Jump to content

J-esse

Members
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

About J-esse

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/09/1991

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Jokerit
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Barcelona 2009/10

  Onko La Liigassa samanlailla kuin Valjussa, että viimeisen kierrokset pelataan yleensä samaan aikaan ja niitä ei kovin herkästi siirretä?
 2. La Liigan seuranta.

  Onko La liigassa samanlainen käytäntö kuin Valjussa, että viimeisen kierroksen pelit pelataan samaan aikaan ja niitä ei yleensä siirretä?
 3. Chelsea 09/10

  Ei sitä juhlia tarvitse, mutta et sinäkään varmaan lähettäisi Drogballe ja Lampsille parane pian kortteja e: Tosiaan viimeisin voitto OT:lta on toukokuussa 2005 Josen alaisuudessa. Olisi jo aika tämän putken katketa!
 4. Fifa 09

  Ok, kiitos. Itse nimenomaan haluan realistisuutta ja lähteä kehittymään sieltä alasarjoista ylöspäin. E: Voiko oma pelaaja saada myös tarjouksia toisista joukkueista, jos peliesitykset ovat hyvät?
 5. Fifa 09

  Peter Mooren paljastaa tietoja FIFA 10:stä Nyt on FIFA 09 postissa niin haluaisin kysyä yhtä asiaa tosta Be A Prosta. Eli aloitetaanko se siten, että pelaajalleni tarjotaan muutamaa sopimusta alemmista sarjoista ja sitten siellä lähdetään taistelemaan paikkaa avauksesta yms.? Vai onko se niin, että saat valita minkä vaan joukkueen ja olet aina avauksessa jne jne...?
 6. Fifa 09

  Mikäs tuo FIFA 10 -peli on?
 7. Päivän uutiset

  Huh huh, aikamoista... Minä sentään työskentelen matkapuhelinalalla ja olen nähnyt "vain" n. 3000 viestin laskuja. Eihän tuo määrä kappalehinnoiteltuna meidän firmalla olisi maksanut kuin vajaat 25 000 €. Vain Jenkeissä.
 8. Mestarien liiga 2008-09

  hohhoijaa, pitikö tuohonkin nyt puuttua? Eiköhän se pointti kuitenkin ollut se, että Barcan "maailman paras hyökkäys" nollattiin...
 9. Mestarien liiga 2008-09

  Itse ymmärrän täysin Drogban reaktion. Toki kunnioitan dumarin koskemattomuutta, mutta vitut jostain sanoista tossa tilanteessa. Se oli vielä pientä minun mielestäni mitä DD siihen kameraan laukoi. Voi vain kuvitella mitkä tuntemukset pelaajilla ovat olleet ottelun jälkeen ja vielä tuolla tasolla. Itsekkin olen pelannut suht korkealla tasolla Suomessa ja tunteet käyneet jo siellä erittäin kuumina ja kun siihen lisätään mitä tässä ko. ottelussa oli panoksena niin...
 10. Mestarien liiga 2008-09

  Ei tätä vaan voi käsittää todeksi. 93 v*tun minuuttia ja taivas mustenee. Aika tyhjä olohan tässä on ja armoton v*tutus. Yksi ainoa veto ja siellä on. Olisihan tuo peli pitänyt pystyä tappamaan jo paljon paljon aikaisemmin ja etenkin yhden miehen ylivoimalla. Muistetaan vielä se, että ne mahdolliset rangaistuspotkut, jotka sinisiltä vietiin olisivat toki siihen auttaneet, mutta ei niin ei! Kaikki tehtiin muuten oikein, Essienin upea laukaus ottelun alussa ja sen jälkeen Barca riisuttiin kokonaan aseista. Otettiin tila pois eikä päästetty maalipaikoille, mutta mikä sen palkka on... Tässähän tuli mieleen Tuomas Virkkusen Pedro-tarina, jonka muuten eilen ensimmäistä kertaa kuulin. Aina lopussa odottaa pettymys marginaalisen pienellä erolla niin se oli Moskovassa ja niin se on nytkin. Noh onhan tässä vielä FA-Cup finaali joka ei tällä hetkellä kiinnosta pätkääkään. Eiköhän kuitenkin taas 30.pvä seurata ottelu tunteella ja haeta se pokaali kotiin! Keep the blue flag flying high Heartbreaking... Pisti vaan silmään toi, että Barca oli YLIVOIMAINEN vastustaja. Hohhoijaa..
 11. Arsenal 07-09

  Gunners fan hangs himself after United victory Kyllähän se ottaa koville... Itse kullakin.
 12. Mestarien liiga 2008-09

  Noniin, on aika palata takaisin kirjoittelemaan vajaan 11kk:n tauon jälkeen. Tänään on varmasti mielenkiintoinen ottelu tiedossa. Tänään on pakko avata pakkaa enemmän, jos jatkoon meinataan mennä. Bridgen kentän koko suosii sinisiä, koska kenttä on pienempi ja Chelsea tulee fyysisyydellään heti iholle ja ottamaan tilan pois. Sinisiä auttaa myös hurjasti se, että katalaaneilta puuttuu Puyol ja Marquez eli tässä on saumat lyödä painetta Piquelle ja Caceresille(?). Luottavaisin mielin lähden illan otteluun, vaikka Barcalla onkin kova tulos Realia vastaan alla. Katsotaan sitten ottelun jälkeen mitä foran culet sun muut tulevat huutelamaan. Sanotaan vielä loppuun, että Anelkan, Ballackin ja Alexin korttisaldo näyttää siltä, että seuraavasta napsahtaa huilia. Jännitys kasvaa iltaa kohden, C'MON! We're going to Rome We're going to Rome But this year We're bringin it home!
 13. Eipä ollut tämäkään
 14. Oikein Vielä toiseen haetaan vastausta
 15. Nyt meni kyllä pieleen Toisesta tatuoinnista päätellen hän on melkoisen itserakas
×