Jump to content

jopo

Members
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jopo

 1. Evertonin kausi 17/18

  Hyvin alkanut kausi Evertonilta Stoke hävis ja tänään häviää Man City, Walker ulos kahdella keltaisella. Ja ROONEY teki taas maalin johdetaan ekan puoliajan jälkeen 1-0. Kaikkipahimmat kilpailijat on menettänyt pisteitä paitsi Manu...Juupa juu mut katsellaan taas peli kerrallaan,
 2. Evertonin kausi 17/18

  No Bigsammihan se sieltä tuli ,aina parempi ku Unswortti.mukavaa ku näytetään keskellä viikkoa illan mielenkiintoisin peli Everton-West-Hammi kaikki on taas annettu anteeksi jos vaan jotenkin voitto saadaan pahalta taas näyttää toisen puoliajan alun tupeluomisen..Hamers mokasi juuri pilkun jee....ku tulis loukkaantujat nopeasti pelikuntoon ni olis uskoa tähän joukkueeseen 1000 kertaa enemmän siis Rossi B. BOLASSIE,COLEMANNI ja tammikuusta 2-3 uutta puolustajaa,.???
 3. Evertonin kausi 17/18

  Everton-Arsu. 22.10 2017 No olihan taas paska peli huonoja oltiin 2 hienoo maalia meille Ruuni ja Nisse tietenkin tekijöinä. Arsu sai 5 onnenkantamoista ja voitti siis ansaitusti jos ois meitillä vähän parempi puolustus ni oltais voitettu taas mut ku ei ni ei, toivottavasti Kuumanne lentää takas huitsin nevadaan ni voitas alkaa taas kattoo koko pelin putkeen..Perkiö....,tästä ei voi ku nousta tai tiputaan ties minne.....v.....kettu..per....
 4. Evertonin kausi 17/18

  No löytyyhän Evertonilla maalintekijöitä Niasse tehnyt paluun jälkeen kahdessa pelissä 3 maalia ja Ca-Le tehny 2 maalia, Tänään kaatui Bournemouth 2-1,hieno nousu tappioasemasta ei se peli niin loistokasta ollut mut selvästi parempaan suuntaan ollaan menossa, Klaasen on kyllä täys ploppi sinne meni kyl miljoonat täysin hukkaan tää peli oli voitettava jatkopelejä ajatellen ettei käy ku C-Palacelle....
 5. Evertonin kausi 17/18

  Tänään ois Manu vieraissa,4-1 tulee takkiin tänään maalintekijät Lukaku 2,Felli 2 ja Ruuni 1,tuttuja kavereita kaikki.......,ja kuumannille fudut.mut jos vaikka voitettais ni kaikki on annettu anteeksi taas vähäksi aikaa niin voidaan taas tumpeloida pari peliä?
 6. Evertonin kausi 17/18

  Evertonin räpellys jatkuu spurssia vastaan,0-3 takkiin, Lukakun lähtö näkyy jo alku peleissä ei oo todellista maalin tekijää ilman Roonia ei ois tehty yhtään maalia 4:ssä ekassa pelissä. Puolustus on sysipaska ja oikeestaan koko joukkue vaikka tuli niin sanottuja vahvistuksia ajoittain on peli kulkenut ihan ok mut vain10-20 minsaa per peli noin karkeasti ottaen Koomannin pitää tehdä paljon muutoksia pelityyliin tai muuten lähtö täl hetkellä ei haittaisi vaikka lähtö tulis nopeastikkin...
 7. Evertonin kausi 17/18

  Pahalta näyttää peli Evertonin kantilta tällä hetkellä peli tasan 1-1 mut onneksi peliaikaa vain 5 minsaa jäljellä .....
 8. Evertonin kausi 16/17

  Evertonin kotipeli spursia vastaan 13.8 klo 17.00 näytetään viasatilla,saapa nähdä mitä muutosta Koemanni on saanut aikaan joukkueessa , en oo katella harjoituspelejä mut on tainneet mennä ihan ok.vain voitto kelpaa kauden aloituspelissä.
 9. Evertonin kausi 16/17

  Kotivoittoputki jatkuu Burnley kaatui 3-1välillä näytti että vieraat pistää pelin liian jännäksi saivat kyseenalaisen rankku maalin ja peli oli tasan mut sinisten lasien läpi katsottuna parempi joukkue voitti viel ku voitetaan loput 5 peliä ni se viides sija ihan mahdollista, no jaa onhan se hieman utopista mut mut täl hetkellä ainakin peli kulkee hyvin ja jos Jaguar tekee vaan noita maaleja eikä anna noita harhasyöttöjä puolustus päässä nikaikki on mahdollista. Lukaku on kingi, jee, Westhammi ens lauantaina vieraissa sieltä helpot 3 pojoo toivottavasti näytetään suorana lähetyksenä ku noita jälkilähetyksiä on jotenskin tyhmä katsoa ku tekee mieli kattoo tulos jos peli ei luista.
 10. Evertonin kausi 16/17

  No jopas alkoi peli loistavasti noinkun pelataan puolustus+maalivahti niin turpiin tulee ja pahasti näköjään syöttöpelikin näyttää Evertonilla päin pestä, mut lopputulos 4-0 tai 2-3
 11. Evertonin kausi 16/17

  Spurs on saanu ne kaks maalia nyt on lukakun vuoro.... hah , voi p... MITÄ TÄÄ EVERTONIN PELI OIKEIN ON ..?...?
 12. Evertonin kausi 16/17

  Joo toivotaan että Barryllä ois taas se hyvä päivä, vaihtopenkki tosi hyvä paitsi siel vois olla Valencian tilalla Ruuni........
 13. Evertonin kausi 16/17

  Niin ja arsua vastaan kauden viimeinen peli ja sekin vieraissa elikkä vaikeeta nousta sijoille 4-5 mut tällä joukkueella se on mahdollista kunhan säästytään loukkaantumisilta ja pelataan myös vieraspelit samalla tempolla ku kotona no katsotaan peli kerrallaan .
 14. Evertonin kausi 16/17

  Juu tasuri riittää mut on viel pelit Poolia ja Manua vastaan vieraissa niistä täytyisi voittaa jompikumpi vaikeeta tulee olemaan loppukausi vaikka pelit kulkee tällähetkellä tosi hyvin ja tuleehan vielä Lester ja Selski Goodisonille .mut tänään 2-2 tai 2-3,täytyypä laittaa tulos vetoon.
 15. Evertonin kausi 16/17

  Everton on palannut omalle Tasolleen.viel ku onnistuisi vääntää voiton mut toivotaan parasta ja pelätään pahinta 15 minsaa jäljellä peliä pien pettymys jos Everton ei tee voittomaalin.
 16. Evertonin kausi 16/17

  Hyvä ex everton, näin pitäis pelata kaikki pelit alusta loppuun,onhan toi Manu kyl lopussa aikas nukahtanut, tulee mieleen joskus pelattu 4-4 tasuri.
 17. Evertonin kausi 16/17

  Voi kettu mikä dumari saa nähdä sillä varmaan joku "kostaa"ton munan "kelkan",everton on muuten taas ainakin alkupelin yhtä surkea ku viimeiset 7 peliä, ps. Nyt näyttää vähän paremmalta. No katsellaan....
 18. Evertonin kausi 16/17

  Burnley tänään vieraissa voittoa haetaan mut viime esitykset Evertonilla on ollu melko ailahtelevaa et ei oo yhtään selvä miten käy,veikataan 1-3 , näkyy muuten jälkilähetyksenä viasat sport HD premium kanavalta sunnuntai aamuna klo 9.00 .
 19. Evertonin kausi 16/17

  Alku hieman hankalaa Boro niskanpäällä ja sit ne sai tuomarin lahjamaalin eihän noita maaleja voi hyväksyä per. ..onneksi Everton ja Barry vastasi heti maalilla ja sen jälkeen peli Evertonin hallintaa. Voittoon uskon vahvasti 3-1 .
 20. Everton kausi 15/16

  Evertonin peli näyttää jo hieman paremmalta sen jälkeen ku Luka sössi rankan jos tää peli hävitään ja Martin es . ..hei Everton tasoitti jatketaan vuodatusta myöhemmin!
 21. Everton kausi 15/16

  Ens kaudella tiputaan jos Marttinen on viel puikoissa,Lokakuu on odotellut jo pari peliä uutta seuransa nimeä? On ollu senverran paska, Niasse...miksi ostettu yleensä joukkueeseen? Keskiviikkona tulee Poolilta turpiin kunnolla ja lauantaina FA-cupissa Manulta myös jollei joukkueessa tapahdu jotain yliluonnollista!
 22. Everton kausi 15/16

  JEE ! moiskis takas.....
 23. Everton kausi 15/16

  Voi pe....tuomarit ei seuraa peliä pallo oli kilometrin yli päädystä ja peli sai jatkua ja city teki maalin ..no ni 3-1 aika mennä nukkumaan.
 24. Everton kausi 15/16

  Mancity-EVERTON puoliaika 0-0 ,Everton vois jopa olla johdossa toisella puolikkaalla sit voitto Evertonille Citystä pitkästä aikaa vieraissa.
 25. Everton kausi 15/16

  3-1 Evertonille.Vois mun mielestäni kokeilla Roblesia joskus maalissa !! Mix ihmeessä Kone on nykyään aina avauksessa se on pelannut todella todella surkeeeeesti viime pelit aina ku saa pallon haltuunsa menettää heti tai syöttö vastustajalle Mirallas ois oikea mies Koneen tilalle.Lukaku ,Barkley ja Mirallas ja Kane maali per ukko.
×