Jump to content

Kozbah

Members
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

About Kozbah

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/15/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Minä kannatan:
  Juventus
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Ei kiitos. Jos päästään yhdestä ylihintaisesta ongelmapelaajasta eroon tammikuussa, niin ei kyllä osteta toista tilalle. Menköön sitten vaikka Interiin. Olisi istunut eilisen Milanon lammaslauman ilmeeseen ihan hyvin, vaikka sitten penkille. Mielummin laitetaan vihdoin se vasemman laitapakin paikka kuntoon ja hoidetaan Kolarov Shittystä pois, kun ei tunnu saavan peliaikaa. Milania vastaan joudutaan taas ilmeisesti kattomaan Grossoa, kun ei De Cegliellä paikat kestä. Ja sitähän tässä osas odottaa/pelätä heti, kun tuli ilmoitus Zieglerin lähdöstä.
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Olen kyllä ihan samoilla linjoilla äskeisen kanssa. Q on ollut pitkästä aikaa hyökkääjä, joka pystyy ratkaisemaan matseja, joissa Iaquinta ja Amauri potkii ohi pallosta tai ainakin maalista. Ei niitä rahoja kannata lähettää Brasiliaan, kun tiedetään meidän laitapakkiosaston olevan likimain ihan perseestä. Sinne vois vähitellen alkaa suuntaaman niitä rahoja, joita ei kuitenkaan ole tällaisen kauden jälkeen liikaa. Itse en ainakaan aio katsella enää yhtäkään kautta noita Grossoja ja Grygeroita.
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Toppareita kyllä riittää (5), mutta pakkeja vaan 2 ja nekin ihan paskoja.
 4. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Voi v**** Toni. Kesällä pihalle vaikka kuinka olis sopparia vuoteen 2012. Ei perkele!
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ei tuo kyllä Storarista tai Buffonin puuttumisesta ole ollut kiinni.
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Ei sinänsä mitään Teveziä vastaan, mutta mikä takaa sen, ettei "koti-ikävä" iske myös Torinossa? Toisaalta en tiedä, mikä siellä tarkkaan ottaen on ongelmana. Carlos viihty kuitenkin Unitedissa, jos olis vaan saanu peliaikaa. Shityssä ei tunnu hommat muutenkaan toimivan.
 7. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Anal + Aitio näyttää pelin.
 8. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tällä nopeudella tarkoitin nimenomaan sitä, mitä tarvitaan myös puolustussuuntaan. En kehuskele Mottan puolustustaidoilla, mutta Sörensenillä ei ole mitään jakoa nopeita laitureita vastaan. Motta ei ole vakuuttanut, mutta Sörensen ei ole tosiaankaan ratkaisu oikeanpuolen laitapakkiongelmaan. Se on toppari ja lupaava sellainen. Edellä vaan sattuu olemaan Chiello, Bonucci ja ehkä tällä hetkellä kokemuksensa puolesta myös Legro. btw: Camilleri oli suht hyvä Poznan-matsissa oikeena pakkina.
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Itse en kyllä oikein luota Sörenseniin tuolla laitapakin paikalla. Juutti on kyllä ihan loistava pallonriistoissa, pääpelissä ja myös yllättävän hyvä pallollisena. Paikka on kuitenkin topparina, koska on yksinkertaisesti liian hidas laitapakiks. Laittaisin mielummin Mottan laitaan, vaikkakaan Marco ei ole vakuuttanut toistaiseksi.
 10. Loukkaantumiset 2010/11

  Alberto tuli vaihtoon siinä 80 minuutin kohdalla. Alun perin Alen piti tulla kentälle Q:n tilalle, mutta sitten Gigi ottikin vaihdon takas ja laitto Brazzon Aquilanin tilalle. Toivotaan kuitenkin parasta.
 11. Ottelut kaudella 2010/2011

  Puolustuslinja lauantaille näyttää tosi lupaavalta. No eipä se ollut mikään erikoinen eilenkään. Siis lähinnä pakkien osalta. Grosso-Bonucci-Chiello-Brazzo? Mottalla siis pelikielto, kun korttitili tuli täyteen.
 12. Ottelut kaudella 2010/2011

  bet365.com näyttää.
 13. Serie A kierrosseuranta

  Aika kova veto Perpalta, kun pääsi Football Italian viikon joukkueeseen. http://www.football-italia.net/nov08tow.html
 14. Ottelut kaudella 2010/2011

  Itse olen kyllä sitä mieltä, että keskikentän paras kokoonpano tällä kaudella on ollut nimenomaan Marchisio-Melo-Aqua-Krasic. Alkukausihan oli ihan perseestä. Vastassa oli jotain Shamrockeja ja Grazeja. Kyllähän niitä vastaan täytyy homma toimia, vaikka millä miehityksellä. Marchisio ja De Ceglie ovat aina pelanneet loistavasti yhteen ja Claudio pystyy paikkaamaan Paolon nousuja sekä osallistumaan myös keskikentän rakenteluun. Myönnän toki, että Marchisio sopii paremmin keskelle kuin laitaan ja joku nopea laituri sinne olisi varmaan ihan paikallaan. Pepestä tai Martinezista ei kuitenkaan tunnu olevan vastusta Marchisiolle, joka pelaa kuitenkin väärällä paikalla. Mutta muuten ihan nappiin menevää vuodatusta meidän hyökkäyspelaamisesta Ploughmanilta. Itse kokeilisin sitä Martinezia kärjessä ennen kuin lähtisin dumppaamaan muualle. Vaikuttaa kuitenkin melkoiselta hyrrältä pallon kanssa ja kenties voisi tehdä siellä boxissa myös jaloilla jotain hyödyllistä. Toisin kuin Amauri/Iaquinta -kaksikko.
 15. Ottelut kaudella 2010/2011

  Oli kyllä niin lahjarankkari, ettei edes ottanu päähän Iaquintan paskaveto. Noita samanlaisia on Vincenzolta nähty aiemminkin.
×