovat tuota yhtenäisyyttä. Viime syksyn Lescott-saaga johti siihen katastrofialkuun,joka maksoi meille europaikan. Jos jotain huhua toivon toteutuvaksi niin Sporting Gijonin Roberto Canella Suarezia vaihtoehdoksi Bainesille.
 10. Mm 2010

  John Terry luultavasti ulkona kisoista. Harmi.
 11. Manchester City 09-10

  :boogy:Tälläiset postaukset lämmittävät kaikkein eniten! City voittoon!!!
 12. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Arteta tullaan kaipaamaan. Ja Heitingaa. Nyt jos koskaan toivoisi, että Billy näytäisi miksi hänestä maksettiin about yhdeksän miljoonaa...Haisee pahasti tasapeliltä ja jos niin käy, niin hyvästi eurooppa. Vaikka oljenkorressa tässä roikutaan muutenkin. Meillä oli hetkemme tällä kaudella, mutta Chelski/Manu voittojen jälkeen tuhrittiin mahdollisuudet päästä kuuden joukkoon omilla virheillä ja tehottomuudella. Ei riitä ettei häviä keskikastin joukkueille, ne pitää voittaa, kato joo. Jos nyt kuitenkin tänään voitetaan niin se tapahtuu numeroin 1-2. Maalit Saha ja Baines vaparista.
 13. Kovasti täällä kaadetaan Manun pelaajien niskaan, vaikka suoritus oli sellainen seiskapuoli ja tulos kohtuullinen. Nähdäkseni Bayern oli todella onnekas(Riberyn maali ja Vidicin ylärima). Evra pelasi minusta loppuhetkien täydellistä jäätymistä lukuunottamatta ihan tasollaan. Oudointa oli se, että Manu päästi Bayernin hallitsemaan palloa niin täysin. Noh, jäipähän jotain jännitettävää toiseen otteluun. En kyllä usko että Bayern menee tästä jatkoon. Sen verran hampaatonta ja ideaköyhää peli oli. Ja muutenkin...haluan nähdä Inter-Manu kohtaamisen:lick:
 14. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Perkkeles, juuri kun Arteta alkoi olla lyönnissä. Luotan että Cahill pukkaa meille täydet isteet. Ja kyllähän Rodwell näytti City-pelissä, että homma kulkee myös hyökkäys suuntaan.
 15. 0-2! Miltähän Lescottista nyt tuntuu:dielaughing: Voi olla että europelit sittenkin jatkuu. Varsinkin kun Villan kone näyttää sakkaavan ja meillä pelit eikun paranee.
×