Jump to content

Michele

Members
 • Content count

  1,427
 • Joined

 • Last visited

About Michele

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/04/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Mansesteri
 • Interests
  Sport,music,food,
 • Occupation
  taivaanrannan maalari
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat http://www.football-italia.net/sep30m.html Nyt kannattaisi olla Marottan hereillä..Juve/Conte kaipaa tuohon taktiikkaansa kipeäasti trequartistaa ja Tevez olisi mahdollisesti saatavilla edullisesti. Tevez haluaa ison roolin ja sitä olisi Juvessa tarjolla. Oikutteleva pelaaja kyllä mutta niin oli Robinhokin Cityssä ja Cassano Realissa/Doriassa eikä varmasti mitenkään erikoinen ettei Conte saisi vähän ryhtiä. Oikeilla eväillä tässä olisi ratkaisu Del Pieron korvaajaksi ja nostaisi ehdottomasti Juven osakkeita Scudettoa ajatellen sekä myös seuran kokonaiskuvaa.
 2. Pelipaita keskustelut

  Re: Pelipaita keskustelut ensi kauden mv-paita..
 3. Pelipaita keskustelut

  On tuo ihan kiva paita, paljon riippuu sukista ja numeroista jne.. Ei tuo mikään kaikkein hienoin ole mutta ihan jees.
 4. Pelipaita keskustelut

  Vaikkei tähän topikkiin kuulukkaan niin tuo lohikäärme-paita valittiin vuoden tyylikkäämmäksi peliasuksi.
 5. Pelipaita keskustelut

  Tuo on mielestäni ihan kivannäköinen ja paljonhan riippuu millaisilla housuilla tai sukilla tuo tulee. Ihan tyylikäs konsepti kuitenkin, tuo on nimittäin erittäin huonolaatuinen kuva.
 6. Pelipaita keskustelut

  http://img708.imageshack.us/f/nuovajuve2012.jpg/
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  Delneri valittiin koska ohjasi Sampdorian CL:n melko keskikertaisella joukkueella. Se että johto ei katsonut valmentajan historiaan pitemmälle on hieman amatöörimäistä. Delneri ei ole missään isossa pestissään valmentanut yhtä kautta pitempää, Romasta tuli kenkää samoin Palermosta, vaikka se nyt ei mikään miinus ole Zampan alaisuudessa parempikin valmentaja saa kenkää melko hätäisesti. Ranierissa ei ollut muuta vikaa kuin se että oli taktisesti kädetön ja täysi jäärä. Ranierin taktiikka oli pommin varmaa 1-0 ja sitten bussia jolla Juve otti tarvittavat pisteet mutta sitten kuin piti alkaa ajaa vastustajaa takaa tai Juve hakkasi päätä seinään(vastustajan puolustajiin) niin taktiset vaihdot olivat huonoja tai niitä ei tullut. Ranierilla oli kyllä auktoriteettia ja luonnetta joka kestää vertailun Capellon kanssa mutta taktisesti ei.
 8. Ottelut kaudella 2010/2011

  Eihän se että valmentajalla on selkärankaa voi olla esteenä että pystyy valmentamaan Juvessa. Kyllä jos miettii edellisiä valmentajia niin Lippi, Trapatoni ja Don Fabio ovat olleet sellaisia joilla on kyllä ollut selkäarankaa ja munaa sanoa vastaan jos joku ei ole miellyttänyt. Juve tarvitsee juuri nyt sellainen persoonan jolla riittää auktoriteettia ja joka on henkisesti vahva kestämään ryöpytyksen joka aivan varmasti on edessä, toisin sanoen egomaanikon. Olisikohan Real valmis neuvottelemaan?
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tänään voitot Palermolle ja Cagliarille niin Juve tippuu jo ysiksi Ja silti löytyy luottoa Delneriin
 10. Fanikulttuuri

  Splithän on Kroatialainen joukkue?! Eikä kyllä viime käynnillä Prahassa ollut palmuja:rolleyes_ani:
 11. Juventus 2010-11

  Niin minä olen sen ymmärtänyt? Ainakin sanoi haastattelussa että allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa Juveen blankolle paperille ja aikoo tehdä nytkin niin. Rakastaa seuraa ja sen paitaa sen verran että pelaa vaikka ilmaiseksi ja että on elämänsä aikana tehnyt jo tarpeeksi rahaa ja olisi tehnyt paljon enemmän jos olisi siirtynyt urallaan muualle, mutta rakkaudesta Juvea ja sen faneja kohtaan ei ole koskaan halunnut lähteä. http://football.uk.reuters.com/leagues/seriea/news/2011/02/25/B596051.php
 12. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Melkoinen pommi olisi jos Rubin Kazan todella saisi Buffonin houkuteltua siperiaan kun ei hänelle(Gigi) maistunut Manchesterin metropoli.
 13. Juventus 2010-11

  Eihän Del Piero tienaa ensi kaudella mitään?? Allekirjoittaa blankon paperin 1+1 mallia..
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Mascherano Momoon niin Juvella olisi paperilla parempi keskikentän pohja kuin Milanolaisilla. Dzsudzsak olisi kyllä loistava hankinta tuonne vasemmalle. Nopea, taitava ja laukoo molemmilla jaloilla. Irtoaisi varmasti samaan hintaa kuin Krasic joten ei edes hintalaatu suhteeltaan kauheen kallis.
×