Jump to content

santtuboy

Members
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

About santtuboy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/17/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Imatra
 • Interests
  Urheilu
 • Occupation
  Koulu
 1. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Eilen tuli pelattua varmoja, kuten Tanska Portugali Ranska ja eri lapulla Detroit, isommalla panoksella ja voitot napsui. Tänään sitten vähän hassuttelulappu SSV Helsinki - Tatran Omlux Stresovice : 1 , 1.55 NST - Oilers : X , 6.1 Liechteinstein - Skotlanti : 2 , 1.29 Kerroin 12,2 , panos 33e, mahd voitto : 402.6e SSV kohtasi eilen turnauksen suurimman voittajasuosikin, Storvretan, ja nappasi ennenkaikkea todella hyvän esityksen jälkeen makoisan 8-3 voiton. Ellen olisi peliä katsonut ja ollut todella vakuuttunut SSV:n esityksestä, en uskaltaisi finaalipeliä pelata kertoimelle 1.55, mutta nyt laitoin sen ekana lapulle. NST-Oilers. Oilers ei ole viime kauden tasollaan, jolloin napsahti pronssia. NST todnäk profiloituu, SaiPasta mallia ottaen, isompien kiusaajaksi. Todisteena mm kauden avauspeli Tampereella yhtä liigan isoa, Classiccia vastaan, mikä päättyi Classicille 5-4. Sählytasureissa on aina n. 6 kerroin, ja kieltämättä harvoin toteutuvat, mutta tänään kokeillaan sitä rohkeasti. Olen menossa katsomaan peliä joten sekin lisää kokeilun intoa Rehellisesti sanottuna, en tiedä miksi lisäsin Skotlannin voiton lapulle Kyllähän se Skotlannin voitolta vaikuttaa, kun he voitolla pääsisivat lohkon kakkospaikalle, ja Liechteinstain... On Liechteinstain. Lisäksi se näytti niin kivalta kun ilman tuota kohdetta mahdollinen voitto olisi ollut n. 310e, ja sit se nous tohon 402e, niin siinä vaiheessa unohdin kaikki vedonlyönnin yleiset ohjeet ja laitoin sen mukaan Semmosta tänään, vähän tavallista hiljaisempi urheilulauantai kun ei tule Valioliigaa, mutta laittakapas myös jos jotain huippukohteita löytyy !
 2. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Kiitokset Savylle tuon asian selvittämisestä. Pitää yrittää tuo betsafen loppu kierrätys tehdä ihan perinteiseen tyyliin veikkaamalla , eikä ristiinpelaamalla.. Mutta joku noissa summissa ei mee miu jakeluun. Toisella sivulla veikattiin voittoa 116e, ja toisessa myydään vastaveto kuudella kympillä ? Onko tosiaan niin, että teet voittoa, päättyy peli miten tahansa ? Kyllähän tommone herättää mielenkiinnon kun joku lupaa tonnin jouluu mennessä terveisin uhkapeliriippuvainen.....
 3. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Ai on? Miulla ei tullu Betssonin kanssa mitään ongelmia, ja Betsafeltakin meni "läpi" jo yks tommone jefu peli, missä pelasin molempien jengien puolesta. Ja lisäks tohon sun satavarma -ajattelutapaan. En oo varma tajusinko oikein, mutta kirjotat että pelataan Kroatian voittoa kahella eri sivustolla. Vaikka olisitkin tarkoittanut, että toisella Kroatiaa ja toisella Kreikkaa, niin mitäs sit tehää ku peli päättyy 0-0 alkaa tuntumaan että vanha kunnon royfish oli oikeassa, jos kerta minunkin tapa oli väärin.
 4. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Mie en ihan tota täysin ymmärtäny, vaik kummiki sanoisin jonki verra noita nettipelejä pelaavani. Jos joku nyt on ollut aina vaikkapa uskollinen veikkauksen asiakas, mutta nyt tekisi mieli pientä pikavoittoa, niin suosittelen näiden ohjeiden seuraamista. 1) Betssonille 100€ tallennus, tililläsi on 200€ bonusten myötä. Betssonilla riittää 300€, jotta bonus on kierrätetty, eli kaikki on kotiutettavissa tämän jälkeen. 2) Jefu on hyvä laji kierrättämiseen, sillä siinä pelit ei voi päättyä tasan. Otetaan esimerkiksi sunnuntain kohde Minnesota - Arizona, jossa kertoimet ovat : 1.74 ja 2.12. Pelaat kotivoittoa 110€ --> 1.74 x 110e = 191.4 € Pelaat vierasvoittoa 90@ --> 2.12 x 90e = 190.8 € "Mitä toi jätkä selittää, mähän teen kympin tappioo jokatapauksessa" Aivan, mutta tämän jälkeen olet pelannut 200e, ja olet satasen päässä kierrättämisestä. Ensi viikolla vastaavien kertoimien kanssa 60e ja 40e, niin olet kierrättänyt bonuksen, ja pelitilillä on n. 180€, eli 80€ enemmän kuin alkuperäinen panostuksesi. Itsekin käytin kesällä pesäpalloa kierrättämiseen, ja otin tässä vähän aikaa sitten betssonilta rahat pois. Jatkan pelaamista Unibetilla, ja tässä välissä bonushuoraan betsafelta kanssa rahat pois tota Unibetin pelikassan lisäystä varten
 5. Jenkkifudis!

  Re: Jenkkifudis! Viime kauden konferenssifinaaleista alkanut innostus jefua kohtaan on saanut tällä kaudella jatkoa. Ensimmäisellä viikolla katsoin koko matsin Steelersien persraiskauksessa, ja sunnuntaina tuli kytättyä Arizonan ja Washingtonin todella tiukka peli, joka päättyi Washingtonille yhden pisteen erolla. En vieläkän tiedä varmaan läheskään kaikkia lajin hienouksia, mutta pystyn jo nauttimaan pelistä ihan toden teolla. Tuo peli opetti esim sen, kun Washington sai johtoasemassa "katkon" (oikea termi varmaan recovery/fumble/turnover ) peliä ollessa jäljellä alle 2min, niin sen jälkeen on todella helppo pelata kellosta aika pois. Arizona sai seuraavan kerran pallon itselleen puntista (josta en myöskään ole aivan täysin perillä) kun 6sek oli jäljellä, joten siitä olisi pitänyt pystyä juoksemaan omalta end zonelta vastustajan end zonelle voittaakseen pelin. ( Nyt siitä puntista. Potkaistaanko se aina itse saadun pisteen jälkeen samasta paikasta? Onko ideana aina laittaa se mahd. syvälle? Miksei sitä kokeilla useammin, että saisi itse jatkaa hyökkäämistä puntin jälkeen? ) Lisäksi NFL.comista katselen paljon highlightseja. Näin ensimmäisen kerran ottelun menevän jatkoajalle, kun Dallas tasoitti San Franciscoa vastaan viimeisellä sekunnilla field goalilla 48 jaardista. Aika jännä tosiaan, että jatkoajalla SF ei saanut itseään niin lähelle, että voisi koittaa tuota field goalia . Eikös pelin kuluessa ole neljännellä yrityksellä sen takia tapana potkaista pallo v*ttuun, että vastustaja joutuisi aloittamaan hyökkäyksen mahd. kaukaa ? Varmaan tietysti vähän koutsin riskienotosta kiinni, mutta tosiaan kun nyt olen nähnyt esim. 78 jaardisen potkumaalin, niin mietinpähän vaan että mihin kohtaa kenttää se SF jäi ettei uskaltanut yrittää. Omalla hyökkäysvuorollaan Dallas siis ratkaisi ottelun. Tuli nyt tässä selostettua joitain pelejä ja mitä uusia hienouksia olen itse niistä oppinut. Yleisesti futisfaneille, tässä kun paitsiossa ollaan, niin voin todeta, että perussäännöt oppii todella nopeasti, ja jos ei vaivaa päätään sillä ettei jokaista hienoutta tiedä, niin sitten voi nauttia hienoista juoksuista, heitoista, blokeista jne. Itse sytyin Arizonan pelissä aivan hitosti yhteen kikkaan, kun oli 4th & 1. Se, kuka yleensä aloituksesta heittää pallon QB:lle, heittikin sen jollekkin tyypille siitä vierestä. QB lähti "heittämään" ja liikkui toiseen suuntaan, samalla kun tää tyyppi juos aivan vapaasti muutaman jaardin. En ite ennen hidastusta tajunnut yhtään mitä tapahtu, ku tuijotin edelleen QB:tä vaikka miehiä oli maassa ja peli poikki hieno laji, toivottavasti Tikka ja Obzen ja muut syttyy taas keskustelemaan kuten viime vuoden Super Bowlissa ainakin !
 6. Re: 14.9. UCL: Benfica vs Manchester United, @ Estádio da Lu Tottakai muistan, ikävä hetki. Kausi 2005-2006 ei tosiaan mennyt historiaan Unitedin hienoimpana kautena koskaan, mutta eiköhän tosta ole päästy yli neljällä valioliigatittelillä ja yhel mestarien liigan voitolla. Jos uskoo Benfican voittoon, niin Veikkauksella saa kertoimen 4,05. Jos vaan on katsonut ManUn pelit alkukaudesta, niin vaatii hitosti munaa veikata jengiä vastaan. 0-2, Chris Smalling ja Wayne Rooney !
 7. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Se, mikä tossa savvyjuhan tekstissä ainakin piti paikkansa, oli bonushuoraaminen. Ite laitoin tässä ihan vähä aikaa sit 100e betssonille, sit tilil oli 200e, ja yht. piti pelata pelejä 300e edestä että on tilanteessa jossa kaikki tilillä oleva fyrkka on kotiutettavissa. Se, miten ite onnistuin aika nopeesti kotiuttaa alkuperäse satasen pois, oli sijotta yht varmaan 200e superpesiksen välieriin. Jokainen lajia seuraava ties esim. Vimpeli - PattU pelissä,ettei PattU vie peliä suoraan. Sit ku kertoimet meni vaikka 1.7,2.5,5.0 , ni sijotti ykköselle vaik 65e ja tasurille 35e.. tai jotain ! ideana se, että rahaa sai kierrätettyä paljon ja ei tehnyt edes tappiota. Mutta varmaan Royfishin pointtina oli se, että kyllähän niitä joskus sattuu et kerroin 10.00 osuu ja silloin kaikki tommoset loistosuunnitelmat lentää romukoppaan ! Esim Klubi-Schalke, jossa allekirjoittaneella oli varma 2, lapun panoksena 25e ja kokonaiskertoimena jotain 5..... =) Ja tosta Vimpelistä vielä monelle täällä pesäpallo on varmaan viimene laji, mihi sijottaa fyrkkansa, mutta kyllä ite laittaisin vieläkin mielummin rahat Vimpelin mestaruudesta ku Sotkamon. Harmittaa vieläkin, että ryssivät loistomahiksen laittaa sarjan jo 2-0 lukemiin, mutta kunhan ykköskärki palaa runkosarjasta tuttuun 90% suoritusvarmuuteen, on Sotkamo kovilla.. Edit: nyt ku pitkästä aikaa kirjotan ees jotain, ni voin samalla laittaa mihin kierrätin loppusatasen. US Openis 50e Djokovicin mestaruudelle (2.2) ja 50e Nadalille (4.5) =) Sieltä toivotaan sitten vähintään sitä satasta pelitilille, ihme on jos ei tuostakaan mitään tuu..
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Re: Siirtohuhut (ManUtd) Vaikka Hernandez huikean viime kauden pelasikin, niin esim UCL-finaalissa hänellä ei tehty mitään.. Lisäksi Rooney kyllä osaa pelata yksinäisenäkin kärkenä, 09/10 kaudella hän oli joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä. Sneijderin tulo mahdollistaisi pelata kovempia jengejä vastaan kahdella puolustavalla keskikentällä, formaation ollessa 4-2-3-1. Tämmöstä oon itse miettinyt: -----------Rooney---------- Young/Nani--Sneijder---Valencia -----Fletcher---Carrick Tätä nimenomaan siksi, että Unitedilla on tarpeeksi miehiä keskikentän keskustaan, jotka eivät kumminkaan ole 10-paikan pelaajia, eli Sneijder olisi ainoa vaihtoehto siihen (ehkä myös Young?). Fletcher-Carrick kaksikon paikalla voisi huoletta peluuttaa ketä tahansa seuraavaa: Anderson,Giggs,Cleverley ja Park. Tuommoinen formaatio ei vaikuta enää liian hyökkäävältä, mm. Valencia pelaa tunnollisesti alaspäinkin, ja Sneijderistä saataisiin kaikki tehot irti.
 9. Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu?

  Re: Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu? http://www.footytube.com/video/santos-f ... p_ozeit_mp Santos vs. Flamengo Rio Janeiro 4-5 aivan uskomattomia missauksia,maaleja,comebackeja.. En tosin livenä nähnyt, mutta kooste on ainakin viihdyttävin mitä olen nähnyt. Täytyy sanoa, että en ole vakuuttunut brassiliigan tasosta ainakaan tuon (ja muun mitä olen kuullut) perusteella, but Ronaldinho still got it !
 10. Vitutusketju

  Re: Vitutusketju Paikka Jyväskylän yliopistossa kahden pisteen päässä. C'est la vie.
 11. Veikkausliiga 2011

  Re: Veikkausliiga 2011 Nyt iski äskeinen Urheilulehden pääkirjoitus Jukka Röngältä niin hyvin, että tuntui kuin se olisi suunnattu suoraan minulle. Kokonaan en jaksa kirjottaa, mutta laitan tekstin lopusta lainauksen. Minä voin allekirjoittaa tuon täysin, valitettavasti. Keskustelua asiasta, ja muitakin "rohkeita", ketkä voivat allekirjoittaa lauseen ?
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ne ketkä seuraavat enemmän brittimediaa osaavat varmaankin vastata tähän, kuinka luotettava tuo Sky Sports oikein on? Mie en tiiä muuta ku sen et Daily Mail, The Sun, News Of The World jne on aika kohtalaisen huhulehtiä mutta tuo kuulostaisi oikeesti todella hyvältä ! Oma mielipide on se, että joukkue tarvitsee lisää taitoa. UCL-finaalin tapaiset pelit ovat niitä, että kun pallo kerran viiteen minuuttin saadaan, niin silloin sillä pitää pystyä tekemään jotain fiksua eikä menettää heti. Young-Nani laidoilla, Rooney-Hernandez piikissä, United tulee seuraavinakin vuosina olemaan maailman paras vastaiskujoukkue
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Saanko Oi Johtava97 tiedustella, ketäs itse haluaisit kesän aikana Unitediin siirtyvän, jos on löytyy valittamista nelikosta Jones, De Gea, Young sekä Nasri?? Allekirjoittaneella tulee heppi pystyyn jo ajattelemistakin.. Kolme viimeistä mainittua ovat nuoria, ja jo taitonsa näyttäneitä pelaajia, ketkä olisi vielä SELKEITÄ avauskokoonpanon miehiä ! Oi Sir Alex Ferguson, jos kuulet tämän toteuta nöyrän kannattajan tahto ja osta nuo pelaajat.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ja parhaimmassa tapauksessa käy kuten Chelsealle Petr Cechin kanssa: ykkösmaalivahti seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi Eikä tosiaankaan tuo 16milj kuulosta liialta, jos kyseessä on oikeasti niin lupaava kuin mitä on puhuttu. Virallisilla sivuillakin mainitaan että " Papers: De Gea deal close ", mutta juurikin tuon papers-takia ei vielä pysty luottamaan aivan täysin.. Eilen taisi olla että SAF "lupaa" ostaa kolme pelaajaa kesällä, vähän jo vesi kielellä odotetaan ketä sieltä tulee
 15. Jääkiekko

  Jormakka on -90 syntynyt pelaaja, joka on JYPin kasvatti. Voittanut ainakin A-SM kultaa siellä, oisko 09 tai 10.. Pelasi myös vuoden 2009 lopussa pidetyissä U-20 kisoista, joissa ei tainnu menestystä tulla. Mieleen on muute niist kisoist jääny vaa se Vatasen soolomaali tsekkii vastaa Jormakka tainnu viimeset pari kautta viettää D-Teamis tai jossai muussa Mestis-seurassa, koska ymmärrettävästi JYPiin on kahden-kolmen viime kauden aikana ollut nuoren pelaajan todella vaikea murtautua. EDIT. Lisätetoa Jormakasta.. Mestiksen tehot 77 ottelua ja 38+21= 59, eli varsin hyvät. Taitava äijä, ja aina kuulunut oman ikäluokkansa parhaimmistoon, kuten jo U-20 mm-kisa kokemus senkin kertoo.
×