Jump to content

City-Andy

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About City-Andy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/03/1978

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Manchester City, Good Music
 1. Suomen jalkapalloilun tulevaisuus

  Täytyy vaan toivoa ettei seuraa Petrescun, Sparvin, Puustisen ja kumppaneiden tietä maitojunalla takaisin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että kannattaisi vaan pysytellä Suomessa tuonne pariinkymppiin ja kerätä kokemusta miesten peleistä sekä hoitaa pakolliset velvoitteet alta.
 2. Mistä löytyy?

  ehdottomasti paras sivusto kokoonpanotietoihin. Kuriositeettina mainittakoon että huomasi kuinka Innanen käytti soccerbasea omana tietolähteenään sillä kys.sivustolla oli pitkään Stephen Irelandin isyntymävuodeksi merkitty virheellisesti 1988.
 3. ELK:n futsal-kausi 2007-08

  Aarrggghhhhh.... nukuin pommiin! Olen syvästi pahoillani. Olen ensi kerralla mukana.
 4. ELK:n futsal-kausi 2007-08

  Joo. Olen tulossa huomenna. Maksan sen parikymppiä sitten siellä jos sopii? Pitääkö varautua jonkin värisellä t-paidalla vai löytyykö paitoja?
 5. Live? Live!

  Gogol Bordello on erinomainen. Suosittelen. Sitä ennen tulee Tampereen lahja maailmalle, Risto, livenä Extralta.
 6. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Vielä paremmin ehkä kaikkien aikojen joululevy "Varasteleva joulupukki". Nyt on kuuntelussa Pavement - Brighten the Corners.
 7. ELK:n futsal-kausi 2007-08

  Mä voisin tulla pelailemaan jos tarvitsette lisämiehitystä. Ongelmana voi olla että olen pelannut kesällä futista toisen joukkueen riveissä ja viime talvena futsalia myös, joten en tiedä noista rekisteröinti jutuista. Olen kyllä pelannut Uudenmaan puolella, joten ei kai siitä mitään suurempaa ongelmaa synny? Minkäslaisia maksuja pitäis maksella?
 8. HJK-kaksikolla onnistunut Leedsin matka

  Olen parina edellisenä kautena käynyt katsomassa keskimäärin ainakin kymmenkunta Klubin kotipeliä, joten kyllä arvioni perustuu Halstin säännölliseen seuraamiseen (sen minkä kaveri on loukkaantumisiltaan pelannut). Halsti tekee suhteellisen paljon yksinkertaisia virheitä sijoittumisen kanssa. Merkkaa esimerkiksi toistuvasti väärää miestä ja jättää välin keskikenttään kohtuuttoman suureksi. "Liigan paras toppari" on kyllä naurettava väite. Menneellä kaudella liigassa toppareista oli kansainvälistä tasoa ainoastaan Interin Jos Hooiveld.
 9. Hamppari 2007-2008

  Mä olen rehellisesti sanoen melko yllättynyt BWP:n heikosta kehityksestä Citystä lähdön jälkeen. Kaveri oli meillä junioreissa ja reserveissä äärimmäisen terävä. Jostain syystä kuitenkin kehitys pysähtynyt täysin (mennyt takapakkia). Toisaalta se suuri loikkaus reserveistä/youth teamistä aikuisten peleihin on kuitenkin aika paljon pitempi kuin kannattajat taahtovat ymmärtää. Esimerkiksi Lee Croft pitänee edelleen hallussa Englannin nuorisomaaotteluiden ennätystä mutta miehestä ei ikinä kunnollista pelimiestä tullut. Toisaalta jotkut tekevät ihmeellisiä loikkauksia lyhyessäkin ajassa. Ishmael Millerin menestys WBA:ssa on ollut häikäisevä ottaen huomioon että minä, ja aika moni muukin City-kannattaja, piti kaveria täysin toivottomana.
 10. Hamppari 2007-2008

  Mites, Jone, BWP on pelannut Saintsin riveissä tällä kaudella?
 11. FA Cup 2007-08

  Toivottavasti. Aika tyly reissu heti kärkeen. Olisin toivonut hieman helpompaa vastusta, jotta olisi rajatapaukset päässeet näyttämään kyntensä ja lupaavat nuorukaiset (Logan, Etuhu ja miksei Sturridgekin jos on kunnossa) saaneet peliaikaa.
 12. HJK-kaksikolla onnistunut Leedsin matka

  Halstin kohdalla ehkä nopeuden puute ja mielestäni varsin keskinkertainen pelinlukutaito rajoittaa mahdollisuuksia. Sorsalla sen sijaan on mielestäni kaikki attribuutit, joita hyvältä laiturilta vaaditaan. Enemmänkin Sorsa on kärsinyt Keken systeemistä, jossa Sorsa on joutunut pelaamaan aika syvällä omassa päässä ja melkeinpä wingbackina.
 13. HJK-kaksikolla onnistunut Leedsin matka

  Halstin kykyihin en ehkä usko niinkään mutta Sorsa tulee sopimaan erinomaisesti Leedsiin ja ehkä jopa sarjatasoa ylemmäs.
 14. Hah, mä olin kokonaan missannut tuon Irvinen menon Prestoniin.
 15. Näinköhän vanhat riidat sovitaan ja Davies päätyy takaisin Prestoniin?
×