Jump to content

Michele

Members
 • Content count

  1,427
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michele

 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat http://www.football-italia.net/sep30m.html Nyt kannattaisi olla Marottan hereillä..Juve/Conte kaipaa tuohon taktiikkaansa kipeäasti trequartistaa ja Tevez olisi mahdollisesti saatavilla edullisesti. Tevez haluaa ison roolin ja sitä olisi Juvessa tarjolla. Oikutteleva pelaaja kyllä mutta niin oli Robinhokin Cityssä ja Cassano Realissa/Doriassa eikä varmasti mitenkään erikoinen ettei Conte saisi vähän ryhtiä. Oikeilla eväillä tässä olisi ratkaisu Del Pieron korvaajaksi ja nostaisi ehdottomasti Juven osakkeita Scudettoa ajatellen sekä myös seuran kokonaiskuvaa.
 2. Pelipaita keskustelut

  Re: Pelipaita keskustelut ensi kauden mv-paita..
 3. Pelipaita keskustelut

  On tuo ihan kiva paita, paljon riippuu sukista ja numeroista jne.. Ei tuo mikään kaikkein hienoin ole mutta ihan jees.
 4. Pelipaita keskustelut

  Vaikkei tähän topikkiin kuulukkaan niin tuo lohikäärme-paita valittiin vuoden tyylikkäämmäksi peliasuksi.
 5. Pelipaita keskustelut

  Tuo on mielestäni ihan kivannäköinen ja paljonhan riippuu millaisilla housuilla tai sukilla tuo tulee. Ihan tyylikäs konsepti kuitenkin, tuo on nimittäin erittäin huonolaatuinen kuva.
 6. Pelipaita keskustelut

  http://img708.imageshack.us/f/nuovajuve2012.jpg/
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  Delneri valittiin koska ohjasi Sampdorian CL:n melko keskikertaisella joukkueella. Se että johto ei katsonut valmentajan historiaan pitemmälle on hieman amatöörimäistä. Delneri ei ole missään isossa pestissään valmentanut yhtä kautta pitempää, Romasta tuli kenkää samoin Palermosta, vaikka se nyt ei mikään miinus ole Zampan alaisuudessa parempikin valmentaja saa kenkää melko hätäisesti. Ranierissa ei ollut muuta vikaa kuin se että oli taktisesti kädetön ja täysi jäärä. Ranierin taktiikka oli pommin varmaa 1-0 ja sitten bussia jolla Juve otti tarvittavat pisteet mutta sitten kuin piti alkaa ajaa vastustajaa takaa tai Juve hakkasi päätä seinään(vastustajan puolustajiin) niin taktiset vaihdot olivat huonoja tai niitä ei tullut. Ranierilla oli kyllä auktoriteettia ja luonnetta joka kestää vertailun Capellon kanssa mutta taktisesti ei.
 8. Ottelut kaudella 2010/2011

  Eihän se että valmentajalla on selkärankaa voi olla esteenä että pystyy valmentamaan Juvessa. Kyllä jos miettii edellisiä valmentajia niin Lippi, Trapatoni ja Don Fabio ovat olleet sellaisia joilla on kyllä ollut selkäarankaa ja munaa sanoa vastaan jos joku ei ole miellyttänyt. Juve tarvitsee juuri nyt sellainen persoonan jolla riittää auktoriteettia ja joka on henkisesti vahva kestämään ryöpytyksen joka aivan varmasti on edessä, toisin sanoen egomaanikon. Olisikohan Real valmis neuvottelemaan?
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tänään voitot Palermolle ja Cagliarille niin Juve tippuu jo ysiksi Ja silti löytyy luottoa Delneriin
 10. Fanikulttuuri

  Splithän on Kroatialainen joukkue?! Eikä kyllä viime käynnillä Prahassa ollut palmuja:rolleyes_ani:
 11. Juventus 2010-11

  Niin minä olen sen ymmärtänyt? Ainakin sanoi haastattelussa että allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa Juveen blankolle paperille ja aikoo tehdä nytkin niin. Rakastaa seuraa ja sen paitaa sen verran että pelaa vaikka ilmaiseksi ja että on elämänsä aikana tehnyt jo tarpeeksi rahaa ja olisi tehnyt paljon enemmän jos olisi siirtynyt urallaan muualle, mutta rakkaudesta Juvea ja sen faneja kohtaan ei ole koskaan halunnut lähteä. http://football.uk.reuters.com/leagues/seriea/news/2011/02/25/B596051.php
 12. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Melkoinen pommi olisi jos Rubin Kazan todella saisi Buffonin houkuteltua siperiaan kun ei hänelle(Gigi) maistunut Manchesterin metropoli.
 13. Juventus 2010-11

  Eihän Del Piero tienaa ensi kaudella mitään?? Allekirjoittaa blankon paperin 1+1 mallia..
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Mascherano Momoon niin Juvella olisi paperilla parempi keskikentän pohja kuin Milanolaisilla. Dzsudzsak olisi kyllä loistava hankinta tuonne vasemmalle. Nopea, taitava ja laukoo molemmilla jaloilla. Irtoaisi varmasti samaan hintaa kuin Krasic joten ei edes hintalaatu suhteeltaan kauheen kallis.
 15. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Jos Matri lunastetaan niin on todennäköisesti avauksen kärki, vasuriksi Bastos ja oikeaksi pakiksi Bosingwa. Jostain sitten pitäisi lyötää se vaspa ja ressu Krasicille. Del Piero pystyy pelaamaan vasurina joten toimii hyvin rotaatiossa, Toni rotaatiossa Matrille muut potkitaan pihalle eikä kyllä yhtään haittais jos Rossi hommattaisiin Villarealista. Vaikeata tulee Marottalla olemaan kesällä sillä paineet ovat kovat ja oikeastaan maalivahtia lukuunottamatta kaikkia paikkoja tarvitsee vahvistaa.
 16. Ottelut kaudella 2010/2011

  Allekirjoittatut ottaisi Deschampsin avosylin vastaan. Tuli katsottua tuo Marseillen UCL-matsia ja voin sanoa että Deschampsin pitää olla Juven seuraava valmentaja. Nyt ei ole vanhaa johtoa sekoilemassa joten saattaisi tullakkin. Delneri ei voi jatkaa kautta loppuun, tai tällä menolla ensi kaudella Juve ei pelaa euroopassa ollenkaan.
 17. Ottelut kaudella 2010/2011

  Itselleni se on selvä.. Luciano Spalletti. Modernia futista ajatteleva Italialainen valmentaja, mielestäni yksi parhaista italialaisista valmentajista, tulokset Zenitissä puhuvat puolestaan
 18. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Giovinco on nähty Juven tulee hyväksyä se että hänestä on auttamatta tulossa se "one that got away" tyylinen pelaaja, Giovinco tuskin itsekkään haluaa enään Juveen palata. Katseet muualle ja tarkemmin sanottuna Espanjaan. Sieltä löytyy Del Pieron korvaaja, Giuseppe Rossi. Jonka täytyy ehdottomasti olla ensi kesän ykköskohde, hyökkäykseen.
 19. Stadio delle Alpi

  pelkästään ja vain hyvä asia.. Nykyisestä stadionista Ultrat täyttävät sen 8-15 tuhatta paikkaa. Tuon määrän kun tuo aivan kentän viereen niin ei ole vieras joukkueella todellakaan hauskaa, pitää muistaa että Juvella on faniryhmät molemmissa päissä joten meno on taattua molemmissa päissä. Olen tosin lukenut Blancin & co. haastatteluja siitä että Ultrien kanssa tehdään diili että saavat itselleen kokonaisen päädyn(jossa lippujen hinnat alhaisemmat kuin muualla) jos lupautuvat siihen että käyttäytyvät ja tulevat toimeen keskenään(lähinnä tässä tarkoitettaan kait nykyistä Tradizione Bianconera ja Drugheja joilla on ollut pientä keskenäistä kärhämää historiansa aikana). Casma osaa varmasti valottaa tarkemmin tätä fanien välistä suhdetta. Itseäni Juve faneja enemmän huolestuttaa vierasjoukkueiden fanit..mihin sijoitettaan ja miten? Derbystä ainakin tulee kuumia ja tunteikkaita kuin aikaisemmin kun räjähdys herkkä fiilis on kokoajan läsnä.
 20. Giovinco

  Eipä taida saada sillä Parma aikoo käyttää oikeutensa Giovincoon ja lunastaa hänet joko puoliksi tai kokonaan kesällä. Nähtäväksi jää mikä on hinta mutta Parman presidentti sanoi että keskusteluja ei ole vielä käytä eikä ole tarkoituskaan. Giovinco pelaa kauden loppuun Parmassa niin kuin alunperin oli suunniteltu. Mielenkiintoista tosiaan nähdä kuinka tämä saaga loppujen lopuksi päättyy sillä jos lähtee niin Giovinco olisi jo toinen kova junnu jonka Juve potkii pihalle Tosin jos todella kovia nimiä tulee kesällä niin en henk. koht. jää Giovincoa kaipaamaan...
 21. Stadio delle Alpi

  Jos joku löytää niin voisi päivitellä kuvia uudesta stadionista tänne itse en lyhyehköllä etsimisellä löytänyt mutta olisi kiva nähdä missä mennään..
 22. Juventukseen liitetyt pelaajat

  No ei noilla olla edes Top 5 kamaa Italiassa, Rahan ei pitäisi olla ongelma kun sitä on viimeisen 4 kesän aikana heitetty yli 200 miljoonaa hukkaan ja nyt on vielä tulossa uusi taloudellinen tuki, uuden stadionin muodossa. Nyt tarvitaan tekoja ei sanoja..
 23. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Andrea Barzagli olisi eri lähteiden mukaan allekirjoittanut jo diilin Juven kanssa mutta wolkkarit haluaa odottaa viikonloppuun että saako Aarne Friedrichin kuntoon. Joka tapauksessa Barzagli siirtyisi Juveen, vielä ei ole selvää onko se nyt vai vasta kesällä jolloin tulisi ilmaiseksi. Jos tulee nyt on osana Diegon maksua. Goal myös ehdotteli että Forlan olisi tulossa Juveen..
 24. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Kyllä se näyttäisi olevan niin että nyt niin paljon vain irti kuin vain on varaa pistää ja pari kunnollista pakkia kehiin. Grygera, Traore jne. ei mahdollisuuksia enään tarvitse..
×